Cum se adaugă spațiu de stocare în baia ta

O baie fără spațiu de depozitare poate să vă crampe cu adevărat stilul. Dacă vă aflați în mod constant bătând peste articole de toaletă și consumabile de baie, un spațiu suplimentar de stocare ar putea fi doar soluția la problema dvs. Fără prea mult efort, ați putea instala rafturi de condimente pentru a crea mai mult spațiu, ați putea optimiza spațiul deja acolo sau puteți obține creativ cu soluțiile de creare a spațiului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind rafturi de condimente pentru a adăuga spațiu de stocare
  1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 1
1. Determinați dacă rafturile de condimente vor funcționa în baie. Dacă aveți spațiu de perete deasupra toaletei, în partea oglinzii sau într-o locație similară în baia dvs., spațiul suplimentar de stocare rack va funcționa probabil pentru dvs. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura spațiul disponibil, astfel încât să știți ce raft de dimensiune poate găzdui.
  • Designul îngust al majorității rafturilor de condimente împreună cu marginile lor de obicei ridicate, destinate să păstreze condimentele de la cădere, sunt perfecte pentru menținerea articolelor de toaletă și a sticlelor.
  • Rafturile de condimente sunt excelente pentru menținerea machiajului și a altor produse cosmetice.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 2
    2. Achiziționați rack (e) de condimente adecvate. Baia ta poate fi capabilă să se potrivească cu un singur raft de condimente, sau se poate potrivi câteva rafturi, dar în ambele cazuri va trebui să mergeți la achiziționarea unui suport de condimente. Rafturile pre-făcute sunt disponibile la mulți comercianți cu amănuntul mari, magazine de mobilă și magazine de hardware.
  • Asigurați-vă că verificați dimensiunile rafturilor potențiale împotriva măsurătorilor pe care le-ați luat mai devreme spațiului dvs. de spice disponibil.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 3
    3. Măsurați și marcați plasarea rack-ului de condimente. Utilizați un creion și o măsură de bandă pentru a marca plasarea raftului sau a rafturilor pe peretele dvs. de baie. Încercați să nu atârnați rafturile prea mari sau mici, așa cum le va face mai puțin convenabil.
  • În general, două mărci măsurate la aceeași înălțime, una pentru capătul drept al rack-ului de condimente, iar celălalt pentru stânga, va fi suficient pentru agățat.
  • Distanța dintre mărcile dvs. ar trebui să fie aceeași cu distanța care separă găurile care vă vor atașa rack-ul pe perete.
  • Nu agățați rafturile de condimente prea aproape de o priză electrică sau de comutator de lumină. Nu vrei să gătești accidental prin unele cabluri în perete.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 4
    4. Instalați rafturile de condimente. În funcție de suportul dvs. de condimente, metoda dvs. de tranșă va varia. În multe cazuri, va trebui să atașați un hardware pe perete cu un burghiu. Acest hardware, de obicei un fel de suport simplu, va sprijini apoi raft sau rafturi.
  • În alte cazuri, este posibil să trebuiască să înșurubați raftul direct în perete cu un burghiu.
  • Agățat rack-ul de condimente pe cont propriu, în timp ce este posibil, poate fi dificil. Un ajutor ar face probabil instalarea raftului sau a rafturilor.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 5
    5. Verificați nivelul rack-ului de condimente. Odată ce rafturile de condimente au fost instalate, luați un nivel de dulgher și verificați dacă raft sau rafturile sunt la nivel. Dacă raftul dvs. este neuniform, acest lucru ar putea cauza articolele de toaletă să se înclin spre un capăt al rack-ului sau al celuilalt.
  • Dacă rack-ul dvs. de condiment nu este la nivel, scoateți-l din hardware sau pe perete, reglați ușor, verificați nivelul acestuia și dacă este de nivel, reinstalați raftul.
  • Metoda 2 din 3:
    Optimizarea spațiului de stocare al băii dvs
    1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 6
    1. Utilizați toate suprafețele disponibile. Partea din spate a ușii de baie este un spațiu frecvent subestimat. Dar acesta este un loc minunat unde puteți instala rafturi de prosoape suplimentare. De asemenea, puteți achiziționa organizatori cu suport adeziv și le lipiți în interiorul ușilor dulapurilor dvs. pentru a vă stimula capacitatea de stocare a băii.
    • Deși aceste tipuri de organizatori sunt frecvent mici, ei încă lucrează excelent pentru lucruri precum rujul, tampoanele de bumbac, loțiuni, creioane cu sprâncene, periuțe de dinți și multe altele.
    • De asemenea, puteți atașa câteva cârlige în partea din spate a ușii de baie pentru agățarea prosoapelor sau a roților.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia ta Pasul 7
    2. Puneți rafturi sau sertare în dulapuri pentru mai multă cameră de depozitare. Stacking-urile de stivuire sau sertare vă va ajuta să utilizați mai mult spațiu în dulapurile dvs. (dacă nu au deja rafturi pentru a începe cu). Prea des, elementele dezordinează fundul dulapurilor în timp ce spațiul superior este neutilizat. Rafturile sau sertarele stackable vă vor ajuta să utilizați mai bine acest spațiu.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 8
    3. Puneți un susan leneș în dulapurile dvs. Elementele pot fi împinse cu ușurință în spatele unui dulap și pierdute sau uitate. Din acest motiv, este posibil să fiți subutilizați spațiul din spatele dulapurilor de baie. Un susan leneș este, în esență, o tavă care se rotește pe o bază, astfel încât să puteți roti tava pentru a ajunge la elemente din spatele dulapurilor dvs. mai ușor.
  • De asemenea, puteți pune un mic susan leneș pe tejghea pentru a economisi spațiu.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 9
    4. Instalați rafturile turnului în duș. Aceste tipuri de rafturi se potrivesc adesea chiar în colțul dușului tău, unde sunt în afara drumului, dar sunt încă convenabile. Ele sunt perfecte pentru a ține sticle de săpun și loofahs și vor împiedica consumabilele de scăldat de la aglomerarea podelei dușului sau marginea cadăului.
  • Unele variații ale rafturii turnului atârnă de capul de duș în loc să se potrivească în colțul dușului. Acest soi poate fi chiar mai bun pentru diferite dușuri mici.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 10
    5. Actualizați stocarea chiuvetei. Există multe dulapuri pre-făcute, disponibile la magazinele de hardware și mobilier, care se înfășoară în jurul chiuvetei pentru a vă mări spațiul de depozitare. Dacă această opțiune este puțin în afara gamei dvs. de preț, ați putea cumpăra o perdea decorativă și instalați-o în jurul chiuvetelor adecvate cu spațiu de depozitare dedesubt (cum ar fi chiuvetele de piedestal), apoi depozitați articole de baie acolo.
  • Puteți îmbunătăți spațiul de stocare din spatele perdelei dvs. și mai mult prin adăugarea de rafturi stackabile sub chiuveta dvs.
  • Coșurile sunt un articol de gospodărie ieftin care funcționează bine în locul de rafturi stackabile pentru stocarea articolelor din spatele perdelei chiuvetei.
  • 6. Puneți borcane sau canistre pe blat pentru a stoca produse cosmetice și articole de toaletă. Având toate produsele dvs. de baie împrăștiate peste blat, pot ocupa o mulțime de spațiu. Borcanele sau canistrele pot ajuta la dezordinea dvs. blatul dvs., astfel încât să aveți mai mult spațiu pentru a pune lucrurile.
  • Puteți păstra toate borcanele sau canistrele organizate pe o tavă frumoasă despre blat.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea creativă cu depozitare
    1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia ta Pasul 12
    1. Utilizați o ușă agățată de pantofi pentru depozitare adăugată. În cazul în care partea din spate a ușii dvs. de baie este încă disponibilă, un caddy de pantofi de la ușă poate contribui la o mulțime de spațiu de depozitare. Acestea pot fi cumpărate la majoritatea comercianților cu amănuntul și atârnă pur și simplu dintr-o ușă.
    • Umpleți buzunarele cadodiei de pantofi suspendați cu sticle de toaletă, consumabile de scăldat și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia ta Pasul 13
    2. Creați un suport de prosop de la un rack de vin. Forma multor rafturi de vin agățate de perete este perfectă pentru a ține prosoapele laminate. În plus față de acest aspect clasic, acestea sunt, de obicei, ușor de instalat. În majoritatea cazurilor, tot ce va trebui să faceți este să înșurubați rack-ul în perete pentru a crea un suport de perete pentru prosoape.
  • Înainte de a vă înșurubați în rack-ul de vin la perete, asigurați-vă că verificați nivelul. Pentru a face acest lucru cel mai eficient, poate doriți să vă adresați unui prieten să vă ajute.
  • Ar trebui să puteți găsi rafturi de vin adecvate la magazinele mari, comercianții cu amănuntul general și magazinele de hardware.
  • Odată ce rackul de vin este montat pe perete, rotiți-vă prosoapele și puneți-le în sloturile în care sticlele de vin ar merge în mod normal.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia ta Pasul 14
    3. Stocați hârtie igienică de rezervă în canistre de ovăz. Hârtia de toaletă stivuită precar în dulapurile dvs. poate fi ușor lovită și poate contribui la dezordine. Canistrele mari de ovăz pot stoca două până la trei rulouri de hârtie igienică, în funcție de tipul de hârtie igienică, oferindu-vă un loc neplăcut pentru a stash tp.
  • Puteți adăuga un flair în recipientul de ovăz, acoperind suprafețele exterioare cu o hârtie de înfășurare care se potrivește cu decorul băii dvs.
  • Nu trebuie să utilizați canistre de ovăz - orice fel de canistră de bucătărie mare și colorată va funcționa.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în baia dvs. Pasul 15
    4. Consolidați depozitarea magazinelor cu umerase. Stivele de reviste vă pot jefui baia de spațiu valoros și spațiu. Puneți umerase pe ușile și rack-urile de prosop din baie. Așezați revistele de la umerase prin deschiderea revistelor la paginile lor de mijloc și le-au drapit de la umerase.
  • Pentru revistele de dimensiuni normale, vă puteți aștepta să vă împrăștiați destul de puțini din cuierul tău înainte de a deveni supraîncărcat. Pentru revistele de ediție mai mari sau speciale, este posibil să fiți în stare să atârnați două sau trei.
  • De asemenea, puteți plasa un suport de revistă în spatele toaletei pentru a vă stoca revistele.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind rafturi de condimente pentru a adăuga spațiu de stocare

    • Nivelul dulgherului
    • Burghiu
    • Creion
    • Șuruburi
    • Spice rack (e)
    • Ruletă

    Optimizarea spațiului de stocare al băii dvs

    • Sertare sau rafturi stackable (opțional)
    • Lazy Susan (opțional)
    • Tijă de duș (opțional)
    • Prosoape rafturi (opțional)
    • Rafturi turn (pentru duș- opțional)

    Obținerea creativă cu depozitare

    • Umerase (opțional)
    • Ovăzul de ovăz (opțional)
    • Pantofi Caddy (opțional)
    • Vinuri de vin (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar