Cum să învingeți un grad de ruină în impactul genshin

Un grad de ruină este un dușman în Genshin impact care poate provoca o deteriorare gravă a sănătății personajului dvs. și / sau blochează calea pentru un timp bun.Învingerea unui grad de ruină nu este imposibil, deși - cu strategia potrivită, veți putea evita daune grave a sănătății, în timp ce în același timp progresează spre înfrângerea inamicului.

Pași

  1. Imagine intitulată Învinge un Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 1
1. Știți ce personaje de care aveți nevoie.Veți avea mai multă nevoie de caractere care pot participa la lupta cu Melee.Călătorul tău este în regulă pentru lupta cu Melee, dar Claymore Caractere precum Beidou și Xinyan probabil vor face treaba mai ușor.Puteți folosi un arcaș, dar probabil că nu va fi la fel de util ca un claymore.
Partea 1 din 2:
Evitând daunele
  1. Imagine intitulată înfrângerea unui grad de ruină în Genshin Impact Pasul 2
1. Dodge Clapul lui Ruin Grader.În acest atac, gradul de ruină se îndreaptă spre tine și apoi își folosește mâinile pentru a vă sparge.Imediat după aceea, va trage un laser în direcția dvs.Deplasați-vă de la CLAP și laser la Dodge.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 3
    2. Evitați atacul de filare.Ca și garda de ruină, gradul de ruină se poate întoarce să te lovească cu brațele.Când se întâmplă acest lucru, mutați în afara zonei de efect (AoE) pentru a evita daunele grele.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 4
    3. Stați departe de orbii strălucitori.Grederul Ruin va lansa orbii de onoare la tine pentru a încerca să facă mai multe daune.Aceste orburi persistă pe teren și de a face daune dacă sunteți prea aproape de ei.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 5
    4. Evitați atacul perceput.În acest atac, Grader Ruin va percepe spre tine.Deplasați-vă în lateral pentru a evita obținerea deteriorării masive.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui grad de ruină în Genshin Impact Pasul 6
    5. Dodge laserele.Greditorul ruinei va trage lasere vizate spre tine pentru a face față mai multor daune.Rulați pentru a evita laserele concentrate.
  • Partea 2 din 2:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată înfrângerea unui grad de ruină în Genshin Impact Pasul 7
    1. Atacați miezurile în picioare de două ori.Folosind Claymore, puteți să atingeți ambele nuclee în picioarele lui Ruin Grader atunci când sunt expuse.De asemenea, puteți utiliza abilități elementare în avantajul dvs.
    • După ce a atacat pentru prima dată, miezurile se vor bloca și nu veți putea să o atacați.După al doilea atac, graderul ruinului nu va putea să se miște.Va continua să fie capabil să declanșeze lasere la tine.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 8
    2. Focul la ochiul lui Ruin Galden de două ori când se arde lasere sau lansarea orbilor.Acest lucru va dezactiva pe deplin gradul de ruină, permițându-vă să vă ocupați mai mult de inamicul.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 9
    3. Continuați să utilizați armele Melee după ce gradul de ruină este dezactivat.Grederul de ruină va rămâne întărite timp de 15-30 de secunde și apoi reactivează.Utilizați această fereastră pentru a face daune suplimentare.
  • Dacă dezactivați doar laserul, Greder Ruin va fi în continuare capabil să vă stompați și dacă dezactivați numai picioarele, graful de ruină va fi în continuare capabil să aducă lasere.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Greder Ruin în Genshin Impact Pasul 10
    4. Repetați pentru a învinge gradul de ruină.Dacă se face corect, Greder Ruin va fi în mod eficient învins, căzând un dispozitiv de haos.De asemenea, puteți obține un piept deblocat care poate scădea materiale valoroase și / sau poate duce la nivelare.
  • sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor pyro rezultate din a fi lovite de lasere.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați la o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul de partid și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar