Cum să completați lupul provocării nordului (genshin impact)

Andrius, dominator al lupilor, este șeful săptămânal pentru regiunea Wolvendom.Situat la sud-vest de Mondstadt, Andrius este unul dintre cei mai greu șefi de înfrângere.Cu toate acestea, cu strategia potrivită și un nivel de partid bun, veți putea să învingeți Lupus Boreas.

Pași

  1. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 1
1. Completați căutarea caracterului de rasor "Semnificația lui Lupical" primul.Înainte de a putea contesta Andrius, trebuie să-i debloci provocarea.În această căutare, veți ajunge să luptați cu Andrius la 50% sănătate (în timp ce încercați Razor).După ce a făcut acest lucru, Andrius vă va invita să vă testați abilitățile în provocare.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 2
    2. Fiți pregătiți pentru o dificultate imensă.Provocările săptămânale sunt cele mai grele provocări din întregul Teyvat.Ești mai bine dacă nivelul de partid este semnificativ mai mare decât nivelul sefului săptămânal.
  • Partea 1 din 4:
    Localizarea Andrius
    1. Imaginea intitulată completează lupul provocării de Nord (Genshin Impact) Pasul 3
    1. Teleport la Wolvendom.Acest punct de parcurs este situat la sud-vest de Mondstadt și la est de o arenă circulară mare vizibilă pe hartă.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 4
    2. Cap de vest.Pe această cale, veți întâlni câteva hilichurluri, dar ar trebui să fie mai clar până când ajungeți la Andrius.
  • Imaginea intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 5
    3. Picătură în arenă.La atingerea zonei de provocare, veți scădea câțiva metri în arenă.În fața dvs. va fi o sabie care poate fi folosită pentru a începe lupta.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Genshin Impact) Pasul 6
    4. Pregătiți-vă pentru luptă.Andrius este în mare parte imun la toate atacurile crio și anemo, făcând acest șef extrem de greu de luptat.Cel mai bine aveți caractere Pyro și Electro de un nivel extrem de ridicat și cu o tonă de HP, deoarece toate atacurile lui Andrius pot scurge semnificativ HP.
  • Veți dori, de asemenea, un personaj care poate regenera sănătatea celorlalți personaje, cum ar fi Noelle.Dacă nu aveți un caracter care să regenereze HP, atunci veți avea nevoie de o mulțime de alimente și va trebui să vă acordați atenție foarte atent.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (IMPACT GENSHIN) Pasul 7
    5. Activați sabia pentru a începe.Treceți spre sabie, apoi selectați "Începeți procesul" Pentru a începe lupta cu Andrius.
  • Partea 2 din 4:
    Dodând atacurile
    1. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (IMPACT GENSHIN) Pasul 8
    1. Rămâneți o distanță moderată de Andrius (aproximativ 20m).Dacă sunteți prea departe, vă va taxa cu o viteză imensă.Dacă sunteți prea aproape, nu veți putea să fugiți din atacurile sale.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (IMPACT GENSHIN) Pasul 9
    2. Ieși din cercul de gheață.Dacă vedeți un cerc de gheață, asta înseamnă că Andrius este pe punctul de a sări acolo.Acest lucru se va ocupa de daune grele crio.Dacă vedeți acest cerc în jurul lui Andrius, atunci este pe punctul de a vă întoarce să vă atace.
  • Dacă trebuie să stați în cercul de gheață, ar trebui să aveți un scut pentru a vă proteja împotriva atacurilor.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 10
    3. Evitați să vă loviți.Chiar dacă nu există un cerc de gheață, puteți fi în continuare zgâriat de Andrius.Deplasați-vă în lateral pentru a evita ghearele și coada lui.
  • Dacă sunteți direct în față, Andrius vă va bate cu ghearele sale.Dacă sunteți direct în urmă, el vă va folosi coada pentru a vă ataca și / sau a arunca gheață la tine.
  • Imaginea intitulată completează lupul provocării nordului (impactul genshin) Pasul 11
    4. Stați pe gheața în picioare.Această gheață poate face daune crio în timp cu caracterele care stau pe ea.Dacă vedeți gheața în picioare, îndepărtați-vă de ea.
  • De asemenea, stați pe pereții arenei - în timp ce poate fi folosit pentru a ataca Andrius fără a fi atacat, acesta va fi, de asemenea, acoperit de gheață după atingerea punctului de la jumătatea drumului.
  • Imaginea intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 12
    5. Deplasați-vă în centrul Arenei.După ce a ajuns la jumătatea drumului, Andrius va alerga într-un cerc.Păstrați-vă ochii pe el, deoarece el va percepe de mai multe ori la tine înainte de a face un salt gigantic față de tine.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 13
    6. Vindeca personajele tale. Dacă un caracter a coborât, folosiți alimente pentru a le reînvia. Dacă un caracter rulează scăzut pe HP, dați-le alimente pentru a umple. Alternativ, utilizați un personaj care poate genera HP.
  • După 50% HP

    1. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 14
      1. Evitați gheața căderii.După ce Andrius ajunge la 50% HP, el va chema gheață de pe cer.Va trebui să stați în centru pentru a evita daunele crio în timp de pe margini.
    2. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 15
      2. Păstrați departe de cercul anemo.După ce ați plăcut la tine, Andrius poate urca să se ocupe de daunele anemo.Stați din cercul verde pentru a evita acest lucru.
    3. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 16
      3. Stați pe căile de gheață.Andrius poate Andrius să strângă această gheață pentru a face o deteriorare și mai multă zonă.
    4. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 17
      4. Dodge lamelele vântului.Acestea se vor ocupa de daunele anemo.Ele se vor forma direct în fața lui Andrius.
    5. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Genshin Impact) Pasul 18
      5. Urmăriți lupul Phantom.Dacă luați prea mult timp pentru a învinge Andrius, atunci lupi mici de fantomă vor fi spawn să te atace.Acesta este un atac scăzut de daune, dar se poate adăuga în timp.
    Partea 3 din 4:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 19
    1. Utilizați un caster când midrange.Un caster poate lansa atacuri elementare fără a fi nevoie de spargere elementară sau o abilitate elementară.De exemplu, Lisa poate lansa atacuri electrice fără a fi nevoie să fie super departe.

    Bacsis: Țineți apăsat atacul sau butonul Cursor în jos pentru a lansa un atac elementar mai puternic.

  • Imagine intitulată completează lupul provocării de nord (impactul genshin) Pasul 20
    2. Utilizați un arcaș când longrange.Un arcaș poate lansa săgeți peste o distanță și mai departe.De asemenea, pot lansa atacuri elementare acuzate.De exemplu, Amber poate lansa săgețile Pyro în aer.Acestea necesită scopuri, totuși.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Genshin Impact) Pasul 21
    3. Utilizați o claymore atunci când faceți lupta cu Melee.Un Claymore poate face atacuri puternice rapid și eficient.De asemenea, vă va permite să lansați atacuri elementare de îndemânare care implică arma dvs.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 22
    4. Combinați mai multe elemente.În afară de anemo și Cryo, Andrius poate lua daune de la orice două elemente în reacții elementare.De exemplu, amestecați Pyro cu electro pentru a suprasolicita Andrius.
  • Imaginea intitulată completează lupul provocării de Nord (Genshin Impact) Pasul 23
    5. Repetați până la sfârșit.După ce a învins Andrius, o floare de trunchi va da naștere în centrul arenei.Liniile verzi se vor deplasa spre linia Ley, deoarece Andrius se transformă în praf elementar.
  • Puteți finaliza doar această provocare o dată pe săptămână.Provocarea se resetează la miezul nopții în fiecare zi de luni.
  • Partea 4 din 4:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (Genshin Impact) Pasul 24
    1. Localizați floarea de trunchi. Acest lucru arată un pic ca o floare înflorită și este în centrul platformei actuale pe care le aflați.
  • Imaginea intitulată completează lupul provocării de Nord (Impact Genshin) Pasul 25
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea. Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată completează lupul provocării de Nord (IMPACT GENSHIN) Pasul 26
    3. Colectați recompense. În funcție de nivelul dvs., puteți obține recompense diferite, dar veți obține întotdeauna 200 exp.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Caracterul dvs. nu va da daune imediat după utilizarea exploziei elementare (ca în gustul planetei lui Zhongli), imediat după lansarea unui atac încărcat și imediat după utilizarea unui atac de bloc (ca în Tidecaller Beidou).Utilizați acest lucru în avantajul dvs.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Obțineți doar recompense de la Bosses o dată pe săptămână.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, lăsați domeniul de trunchi teleportat într-o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul dvs. și / sau nivelul de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar