Cum să învingeți o ipostază electrică în impactul genshin

Electro Hypostasis este un sef care este prezent în Cape Jath de Poarta Eagle a domeniului.Este o formă extrem de pură de energie electrică, iar atacurile sale implică adesea electricitate.Thisewill vă arată cum să învingeți o ipostază electrică în impactul genshin.

Pași

Partea 1 din 4:
Localizarea Electro Hypostasis
  1. Imaginea intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 1
1. Teleport la intrarea în domeniu pentru poarta lui Eagle.Acest șef este situat în sudul Mondstadt, la est de domeniul pentru Poarta lui Eagle.Electro Hypostasis este caracterizată de această structură asemănătoare cubului lui Rubik, cu un miez purpuriu strălucitor.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 2
    2. Pregătiți-vă pentru luptă.Electro Hypostasis este imună la toate atacurile electro, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți membri de partid cu elemente care reacționează cu Electro.Pyro, Cryo, și Geo toate reacționează cu Electro, rezultând supraîncărcat, superconduct și cristalizează, în timp ce Anemo, Hydro și Dendro sunt toate ineficiente în combaterea ipostazei electro-hipostazei.Hydro rezultă în electrocharged, dar este în mare parte ineficient la deteriorarea.
  • De asemenea, veți dori un personaj care să vă regenereze sănătatea celorlalți personaje, cum ar fi Barbara.Dacă nu aveți un caracter care să regenereze HP, atunci veți avea nevoie de o mulțime de alimente și va trebui să vă acordați atenție foarte atent.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 3
    3. Introduceți Arena.Electro Hypostasis este situată în centrul Arenei.Interacționarea cu ea va începe lupta.
  • Șeful are potențialul de a face o mulțime de daune dacă nu sunteți pregătiți.
  • Arena are un pătrat imens înscris în centru.
  • Partea 2 din 4:
    Dodând atacurile
    1. Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 4
    1. Ai grijă de rachetele electro.Electro Hypostasis va forma o rotundă, formă circulară și cuburi electrice de incendiu la tine.În timp ce acestea nu sunt ghidate, aceste cuburi pot face daune electrică dacă nu sunteți atent.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 5
    2. Aveți grijă de atacurile fizice ale ipostasului.Hipostaza are trei atacuri fizice diferite, fiecare are propria sa porecla:
  • Bate - Acest atac implică ipostasul plierea într-o mișcare de strângere în jurul jucătorului.Când seful formează un zid, scăpați de el.
  • Rock, hârtie, foarfece - Formează o stâncă și va lovi jucătorul.Apoi formează foarfece și încercări de a tăia jucătorul.Apoi formează hârtie și oprește jucătorul.
  • Burghiu - exerciții spre jucătorul de pe arenă.
  • Bacsis: Dacă vedeți terenul de sub caracterul dvs., întoarceți purpuriu, ceea ce înseamnă că zona este pe cale să fie lovită cu un atac electro.

  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 6
    3. Fiți atenți la valurile electro.În această mișcare, Electro Hypostasis se va deplasa la centru și se va emite undele electrice se rotește într-o direcție în sensul acelor de ceasornic.Pur și simplu stați între valuri și evitați lovirea oricăror cuburi pentru a preveni daunele majore.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 7
    4. Rămâneți clar din cuști electro.În această mișcare, Electro Hypostasis va încerca să cască jucătorul în.Orice încercare de a lăsa rezultatele în deteriorarea electrică.Apoi, lansează lovituri de iluminat împotriva jucătorului.Stați din cercurile purpurii dacă sunteți prinși și, înainte de formele de cușcă, dați-vă spre primul stâlp și în afara.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 8
    5. Aveți grijă de laserele electro.Electro Hypostasis se poate muta spre centrul Arenei și Emit Lasere.Pentru a evita acest atac, treceți în centrul arenei cu ipostaza.Când Electro Rune dispare, alerga pentru a evita să fie zdrobită.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 9
    6. Vindeca personajele tale.Dacă un caracter a coborât, folosiți alimente pentru a le reînvia.Dacă un caracter rulează scăzut pe HP, dați-le alimente pentru a umple.Alternativ, utilizați un personaj care poate genera HP.
  • Partea 3 din 4:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 10
    1. Urmăriți când este expus miezul Electro Hypostasis.Miezul este expus între atacurile de lansare.Acesta va fi, de asemenea, expus în anumite tipuri de atacuri.Puteți face daune fizice în această perioadă.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 11
    2. Fiți atenți la rezistența dvs.Dacă rezistența dvs. este prea mică, este posibil să nu fiți capabili să evitați un atac specific.Puteți reîncărca rezistența dvs. cu alimente sau prin odihnă, și puteți reduce consumul de rezistență cu alte produse alimentare.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 12
    3. Utilizați Pyro pentru a supraîncărca hipostasul electro.Pentru aceasta, puteți folosi Xiangling, Diluuc, Amber sau un alt personaj Pyro.Acest lucru va face deteriorarea suplimentară a ipostazei electro-ipostazei.
  • Imaginea intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 13
    4. Utilizați Cryo pentru a suporta ipostasul electro.Pentru asta, puteți folosi Kaeya, Chongyun, Dona, Qiqi sau un alt caracter Cryo.Acest lucru va aborda daune crio suplimentare la Electro Hypostasis.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 14
    5. Utilizați Geo pentru a cristaliza Electro Hypostasis.Pentru asta, puteți folosi Noelle, Ningguang, Zhongli sau un alt personaj geo.Aceasta va elimina bufful electro și vă va permite să obțineți un scut geo împotriva Electro.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 15
    6. Repetați până la sfârșit.După ce a ajuns mai puțin de 5% HP, miezul electro hipostasis va intra în trei.Acestea răspund numai la daune elementare.Utilizați Pyro sau Cryo pentru a termina ipostasul oprit.
  • Dacă nu reușiți să distrugeți toate cele trei particule electrice, atunci ipostasul va regenera 15% din HP maxim HP pentru fiecare particulă rămasă.Particulele electrice care sunt distruse o dată nu trebuie să fie distruse din nou, deci dacă reușiți să distrugeți o particulă electrică, va trebui doar să distrugeți cele două particule electrice absorbite de ipostasis.
  • Partea 4 din 4:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 16
    1. Localizați floarea liniei Ley.Acest lucru arată un pic ca o floare înfricoșată și este probabil în centrul arenei.
  • Imaginea intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 17
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea.Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată înfrângerea o ipostază electrică în Genshin Impact Pasul 18
    3. Colectați recompense.În funcție de nivelul dvs., puteți obține recompense diferite, dar veți obține întotdeauna o prismă de fulgere și 100 exp, un material de ascensiune caracter critic pentru caractere electro.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor electrice rezultate din fiecare dintre aceste atacuri.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere.Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați la o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul de partid și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar