Cum să învingeți o ipostază anemo în impactul genshin

Anemo Hypostasis este un sef prezent în Munții Stormbearer din nordul Mondstadt.Este o formă extrem de pură de energie anemo, iar atacurile sale implică adesea aerul și vântul.Thisewill vă arată cum să învingeți o ipostază Anemo în impactul Genshin.

Pași

Partea 1 din 4:
Localizarea ipostazei anemo
  1. Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 1
1. Teleport la punctul în Munții de Storm Skinbarer.Acest punct de vedere este la nord-vest de prima statuie a celor șapte din Lacul Starfell din nordul Mondstadt.Hipostasul Anemo se caracterizează prin structura luminii cubului turcoaz Rubik cu un miez turcoaz luminos.
  • Imaginea intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 2
    2. Pregateste-te de lupta.Hipostasul Anemo este imun la toate atacurile anemo, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți membri de partid cu elemente care reacționează cu anemo.Singura reacție anemo, turbionare, pur și simplu răspândește curentul elementar la un caracter din apropiere, ceea ce înseamnă că daunele fizice pot fi cel mai bun mod de a merge.
  • O modalitate rapidă de a face față cantităților masive de deteriorare este de a combina Pyro cu Electro pentru a rezulta la supraîncărcat.
  • De asemenea, veți dori un personaj care să vă regenereze sănătatea celorlalți personaje, cum ar fi Barbara.Dacă nu aveți un caracter care să regenereze HP, atunci veți avea nevoie de o mulțime de alimente și va trebui să vă acordați atenție foarte atent.
  • Imaginea intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 3
    3. Capul spre nord în arenă.Veți întâlni câteva hilichurls că va trebui să învingeți, dar după aceea veți fi în arenă.Hipostasul Anemo este situat în centrul arenei.Interacționarea cu ea va începe lupta.
  • Șeful are potențialul de a face o mulțime de daune dacă nu sunteți pregătiți.
  • Arena are un pătrat imens înscris în centru.
  • Partea 2 din 4:
    Dodând atacurile
    1. Imaginea intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 4
    1. Evitați explozii de aer.Hipostaza anemo va zbura în aer și va trage două explozii de aer vizate la jucător.Dash pentru a evita aceste atacuri.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 5
    2. Ai grijă de tornadoes.Hipostasul anemo se va deplasa mai sus, apoi canalizează aerul în centrul arenei.În același timp, Tornadoes se vor forma în jurul valorii de arena că va trebui să evitați.Aceste tornade pot absorbi, de asemenea, energie elementară care poate face daune elementare.După aceea, tornadele vor disipa în anemo orbs.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 6
    3. Aveți grijă de atacul fizic al ipostasiei.Hipostaza anemo poate zbura lângă jucător și se va mișca într-o mișcare de strângere în jurul jucătorului.Când seful formează un zid, scăpați de el.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 7
    4. Stați clar de vid.În acest atac, ipostasul anemo va zbura lângă jucător și va încerca să o sugă în centru.Apoi, ipostaza va forma o explozie în jurul centrului, care se ocupă de daune grele-de-efect.Stați în afara inelului format de ipostasis pentru a evita acest atac.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 8
    5. Evitați undele de șoc.În această mișcare, ipostasul anemo va absorbi orburile împrăștiate în toată arena, care se ocupă de o deteriorare mare a zonei.Deplasați-vă departe de ipostasis, salt sau folosiți abilități elementare (cum ar fi scutul lui Noelle) pentru a evita acest atac.
  • Imaginea intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 9
    6. Dodge meteorii.În acest atac, Hypostasul Anemo va trage arcuri de la Anemo Shells la sol, creând updrafts of Wind.Știți că miezul pentru ipostază este expus în timpul acestui atac.
  • Imaginea intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 10
    7. Ai grijă de rachetele Anemo.Hipostasul anemo va forma o rotundă, formă circulară și cuburi de incendiu la tine.În timp ce ei nu sunt ghidați, aceste cuburi pot face daune anemo dacă nu sunteți atent.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 11
    8. Vindeca personajele tale. Dacă un caracter a coborât, folosiți alimente pentru a le reînvia. Dacă un caracter rulează scăzut pe HP, dați-le alimente pentru a umple. Alternativ, utilizați un personaj care poate genera HP.
  • Partea 3 din 4:
    Tratarea daunelor
    1. Imaginea intitulată înfrângerea o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 12
    1. Urmăriți când este expusă miezul de hipostas din anemo.Miezul este expus între atacurile de lansare.Acesta va fi, de asemenea, expus în anumite tipuri de atacuri.Puteți face daune fizice în această perioadă.
    • Toate atacurile elementare, cu excepția atacurilor anemo împotriva ipostazei anemo, rezultă în turbionare, ceea ce înseamnă că tu și alte personaje și dușmani din zonă vor fi, de asemenea, provocate de elementul pe care îl ocupi.Dealați mai întâi elementul Anemo, apoi combinați diferite atacuri.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 13
    2. Utilizați actualizările pentru a colecta anemo orbs.Zburați în jurul valorii de arena care caută orbs anemo și le absoarbe pentru a împiedica unde undele de șoc se întâmplă în primul rând.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 14
    3. Fiți atenți la rezistența dvs. Dacă rezistența dvs. este prea mică, este posibil să nu fiți capabili să evitați un atac specific. Puteți reîncărca rezistența dvs. cu alimente sau prin odihnă, și puteți reduce consumul de rezistență cu alte produse alimentare.
  • Imaginea intitulată înfrângerea o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 15
    4. Utilizați atacuri fizice împotriva ipostazei.Veți dori să aveți arme care pot face daune fizice ridicate, cum ar fi o clay de cinci stele.Țineți apăsat butonul de atac pentru a face deteriorarea continuă împotriva ipostazei.
  • În plus, combinați împreună diferitele elemente.O modalitate ușoară de a face față unor cantități masive de deteriorare este de a combina Pyro cu Electro, rezultând la supraîncărcat.
  • Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 16
    5. Repetați până la sfârșit.După ce a ajuns mai puțin de 5% HP, ipostaza anemo va disipa în trei orbs.Utilizați rafalele de vânt pentru a zbura și a colecta anemo Orbs pentru a preveni hipostaza anemo de la vindecare.Spre deosebire de ipostazele geo și electro, șeful nu va muri imediat după colectarea tuturor Orbs - va trebui să continuați să luptați până la capăt pentru a învinge ipostasul anemo.
  • Partea 4 din 4:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 17
    1. Localizați floarea liniei Ley.Acest lucru arată un pic ca o floare înfricoșată și este probabil în centrul arenei.
  • Imaginea intitulată Învinge o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 18
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea.Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază Anemo în Genshin Impact Pasul 19
    3. Colectați recompense.În funcție de nivelul dvs., puteți obține recompense diferite, dar veți obține întotdeauna o sămânță de uragan (un material de ascensiune pentru caracterele anemo, cu excepția Xiao), artefacte, Vayuda Turquoise (de asemenea, în ascensiune Anemo caractere), artefacte și o sumă stabilită Aventură, Companie și personaj exp.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar