Cum să învingeți un impact de abis în genshin impact

Aparatele de abis sunt dușmani care fac parte din comanda Ordinului Abis.În funcție de elementul lor, apropierea de abis pot lansa atacuri Pyro, Cryo sau Hydro.Învingerea unui magie de abis ar trebui să fie simplă, cu condiția să vă conjuntați cu elementul corect.

Pași

  1. Imagine intitulată Învingerea unui Abyss Mage în Genshin Impact Pasul 1
1. Știți ce personaje de care aveți nevoie.Caracterul de care va avea nevoie depinde de elementul Abyss Mage aliniază.Puteți utiliza o viziune elementară (apăsând pe butonul de vizită elementar sau ținând apăsat butonul Mouse-ului) pentru a determina numele inamicului.
  • Pyro Abyss Mages sunt cel mai bine contracarate cu Cryo, Electro sau Hydro. Hydro este deosebit de util datorită modului în care funcționează reacția de vaporizare.
  • Cryo Abyss Mages sunt cel mai bine contracarate cu Pyro, Electro sau Hydro. Pyro este deosebit de util datorită modului în care funcționează reacția topită.
  • Hidro Abyss Mages sunt cel mai bine contracarate cu Pyro, Cryo sau Electro. Cryo este utilă în special datorită modului în care funcționează reacția înghețată.
  • Dacă există mai mult de un magie de abis cu diferite tipuri de elemente, atunci puteți utiliza anemo pentru a difuza împreună elementele lor.
Partea 1 din 2:
Evitând daunele
  1. Imagine intitulată înfrângerea unui MageS în Genshin Impact Pasul 2
1. Evitați atacurile de turnare.Cu aceste atacuri, Magesul Abis va arunca elementul direct pe tine, care se ocupă de daune.Mișcați înapoi și departe pentru a evita acest atac sau pentru a folosi un scut.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui MageS în Genshin Impact Pasul 3
    2. Evitați atacul Dragon al lui Pyro Abyss Mages.În acest atac, Mage Pyro Abyss lansează trei capete asemănătoare unui dragon demonic care respiră focul.Deplasați-vă departe de punctul focal al capului dragonului pentru a evita daunele.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui MageS în Genshin Impact Pasul 4
    3. Evitați atacul ghem al lui Cryo Abyss Mage.În acest atac, Cryo Abyss Mage convine gheață de deasupra dvs. care vă ocupați de daune într-o zonă de efect.Dash pentru a evita gheața înainte de a ateriza pe zona roșie.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui MageS în Genshin Impact Pasul 5
    4. Evitați balonul iluzoriu al lui Hydro Abyss Mages.În acest atac, Mages Hydro Abyss aruncă o bule de onoare Hydro illustry (același balble pe care Mona îl folosește pentru a ucide dușmani) la tine.Fugi de balon, dar încercați să prindeți alți dușmani în acest balon pentru a le face mai ușor.
  • Imagine intitulată Învingerea unui Abyss Mage în Genshin Impact Pasul 6
    5. Fiți atenți atunci când abisul mage încearcă să se reîncărcați.În acest sens, Magesul Abis va încerca să-și reformeze scutul.Aceasta va lansa un element specific în aerul din jurul mamei abis sub formă de gheață, flăcări sau bule.Venind în contact cu aceste bule, se va ocupa de daune elementare.După ceva timp, scutul se va reforma, bate înapoi jucătorul și se va ocupa de daune elementare.
  • Partea 2 din 2:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată Învingerea unui Abyss Mage în Genshin Impact Pasul 7
    1. Uită-te la culoarea indicatorului de scut și a magesului abisului.Orange înseamnă Pyro, albastru deschis înseamnă Cryo, și albastru închis înseamnă Hydro.Toate acestea sunt receptive la electro, deci ar trebui să fiți bine dacă aveți doar Lisa sau Fischl.
  • Imagine intitulată Învingerea unui Abis Mage în Genshin Impact Pasul 8
    2. Contor cu elementul adecvat.Acest lucru va purta scutul din Mages Abyss, astfel încât să puteți bate mai ușor.

    Bacsis: Dacă există mai mult de un dușman al diferitelor elemente, puteți utiliza anemo pentru a-și provoca elementele unul pe celălalt.Deci, dacă luptați cu un Cryo și un Mages Hydro Abyss, folosind anemo-ul va face ca acesta să înghețe.

  • Imagine intitulată înfrângerea unui Abyss Mage în Genshin Impact Pasul 9
    3. Împiedicați amplionul de reîncărcare a abisului.Puteți utiliza Reacțiile Swirl sau supraîncărcate, un atac de aruncare sau un atac încărcat de o sabie, Claymore sau PoleArm Wielder pentru a bate înapoi Magesul Abis, astfel încât să nu se poată regenera scutul său. Dacă scutul regenerează, apoi rupeți scutul din nou.
  • Imagine intitulată Învingerea unui Abyss Mage în Genshin Impact Pasul 10
    4. Repetați pentru a învinge Magesul Abis.Dacă se face corect, Magesul Abis va fi învins în mod eficient, căzând o ramură de linie Ley.De asemenea, puteți obține un piept deblocat care poate scădea materiale valoroase și / sau poate duce la nivelare.
  • sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor elementare din magesul Abis.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați la o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul de partid și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar