Cum să intrați în casa de aur (impact genshin)

Casa de Aur este locul unde vei lupta copilul (Tartaglia), nu. 11 din Harbingers Fatui.În timpul căutării "Umbra de aur", Childe se crede că a reprezentat-o ​​să ia Exuvia, un element sacru folosit de Rex Lapis.Lupta casei de aur poate fi ruptă în trei părți diferite.În timp ce trecerea prin primele două părți va fi relativ ușor, finalizarea ultimei părți va fi mai mult sau mai puțin provocatoare.După finalizarea acestui domeniu pentru prima dată, veți fi teleportați până la Camera Jade pentru a apăra Ballietele Guizhong.Thisewill vă arată cum să intrați în casa de aur în impactul genshin.

Pași

Partea 1 din 5:
Eleventul de harbingers Fatui

În prima etapă a bătăliei, vă luptați în cea mai mare parte a copilului cu puterile sale generale originale.

  1. Imagine intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 1
1. Începeți lupta pentru prima dată.Prima dată când intrați în casa de Aur, va trebui să vedeți toate cutscenes.Abordați Exuvia pe capătul opus al intrării în domeniu.Acest lucru va inițializa următoarea cutie și apoi va începe lupta.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 2
    2. Dodge atacurile normale ale copilului.Ca și caracterul jucat, copilul poate efectua atacuri elementare normale, inclusiv arderea arcului cu săgeți hidrografice, marcarea jucătorilor cu Riptide și efectuează atacuri de tăiere, în timp ce se alternează între poziția variată și a lui Melee.
  • Imagine intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 3
    3. Evitați atacul Hydro Încărcat din Childe.În acest atac, el lansează repede la jucător.Acest lucru poate fi rapid și poate face daune moderate dacă nu sunt evitate.Pentru a evita acest atac, dați-l pe partea laterală.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Impact Genshin) Pasul 4
    4. Stați înapoi când Childe lansează o explozie de hidro în jurul lui.În acest atac, el acuză o perioadă de timp, apoi eliberează energia elementară direct în jurul lui, care se ocupă de daunele hidraulice ale zonei-efect a caracterelor prea apropiate.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 5
    5. Evitați slash-ul de filare al copilului.În acest atac, Childe își va întoarce pumnalul în jurul lui, care se va ocupa de Hydro Daune oricui apropiat de el.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 6
    6. Evitați săgețile care se încadrează.La un moment dat, Childe va lansa săgeți în aer.Dacă vedeți cercuri albastre pe teren, atunci înseamnă că Childe a lansat săgețile foarte mari și vor atinge și vor da daune jucătorilor din cercul albastru.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 7
    7. Dodge valurile.Childe are capacitatea de a lansa două atacuri de undă împotriva jucătorului.Unul este un val normal care este convocat la jucător, iar altul este un val de la o balenă.Dodge prima prin bătăi.Dodge al doilea prin mișcarea cât mai aproape de marginea arenei.Rețineți că, pentru atacul cel de-al doilea val, nu există nici o zonă definită-de-efect, deci ar trebui să stați cât mai departe posibil pentru a evita să vă stropiți.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Impact Genshin) Pasul 8
    8. Repetați pentru a termina prima etapă a bătăliei.După ce HP-ul copilului ajunge mai puțin de 10%, un scut hidromalat se va forma în jurul lui, bara lui HP se va umple, iar următoarea etapă de luptă va începe.
  • Partea 2 din 5:
    Deluzie dezlănțuită

    În această etapă, Childe folosește o iluzie pentru a experimenta abilitățile electro.

    1. Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Impact Genshin) Pasul 9
    1. Evitați atacul electro-ului încărcat al copilului.În acest atac, el lansează repede la jucător.Acest lucru poate fi rapid și poate face daune moderate dacă nu sunt evitate.Pentru a evita acest atac, dați-l pe partea laterală.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 10
    2. Stați înapoi când Childe lansează o explozie de electro în jurul lui.În acest atac, el acuză de ceva timp, apoi eliberează energia elementară direct în jurul lui, care se ocupă de daune electro-de-efect a caracterelor prea apropiate.
  • Imaginea intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 11
    3. Evitați slash-ul de filare al copilului.În acest atac, Childe își va întoarce pumnalul în jurul lui, ocupând deteriorarea electrică a nimănui prea aproape de el.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 12
    4. Atacurile de fulgere ale lui Dodge.Childe poate ataca cu fulgere în două moduri.O modalitate pe care o poate face acest lucru este prin prăbușirea în zone ale arenei, care se ocupă de daune electrice de suprafață.Celălalt atac este cel mai greu de Dodge.În timpul acestui atac, un inel purpuriu se va forma în jurul caracterului tău.Odată ce inelul este complet angajat, un șurub de fulgere vă va lovi, ocupați de daune electrice.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 13
    5. Repetați pentru a termina a doua etapă a bătăliei.După învingerea copilului: Deluziunea dezlănțuită, arena în care vă aflați va cădea și veți fi luați în partea inferioară a casei de aur.
  • Partea 3 din 5:
    Moștenire greșită: devorarea adâncă

    Aceasta este cea mai grea parte a bătăliei.Aici, Childe va combina puterile date de viziunea sa și de puterile de iluzia sa de a face daune rapid.

    1. Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 14
    1. Revigorați și vă vindecă personajele.În această etapă, copilul nu va interacționa până când nu introduceți arena sau nu-l ataca.Odată ce ați terminat, puteți intra în arena pentru a începe lupta.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 15
    2. Evitați săgețile care se încadrează.La un moment dat, Childe va lansa săgeți în aer.Dacă vedeți cercuri albastre pe teren, atunci înseamnă că Childe a lansat săgețile foarte mari și vor atinge și vor da daune jucătorilor din cercul albastru.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 16
    3. Dodge valurile.Childe are capacitatea de a lansa două atacuri de undă împotriva jucătorului.Unul este un val normal care este convocat la jucător, iar altul este un val de la o balenă.Dodge Primul prin bătăi, apoi dodge al doilea, mișcându-se cât mai aproape de marginea arenei.Rețineți că, pentru atacul cel de-al doilea val, nu există nici o zonă definită-de-efect, deci ar trebui să stați cât mai departe posibil pentru a evita să vă stropiți.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 17
    4. Atacurile de fulgere ale lui Dodge.Childe poate ataca cu fulgere în două moduri.O modalitate pe care o poate face acest lucru este prin prăbușirea în zone ale arenei, care se ocupă de daune electrice de suprafață.Celălalt atac este cel mai greu de Dodge.În timpul acestui atac, un inel purpuriu se va forma în jurul caracterului tău.Odată ce inelul este complet angajat, un șurub de fulgere vă va lovi, ocupați de daune electrice.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 18
    5. Urmăriți roata electro.Copilul la un moment dat va arunca o roată subțire, cu razor, pe arenă într-un cerc.Evitați atingerea acestei roți pentru a evita deteriorarea electrică.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Impact Genshin) Pasul 19
    6. Fii atent la atacurile melee ale lui Childe.Childe poate să-și prindă pumnalul și să se ocupe fie prin leziuni electrice, fie hidro.Din cauza acestei naturi combinate, puteți să terminați electro-taxat.
  • Imaginea intitulată Introduceți Casa de Aur (Impact Genshin) Pasul 20
    7. Repetați pentru a învinge copilul.Prima dată când jucați, va juca o cutie cutscene. Timpii ulteriori, o floare de linie Ley va da naștere în arenă și îl puteți folosi pentru a colecta recompense.
  • Partea 4 din 5:
    Protejarea Balista Guizhong

    Când intri în casa de Aur pentru prima dată, vei fi teleportat după ce ai luptat cu Childe și va trebui să lupți cu Fatui off și să protejezi Guizhong Ballista timp de câteva minute.

    1. Imaginea intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 21
    1. Verificați starea fiecărei arme.Puteți vedea starea din colțul din stânga sus, unde va fi povestea.Dacă starea oricăror arme se reduce la 0%, veți eșua provocarea și trebuie să vă întoarceți la Ghidul Camerei Jade pentru a reintroduce bătălia.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 22
    2. Lupta împotriva FATUI.Mai mulți membri FATUI vor ieși din portaluri pe Ballie.Să le luptați și să apărați fiecare dintre arme.
  • Imagine intitulată Introduceți Casa de Aur (Genshin Impact) Pasul 23
    3. Evitați atacurile hidraulice din Osial.Acestea vor atinge platformele și vor face daune Hydro Hydro Area-efect la impact.Veți experimenta, de asemenea, buffs pe tot parcursul.
  • Imagine intitulată Introduceți casa de aur (Impactul Genshin) Pasul 24
    4. Continuați până la sfârșit.Odată ce ați terminat, veți fi teleportați înapoi la portul Liyue și puteți termina questurile Arhon asociate cu Liyue.
  • Partea 5 din 5:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 25
    1. Localizați floarea de trunchi. Acest lucru arată un pic ca o floare înfricoșată și este aproape de marginea platformei actuale pe care o aveți.
  • Imaginea intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 26
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea. Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată Introduceți casa de aur (Genshin Impact) Pasul 27
    3. Lăsați domeniul. După finalizarea domeniului de trunchi, puteți ieși din localizarea poarta albastră cu patru pătrate pe ea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Arena este înconjurată de un teren de forță piro, care va elimina libertatea hidro și electro-elemente în timp ce face daune minime. Aceasta va elimina, de asemenea, marcajul de la caracterul dvs., limitând astfel în mod semnificativ atacurile copilului.
  • Obțineți doar recompense de la Bosses o dată pe săptămână.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, părăsesc domeniul de trecere, teleportați într-o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta atunci când nivelul dvs. și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar