Cum de a aranja rafturi frigorifice

Aveți un obicei de a umple frigiderul dvs. puțin în mod accidental după ce ați ajuns acasă de la magazinul alimentar, doar lipiți totul unde puteți să-l strângeți? Organizarea rafturilor dvs. de frigider vă va ajuta să vă amintiți ce elemente aveți la îndemână și ce rulează scăzut. Mâncarea dvs. va dura mai mult timp dacă depozitați totul în locul potrivit, așa că doriți să aruncați alimentele pierdute cât de des. Veți economisi bani și timp când găsiți locul potrivit pentru carnea dvs., produse, produse lactate și condimente, folosind idei inteligente pentru a păstra totul organizat și proaspăt.

Pași

Partea 1 din 3:
Organizarea rafturilor
  1. Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 1
1. Puneți-vă fructele în sertarul cu umiditate scăzută. Fructul continuă cel mai bine când nu este expus prea multă umiditate. Majoritatea frigiderelor au un sertar special care are umiditatea mai mică decât celelalte rafturi și sertare. Uneori este etichetat "umiditate scăzută," și alteori este etichetat "Crisper." Aici ar trebui să vă păstrați fructele, de la mere la banane la struguri.
  • Dacă intenționați să mâncați fructe rapid, cu toate acestea, poate doriți să o păstrați pe raftul de sus. Fructe de padure proaspete, de exemplu, vor merge mai repede decât merele, astfel încât să nu doriți să le stocați în Crisper. Depozitați cutia de carton pe raft de mijloc sau de sus, unde o veți vedea și ajunge la ea înainte de a începe să se scufunde.
  • Produsele stocate în Crispatorul pot fi stocate fie în bucăți libere, fie în pungi de plastic deschise. Nu depozitați fructe în pungi de plastic sigilate, deoarece acest lucru poate provoca mai repede multe tipuri de fructe.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 2
    2. Păstrați legumele în sertarul ridicat de umiditate. Majoritatea legumelor beneficiază de puțină umiditate suplimentară - prin urmare, sprinklerele pe care le vedeți udarea secțiunii de produse din magazinul alimentar. Majoritatea frigiderelor au un sertar care este etichetat "umiditate crescută," de obicei chiar lângă sertarul cu umiditate scăzută. Păstrați-vă întregi legume acolo fie în bucăți libere, fie în pungi de plastic deschise Păstrați-le proaspăt.
  • Dacă depozitați salate sau tăiate legume, totuși, vor merge mai repede decât legumele care rămân întregi. Din acest motiv, ar trebui să le păstrați pe raft de mijloc sau de sus și să le vedeți și le veți folosi repede.
  • Pentru a ajuta legumele să păstreze mai mult, nu le spălați înainte de depozitare. Obținerea legumelor umede crește șansa ca bacteriile să crească și vor începe să putrezească. Umiditatea este bună, dar nu doriți ca legumele să stați în apă. Dacă trebuie să le spălați, să le uscați complet înainte de a depozita.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 3
    3. Depozitați carnea în cea mai rece parte a frigiderului. Indiferent dacă aveți nevoie să stocați piept de pui, friptură, cârnați sau Turcia, ar trebui să meargă în cea mai rece parte a frigiderului. În majoritatea cazurilor, acesta este în partea din spate a raftului inferior, deși unele frigidere au un sertar de carne desemnat. Dacă stocați carne pe raftul superior, este probabil să meargă mai repede.
  • Asigurați-vă că carnea dvs. este păstrată separată de restul articolelor din frigider. Ar trebui să fie înfășurat în plastic și depozitat cât mai scăzut posibil, astfel încât, dacă sucurile scapă de alte elemente nu se vor pierde și contaminate.
  • Curățați zona în care stocați carnea mai des decât curățați restul frigiderului.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 4
    4. Păstrați laptele și ouăle pe cel mai rece raft. Mulți oameni stochează lapte și ouă pe ușa frigiderului pentru acces ușor. Cu toate acestea, ușa este cea mai caldă parte a frigiderului, astfel încât să le stocheze că le va face să piardă prospețimea mai repede. Păstrați-vă laptele și ouăle pe raftul inferior sau dacă raftul este cel mai rece în frigider.
  • Cu excepția cazului în care treceți prin ouă destul de repede, este mai bine să le stocați în cartonul original în loc să le transferați în recipientele de ou pe interiorul ușii.
  • Cremă, zară, iaurt și produse similare ar trebui, de asemenea, păstrate pe raftul rece.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 5
    5. Stocați carnea delicioasă și brânzeturile în sertarul de carne de mică adâncime. Dacă aveți tăieturi reci din deli, brânză de cremă și alte tipuri de brânză, puneți-le în sertarul de carne de mică adâncime, care de obicei se alunecă din raft mijlocul sau de sus. Acesta este, de asemenea, un loc bun pentru a stoca bacon, câini calzi și alte carne conservate. Este ușor mai rece decât restul frigiderului, deși nu la fel de rece ca spatele raftului inferior. Curățați acest sertar ca în mod regulat pe măsură ce vă curățați celălalt loc de stocare a cărnii.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 6
    6. Puneți condimente și băuturi pe ușă. Condimentele conțin, de obicei, o mulțime de sare, oțet și alte conservanți care îi împiedică să meargă repede, așa că este bine să le păstrați în cea mai caldă parte a frigiderului: ușa. Băuturile au tendința de a păstra mai mult decât alimentele. Desemnați raftul inferior pentru elementele mai mari, mai grele, cum ar fi sucul de portocale, bere sau sifon. Puneți condimente dulci, cum ar fi blocajele, jeleurile și siropurile pe un alt raft și salvați condimentele savuroase, cum ar fi sosul și sosul de soia pentru ultimul raft.
  • Chiar dacă untul este un produs lactat, este bine să îl păstrați în compartimentul de unt de pe ușă. Untul nu trebuie să fie păstrat la fel de rece ca laptele.
  • Dacă sunteți un iubitor de condiment, poate fi ușor să lăsați zona de condiment să devină destul de dezordonată cu alimente expirate. Treceți în mod regulat și aruncați tot ce a expirat sau în cea mai mare parte consumat.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 7
    7. Stocați rămase și alimente gata de mâncare pe partea superioară și pe raft mijlocii. Mâncarea gătită este bună pentru a păstra pe partea superioară sau pe raft mijlocii. Utilizați rafturile de sus și mijlocie pentru a stoca toate elementele care nu trebuie să fie păstrate în special rece: alimente pentru copii gătite, pizza, dips și sosuri, tortilla și așa mai departe.
  • Suportul de sus sau de mijloc ar putea fi, de asemenea, locul potrivit pentru a păstra un pitcher de apă, medicamentul trebuie să păstrați frigul și alte elemente care trebuie să fie răcoroase, dar nu vor strica cu ușurință.
  • Partea 2 din 3:
    Menținerea frigiderului curat
    1. Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 8
    1. Încercați să utilizați coșurile frigorifice. Folosind coșuri pentru a vă organiza mâncarea este o modalitate excelentă de a păstra totul separat și accesibil. Puteți cumpăra coșuri pentru a stoca pe rafturile dvs. și desemnați fiecare coș pentru un alt tip de alimente. Etichetați coșurile, astfel încât știți ce se întâmplă acolo. De exemplu, dacă cumpărați o mulțime de brânză, ați putea avea un coș separat doar pentru brânzeturi.
    • Sunt disponibile și coșuri de dimensiuni mai ales pentru a se potrivi în rafturile ușilor. Folosirea coșurilor este o modalitate utilă de a păstra condimentele de a deveni prea dezordonate. Când se scurge ceva, puteți scoate coșul și curățați-l.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 9
    2. Utilizați un susan leneș. Acest truc este atât de util, este un frigidere de mirare că nu vin cu Susans Lazy deja instalat. Obțineți un plastic leneș Susan (un raft circular de rotire) pentru a pune pe raftul de mijloc sau de sus al frigiderului. Plasați elemente pe care sunteți în pericol să uitați, cum ar fi resturile, pe Susan leneș. Acest lucru elimină scenariul comun de descoperire a resturilor vechi de luni în spatele frigiderului din când în când.
  • Este, de asemenea, o modalitate bună de a vă asigura că utilizați articole de salată, tăiate legume, fructe și alte elemente care tind să meargă repede. Luați în considerare desemnarea unui Susan leneș pentru elementele pe care doriți să le utilizați imediat.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 10
    3. Luați în considerare căderea rafturilor pentru curățarea ușoară. Utilizarea garniturilor de raft vă protejează mâncarea de a fi contaminată și face curățenie mult mai ușoară. Dacă aveți nevoie să depozitați carne pe un raft deasupra sertarului de producție, de exemplu, având o căptușeală din plastic sub carne va împiedica produsul să se piardă. În fiecare săptămână sau două, scoateți linerile și schimbați-le pentru cele proaspete.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 11
    4. Curățați frigiderul de multe ori. Nu lăsați articolele expirate sau rămase mucegai să stea în jurul lor și să înfundă frigiderul. Veți ajunge să fiți să strângeți obiectele proaspete de oriunde se vor potrivi, care este o rețetă pentru uitarea a ceea ce aveți la îndemână. În fiecare săptămână, treceți prin frigider și scăpați de orice nu veți folosi.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 12
    5. Nu depozitați articole stabile în frigider. Utilizați frigiderul dvs. pentru a răci obiecte perisabile și păstrați lucrurile cum ar fi apă îmbuteliată, cutii de sifon, de condimente suplimentare și alte ne-perisabile în cămară în schimb. Acest lucru va face mai mult spațiu pentru elementele care trebuie de fapt să rămână reci. Transferați-vă neperiul la frigider, deoarece aveți nevoie de ele.
  • Partea 3 din 3:
    Aranjarea congelatorului
    1. Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 13
    1. Etichetați totul înainte de a depozita. Dacă sunteți unul dintre acei oameni muncitori care fac o caserolă mare sau un lot de supă pentru a îngheța porțiunile pentru mese ulterioare, asigurați-vă că etichetați totul cu numele și data. Astfel, mâncarea dvs. nu va ajunge ca o pungă fără nume, fără congelator, pe care nu vă puteți aminti să puneți acolo acum câteva luni. Păstrarea congelatorului organizat cu elemente marcate vă va ajuta să utilizați de fapt toate elementele pe care le stocați acolo.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 14
    2. Puneți elementele care stochează cel mai lung în spate. Asigurați-vă că știți cât timp totul va păstra în congelator, apoi puneți elementele care stochează mai mult în partea din spate sau de jos a congelatorului. Elementele care trebuie utilizate mai repede trebuie păstrate spre față, astfel încât le veți vedea și le veți folosi.
  • De exemplu, legume congelate, fructe, carne și așa mai departe pot păstra timp de luni sau mai mult, deci ar trebui să fie stocate în spatele altor elemente. Acest lucru îi va împiedica să se încălzească de fiecare dată când deschideți congelatorul.
  • Înghețată, popsicles, tăvi de cuburi de gheață și alte elemente pe care le folosiți mai repede ar trebui să rămână în apropierea frontului congelatorului.
  • Imagine intitulată Aranjați rafturile frigorifice Pasul 15
    3. Utilizați metode adecvate de stocare pentru a preveni arderea congelatorului. Articolele înghețate nu tind să strică, dar arderea congelatorului poate să-și distrugă gustul și textura, făcându-le necorespunzătoare. În plus față de organizarea congelatorului, astfel încât elementele care păstrează cele mai lungi sunt în spate, ar trebui să utilizați, de asemenea, bune metode de stocare a congelatorului pentru a proteja alimentele de la expunerea la aer și umiditate. Utilizați pungi sau recipiente de congelare strânse pentru a stoca toate articolele. Articole dublu-pungă care trebuie să rămână în congelator pentru mai mult de câteva săptămâni.
  • Stocarea elementelor în saci sandwich-sandwich-ului nu le protejează de arderea congelatorului. Utilizați în schimb pungi groase de congelator.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puneți alimentele care sunt legate împreună: carne, lactate, fructe, legume.
  • Amintiți-vă că cele mai multe rafturi frigorifice sunt reglabile și detașabile. Puteți să vă mutați sau chiar să eliminați rafturile dacă aveți nevoie de o configurație diferită.
  • Organizați alimente într-un mod care pare mai inteligent - puneți alimentele pe care le consumați cel mai adesea în față și cele pe care le consumați cel mai puțin la spate.
  • Avertizări

    Carnea neplăcută trebuie depozitată pe raftul inferior, astfel încât nu se scurge pe alimente gătite și să vă ofere otrăvire alimentară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar