Cum să câștigi primogemile în impactul genshin

Pe Genshin impact, Primogams sunt una dintre principalele valute premium. Acestea sunt folosite pentru a reîncărca rășina originală și achiziționarea de articole care doresc (soarta interconectată și soarta Aquint), făcându-le o monedă extrem de importantă. Cu toate acestea, deoarece pot fi plictisitori de câștigat, acestyarticul vă va duce prin pașii de a vă aduce mâinile pe unele primogemii.

Pași

  1. Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 1
1. Cumpărați-le cu bani. Aceasta nu este singura modalitate de a obține primogemia, dacă aveți nevoie de primogams cât mai repede posibil, le puteți cumpăra. Puteți cumpăra fie cristale de geneză și le puteți transforma în primogems sau cumpărați binecuvântarea Lunii de Welkin.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 2
    2. Răscumpărați recompensele de aventură. Prin nivelarea, puteți câștiga recompense vorbind cu Katheryne la Guildul aventurierilor. Guildul aventurierilor are locații atât în ​​portul Mondstadt, cât și în Liyue, iar recompensele includ nu doar primogams, ci și alte recompense valoroase, cum ar fi artefactele și mora.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 3
    3. Deschideți cufere. În timp ce cuferele nu dau multe primogems, găsirea câtorva cufere deosebit și prețioase vă pot oferi câteva primogemii.
  • Rețineți că pieptul în zone cu teren dificil (cum ar fi Dragonspine și Munții Stormbearer) dau întotdeauna primogems. În astfel de zone, cuferele comune oferă întotdeauna 2 primogemuri, cuferele rafinate dau 5, cuferele prețioase dau 10, iar cuferele de lux dau 40.
  • Imaginea intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 4
    4. Verifica-ti casuta de e-mail. Nu, acest lucru nu înseamnă căsuța poștală reală, ci căsuța poștală din meniul Paimon. Uneori, dezvoltatorii trimit freebies, care adesea includ primogems, mora și produse alimentare. Lăsând aceste nerevendicate în căsuța poștală vă poate face să pierdeți câteva recompense uimitoare.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 5
    5. Plante de baloane pop. În timp ce aventura în Liyue, puteți găsi plante balon. Investigarea acestora declanșează florile plantei să se umfle și să plutească. Utilizați un personaj care luptă cu un arc (cum ar fi chihlimbar sau fischl) pentru a le pop. După ce va apărea, va apărea un piept rafinat, care va conține câteva primogemii.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 6
    6. Oferiți oculi la statui din cele șapte. S-ar putea să găsiți anemoculi (în Mondstadt) și Geoculi (în Liyue) în timp ce explorați. Oferiți-le la statui din cele șapte în regiunile lor respective pentru recompense precum rezistența sporită, aventura exp și primogemia.
  • Rețineți că în prezent, hidrocoli, piroculi, dendrofuli, crioculi și electroculi și electroculi, deoarece regiunile lor nu au fost adăugate pe hartă.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 7
    7. Răscumpărați codurile promoționale. De fiecare dată, Mihoyo lansează coduri promoționale pe care le puteți răscumpăra pentru un premiu, care adesea include primogems. Răscumpărați-le rapid, cu toate acestea, deoarece acestea ajung adesea la utilizarea maximă.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 8
    8. Căutări și comisioane complete. Căutările și comisioanele dau adesea câteva primogemuri și sunt principala modalitate de a progresa prin poveste. Cu toate acestea, dacă sunteți în afara căutărilor, concentrați-vă pe comisioane (questuri zilnice).
  • Imaginea intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 9
    9. Completați manualul aventurierului. Manualul aventurierului are seturi de căutări care sunt oarecum ușor de realizat. Fiecare set scade o cantitate hefty de primogems, deci dacă nu ați terminat deja, nu vă fie frică să o completați!
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 10
    10. Realizări complete. Realizările pot scădea câteva primogemii și există și câteva realizări extrem de neconvenționale (cum ar fi suferite de moarte și nimic special, doar practică) care vor fi distractiv să încerce.
  • Imagine intitulată Câștigă Primogems în Genshin Impact Pasul 11
    11. Clar și descoperi domeniile. Prin descoperirea și compensarea domeniilor, puteți obține mâinile pe câteva primogemii. De asemenea, puteți obține alte recompense precum Mora și artefactele în acest fel.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 12
    12. Încercați trecerea bătăliei. La AR 20, Battle Pass deblochează. Este practic o pagină de căutare aditivă care vă oferă o cantitate generoasă de premii care reîmprospătează sezonier. Va trebui să achiziționați Pasul de luptă premium (Imnul Gnostic sau Corus Gnostic) pentru a câștiga primogams și chiar mai multe recompense, totuși.
  • Gnostin Imnul și corostul gnostic nu sunt achiziții unice, ceea ce înseamnă că nu reușesc între sezoanele de luptă pentru luptă.
  • Imagine intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 13
    13. Deblocați altarele de adâncime. Altelele de adâncime conțin cufere luxoase, care conțin câte 40 de primogemuri fiecare. Dacă deblocați toate cele 10 decese Mondstadt, veți câștiga un total de 400 de primogemuri, care este suficient pentru a cumpăra 2 articole Dorining.
  • Imaginea intitulată Câștiga primogems în Genshin Impact Pasul 14
    14. Ștergeți Spirală abis. Abisul spiralat este un domeniu în care, pe baza podelei, vă provocați împotriva diferitor adversari. Are două secțiuni: Coridorul Abyss și Spirația Lunii Abisal. În coridorul abisului, puteți obține până la 300 de primogemuri pe etaj după prima limită, iar în Spiratul Lunii Abisal, puteți câștiga până la 150 de primogemuri pe etaj în fiecare lună.
  • 15. Creșteți rangul de încredere al domeniului tău. Prin crafting mobilier pentru prima dată, puteți obține un anumit tip de puncte expuse numit încredere. Trust crește rangul de încredere al tărâței dvs., permițându-vă să câștigați recompense, cum ar fi flacoanele cu viteză adeptală, amenajarea planurilor și 60 de primogemuri.
  • Carcasa este deblocată prin căutarea unui ceainic pentru a apela acasă, care este disponibilă după atingerea rangului de aventură 35 și completarea Arhon Quest o nouă abordări.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar