Cum să învingeți un vânător de ruină în impactul genshin

Un vânător de ruină este un dușman similar cu a ruina gardă cu excepția faptului că zboară și se blochează cu brațele sale de ras, care se ocupă rapid de daune.Thiswill vă arată cum să învingeți un vânător de ruină în impactul genshin.

Pași

  1. Imagine intitulată înfrângerea unui vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 1
1. Știți ce personaje de care aveți nevoie.Veți avea nevoie de un personaj care poate trage săgețile și veți avea nevoie de un personaj care poate participa la lupta cu Melee.Amber este un caracter gratuit care poate face primul, iar personajul călătorului poate face al doilea, dar alte combinații de caractere precum Fischl și Kaeya sau Venti și Jean pot, de asemenea, să lucreze.
Partea 1 din 2:
Evitând daunele
  1. Imagine intitulată Învinge un vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 2
1. Păstrați o distanță.Ruin Hunters se pot ocupa de daune grave dacă sunteți prea aproape.Cel mai bine este să păstrați cel puțin 50 până la 100 de metri de un vânător de ruină pentru a evita pierderea multă sănătate.De asemenea, este singura modalitate de a putea dezactiva un vânător de ruină.
  • Rețineți că dacă mergeți prea departe, barul HP al lui Ruin Hun va fi resetat.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 3
    2. Evitați gloanțele și rachetele.Un vânător de ruină intră mai mult decât rachete, poate lansa atacuri și atacuri acuzate în aer.Dacă sunteți departe, Hunterul Ruin va începe prin trimiterea de gloanțe spre dvs.Atunci va trimite câteva rachete.Apoi va lansa un atac acuzat, care va face mult mai multe daune decât gloanțele și rachetele combinate.După aceea, va lansa mai multe rachete și gloanțe în aer.Cercurile portocalii care apar pe sol indică locul în care aceste rachete vor ateriza.
  • Imagine intitulată Învinge un vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 4
    3. Păstrați clar când rulează vânătorul de ruină.Această bătaie vă poate scurge rapid barul HP.Veți dori să stați departe de direcția brațul vânătorului îndreptat în.
  • Dacă vânătorul de ruină se îndrăgostește spre tine, ești prea aproape.Mișcați mai departe și luați în jos vânătorul de ruină.
  • Imagine intitulată Învinge un vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 5
    4. Revigorați / vindecă arcașul tău. Dacă mor, va trebui să le reînvieți. Este întotdeauna o idee bună să păstrați alimentele în inventarul dvs. în cazul în care oricare dintre personajele dvs. mor în timpul luptei.
  • Partea 2 din 2:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată Învinge un vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 6
    1. Săgețile de foc la ochiul lui Ruin Hunter.Spre deosebire de un gardian ruin, unde îl puteți da daune fără a fi dezactivat, singura modalitate de a face deteriorarea semnificativă a unui vânător de ruină este să o dezactivați mai întâi.Pentru ao dezactiva, așteptați până când vânătorul de ruină zboară deasupra și arderea rachetelor și a gloanțelor.Scopul la ochiul lui Ruin Hunter.Dacă l-ați lovit, vânătorul de ruină va cădea imediat la pământ.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Hunter Ruin în Genshin Impact Pasul 7
    2. Utilizați spargerea elementară.Acest lucru poate face o mulțime de daune atunci când este combinată cu alte atacuri.O modalitate ușoară de a face acest lucru este combinarea Pyro cu Electro, rezultând supraîncărcat.
  • Poate doriți să utilizați anumite atacuri elementare de spargere după ce Hunterul Ruin este dezactivat. De exemplu, atacul de ploaie al lui Amber și atacul de trandafir al lui Lisa nu sunt super-eficiente dacă Hunterul Ruin nu este dezactivat, deoarece acestea se pot muta din intervalul atacului.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 8
    3. Utilizați armele melee numai după ce Hunterul Ruin este dezactivat.După ce Hunterul Ruin este dezactivat, veți dori să utilizați arme Melee pentru a face mai multe daune. Ruin Hunter va rămâne dezactivat timp de 15-30 de secunde și apoi reactivează. Utilizați această fereastră pentru a face daune suplimentare.
  • Fugiți când vedeți reactivarea vânătorului de ruină.Hunterul poate aborda daune fizice masive dacă vă aflați în strânsă distanță.
  • Imagine intitulată Învinge un vânător de ruină în Genshin Impact Pasul 9
    4. Repetați pentru a învinge vânătorul de ruină.Dacă se face corect, vânătorul de ruină va fi învins în mod eficient.Hunterul, ca și garda de ruină, scade un dispozitiv de haos.De asemenea, puteți obține un piept deblocat care vă poate duce la nivelarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor pyro rezultate care rezultă din lovituri de rachete.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere.Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați la o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul de partid și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar