Cum să construim un barbar în diablo iii

Diablo III este un rol de acțiune jucând jocul într-o lume fantezie, demonică în care personajul tău trebuie să învingă pe Domnul terorii - Diablo. Barbarii sunt rătăcitori sălbatici care nu se răzgândesc niciodată din luptă. Mighty Stomps, atacurile de savire, și tăierile cu două paturi, părăsesc dușmanii barbari morți în cizme și trimiteți supraviețuitori care fugeau pentru acoperire. Barbarii sunt principalele combatanți în apropiere de Diablo III.

Pași

Partea 1 din 3:
Cunoașterea abilităților corecte
  1. Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 1
1. Ia furia de luptă. Acesta va fi principalul dvs. generator de furie. Abilitatea va da, de asemenea, daune suplimentare și hit-uri critice.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 2
    2. Obțineți uraganul Whirlwind. Aceasta va fi priceperea principală a daunelor. Este un AoE care, atunci când este asociat cu furia de luptă, creează un AoE care se ocupă de o mulțime de hituri critice.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 3
    3. Ia Sprint Run. Această abilitate, împreună cu uraganul Whirlwind, va fi principalul dvs. dealer de daune. Această abilitate ajută la generarea de furie, precum și creșterea vitezei de mișcare și vă permite să aveți mai multă mobilitate.
  • Partea 2 din 3:
    Învățați despre statistici
    1. Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 4
    1. Creșteți șansa dvs. de grevă critică. Aceasta este cea mai importantă parte a acestei construiri, deoarece generează furia ta. Nu lăsați acest stat să meargă mai mic de 35%, deoarece va deveni ineficient.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 5
    2. Obțineți viața de viață. Acest lucru se adaugă la supraviețuirea dvs., deoarece barbarii nu sunt rezervoare după natură. Viața fură vă ajută să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 6
    3. Creșteți viteza de atac. Având o viteză mai mare de atac, va face ca vârtejul și tornada să fie mai repede.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 7
    4. Creșterea daunelor critice a grevei. Deoarece barbarul se va baza pe hit-uri critice, acest lucru vă va crește în continuare daunele.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea echipamentului necesar
    1. Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 8
    1. Obțineți setul regelui nemuritor. Acest lucru vă va stimula supraviețuirea și vă va permite să dureze mai mult și să mai deterioreze mai mult.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 9
    2. Soclu ruina buna în piesa ta piept. Obțineți trei dacă vă puteți permite. Această construcție se bazează foarte mult pe ieșirea de daune, ca atare, rubinele vor fi un bun bun.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 10
    3. Obțineți pagube critice și + viteză de atac pe mănușile și bretele. Un pic mai multe daune suplimentare nu pot răni de când aveți deja rezistența de la setul regelui nemuritor, presupunând că ați fost acel set.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 11
    4. Obțineți fie o șansă critică + sau o deteriorare critică + pe amulet. Acestea pot fi un pic mai scumpe. Dacă nu vă puteți permite, obțineți un +% pentru sănătate.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 12
    5. Obțineți inele care au șanse critice, + daune critice sau + viteză de atac. Oricare dintre acestea ar fi benefic pentru barbar.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 13
    6. Obțineți obiecte cu vitalitate sau forță. Acestea sunt cele două statistici principale de armuri pe care trebuie să le vizitați.
  • Imagine intitulată Construiți un barbar în Diablo III Pasul 14
    7. Obțineți o arme la îndemână și în afara mâinilor. Armele trebuie să aibă prize pentru smaralde pentru daune critice suplimentare - ar trebui să aibă, de asemenea, nici o viteză de atac sau deteriorări critice.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar