Cum de a confrunta stormterror (genshin impact)

Dvalin, cunoscut sub numele de Stormterror, este primul sef major de poveste pe care va trebui să-l înfrângeți în apropierea capitolului Mondstadt.Unul dintre cele patru vânturi ale lui Mondstadt, a fost otrăvit de ordinul abisului de a lansa atacuri mortale asupra orașului.Pentru a lua înapoi dvalin, aceste răni otrăvite trebuie distruse.După ce se confruntă cu Stormterror pentru prima dată, capitolul Mondstadt din povestea principală este în esență peste.Ulterior "amintiri" Battlele sunt similare, cu excepția unui singur lucru: nu veți încerca să încercați Venta (Lord Barbatos) și nu veți fi de gând să trageți la cheagurile DVALIN în timp ce vă urmați - în schimb, veți avea dreptate la Battling Stormterror.Thisewill vă arată cum să confruntați Stormterror în Genshin Impact și să luați DVALIN înapoi în domeniul TRICE "Furtuna furtună".Puteți obține doar recompense pentru finalizarea "Amintiri" Domenii.

Pași

Partea 1 din 3:
Tiranul cerului

Când se confruntă cu Stormterror pentru prima dată, va trebui să declanșați cheagurile tăiate din Dvalin, să descompun energia anemo și să folosiți acea energie pentru a ține pasul cu el.

  1. Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 1
1. Scrieți cursorul la Crosshair.Urmați Dvalin în timp ce zboară prin cer.Țineți apăsat butonul mouse-ului sau apăsați butonul de foc pentru a trage.Acest lucru va fi focul de foc la crosshair.
  • Dacă nu loviți Crosshair, reglați-vă scopul.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 2
    2. Dodge orbii purpurii.La un moment dat, Dvalin va zbura prea departe.Orburile purpurii vor aborda daune când le-ați lovit.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 3
    3. Foc la orbs anemo.Când apar pe ecran Anemo Green Green, îndreptați-vă cursorul și focul la ele.Acest lucru va rupe anemo-urile în jos în inele verzi.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 4
    4. Utilizați WASD sau joystick-ul pentru a zbura prin inelele verzi.Aceste inele verzi sunt energia anemo pură - lovirea acestora vă va face să zburați mai repede și mai aproape de Dvalin.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 5
    5. Repetați pentru a finaliza prima parte a bătăliei.După finalizarea acestei părți a bătăliei, veți fi teleportați la Arena de luptă pentru a finaliza a doua parte.
  • Partea 2 din 3:
    Risitor rege al cerului

    Această parte se află într-o arenă circulară laterală cu multe platforme - nu puteți regla poziția camerei, cu excepția cazului în care ardeți la Dvalin.

    1. Imagine intitulată Confront Stormterror (IMPACT GENSHIN) Pasul 6
    1. Utilizați un arcaș pentru a ataca dvalin în timp ce el este inactiv.Dacă se luptă pentru prima dată, veți încerca Ventari.În caz contrar, va trebui să utilizați Amber sau Fischl.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 7
    2. Stați departe de Dvalin când el se învârte în jos.Când se întâmplă acest lucru, ghearele lui Dvalin ar putea face deteriorarea personajului tău.Asigurați-vă că vă deplasați spre marginea platformei pentru a evita daunele.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 8
    3. Stați departe de respirația lui Dvalin.Într-o altă mișcare, Dvalin va ateriza pe platforma pe care o faci și o să te sufli la tine.Treceți spre cealaltă parte a platformei pentru a evita acest atac și a face daunele lui Taloanele lui Dvalin să-și descompună scutul.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 9
    4. Evitați mușcătura lui Dvalin.Pentru a face acest lucru, dați-vă când vă vedeți gura în mișcare spre voi după ce se află pe platformă.Îi poți ataca pe taloanele să-și descompune scutul aici, de asemenea.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 10
    5. Păstrați de la bombe de impuls.În această mișcare, Dvalin se va aprinde în timp ce zboară.Pentru a face acest lucru, treceți de la un capăt al platformei la alta.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 11
    6. Evitați bomba Omega.În această mișcare, Dvalin va suge cât mai multă energie și va exploda la platforma în care vă aflați în prezent.Acest atac depășește o mulțime de daune personajului și platformei pe care vă aflați.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 12
    7. Ciclu între platforme.La fiecare 2-8 minute, Dvalin va lansa "Caelestinum finale terminare", un atac care dăunează și încălzește platforma pe care află în prezent în picioare.Dacă se întâmplă acest lucru, nu puteți sta pe platformă în prezent.Va trebui să vă rotiți la o altă platformă pentru a continua lupta fără a lua daune în timp.
  • Cantitatea de deteriorare a daunelor nu este semnificativă, dar se poate adăuga în timp.
  • Dacă sunteți prea lent, toate platformele vor fi afectate de acest efect.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 13
    8. Ataca cheagul lui Dvalin când îți rupi scutul.Utilizați arcașul dvs. pentru a lansa atacuri percepute și vizează cheagul lui Dvalin când cade pe platformă.În timp ce vă puteți urca pe Dvalin pentru a face acest lucru, este prea lent și nu se ocupă suficient de repede suficient.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 14
    9. Repetați pentru a înfrânge DVALIN.Prima dată când jucați, va juca o cutie cutscene.Timpul ulterior, o floare de linie Ley va da naștere pe platforma pe care o faci și o poți folosi pentru a colecta recompense.
  • Partea 3 din 3:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 15
    1. Localizați floarea de trunchi. Acest lucru arată un pic ca o floare înflorită și este în centrul platformei actuale pe care le aflați.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 16
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea. Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 17
    3. Colectați recompense. În funcție de nivelul dvs., puteți obține recompense diferite, dar veți obține întotdeauna 200 exp.
  • Imagine intitulată Confront Stormterror (Genshin Impact) Pasul 18
    4. Lăsați domeniul.După finalizarea domeniului de trunchi, puteți ieși din localizarea poarta albastră cu patru pătrate pe ea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Obțineți doar recompense de la Bosses o dată pe săptămână.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, părăsesc domeniul de trecere, teleportați într-o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta atunci când nivelul dvs. și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar