Cum să învingeți o hipostază geo în impactul genshin

Geo Hypostasis este un sef prezent în Pădurea Guyun Stone din sud-estul Liyue.Este o formă extrem de pură de energie geo, iar atacurile sale implică adesea pământul și rocile.ThiseWill vă arată cum să învingeți o hipostază geografică în impactul genshin.

Pași

Partea 1 din 4:
Localizarea ipostazei geo
  1. Imagine intitulată Învinge o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 1
1. Teleport la punctul în Pădurea Guyun Stone.Acest punct este, de asemenea, la nord-vest de domeniul Guyun.
  • Imagine intitulată înfrângerea O hipostază geo în Genshin Impact Pasul 2
    2. Pregateste-te de lupta. Hypostasul Geo este imun la toate atacurile geografice și în cea mai mare parte imună la atacurile fizice, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți membri de partid care pot declanșa reacții elementare.
  • O modalitate rapidă de a face față cantităților masive de deteriorare este de a combina Pyro cu Electro pentru a rezulta la supraîncărcat.
  • De asemenea, veți dori un personaj care să vă regenereze sănătatea celorlalți personaje, cum ar fi Barbara. Dacă nu aveți un personaj care poate restabili HP, atunci veți avea nevoie de multă mâncare și va trebui să vă acordați atenție foarte atentă.
  • Imagine intitulată Învinge o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 3
    3. Călătorește spre est, apoi spre nord prin pădurea de piatră.Dacă vă decideți să rămâneți mai mult pe teren, va trebui să luptați câțiva monștri. Dacă vă decideți să înotați, puteți săriți monștrii și puteți să vă îndreptați direct la șef.
  • Dacă dețineți caracterul redat Mona, puteți folosi sprintul ei alternativ pentru a merge peste apă fără înot. De asemenea, puteți utiliza un caracter Cryo, cum ar fi Kaeya sau Chongyun pentru a crea o punte de gheață.
  • Imagine intitulată Învinge o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 4
    4. Introduceți Arena.Hipostasul Geo este situat în centrul Arenei.Interacționarea cu ea va începe lupta.
  • Șeful are potențialul de a face o mulțime de daune dacă nu sunteți pregătiți.
  • Arena are un pătrat imens înscris în centru.
  • Partea 2 din 4:
    Dodând atacurile
    1. Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geo în Genshin Impact Pasul 5
    1. Nu bateți înapoi de stâlpii geo.La începutul bătăliei, hipostaza geo va forma stâlpi de piatră necomplabilă pentru a se ridica.Acest lucru va face, de asemenea, mai greu de atacat Hypostasul Geo.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 6
    2. Evitați pietrele mici.În acest atac, hipostasul geo va forma o formă rotundă, circulară și o pietricele mici de foc la tine.În timp ce ei nu sunt ghidați, ei pot face daune dacă nu sunteți atent.
  • Puteți folosi un stâlp geografic ca un scut, iar pietrele mici vor degrada puterea stâlpului în timp.
  • Imaginea intitulată înfrângerea o hipostază geo în Genshin Impact Pasul 7
    3. Rulați dacă vedeți un sigiliu GEO în jurul caracterului dvs.Când se întâmplă acest lucru, Hypostasul Geo este pe punctul de a chema un bolovan la locația dvs.Dash pentru a evita când piatra este pe cale să se formeze.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 8
    4. Evitați undele de șocuri.Hipostasul Geo poate lansa șocuri de la stâlpii geo.Ieșiți din gama pilonului pentru a evita șocurile.Dacă vedeți o energie geo concentrată lângă unul dintre piloni, întrerupeți-l și introduceți câmpul Forceput rezultat pentru a evita luarea deteriorării.
  • Imagine intitulată înfrângerea O hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 9
    5. Evitați rocile care cad din cer.La un moment dat, hipostasul geo va deschide portaluri pe cerul în care rocile vor cădea.Stați departe de aceste roci pentru a evita daunele în timp.
  • Imagine intitulată înfrângerea O hipostază geo în Genshin Impact Pasul 10
    6. Aveți grijă de atacul fizic al ipostasiei.Hipostaza geo poate zbura lângă jucător și se va mișca într-o mișcare de strângere în jurul jucătorului.Când seful formează un zid, scăpați de el.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 11
    7. Dodge ciocanul geo.În acest atac, hipostaza geo va forma un ciocan mare, apoi aruncați ciocanul în arenă.Dash să evite acest atac.
  • Partea 3 din 4:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 12
    1. Urmăriți când este expus miezul Geo Hypostasis.Miezul este expus între atacurile de lansare.De asemenea, va fi dezvăluit în anumite tipuri de atacuri.Puteți face față daunelor fizice în această perioadă.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geo în Genshin Impact Pasul 13
    2. Distruge pilonii geo.Folosind atacuri fizice sau folosind un personaj care poate absorbi Geo (cum ar fi Zhongli) atacă stâlpii geo pentru ao distruge.După distrugerea stâlpului geo, ipostasul este în prezent, ipostasul va cădea la pământ apoi se va teleporta la următoarea ipostază geografică disponibilă.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 14
    3. Fiți atenți la rezistența dvs. Dacă rezistența dvs. este prea mică, este posibil să nu fiți capabili să evitați un atac specific. Puteți reîncărca rezistența dvs. cu alimente sau prin odihnă, și puteți reduce consumul de rezistență cu alte produse alimentare.
  • Imaginea intitulată înfrângerea o hipostază geo în Genshin Impact Pasul 15
    4. Utilizați atacuri fizice împotriva ipostazei. Veți dori să aveți arme care pot face daune fizice grave, cum ar fi o clay de cinci stele. Țineți apăsat butonul de atac pentru a face deteriorarea continuă împotriva ipostazei.
  • De asemenea, combinați împreună diferitele elemente. O modalitate ușoară de a face față unor cantități masive de deteriorare este de a combina Pyro cu Electro, rezultând la supraîncărcat.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geo în Genshin Impact Pasul 16
    5. Repetați până la sfârșit. După ce a ajuns mai puțin de 5% HP, ipostaza geo va disipa în trei piloni. Distrugeți acești trei piloni pentru a preveni vindecarea hipostazei geo.După acest lucru, ipostaza geo va fi învinsă în mod eficient.
  • Dacă nu reușiți să distrugeți toți cei trei piloni geo, atunci ipostasul va regenera 15% din HP maxim pentru fiecare pilon rămas.Stâlpii care sunt distruși o singură dată nu trebuie să fie distruși din nou, deci dacă reușiți să distrugeți un pilon geo, va trebui doar să distrugeți cei doi piloni geo absorbiți de ipostază.
  • Partea 4 din 4:
    Colectarea recompenselor
    1. Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 17
    1. Localizați floarea liniei Ley. Acest lucru arată un pic ca o floare înfricoșată și este probabil în centrul arenei.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 18
    2. Utilizați rășina pentru a revitaliza floarea. Dacă nu aveți suficientă rășină originală, puteți folosi în schimb rășina fragilă.
  • Imagine intitulată înfrângerea o hipostază geografică în Genshin Impact Pasul 19
    3. Colectați recompense. În funcție de nivelul dvs., puteți obține recompense diferite, dar veți obține întotdeauna pilonul bazalt (un material de ascensiune pentru caractere geo, cum ar fi Albedo și Ningguang), artefacte, aventură, caracter și companie de companie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E., Un nivel mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor geografice rezultate din fiecare dintre aceste atacuri.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere. Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați într-o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta atunci când partidul, talentul și / sau nivelul de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar