Cum să învingeți un oceanid în impactul genshin

Oceanidul este un sef situat în Liyue, care este prezent la nord-est de Hill Wuwang și la est de satul Qingce.Este o formă extrem de pură de energie hidroenerică, iar atacurile sale implică adesea apă.Thisewill vă arată cum să învingeți un oceanid în impactul genshin.

Pași

Partea 1 din 4:
Localizarea Oceanidului
  1. Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 1
1. Pregătiți-vă pentru luptă.Oceanidul este imun la toate atacurile hidro, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți membri de partid cu elemente care reacționează cu Hydro.Pyro, Cryo, Geo și Electro toate reacționează cu hidroul, rezultând vaporizați, înghețați, cristalizați și electrocompresați, în timp ce anemo, și Dendro sunt toate ineficiente în lupta împotriva oceanidului.
  • Veți dori, de asemenea, un personaj care poate regenera sănătatea celorlalți personaje, cum ar fi Noelle.Dacă nu aveți un caracter care să regenereze HP, atunci veți avea nevoie de o mulțime de alimente și va trebui să vă acordați atenție foarte atent.
  • Selectați caracterele celui mai înalt nivel pentru a face prejudiciul maxim.Acest lucru se datorează naturii temporizate a bătăliei - dacă nu puteți să învingeți hidraul, într-o anumită perioadă de timp, va apărea un jacuzzi de dedesubt, drenându-se sănătatea caracterului actual până când acesta este în jos sau până când acesta explodează.Acest lucru nu poate fi evitat.

Direct

  1. Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 2
    1. Teleport la punctul în peșteră din Wuwang Hill.Acesta este situat la est de palatul ascuns al domeniului Zhou Formula și situat subteran.Veți vedea o platformă mare în mijlocul unui lac mare.
  2. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 3
    2. Capul spre nord în lac.Continuați să îndreptați spre nord până când ajungeți la platformă.Va începe să plouă și cerul va începe să devină ceață.
  3. Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 4
    3. Urca pe platformă.Abordați cercul albastru de pe teren pentru a începe lupta.

Prin poarta de piatră

  1. Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 5
    1. Teleportați la punctul de la nord de poarta de piatră.Ar trebui să fie localizat pe o cale ridicată.
  2. Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 6
    2. Capul sud-vest pe calea.Continuați să îndreptați în această direcție până când coborâți de pe rampă.
  3. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 7
    3. Capul vestului după munte.În cele din urmă, veți găsi o peșteră.
  4. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 8
    4. Călătoriți prin peșteră.Veți găsi niște minerale și câțiva dușmani că va trebui să înfrângeți.
  5. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 9
    5. Activați punctul de vedere la capătul peșterii.Odată ce ajungeți la capătul tunelului, veți vedea o platformă mare în mijlocul unui lac mare.
  6. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 10
    6. Capul spre nord în lac.Continuați să îndreptați spre nord până când ajungeți la platformă.Va începe să plouă și cerul va începe să devină ceață.
  7. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 11
    7. Urca pe platformă.Abordați cercul albastru de pe teren pentru a începe lupta.
Partea 2 din 4:
Dodând atacurile
  1. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 12
1. Știți cum oceanidul lansează atacuri.În loc să vă atacă direct, va lansa diferite hidro imitații care vă atacă și că trebuie să învingeți să faceți daune.Acestea apar în grupuri de unul sau două pe o anumită platformă.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 13
    2. Evitați încărcarea unui mistreț de apă.Dacă un mistret de apă creează, atunci va trebui să evitați acuzațiile sale.Pentru a face acest lucru, dați-vă drumul de îndată ce treceți spre tine.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 14
    3. Păstrați-vă de la atacul veveriței de apă.Ei vor încerca să vă deteriorați de la o distanță apropiată.Dacă poți opri veverița de la tine, ar trebui să fii bine.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 15
    4. Evitați valurile macaralei cu apă.Ele vă pot afecta chiar și de departe.Pentru a face acest lucru, poți să-ți dai drumul.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 16
    5. Păstrați clar de hawkul de apă.Acestea se vor schimba pentru a vă deteriora caracterul dvs.Puteți face acest lucru prin a ieși din calea când cineva se învârte în jos sau aruncând un obiect tacut (cum ar fi Bunny Baron Amber).
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 17
    6. Ai grijă de rață de apă.Acestea vă vor urmări cu un vortex de apă dedesubt, care se ocupă de daune în timp.Pentru a face acest lucru, stai clar din cercul pe care rața de apă stă în picioare.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 18
    7. Stați clar de crabul de apă.Acestea vor pulveriza bulele de apă la tine, ocupând daune în timp.Pentru a face acest lucru, treceți de pe calea bulelor.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 19
    8. Deplasați-vă departe de atacurile vrăbii ale apei.Aceste puști și salt, care se ocupă de daune masive.Când se scurge, se scot din cercul său.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 20
    9. Dodge atacurile de broască de apă.Acestea vă vor stropi și vă vor aborda în apropiere.În plus, va salva să se ocupe de daunele.Când se scurge, se scurge din cercul și când se spală, se îndepărtează de cursă.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 21
    10. Aveți grijă de explozii.După ce a învins vrabia de apă și broasca de apă, se va forma un balon în care au fost învinși.Acest balon vă poate urmări și explodează la atingerea acestuia.Ele vor exploda, de asemenea, după o perioadă de timp prestabilită.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 22
    11. Păstrați clar când platforma se scufundă.Fiecare două valuri, Oceanidul va scufunda două platforme.Dacă sunteți suficient de nefericiți pentru a rămâne pe o platformă de scufundare, amândoi veți ajunge în apă și veți lua niște daune.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 23
    12. Fi rapid când învinge dușmanii.Dacă sunteți prea lent, va ieși un jacuzzi de sub tine.Când vorbește oceanidul "Scufunda", Whirlpool va ucide rapid caracterul dvs. actual.
  • Partea 3 din 4:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 24
    1. Utilizați Cryo pentru a îngheța mimesul de teren.Acest lucru va duce la înghețate.După aceea, ocupați un atac acuzat pentru a distruge gheața și a face o mai mare daună.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 25
    2. Utilizați Pyro pentru a vaporiza mimesul de teren.Acest lucru va aborda mai multe daune la mimica de teren.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 26
    3. Utilizați Electro pentru a șoca mimesul de teren.Acest lucru va duce la electrocompresor.Acest lucru va electrocuta și mimesul de teren din apropiere și va face mai multe daune în timp.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 27
    4. Utilizați caractere variate pentru a aborda Hawks de apă.Aceasta include Amber, Fischl și Lisa.Aceste personaje sunt unele dintre cele care pot ataca hawanul de apă.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 28
    5. Utilizați timpul dintre valuri pentru a vindeca.Puteți mânca mâncare sau utilizați un caracter de vindecare ca Noelle pentru a regenera HP-ul personajului tău.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 29
    6. Repetați până la sfârșit.După ce a abordat fiecare val, oceanidul va dispărea sub apă și o floare de linie Ley va da naștere în arenă.Primele două valuri vor conține un tip mimic de teren, următoarele două valuri vor conține două tipuri de teren mimic, iar valul final va conține, de asemenea, două tipuri mimice.
  • Partea 4 din 4:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată înfrângerea unui Oceanid în Genshin Impact Pasul 30
    1. Localizați floarea liniei Ley.Acest lucru arată un pic ca o floare înfricoșată și este probabil în centrul arenei.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 31
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea.Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată Învinge un Oceanid în Genshin Impact Pasul 32
    3. Colectați recompense.În funcție de nivelul dvs., puteți obține recompense diferite, dar veți obține întotdeauna inima de curățare și 100 exp, ceea ce este un material de ascensiune de caractere critice pentru caracterele hidro.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Viteza este esențială pentru a învinge un oceanid.
  • Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor hidraulice care rezultă din fiecare dintre aceste atacuri.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Pentru confortul dvs., există un foc de tabără unde puteți găti alimente în apropierea Arenei Oceanid înainte de a vă începe lupta.
  • S-ar putea să fiți mai bine dacă aveți două caractere pyro și două personaje electro, deoarece pot face cele mai multe daune.Cryo, în timp ce se poate da daune, nu se poate da daune suficient de repede pentru a fi eficientă pe cont propriu.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați la o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul de partid și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar