Cum să completați căutarea ascensiunii rangului de aventură (impactul genshin)

Când vă îndreptați rangul de aventură (AR), veți atinge în cele din urmă un capac de nivel.Dacă ați lovit un capac de nivel, aventura dvs. Exp va depăși, dar rangul dvs. nu va crește până când veți completa o căutare Înălțenie.Thisewill vă arată cum să completați căutarea ascensiunii rangului de aventură.Va trebui să completați questurile Înălțenie la rândurile de aventură 25, 35, 45 și 50 pentru a vă mări nivelul mondial și, prin urmare, rangul maxim de aventură.Nivelul dvs. mondial va crește automat, însă, la rândurile de aventură 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 și 55 și capac automat la nivel mondial 9.

Pași

  1. Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutările ascensiunii (Genshin Impact) Pasul 1
1. Introduceți domeniul Courtyard Midsummer.Acest domeniu este unul dintre primele domenii pe care le veți întâlni în joc.Acesta este situat la nord-est mai apropiat de locul în care ați început în Cliff Starsnatch.
  • Nivelul de partid recomandat este același cu nivelul vostru țintă după Înălțarea (35/60/80/90).
  • Deși nu este necesar, se recomandă ca echipa dvs. să fie formată dintr-un caracter piro, un caracter anemic, un caracter hidro și un caracter crio.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutări Înălțarea (Genshin Impact) Pasul 2
    2. Înfrângerea hilichurls în afara arenei rotunde.Acest lucru ar trebui să fie la fel de simplu ca să le bateți peste margine.Există, de asemenea, câteva casete pe care le puteți rupe pentru a obține ingrediente pentru gătit.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutările ascensiunii (Genshin IMPACT) Pasul 3
    3. Intrați în arena rotundă.Aici se produce prima luptă majoră.Aici va trebui să învingeți trei Hilichurls, un scut de lemn Mitachurl și a Ruina gardă.Abordați mai întâi hilichurls apoi utilizați Cryo și Hydro pentru a îngheța garda de ruină sau mitachurl și anemo pentru a răspândi efectul.După învinge, bariera spre următoarea bătălie se va deschide.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutările ascensiunii (Genshin Impact) Pasul 4
    4. Zburați prin aer și înfrângeți Mages Hydro Abyss și arcașii electro / cryo Hilichurl.Să fie atenți la lasere, pot întrerupe zborul și pot face daune continuu.Ar trebui să existe un recipient din lemn care conține mai multe ingrediente.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutări Înălțarea (Genshin Impact) Pasul 5
    5. Înfrângerea hilichurls și mitachurls în camera următoare.După ce ați zburat, veți găsi mai mulți dușmani pentru a înfrânge.Toți dușmanii din acea cameră trebuie să fie învinși înainte de a putea trece la camera următoare.
  • Nu uitați de cutiile de lemn și de butoaiele.Acestea pot conține ingrediente pentru gătit mai târziu.
  • Concentrați-vă pe Mitachurl, deoarece poate fi dificil de înfrânt.Utilizați Pyro pentru a sparge scutul său, apoi utilizați ANEMO pentru a răspândi efectul la Mitachurl și Hilichurls.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutări Înălțarea (Genshin Impact) Pasul 6
    6. Abordați hilichurlurile și agentul Fatui Pyro.Abordați cheia imensă în camera următoare și atingeți-o pentru a începe provocarea.Se concentrează în principal pe agentul Fatui, deoarece poate face cele mai multe daune - este cel mai greu de înfrânt.De asemenea, păstrați-vă ochii pe ceas, ca și cum ar fi terminat, va trebui să începeți din nou.

    Bacsis: Folosiți creșterea frecvenței călătorului dvs. pentru a sufla Hilichurls într-o singură direcție pentru a le face mai ușor să le învingă.

  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutări Înălțarea (Genshin Impact) Pasul 7
    7. Alunecă în camera următoare.După finalizarea acestei zone, treceți în jos.În această cameră, va trebui să evitați laserele care se mișcă.Ar trebui să fie destul de simplă.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutări Înălțarea (Genshin Impact) Pasul 8
    8. Zburați între platforme.Camera care urmează are două lovituri de arcuri Cryo Hilichurl de ardere la tine.Evitați să cădeți în apă - acest lucru va face ușor să fi înghețat.În schimb, navigați între platforme.Nu uitați să rupeți butoaiele, deoarece pot exista ingrediente în interior.Odată ce ajungeți la ușă, bateți hilichurlurile în apă pentru a le îneca.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutările ascensiunii (Genshin Impact) Pasul 9
    9. Înfrângerea magilor de abis.La capătul coridorului sunt două mages de abis: Cryo și Hydro.Pentru a face acest lucru, utilizați Pyro pentru a-și rupe scutul.De asemenea, puteți utiliza anemo pentru a le amesteca elementele împreună.Odată ce ți-ai rupt scutul, poți să faci mai multe daune fizice pentru a le înfrânge.
  • Imagine intitulată Randa de aventură completă Căutările ascensiunii (Genshin Impact) Pasul 10
    10. Atingeți cheia din centru.Ultimul dușman pe care va trebui să-l înfrângeți este un Electro Hypostasis.Odată ce ați făcut acest lucru, un piept de lux spawns.Rangul dvs. maxim de aventură crește cu 5, iar nivelul mondial crește cu 1.
  • Dacă ați acumulat o mulțime de aventură exp, nivelul mondial poate crește cu 2.
  • Imagine cu titlu de aventură completă Rank Ascensiune Quests (Genshin Impact) Pasul 11
    11. Revendicați recompensele.Nu uitați să mergeți la breasla aventurierului când ați terminat pentru a obține toate recompensele dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înainte de a crește nivelul mondial, încercați să obțineți nivelul personajelor dvs. cât mai mare posibil.În acest fel, nu veți avea dificultăți în lupta împotriva dușmanilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar