Cum să afișați cărți

Cărțile reprezintă o modalitate excelentă de a lumina o cameră, de a vă afișa interesele și de a schimba stilul casei dvs. Pentru a afișa cărți, începeți prin alegerea bibliotecii potrivite pentru spațiul dvs. Robinele verticale vă pot economisi spațiu, în timp ce rafturile mai mici sunt bune dacă doriți să salvați spațiul de perete pentru artă. Aranjați-vă cărțile pe baza cât de des le citiți sau prin culoare pentru un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic. De asemenea, puteți utiliza cărți decorative în toată casa dvs., stivându-le pe praguri de ferestre sau în lămpi și lumanari. Asigurați-vă că ați stabilit o bună carte de masă de cafea, de asemenea, că reprezintă cu exactitate spațiul dvs!

Pași

Metoda 1 din 3:
Afișarea cărților creative
  1. Imagine intitulată Cărți de afișare Pasul 1
1. Utilizați o caracteristică arhitecturală a casei dvs. pentru a vă relaxa cărțile. Dacă aveți spațiu de cabinet neutilizat în bucătărie, scoateți ușile și cărțile de stivă acolo. Dacă aveți un șemineu pe care nu îl utilizați, poate face un spațiu unic pentru a stoca materialele dvs. de lectură. Alcoves care sunt proiectate pentru vase sau picturi pot fi un spațiu mare pentru a stiva cărți vertical. Acest lucru va face caracteristici unice să se simtă conștient și să facă ca acasă să se simtă locuată.
  • O metodă bună pentru afișarea cărților este de a utiliza rafturile pentru a stoca majoritatea cărților dvs., apoi utilizați caracteristici arhitecturale pentru a afișa câteva seturi mai mici de cărți.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 2
    2. Stabiliți niște cărți de masă de cafea care reprezintă personalitatea dvs. Alegeți 3-4 cărți de masă de cafea care sunt la nivel de zi și complementar pentru decorul dvs. de acasă. Dacă aveți o casă elegantă, modernă, o carte despre arta abstractă sau designul va funcționa. Dacă aveți o casă mai veche, o carte despre istoria medievală sau vinul fin se va potrivi cu vibrația casei dvs.
  • Cărțile de masă de cafea sunt de obicei mai mari. Cărțile mai mici vor arăta ca și cum tocmai au fost lăsate la masă neintenționat.
  • Alegeți culorile care nu se confruntă cu, sau se potrivesc, masa dvs. Dacă aveți o masă neagră, o carte alb sau roșie va funcționa. Evitați maro dacă aveți o masă de lemn.
  • Imagine intitulată Cărți de afișare Pasul 3
    3. Utilizați cărți ca un suport pentru o lampă sau lumânare. Pentru a vă oferi casei un caracter, stivă 4-5 cărți pe o masă de capăt și utilizați-l ca un suport pentru o lampă, lumanare, plante sau statuie. Selectați cărți cu capace care nu se vor ciocni și plasează cea mai mare carte pe partea de jos. Stivă cărțile mai mici de sus unul de celălalt pentru a crea o înclinație graduală.
  • Dacă sunteți scurt pe spațiul de raft, acesta este o modalitate bună de a utiliza cărțile rămase. Mai ales că veți folosi unele dintre cărțile dvs. mai mari, creând un stand stabil.
  • De asemenea, puteți stiva cărțile și nu lăsați nimic deasupra lor. Acest lucru vă va transforma cărțile într-un fel de atingere decorativă și este o modalitate bună de a da o zonă o culoare. Înfășurați cărțile în sfoară pentru a le oferi un aspect chic.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 4
    4. Tratați pragurile de fereastră, cum ar fi cărți și cărți de stivă acolo. Ferestrele care sunt mai mari de 5-6 inci (13-15 cm) pot fi utilizate cu ușurință ca rafturi. Stack cărți orizontal de-a lungul panoului ferestrei folosind cadrul ferestrei ca și bookends. Acesta este un aspect simplu care va da cu ușurință camera dvs. un aspect și o atitudine unică.
  • O variație pe care ați putea alege-o este să vă stivuiți cărțile pe verticală într-un colț al pervazului ferestrei. Acest lucru vă va permite să accesați fereastra în timp ce încă stocați cărțile.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 5
    5. Utilizați cărțile pentru a crea modele de mozaic sau cuburi de culoare. Apuca un grup de cărți și le stivuiți după culoare pentru a crea un gradient pe partea de sus a unei bucăți de mobilier sau pervazul ferestrei. De asemenea, puteți utiliza o combinație de stive verticale și orizontale compuse din diferite culori pentru a crea o secvență de cuburi de culoare. Dacă aveți o grămadă de cărți, le puteți folosi pentru a crea un simplu mozaic pe rafturile dvs.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 6
    6. Depozitați cărți mai vechi în locații proeminente, cum ar fi manantele și vârfurile de mobilier. Dacă aveți colecții sau texte mai vechi, depozitați-le în locații de admirație unde oaspeții le vor observa. Partea de sus a standului TV, deasupra șemineului dvs., pe pragul ferestrei sau pe un armoire. Obțineți niște bănci decorative pentru a complimenta vibrația de vintage a cărților dvs. mai vechi.
  • Puteți chiar să încadrați niște acoperisuri iconice și le puteți folosi ca bucăți de artă în casa dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Aranjarea cărților pe rafturi
    1. Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 7
    1. Sortați cărțile pe baza genului sau categoriei. Setați texte non-ficțiune pe un set de rafturi, ficțiune pe un alt set de rafturi și cărți de poezie sau de expoziții pe un set diferit de rafturi. O altă opțiune este de a vă asigura cărțile după gen. Setați cărțile de ficțiune științifică, romantism și aventură pe rafturile separate pentru a crea o temă pentru fiecare raft individual.
    • Plasați cărțile cele mai interesante la nivelul ochilor pentru a oferi oaspeților ceva interesant să se uite la.
    • O altă modalitate de a sorta cărți după categorie este de a seta colecții unice deoparte și mai multe ediții împreună în diferite părți ale unei camere. Acest lucru le va da proeminența și spațiul pe care îl merită.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 8
    2. Comandați cărțile în ordine alfabetică sau bazate pe materiale necitite pentru acces rapid. O modalitate ușoară de a vă asigura cărțile este să puneți textele pe care le-ați citit în partea de jos a rafturilor dvs. și cărțile pe care nu le-ați citit lângă partea superioară sau la nivel de ochi. Cu această comandă, veți avea un timp mai ușor de găsit ceva de citit. De asemenea, puteți aranja cărțile în ordine alfabetică pentru a facilita găsirea unor cărți specifice.
  • Aceasta este o opțiune bună implicită dacă nu aveți sentimente puternice despre ordinea cărților dvs.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 9
    3. Aranjați-vă cărțile pe baza culorii lor pentru un aspect elegant și modern. Amenajarea cărților bazate pe culorile copertelor a devenit o tendință populară în ultimii ani. Începeți în partea stângă sus a rafturilor dvs. cu cărțile roșii, apoi începeți să adăugați portocaliu și galben. Adăugați cărțile verzi urmate de teal, albastru și purpuriu. De asemenea, puteți inversa această comandă pentru a începe cu culorile dvs. mai reci pentru un aspect mai modern.
  • Lipiți cărțile negre în partea de jos sau utilizați-le pentru a vă separa culorile.
  • O variație comună a acestui aranjament este de a pune culori unice pe rafturile individuale și de a umple orice spațiu gol cu ​​cutii, plante sau alte trinket-uri.
  • Pentru un aspect elegant, coeziv, luați în considerare achiziționarea unei colecții de cărți de la o companie de tipărire. Culorile și tipul de pe capace vor fi proiectate pentru a se coordona unul cu celălalt, ceea ce este minunat dacă aveți nevoie pentru a umple unul sau mai multe rafturi mari.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 10
    4. Utilizați trinket-uri, trofee și plante pentru a crea variații pe rafturile dvs. Dacă vă puteți umple rafturile cu cărți, mergeți la el. Cu toate acestea, dacă nu aveți suficiente cărți pentru a umple în întregime un raft, completați spațiile goale cu lămpi, trinketuri, statui și plante. Plasați elementele asimetric peste rafturile dvs. pentru a evita orice modele nedorite.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 11
    5. Împărțiți rafturile prin stivuirea orizontală a cărților dvs. Aceasta va crea o variație vizuală printre cărțile dvs. Pentru fiecare rând vertical de 10-20 cărți, stack 4-5 cărți cu capacele cu care se confruntă. Puteți folosi aceste stive pentru a crea un model simetric pe rafturile dvs. sau pentru a crea un model asimetric care va rupe monotonia rafturilor.
  • Încercați să puneți o mică sculptură pe partea de sus a cărților orizontale pentru a crea un sentiment de confort.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 12
    6. Puneți hârtia de contact pe partea de sus sau în spatele rafturilor pentru a le oferi textura. Partea de contact este o hârtie adezivă, similară cu tapetul, care vă poate înfrumuseța pe rafturile plictisitoare. Obțineți 1-3 rulouri de hârtie de contact cu modele care se potrivesc cu camera dvs. Utilizați un cuțit utilitar pentru a tăia fiecare lungime la dimensiune și îndepărtați hârtia de pe spate înainte de a fixa hârtia de contact în jos pe fiecare raft. Stivă cărțile dvs. pe partea de sus a hârtiei de contact pentru a le oferi un fundal interesant!
  • Puteți utiliza garnituri de sertar în loc de hârtie de contact dacă nu doriți să lipiți nimic.
  • De asemenea, puteți utiliza hârtie de contact pentru a acoperi spatele rafturilor dvs. pentru a le oferi un fundal unic!
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea rafturilor pentru spațiul dvs
    1. Imagine intitulată Cărți de afișare Pasul 13
    1. Alegeți rafturile verticale pentru a umple un perete sau dacă spațiul este strâns. Birourile înalte creează impresia că cărțile dvs. se ridică peste dvs., dar pot economisi spațiu prin ocuparea mai puțin a imaginilor pătrate decât rafturile mai largi. Obțineți niște rafturi înalte dacă încercați să umpleți un zid mic sau să aveți un spațiu mai mic. Acest lucru vă va împiedica să luați o mulțime de spațiu cu rafturi mai scurte.
    • Dacă aveți pereți încastrați, luați în considerare obținerea de rafturi care se potrivesc perfect în zonele încastrate, astfel încât peretele să devină spălat cu rafturile. Acest lucru va face ca camera dvs. să se simtă mai mare, chiar și atunci când luați de fapt spațiu.
    • Dacă încercați să faceți o cameră să se simtă mai mare, să obțineți rafturile albe în loc de negru. Alb face o cameră se simte deschis, în timp ce negrul absoarbe lumina și va face rafturile dvs. să arate mai mari decât sunt.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 14
    2. Obțineți rafturile mai mici dacă doriți spațiu de depozitare deasupra lor. Beneficiul rafturilor mai mici este că puteți stoca lucrurile deasupra rafturilor. Roșii mai mici sunt, de asemenea, o alegere bună dacă aveți un perete cu turnare în mijloc care se lipesc de perete. Ați putea dori, de asemenea, rafturi mai scurte dacă aveți o tonă de artă și aveți nevoie cât mai mult spațiu de perete posibil.
  • Spațiul de deasupra unui set de rafturi mai mici este o alegere excelentă pentru o Galerie Wall.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 15
    3. Alegeți cuburi stackable pentru a personaliza modul în care sunt afișate cărțile dvs. Cuburile stackable sunt de 12 până la 12 în cutii de stocare (30 cu 30 cm) care pot fi aranjate în orice mod pe care îl doriți. Dacă sunteți tipul de persoană care se bucură de schimbarea spațiului interior și a rearanjării mobilierului, cuburile stackable sunt o alegere excelentă. Puteți să le stivuiți într-un pătrat, dreptunghi sau să creați o scară de absolvire a cuburilor.
  • Cuburile stackable sunt adesea comercializate ca cuburi de depozitare. Puteți utiliza cuburi de lapte în loc de cuburi stackable dacă doriți un aspect mai diy sau upcycled.
  • Există cutii de pânză pe care le puteți transforma pentru a converti cuburile individuale în sertare. Obțineți câteva sertare de pânză pentru a crea o anumită variație în rafturile dvs. de cub.
  • O altă opțiune este să le aranjați într-o piramidă simetrică. Acesta este un design îndrăzneț care poate face cu adevărat o cameră să se simtă unică.
  • Dacă aveți înregistrări de vinil, aceste cuburi stackable sunt dimensiunea perfectă pentru ei. Acest lucru face cuburi stackable o alegere bună dacă doriți să afișați înregistrările dvs. alături de cărți.
  • Imagine intitulată Cărțile de afișare Pasul 16
    4. Ia rafturi plutitoare pentru a stoca colecții de citire mai mici. Rafturi plutitoare sunt rafturi care sunt instalate în gips-carton fără nici un dispozitiv de susținere sub ele. Rafturile plutitoare sunt elegante și aspecte moderne, dar de obicei au un prag mai mic atunci când vine vorba de cantitatea de greutate pe care o pot ține. Ia rafturi plutitoare dacă aveți o colecție mai mică de cărți și doriți să obțineți un aspect contemporan.
  • Roșii plutitoare sunt destul de complicați pentru a instala dacă nu aveți un nivel. Luați în considerare înscrierea unui prieten care este bun la construirea de lucruri pentru a vă ajuta dacă nu sunteți bun la repararea la domiciliu sau instalarea mobilierului.
  • Nu trebuie să instalați rafturile plutitoare dacă locuiți într-o unitate de închiriere. Dacă se rupe vreodată, veți ajunge să rupeți o bucată mare de gips carton.
  • Dacă primiți rafturi plutitoare mai lungi, ridicați niște borduri decorative care se potrivesc cu estetica generală a camerei dvs. Dacă casa ta este mai veche, marile mari făcute din alamă sau metal vor arăta bine. Dacă aveți mobilier contemporan, alegeți niște bomboane simple, geometrice.
  • sfaturi

    Dacă aveți spațiu limitat, este posibil să aveți nevoie să vă creați despre locul în care vă afișați cărțile. De exemplu, dacă aveți o scară largă, îl puteți decora prin plasarea unei casete de umbră sau a unui raft plutitoare pe perete și plasați unul sau două favorite acolo.
  • Nu există reguli dure pentru afișarea cărților. Atâta timp cât sunteți mulțumit de modul în care camera dvs. arată, ați făcut o treabă bună afișând cărțile dvs!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar