Cum să decoreze un loc de nuntă

Dacă planificați o nuntă, sunt șanse, vă petreceți mult timp gândindu-vă la ceea ce doriți ca decorul dvs. să arate. Venind cu designul dvs. de nuntă perfectă poate părea copleșitoare, dar puteți face mai ușor de gestionat întrebând ce decorațiuni pe care le permite locul dvs., apoi ruperea proiectului dvs. în teme de decorare a nunții sau scheme de culori. În cele din urmă, luați în considerare toate elementele de care aveți nevoie la locul de ceremonie și în zona de recepție pentru a crea un aspect unic pentru ziua dvs. specială!

Pași

Metoda 1 din 4:
Planificarea logisticii
  1. Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 1
1. Aflați dacă locul de desfășurare are restricții pentru decor. Este o idee bună să discutați cu locația dvs. înainte de a vă planifica oricare dintre decorațiunile dvs. În acest fel, veți ști înainte dacă există ceva care va fi interzis.
  • De exemplu, multe locuri nu vă vor permite să atârnați ceva de pe pereți, în timp ce unele locuri pot să nu permită lumanari aprinse.
  • Unele locații în aer liber pot interzice orice decorațiuni care ar putea deteriora gazonul, cum ar fi semnele pe mize.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 2
    2. Întrebați dacă locul de desfășurare are un decor pe care îl puteți utiliza. Locurile de nunți gazdă vor avea uneori mobilier și decorațiuni pe care le vor permite să le utilizați, cum ar fi mese, scaune, vase sau țesături pentru tavane și pereți. În unele cazuri, acestea ar putea fi disponibile fără costuri suplimentare sau numai pentru o mică taxă, deci nu este rănit să întrebe!
  • Întrebați dacă site-ul are imagini de nunți anterioare, astfel încât să puteți vedea cum au ales alte cupluri pentru a utiliza elementele in-house.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 3
    3. Verificați dacă iluminarea la fața locului este adecvată. Dacă puteți, încercați să vizitați locul de desfășurare la aproximativ același timp al zilei că ceremonia dvs. va fi. Acordați atenție iluminării în diferite zone, inclusiv site-ului Altar și zona de recepție. Dacă iluminatul este prea dim, este posibil să fie necesar să furnizați lumânări, lămpi, lămpi șiruri sau alte corpuri de iluminat pentru a lumina spațiul.
  • Asigurați-vă că discutați cu personalul de întâlnire despre ce opțiuni de iluminare vor fi acceptabile.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 4
    4. Discutați cu locul de desfășurare cu privire la cât de mult în avans puteți seta. Este important să știți exact cât timp va trebui să vă pregătiți pentru ceremonia dvs. înainte de timp - în unele cazuri, veți putea veni cu o zi înainte, dar vă puteți primi doar câteva ore pentru configurare. Oricum, cunoașterea detaliilor vă va ajuta să vă asigurați că nu planificați ceva mai elaborat decât veți putea să executați.
  • De exemplu, dacă veți avea doar 2-3 ore înainte de crearea ceremoniei, s-ar putea să nu fie fezabilă pentru a transforma întregul spațiu într-o zonă de minune de iarnă, deși dacă decorul dvs. este minim, ar putea fi o mulțime de timp.
  • Asigurați-vă că întrebați cât timp veți avea înainte de a vă rupe decorul de nuntă, de asemenea.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 5
    5. Faceți un plan clar când veți decora și cine va ajuta. La scurt timp înainte de nunta dvs., decideți câte persoane aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă configurați decorul și să le cereți să vă ajute. Ajungeți la familia și prietenii dvs. sau dacă doriți, puteți angaja chiar profesioniști care vor veni și vor decora pentru dvs. În ziua în care veți fi decorați, oferiți fiecărei persoane să clarificați instrucțiunile și să furnizați fotografii de referință dacă puteți.
  • Rețineți că unii furnizori, cum ar fi planificatorul dvs. de flori sau nunți, pot fi, de asemenea, disponibile pentru a ajuta la decorarea. S-ar putea, de asemenea, să întrebați locația dacă vor avea pe cineva la îndemână pentru a ajuta la configurarea.
  • Este o idee bună să adăugați într-un timp bun mai mult decât credeți că veți avea nevoie. Suflarea baloanelor, stabilind tabelul de recepție, fixând fiascosul de ultim moment, și luminile de zână suspendate pot dura mult mai mult decât s-ar putea aștepta.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 6
    6. Pregătiți-vă cât mai mult timp înainte de timp. Pe măsură ce vă pregătiți pentru nunta dvs., încercați să vă gândiți la orice detalii mici pe care le puteți avea în prealabil. Care va ajuta la scăderea o parte din stresul dvs. în ziua actuală și nu veți pierde timp valoros pe ceva ce ați putea face acasă.
  • De exemplu, s-ar putea să vă răsuciți argintul, legați arcurile sau îndoiți programele în avans.
  • De asemenea, puteți organiza decorul dvs., astfel încât acesta va fi mai ușor de configurat. De exemplu, este posibil să aveți o cutie cu toate decorurile și elementele necesare pentru fiecare masă de recepție.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 7
    7. Creați un set de instrumente cu tot ce va trebui să vă configurați decorul. Odată ce ați ajuns la locul de desfășurare pentru a începe decorarea, lucrurile ar putea obține un pic hectic. Păstrați-vă organizat făcând un loc central pentru a stârni tot ce aveți nevoie și puneți o persoană responsabilă de păstrarea cu ea.
  • De exemplu, în funcție de decorațiunile pe care le veți folosi, ați putea împacheta linia de pescuit, un ciocan și unghii, tac lipicios, panglică, bandă, foarfece sau becuri de rezervă.
  • Încercați să strângeți totul într-o pungă de duffle robustă sau o tote supradimensionată.
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea unei teme și a culorilor
    1. Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 8
    1. Scrieți 3 cuvinte care descriu stilul dvs. pentru a restrânge o temă. Adesea, decorul dvs. de nuntă se va baza pe o anumită temă pe care o alegeți, cum ar fi "rustic" sau "modern." Înainte de a începe chiar să încercați să decideți asupra temei dvs., petreceți ceva timp gândindu-vă la stilul care vă convine cel mai mult și viitorului dumneavoastră soț. Apoi, alegeți 3 cuvinte pe care vă simțiți într-adevăr potriviți dvs. și stilul dvs. Prin păstrarea acestor cuvinte în timp ce vă alegeți culorile și decorul dvs., veți putea să vă restrângeți rapid opțiunile.
    • S-ar putea să vă uitați la modul în care casa dvs. este decorată, de exemplu, sau pe cei doi s-ar putea să priviți prin intermediul site-urilor de nuntă sau panouri de inspirație împreună pentru a îngusta ceea ce vă place.
    • S-ar putea să alegeți cuvintele cum ar fi "Clasic, elegant și floral," de exemplu. În acest caz, decorul dvs. ar putea avea accente nesfârșite, cum ar fi dantelă, perle, pietre și panglică de satin, cu aranjamente florale frumoase plasate în întreaga locație.
    • Dacă alegeți cuvinte cum ar fi "distracție, colorată și vibrantă," S-ar putea să alegeți o schemă de culoare îndrăzneață, cum ar fi Teal și Galben sau Crimson și Plum. Decorul dvs. ar putea include atingeri caprici ca o cabină de fotografii, tacâmuri necorespunzătoare sau lanterne suspendate luminos.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 9
    2. Alegeți o schemă de culori distinctă ca temă pentru o opțiune simplă. Dacă știți exact ce culori doriți să utilizați pentru nunta dvs., puteți face doar această temă. Utilizați cele 3 cuvinte pe care le-ați scris, împreună cu culorile dvs., când vă alegeți decorul.
  • De exemplu, dacă culorile dvs. sunt roz și aur, și ați scris cuvintele "elegant," "modern," și "epocă," Apoi, ați alege doar elemente care se potrivesc acelui criterii.
  • Pentru a vă oferi o mai mare flexibilitate cu decorul dvs., luați în considerare să mergeți mai degrabă o familie de culoare decât de culori exacte. De exemplu, ați putea alege "Verzii răciți" sau "Vii sălbatice de vară."
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 10
    3. Alegeți decor care funcționează cu locul dvs. de desfășurare. Încercați să veniți cu un plan de decor care accentuează câteva detalii ale locului dvs. Veți petrece mult mai mult timp, bani și energie dacă lucrați împotriva locului dvs., mai degrabă decât cu el.
  • Dacă locația pentru ceremonia dvs. este o biserică frumoasă cu ferestre de vitraliu ornat, puteți opta pentru a păstra decorul minim, cu un alergător elegant, un arc de flori și panglici pe scaune sau pe picioare de-a lungul culoarului.
  • Dacă vă veți căsători într-un convertit hambar, Ați dori probabil să optați pentru glam rustic pentru stilul dvs. de nuntă și ați putea decora cu borcane Mason, accentul de lemn brut și verdeață.
  • Pentru o nuntă de pe litoral, s-ar putea să folosiți decor tematică pe plajă, cum ar fi inelele de șervețel în formă de steluțe sau elementele centrale din lumânări și scoici. S-ar putea să alegeți, de asemenea, să decorați mai ales în nuanțe alb-negru și diferite de albastru și verde.
  • S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, dacă există ceva de care aveți nevoie pentru a vă echilibra în locul dvs. de desfășurare. De exemplu, dacă vă căsătoriți într-un spațiu de mansardă ultra-modern, ați putea folosi țesături Drapey și arcuri supradimensionate pentru a înmuia zona.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 11
    4. Luați în considerare sezonul sau în orice sărbătorile din apropiere. Timpul anului în jurul zilei dvs. mari vă poate oferi idei minunate pentru idei simple de decorare a nunții pentru recepția dvs. Dacă există o vacanță în jurul datei de nuntă, de exemplu, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă simplifica tema - și decorul va fi ușor disponibil în acel moment, de asemenea.
  • De exemplu, dacă vă căsătoriți în toamnă, ați putea alege decor în culori de toamnă caldă, cum ar fi roșu-portocaliu, cremă și burgundie.
  • Dacă nunta ta va fi aproape de Crăciun, ai putea decora în alb, roșu și aur și ai putea folosi boluri pline de ornamente de copac de Crăciun ca centrele tale.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 12
    5. Optați pentru decor rustic ridicat dacă aveți un stil în aer liber sau natural. Nunțile rustice reprezintă o tendință majoră pentru un motiv - sunt o modalitate excelentă de a sărbători ziua cea mai mare într-un mod care se simte încă pe spate și autentic. Dacă vă placeți caii de echitatie, camping sau doar petrecerea timpului în aer liber, o nuntă rustică ar putea fi corectă.
  • Dacă decorul dvs. de nuntă este rustic, ați putea folosi elemente cum ar fi borcane Mason, semne de tablă și o mulțime de flori și verdeață. De asemenea, puteți încorpora materiale precum burlap, dantelă și sfoară.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 13
    6. Du-te cu un aspect minimalist dacă stilul tău este modern. Minimalist nu trebuie să însemne simple - înseamnă doar că aveți o viziune mai raționalizată a zilei dvs. Căutați decorațiuni neutre colorate și păstrați-vă elementele centrale și alte decor simplu.
  • De exemplu, elementele centrale ar putea fi un buchet simplu, destul de frumos sau un afișaj de lumânări, iar schema dvs. de culori ar putea fi albă cu atingeri de verdeață în tot spațiul.
  • Un aspect minimalist este perfect dacă sunteți într-un cadru natural frumos, ca un loc de întâlnire cu arhitectură uluitoare sau un loc cu o vedere superbă.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 14
    7. Includeți metalice, pietre, sau sclipici dacă vă place glamour. Dacă doriți ca ziua dvs. de nuntă să fie peste-Top și Glam, nu puteți să vă bateți să adăugați o mulțime de scânteie la decorul dvs! Încercați să utilizați țesături strălucitoare sau scânteietoare și alegeți decor care va prinde lumina, transformând întregul loc într-o singură petrecere mare!
  • De exemplu, ați putea folosi vasele de cristal ca o centrală, apoi completați-le cu spray-uri de flori artificiale argint strălucitoare, amestecate cu câteva flori vii.
  • Ați putea, de asemenea, să împerecheați glitter de aur cu diverse nuanțe de roz pentru o nuntă romantică, pe tendință!
  • Metoda 3 din 4:
    Decorarea ceremoniei
    1. Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 15
    1. Alegeți un fundal pentru a merge în spatele dvs. la altar. Imaginea dvs. și a partenerului dvs. schimbând jurămintele este una dintre cele mai importante din întreaga zi de nuntă, deci gândiți-vă cum doriți să încadrați acel moment. Arcadele florale sunt o opțiune frumoasă, atemporală, deși puteți crea orice fundal pe care doriți.
    • De exemplu, ați putea alege să afișați litere supradimensionate reprezentând inițialele dvs.
    • Dacă locația are o vedere frumoasă, ca o fereastră cu vedere la ocean, ați putea alege să nu aveți un fundal.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 16
    2. Includeți flori și verdeață pentru un aspect clasic, natural. Florile au fost mult timp simplu de o zi de nuntă, deci dacă doriți ca basmul final, discutați cu un florarie despre care flori vor fi în sezon. În acest fel, veți putea să vă permiteți mai mulți dintre ei să facă mai mult un impact.
  • Unele dintre cele mai populare flori de nunta includ Ranunculus, penoni, irisi, trandafiri, clematis si anemone.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 17
    3. Decorați scaunul înapoi pentru a adăuga o atingere elegantă. Când configurați spațiul pentru ceremonia dvs., luați în considerare adăugarea de decor la scaunele în care oaspeții dvs. vor sta. Acesta este un detaliu mic care poate avea un impact mare, mai ales dacă veți avea o mulțime de oaspeți.
  • De exemplu, ați putea folosi slipcovers pe scaune sau ați putea lega un arc în spatele fiecărui scaun.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 18
    4. Așezați un alergător de culoar de-a lungul culoarului central. Dacă intenționați să aveți petrecerea de nuntă pe culoar, un alergător de culoar poate adăuga o atingere dulce. Alegeți un alergător într-o culoare care se potrivește cu restul decorului de nuntă sau păstrați-l simplu, mergând cu alb sau un alt neutru.
  • Dacă doriți, puteți chiar să comandați un alergător care este personalizat cu monograma sau un alt design!
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 19
    5. Decorați tabelul de intrare unde veți păstra cartea de oaspeți. Având o carte de oaspeți este o modalitate excelentă de a păstra o înregistrare a tuturor celor care au participat la nuntă. Pentru a face acest spațiu și mai special, includeți elemente pe tema pe masa de intrare unde este localizată cartea dvs. de oaspeți, cum ar fi decorațiuni în culoarea nunții.
  • S-ar putea să includeți și lumânări, un aranjament floral sau fotografii ale mirelui și mirelui sau ale părinților și bunicilor lor.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 20
    6. Atârnă decor pentru a face uz de spațiul vertical, dacă este permis. Dacă locația dvs. vă permite să atârnați elemente din pereți sau din plafoane, luați în considerare încorporarea acestora în designul dvs. pentru a utiliza cea mai mare utilizare a spațiului pe care îl aveți la dispoziție. Doar asigurați-vă că aduceți o scară atunci când este timpul să decorați.
  • De exemplu, s-ar putea să vă grăbiți țesăturile din tavane sau ați putea să vă atârnați de hârtie de hârtie, șiruri de lumini de zână, ghirlande sau șiruri de doilies sau fanante pentru a adăuga o atingere specială.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 21
    7. Includeți semne care spun oaspeților dvs. unde să meargă. Crearea propriilor semne este o modalitate excelentă de a vă personaliza nunta, dar este și practică. Luați în considerare includerea semnelor care vă spun oaspeților dvs. în ce mod de a merge la ceremonie și recepție, precum și în cazul în care se află diferite zone, cum ar fi barul sau toaletele.
  • Potriviți semnele dvs. spre restul decorului dvs. folosind culorile de nuntă sau un font similar celui din invitațiile dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Configurarea recepției
    1. Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 22
    1. Planificați mai întâi aranjamentul tabelului și scaunelor. Când vă configurați zona de recepție, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să puneți toate mesele și scaunele în poziție. În funcție de locul de desfășurare, acest lucru se poate face deja pentru dvs., dar este posibil să fie necesar să vă aduceți propriile mese și scaune și să le puneți în sus.
    • Acesta poate contribui la o diagramă de ședere înainte de timp pe baza dimensiunilor locului de desfășurare.
    • De exemplu, dacă aveți o masă în stil bufet, va trebui să planificați unde vor merge tabelele pentru alimente. S-ar putea, de asemenea, să luați în considerare locațiile tabelului de tort, tabelul dulce și fiecare masă de oaspeți.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 23
    2. Decideți asupra culorilor pentru orice fereastră de masă și alergători de masă. Dacă intenționați să utilizați fereastra de masă, luați în considerare dacă doriți să fie în culoarea dvs. de nuntă sau o subtilă neutră. În plus, puteți alege să aveți un alergător de masă care adaugă un pop de culoare pe tablescape, deși s-ar putea prefera să fie neutru, de asemenea.
  • Folosind neutre pentru fereastră de masă și alergătorul de masă va face ca decorul dvs. să pop mai mult. Cu toate acestea, utilizarea unei culori luminoase poate fi distractivă dacă doriți un aspect mai vibrant.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 24
    3. Proiectați centrele care se potrivesc schemei de culori și temă. O centrală merge în mijlocul fiecărei mese și sunt o modalitate frumoasă de a ridica recepția de la mese de cină simplă la un eveniment elegant. Cu toate acestea, aveți o mulțime de flexibilitate în designul elementelor centrale, deci nu ezitați să lăsați creativitatea dvs!
  • Aranjamentele florale și lumanari sunt opțiuni de centre foarte populare.
  • Dacă sunteți în căutarea unor idei ieftine de decorare a nunții, încercați să plasați boluri de fructe proaspete în centrul fiecărui tabel. În timp ce este ieftin, rezultatul finit va fi luminos, frumos și proaspăt!
  • Bacsis: Cele mai bune decorațiuni de recepție de nuntă sunt adesea cele care nu costă foarte mult. Pentru o modalitate excelentă de a salva puțini bani, încercați să reutilizați obiectele din ceremonia dvs. în recepția dvs. Au cineva responsabil de mutarea elementelor dacă este un spațiu diferit.

  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 25
    4. Creați o setare de tabel pentru fiecare oaspete pentru o masă de ședere. În funcție de tipul de masă pe care îl serviți, este posibil să fie nevoie să furnizați mâncăruri, argintărie și servetele la fiecare loc. Cu toate acestea, dacă faci o masă în stil bufet, s-ar putea să decideți că nu aveți nevoie de setări individuale de locație sau să plasați Silverware și Servekins la fiecare loc.
  • Dacă serviți hors d`oeuvres în loc de o masă completă, nu trebuie să setați locuri la masă.
  • O modalitate distractivă de a adăuga o atingere specială a setărilor locației este de a crea inele personalizate de șervețel pentru a merge în jurul argintării învelite.
  • Bacsis: Este o idee bună să faci o machetă de tabelul tău în prealabil. Faceți fotografii, apoi utilizați asta ca o referință atunci când dvs. sau echipa dvs. se confruntă cu zona de recepție.

  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 26
    5. Includeți numerele de tabele și plasele de plasare dacă utilizați scaune atribuite. Pentru o masă mai formală de sit-down, ați putea opta pentru a crea o diagramă de ședere înainte de timp. Acest lucru vă permite să planificați pe care oaspeții doriți să vă apropiați unul de celălalt, dar va trebui să aveți numere de masă și cărți individuale de locație, astfel încât oaspeții dvs. să știe unde să stea.
  • Utilizați fontul de nuntă și culorile de nuntă pentru cărțile dvs. de locație și numerele de masă, astfel încât să se potrivească perfect cu decorul.
  • Imagine intitulată Decorează un loc de nuntă Pasul 27
    6. Includeți un fundal de fotografie Dacă oaspeții dvs. iubesc autores. Dacă doriți să vă încurajați oaspeții să se fixeze fotografiile în sine toată noaptea, creați o cabină de fotografie sau puneți un fundal care va arăta grozav în imagini. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca un perete solid cu inițialele dvs. sau ați putea să vă configurați florarist un zid de flori pentru o atingere romantică.
  • Luați în considerare includerea recuzită distractivă, cum ar fi pălării proaste, BOA, sau ochelari de soare supradimensionate oaspeții dvs. pot purta în imaginile lor!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar