Cum să decoreze un arc de nuntă

Decorarea arcului dvs. de nuntă este o modalitate ușoară de a adăuga o atingere personală și romantică la ceremonia dvs. Va trebui să vă gândiți la tema dvs. și ce decorațiuni ar putea merge împreună cu ea: flori sau frunze, lumini sau lumânări, decorațiuni tematice sau altceva complet unic pentru nunta ta! Indiferent ce decideți, prin decorarea arcului, veți face ziua dvs. magică doar un pic mai special!

Pași

Partea 1 din 4:
Obținerea arcului
  1. Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 1
1. Cumpărați arcul dacă aveți un buget mai mare. Dacă aveți o grădină mare, puteți chiar să păstrați arcul acolo după nuntă ca o caracteristică permanentă. Dacă decorațiunile de pe arc nu se potrivesc designului grădinii dvs., le puteți înlocui cu plante sau legume trailing.
  • Puteți cumpăra un arc de nuntă din magazine care se specializează în decorațiuni de nuntă. De asemenea, le puteți găsi online.
  • Puteți cumpăra o grădină de lemn care este suficient de mare pentru ceea ce vă imaginați.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 2
    2. Închiriați un arc dacă vă aflați într-un buget mai mic. Ele sunt, de asemenea, o opțiune pentru cei care nu au o mulțime de loc în casele sau grădinile lor pentru a stoca arcul după nuntă. Puteți să le închiriați de obicei din aceleași locuri pe care le închiriați mese și scaune pentru evenimente.
  • Cât de mult în avans ați închiriat arcul depinde de locul pe care îl închiriați de la. Cele mai multe locuri îl vor închiria pentru aceeași perioadă de timp ca mesele și scaunele.
  • Cât costă arcul depind de compania de închiriere, cât de simplu sau fantezie este și cât timp îl închiriați.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 3
    3. Verificați cu locul de desfășurare dacă sunteți într-un buget strâns. Unele locuri vor avea deja un arc pe care îl puteți decora. Rețineți că decorațiile nu pot fi permanente. De exemplu, nu ați putea picta elementele arcului sau lipiciului. Unele locații vă pot percepe, de asemenea, în plus pentru utilizarea arcului lor.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 4
    4
    Construiți un arc de nuntă Dacă vă simțiți victime. Acest proiect poate deveni scump, în funcție de materialele pe care le utilizați. De asemenea, poate dura mult timp, deci ar fi o idee bună să începeți mai devreme. Arcul poate fi la fel de fantezist sau cât de simplu doriți să fie. Un design de bază, de lemn de lemn, ar potrivi totuși cele mai multe teme de nuntă.
  • Bastoanele de bambus sunt minunate pentru o arc delicat ușor. Le puteți cumpăra în magazine de alimentare cu grădină și magazine de artizanat.
  • Ramurile de copaci sunt minunate pentru un arcustic rustic. Ele sunt gratuite dacă le puteți găsi în grădina dvs. sau în pădure.
  • Sfat de experți
    Carole Grogan

    Carole Grogan

    Planificatorul de evenimente profesionaleCarole Grogan este designerul evenimentului de proprietar și cap pentru evenimente albastre luminoase, o companie de planificare a evenimentelor care este specializată în nunți. Echipa ei a planificat nunți frumoase, detaliate, precum și evenimente sociale și corporative de peste 10 ani, având grijă de detalii precum designul floral, decor, personal și catering.
    Carole Grogan
    Carole Grogan
    Planificator de evenimente profesionale

    Expert Avertisment: Dacă vă construiți propriul arc, rețineți că veți avea nevoie de cineva care vă poate ajuta să îl puneți în ziua ceremoniei. Cu toate acestea, dacă aveți acest lucru acoperit, se poate dovedi a fi cu adevărat minunat. De asemenea, dacă sunteți primul care vă este căsătorit în grupul de prieteni, prietenii dvs. pot folosi același arc atunci când se căsătoresc, care pot fi o atingere foarte rece și personală. Este deosebit de convenabil dacă puteți plula arcul până la stocarea acesteia.

  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 5
    5. Asigurați-vă că arcul este ancorat. Ultimul lucru pe care îl doriți în ziua cea mare este ca arcul să se răstoarne, pentru că cineva a lovit-o sau o rafală puternică, neașteptată de vânt a suflat-o. Dacă arcul dvs. nu a venit cu un fel de ancorare, va trebui să cumpărați sau să vă faceți unul singur. O găleată de metal umplută cu roci, pietriș sau nisip vă va oferi o mulțime de sprijin.
  • Puneți fiecare dintre picioarele arcade într-o găleată, apoi umpleți fiecare găleată cu nisip, pietriș, roci etc. Acest lucru este temporar și excelent pentru arcurile de închiriere.
  • Pentru un suport robust, umpleți gălețile cu ciment de fixare rapidă în schimb. Rețineți că acest lucru este permanent și nu trebuie făcut pe arcurile de închiriere.
  • Partea 2 din 4:
    Lucrul cu flori reale
    1. Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 6
    1. Cumpărați o varietate de flori și verdeață pentru arcul dvs. În cazul în care cumpărați florile și verdeața de la depinde de bugetul dvs. și de preferință. Le puteți cumpăra cu ridicata, online sau un florarist. Deoarece arcul va fi ținut în aer liber, trebuie să obțineți momentul potrivit: obțineți florile cu o zi înainte sau ziua nunții.
    • Tăiați și o verdeață. Fernii sunt o alegere clasică, dar puteți utiliza și alte tipuri de verdeață, cum ar fi eucalipt sau suculente.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 7
    2. Păstrați florile și verdeața în apă. Umpleți două găleți cu apă și plasați florile într-una și verdeața din cealaltă. De asemenea, puteți aranja florile bazate pe culoare, formă sau dimensiune pentru a vă ușura să le plasați mai târziu. Asigurați-vă că apa este rece și că gălețile sunt într-o zonă umbrită.
  • Cupelele trebuie să fie suficient de mari pentru a vă menține flori confortabil. Dacă vă aflați împingând florile în găleată pentru a le face să se potrivească, obțineți o altă găleată.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 8
    3. Scoateți frunzele inferioare din flori. Asigurați-vă că păstrați niște frunze pe florile voastre, pentru a vă face ca decorarea să fie plină și verde. Cu toate acestea, scoateți frunzele din partea inferioară 2/3 din tulpină pentru a face aranjarea florilor mai ușor.
  • Puteți scoate frunzele de mână sau folosiți foarfece.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 9
    4. Utilizați legăturile de cabluri pentru a asigura blocurile de oază pre-înmuiate în arc. Blocurile de oază sunt pătrate sau dreptunghiuri făcute din spumă verde, verde folosită în aranjamente florale pentru a menține florile hidratate. Înmormântați-le în apă mai întâi, apoi asigurați-i la arc cu legături de cablu. Veți avea nevoie de un bloc deasupra fiecărui pol și altul în mijlocul barei încrucișate.
  • Puteți cumpăra blocuri de oază în magazinele de alimentare cu ambarcațiuni și magazine florale.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 10
    5. Introduceți verdeața dorită în blocuri. Asigurați-vă că tulpina este ferm înclinată în bloc. Trebuie să fie suficient de adânc, astfel încât planta să fie stabilă, dar nu atât de adâncă încât tulpina se scoate din cealaltă parte a blocului. Dacă tulpina este prea lungă, tăiați-o. Dacă tulpina se lipsește din bloc, planta nu va primi apă și va fi wilt.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 11
    6. Umpleți golurile cu flori. Încă o dată, tăiați tulpinile în jos după cum este necesar, astfel încât acestea să fie ferm înclinate în blocuri fără a fi forțate prin cealaltă parte. Nu folosiți prea multe flori, cu toate acestea, sau arcul va deveni prea mare.
  • Începeți cu cele mai mari flori, apoi umpleți golurile cu cele mai mici.
  • Raportul de flori la verdeață depinde de tine. Un arc mai tradițional va avea mai multe flori decât verdeața, dar puteți folosi mai mult verdeață decât flori pentru un aspect mai unic.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 12
    7. Adăugați câteva flori la baza arcului, dacă doriți. Puteți utiliza mai multe blocuri de oază preîncărcate sau puteți utiliza găleți umplute cu apă. Alternativ, vă puteți ancora arcul cu flori grele și ghivece în loc de a folosi găleți umplute cu nisip, pietriș sau roci. Cum ancorează arcul cu vasele depinde de designul arcului:
  • Dacă arcul are plăci plate, metalice pe fund, setați ghivecele de flori deasupra plăcilor pentru a le cântări.
  • Dacă arcul are mize sau picioare înguste, le împingeți în găleți umpluți cu sol, atunci transplant florile.
  • Partea 3 din 4:
    Lucrul cu flori false
    1. Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 13
    1. Cumpărați o varietate de flori false și verdeață. Alegeți o temă și o schemă de culori și să rămâneți cu ea. Asigurați-vă că aveți plante mari și mici. Texturi diferite vor contribui, de asemenea, la crearea unui arc mai unic.Puteți cumpăra flori și verdeață online sau de la un magazin de arte și meșteșuguri.
    • Trandafirii și ferigi sunt minunați pentru o temă clasică, dar puteți utiliza alte tipuri de flori și verdeață, cum ar fi suculente sau eucalipt.
    • Câte flori pe care le cumpărați depind de cât de plin doriți ca arcul dvs. să fie. Puteți acoperi vârfurile și părțile laterale ale arcului sau puteți acoperi doar un colț al acestuia.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 14
    2
    Legați florile în pachete, dacă se dorește. Adunați 5 până la 7 flori într-un pachet, apoi împachetați banda de flori verde sau sârmă în jurul tulpinilor pentru a le ține împreună. În acest fel, puteți asigura flori la arc în pachete și salvați-vă ceva timp și efort.
  • Dacă florile voastre au venit într-un spray, le puteți lăsa atașați la tulpina principală sau le puteți tăia în flori individuale cu tăietori de sârmă.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 15
    3. Utilizați sârmă pentru a atașa verdeața în fața arcului. Țineți planta paralelă cu piesa încrucișată. Utilizați cealaltă mână pentru a înfășura sârmă florală verde în jurul polului și tulpina. Începeți la sfârșitul tijei și lucrați la celălalt capăt. Nu este nevoie să înfășurați toată tulpina - atâta timp cât se simte stabilă, ar trebui să fii bun. Tăiați sârmă în exces cu tăietoarele de sârmă.
  • Repetați acest pas de câteva ori pentru a atașa mai multe tulpini și plante. Asigurați-vă că le veți suprapune pentru a ascunde tulpinile înfășurate de sârmă.
  • Ferigi împrumută o atingere clasică, dar puteți folosi și alte tipuri de verdeață, cum ar fi frunze sau eucalipt. Încercați să utilizați 2 până la 3 tipuri diferite de verdeață pentru un aspect mai variat.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 16
    4. Adăugați flori pentru a completa golurile și pentru a adăuga culoarea. Din nou, țineți tija împotriva polului, apoi bateți-o în poziție cu sârmă florală verde. Dacă aveți nevoie, tăiați tulpinile în jos, astfel încât să se potrivească de-a lungul stâlpului și nu stau afară. Începeți mai întâi cu cele mai mari flori / pachete, apoi umpleți golurile cu cele mai mici.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 17
    5. Adăugați mai multe verdeață și flori după cum doriți. Lucrați-vă calea de-a lungul barei încrucișate și, dacă doriți, poli. Nu aveți nevoie să acoperiți totuși întregul arc. Pentru o atingere unică, luați în considerare acoperirea doar colțul din stânga sus sau din dreapta, oprirea flori la jumătatea drumului de-a lungul barei încrucișate și a polului.
  • Raportul dintre flori și verdeață depinde de tine. Puteți folosi mai multe flori pentru un aspect clasic sau mai multă verdeață pentru un aspect modern.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 18
    6. Re-aranjați florile, dacă este necesar. Florile false și verdeața au sârmă în interiorul tulpinilor. Aruncă o privire la arcul tău. Dacă observați orice zone care apar plat, îndoiți cu atenție tulpinile de pe flori și verdeață pentru a le face să iasă în evidență. Încercați să păstrați câteva flori plate împotriva arcului, pentru a evita un aspect înfricoșător.
  • Partea 4 din 4:
    Obținerea creativității
    1. Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 19
    1. Adăugați un fundal cu perdele sau alergători. Glisați inele perdea pe bara încrucișată, apoi utilizați clemele pentru a fixa perdele înguste sau alergători. Dacă perdelele dvs. au un buzunar de-a lungul marginii superioare, puteți pur și simplu să glisați piesa încrucișată a arcului dvs. prin acest buzunar înainte de ao adăuga la poli.
    • Pentru o atingere mai romantică, utilizați în schimb perdele de foi sau tul.
    • O culoare solidă va fi mai ușor de coordonat, dar puteți utiliza, de asemenea, un model neutru, cum ar fi dungi groase de alb-negru.
    • Dacă nu găsiți perdele gata făcute, luați în considerare făcând-ți propriul!
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 20
    2. Adăugați lumini operate de baterii pentru o atingere magică. Înfășurați șirul de lumini în jurul polului. Utilizați sârmă florală sau legături de cablu pentru a fixa luminile, apoi deghizează firul / legăturile cu flori sau verdeață. Păstrați pachetul ascuns cu flori sau verdeață.
  • Puteți obține cabluri cu becuri de dimensiuni mari de Crăciun sau puteți obține fire subțiri cu becuri mini.
  • Adăugați un alt șir de lumini de-a lungul piesei încrucișate pentru o strălucire suplimentară.
  • Dacă veți folosi flori reale, asigurați-vă că obțineți lumini în aer liber care sunt rezistente la îmbogățirea.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 21
    3. Acoperiți nisipul, rocile sau cimentul în găleți care ancorează arcul. Cu excepția cazului în care nisipul sau rocile se potrivesc temei de nuntă, ar fi o idee bună să le acoperiți. Vaza de sticlă de sticlă sau pietre frumoase ar potrivi cele mai multe teme. Moss sau flori ar funcționa excelent pentru o nuntă tematică de pădure.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 22
    4. Acoperiți gălețile de la baza arcului dvs. cu vopsea sau țesături. Dacă o găleată de metal nu se potrivește cu estetica de nuntă, vă puteți îmbrăca. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Acoperiți cupele cu vopsea de pulverizare pentru a se potrivi cu schema dvs. de culori.
  • Înfășurați o panglică largă în jurul mijlocului găleții, apoi legați-o într-un arc.
  • Înfășurați găleți cu țesătură de burlap pentru un aspect rustic.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 23
    5. Faceți o ghirlandă de flori să se înfășoare în jurul poliilor. Fileaza o bucata lungă de șir printr-un ac de tapițerie. Utilizați acul pentru a introduce flori reale sau false pe șir, lăsând aproximativ 4 inci (10 cm) între fiecare floare. Legați o buclă în fiecare capăt al șirului, apoi trageți sau înfășurați ghirlanda în jurul arcului. Alunecați buclele peste unghii pentru a păstra ghirlanda sigură.
  • Asigurați-vă că trageți mai întâi flori false din tulpinile lor. Tăiați flori reale chiar sub floare.
  • Alternativ, puteți face ghirlande mai scurte, apoi atârnați-le de la bara încrucișată pentru a crea un efect asemănător perdelei.
  • Imagine intitulată Decorează un arc de nuntă Pasul 24
    6. Luați în considerare realizarea unui arc plat pentru o atingere unică. Utilizați o bandă puternică de ambalare pentru a asigura flori la Chalkboard într-o formă de arc. Începeți de la centrul de sus al arcului, apoi lucrați până la capete. Adăugați câteva straturi de flori, asigurându-vă că acoperiți banda. Utilizați cretă pentru a scrie un mesaj pe placa de cretă, cum ar fi numele noului-de-€.
  • Adăugați unele verdeață, cum ar fi eucalipt, pentru o atingere unică.
  • Puteți folosi flori reale sau false.
  • Luați în considerare realizarea arcului asimetric, unde este mai groasă într-o zonă. Acest lucru îi va oferi o senzație mai ecologică.
  • sfaturi

    Flori reale de ceață pe tot parcursul zilei pentru a le păstra proaspete, mai ales dacă este fierbinte.
  • Puteți face arcurile care conțin florile false zile sau săptămâni în avans. Spre deosebire de flori reale, florile false nu vor fi ofil.
  • Alegeți flori robusi care țin forma lor, cum ar fi garoafe sau trandafiri. Flori delicate, cum ar fi pansies, pot să-i plătească prea curând.
  • Dați-vă timp să faceți greșeli. Dacă utilizați flori reale, luați în considerare efectuarea unei arcuri practice înainte de nuntă.
  • Potriviți florile la culorile și tema nunții dvs. Trandafiri roșii sau albi sunt minunați pentru o nuntă clasică, Buphibiscus va funcționa excelent pentru o plajă sau o nuntă tropicală.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Lucrul cu flori reale

    • Arcul de nunta
    • Oasis Blocks
    • Legaturi de cablu
    • Flori
    • Verdeaţă
    • Găleți sau vaze cu apă
    • Foarfece de grădinărit

    Lucrul cu flori false

    • Arcul de nunta
    • Sârmă florală verde
    • Cuttere de sârmă
    • Flori false
    • Greeneria falsă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar