Cum de a alege un personaj în super mario 3d world

Super Mario 3D World este primul joc Super Mario pentru Wii U. Oferă jucătorilor șansa unică de a explora o lume nouă alături de prietenii lor. Cu până la patru caractere redate, fiecare cu propriile lor atribute unice, puteți juca prin nivelurile în stil propriu. Indiferent dacă mergeți solo pentru a colecta stele verzi extraordinare sau pentru a folosi munca în echipă pentru a ajunge la zone secrete, fiecare personaj aduce propriile lor abilități la masă.

Pași

Partea 1 din 2:
Pornirea jocului
  1. Imagine intitulată Alegeți un personaj în Super Mario 3D World Pasul 1
1. Incepe jocul. Porniți Wii U și selectați pictograma mondială Super Mario 3D. Veți fi adus la un ecran de titlu. Apăsați butonul + pentru a continua.
  • Imagine intitulată Alegeți un personaj în Super Mario 3D World Pasul 2
    2. Selectați un fișier pentru a continua sau a începe un nou joc. Următorul ecran va fi un ecran de selectare a fișierelor. Selectați oricare fișier pe care l-ați redat sau începeți unul nou. În total, jocul are 3 sloturi de fișiere și puteți începe un nou fișier apăsând butonul A pentru a selecta un slot de fișier gol.
  • Imagine intitulată Alegeți un personaj în Super Mario 3D World Pasul 3
    3. Trece prin cutscene. Dacă începeți un fișier nou, va începe o scurtă tăiere, stabilind complotul pentru joc. Dacă nu ați pornit un fișier nou, veți fi imediat adus la ecranul de înregistrare a controlerului.
  • Imagine intitulată Alegeți un caracter în Super Mario 3D World Pasul 4
    4. Înregistrați-vă controlerul. Acum trebuie să vă înregistrați controlerul. Pentru a face acest lucru, doar apăsați a pe orice controlere pe care doriți să le utilizați (până la 4 jucători pot juca simultan). Odată ce toți controlorii sunt înregistrați, veți fi adus automat la ecranul de selectare a caracterelor.
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea unui personaj
    1. Imagine intitulată Alegeți un caracter în Super Mario 3D World Pasul 5
    1. Derulați prin caractere. Înainte de a decide cine doriți să jucați, puteți derula prin cele patru caractere disponibile prin comutați la stânga și la dreapta. Caracterul implicit afișat este Mario-derolling spre dreapta o dată va aduce Luigi, de două ori piersic, și de trei ori tod. Derulând din nou după ce Toad vă aduce înapoi la Mario.
    • Rețineți că jucătorii nu pot selecta același caracter.
  • Imagine intitulată Alegeți un caracter în Super Mario 3D World Pasul 6
    2. Cunoaște abilitățile personajului. Mario este cel mai echilibrat dintre cele patru caractere, cu viteză de decentă sprint, înălțime de salt, viteză medie de toamnă, timp de activare a sprintului de 1 secundă și fără abilități speciale.
  • Luigi are cea mai mare înălțime de salt din caractere, viteză medie de toamnă, viteză de decentă de sprint, timp de activare a sprintului de 2 secunde și are o tracțiune mai rea decât Mario.
  • Peach are o înălțime de decentă, cea mai lentă viteză de sprint, cea mai lentă de toamnă, .Timp de activare a sprintului de 75 de ani și are capacitatea de a pluti prin aer.
  • Toad are cea mai mică înălțime de salt, cea mai rapidă viteză de toamnă, cea mai rapidă viteză de sprint și un timp de activare a sprintului de 3 secunde.
  • Imagine intitulată Alegeți un personaj în Super Mario 3D World Pasul 7
    3. Determină adecvarea personajului pentru nivelul. Fiecare personaj este o alegere fină pentru orice lume - cu toate acestea, există unele care sunt mai potrivite pentru anumite tipuri de teren decât altele. În general, Mario rămâne o alegere bună pentru orice nivel, deoarece el nu are slăbiciuni strălucitoare și are o construcție medie.
  • Cu saltul său înalt, Luigi este cel mai potrivit pentru nivelurile care implică platforme, dar nu este prost pe nivele cu multe răsturnări și se transformă, deoarece este predispus la căderea etapelor.
  • Piersia este, de asemenea, mare pe niveluri de platforme, deoarece capacitatea ei plutitoare îi oferă puterea de a aluneca peste obstacole și de a naviga cu ușurință salturile alte caractere s-ar lupta cu. Ea nu este bună pentru nivelurile care implică sprintul.
  • Toad este cel mai bun cu niveluri bazate pe viteză și nu este deloc potrivit platformelor din cauza vitezei sale rapide de cădere și a înălțimii scăzute de salt.
  • Imagine intitulată Alegeți un personaj în Super Mario 3D World Pasul 8
    4. Selectați un personaj. Odată ce ați decis ce personaj doriți să jucați, apăsați butonul A. După ce toată lumea și-a selectat caracterele, apăsați încă o dată butonul A și veți fi adus la harta lumii jocului.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar