Cum să decoreze o cameră pentru o petrecere

Când planificați o petrecere, există de obicei atât de multe detalii pentru a avea grijă de. Cu alimente, băuturi și divertisment pentru a vă îngrijora, poate fi ușor să treceți cu vederea decorațiuni, dar ei joacă un rol atât de important în crearea unei atmosfere festive pentru evenimentul dvs. Decorarea unei camere pentru următoarea dvs. parte nu trebuie să fie dificilă - cu puțină planificare atentă și o temă îndrăzneață pentru a vă ghida, puteți veni cu decorul perfect pentru a vă sărbători ocazia specială.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea decorațiilor
  1. Imaginea intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 1
1. Luați în considerare ocazia. Tipul de petrecere pe care îl aruncați va juca un rol important în modul în care decorați. De exemplu, probabil că veți decora diferit pentru un festiv petrecere de aniversare decât ați fi pentru o petrecere elegantă de 25 de ani. Dacă găzduiți o petrecere de vacanță, cum ar fi un Crăciun sau Halloween Get-împreună, probabil că aveți o idee bună despre cum ar trebui să arate decorul. Luați ocazia în considerare pe măsură ce începeți să vă gândiți la decorațiuni.
  • De asemenea, ar trebui să luați în considerare cine este partidul. De exemplu, dacă sărbătoriți ziua de naștere a unui copil, probabil că veți dori să faceți o declarație mai mare cu decorațiunile decât dacă decorați ziua de naștere a unui adult.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 2
    2. Gândiți-vă la locul de desfășurare. Camera pe care o dețineți partidul poate afecta modul în care decorați. De exemplu, dacă aveți evenimentul într-o sală privată de mese într-un restaurant, este posibil să nu fiți capabili să decorați cât de mult doriți pentru o petrecere acasă. De asemenea, trebuie să luați dimensiunea camerei și înălțimea plafonului, deoarece dimensiunile pot limita decorațiile pe care le puteți utiliza.
  • Dacă aveți partidul dvs. la un restaurant sau la alt loc comercial, este o idee bună să sunați și să întrebați ce tipuri de decorațiuni sunt permise. Nu vrei să fii surprins de ziua petrecerii.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 3
    3. Alegeți o temă. Unele partide, cum ar fi adunări de vacanță, au tematice gata care pot să planifice o schemă de decorare. Cu toate acestea, dacă sărbătoriți o zi de naștere, aniversare, absolvire sau altă piatră de hotar, acesta ajută adesea să aleagă o temă specifică pentru a vă ajuta să organizați decorațiile. Încercați să veniți cu o temă care reflectă interesele oaspeților de onoare. De exemplu, dacă aruncați o petrecere de aniversare pentru un prieten care îi place să meargă navigație, s-ar putea să vă stabiliți pe o temă nautică. Pentru o petrecere aniversară pentru un cuplu care îi place să joace, ați putea alege o temă Las Vegas sau Monte Carlo.
  • Filme, personaje de desene animate și emisiuni TV fac temele de petrecere distractive care sunt ușor de personalizat pentru oaspeții de onoare.
  • O temă tropicală sau luau poate fi o temă de partid general festivă.
  • Alegeți o perioadă de timp interesantă, distinctă, cum ar fi "20s sau anii `60, ca temă de partid. Puteți chiar să aveți oaspeții să se îmbrace în funcție de tendințele erei.
  • Dacă vă place să călătoriți, luați în considerare oferirea partidului dvs. în jurul temei lumii.
  • Dacă aruncați o petrecere pentru un mare fan sportiv, utilizați echipa preferată ca inspirație pentru tema evenimentului.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 4
    4. Planificați un buget. Înainte de a începe să planificați decorațiunile partidului, este important să știți cât de mulți bani trebuie să cheltuiți pe decor. Începeți prin a elabora un buget pentru întreaga petrecere și apoi o sparge în categorii individuale, cum ar fi alimente, băuturi, divertisment și decor. Odată ce știți cât de mulți bani trebuie să decorați camera, puteți începe să decideți cât de bine să îl investiți.
  • Doar pentru că sunteți într-un buget strâns când vine vorba de decorațiuni nu înseamnă că nu puteți crea o petrecere minunată. Puteți obține întotdeauna creativi și găsiți elemente în jurul casei pe care le puteți utiliza pentru a vă face propriile decorațiuni.
  • Dacă aveți probleme să veniți cu un buget, este posibil să doriți să utilizați un calculator bugetar online de la site-urile de partid, cum ar fi evitarea, pentru a vă ajuta.
  • Partea 2 din 3:
    Acoperirea elementelor de bază de decorare
    1. Imagine intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 5
    1. Acoperiți pereții. Zidurile sunt un loc evident pentru a începe când decorați o cameră pentru o petrecere. Dacă sărbătoriți o piatră de hotar specifică, cum ar fi o zi de naștere, aniversare sau absolvire, este posibil să doriți să atârnați un banner pentru evenimentul de pe perete. Fotografii, postere, lucrări de artă, ghirlande festive și alte semne pe care le puteți găsi magazinul de oferte sunt opțiuni ideale.
    • Pentru o petrecere care onorează anumiți oameni, poate doriți să atârnați fotografiile pe perete. De exemplu, dacă vă sărbătoriți aniversarea părinților, decorați cu copii ale fotografiilor lor de nuntă sau altor momente semnificative în viața lor. Dacă sărbătoriți ziua de naștere a unui prieten, este posibil să doriți să utilizați fotografii pentru copii pentru a decora.
    • Dacă partidul dvs. are o temă specifică, puteți utiliza fotografii sau lucrări de artă care se potrivesc aspectului, cum ar fi fotografii ale vedetelor preferate de film pentru o temă de la Hollywood, pe pereți.
    • Nu trebuie să vă distrugeți zidurile pentru a atârna fotografii sau alte lucrări de artă pe pereți. Utilizați banda de montare amovibilă pe spate sau executați o bucată de șir sau panglică pe pereți și utilizați clipuri de clasa sau liant pentru a atașa fotografiile la șir.
    • Dacă aveți resturi de panglică la domiciliu, faceți o ghirlandă distractivă pentru a decora pereții sau orice coloane sau balustrade în cameră. Buclă resturile mici în jurul celei mai lungi piese de panglică și le leagă în arcuri pentru un aspect festiv.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 6
    2. Îmbrăcați-vă plafonul cu streamers și baloane. Nu vrei să ignori plafonul când vine vorba de decorarea camerei pentru petrecerea dvs. Simple streamers și baloane sunt, de obicei, cel mai bun mod de a merge. Așezați streamers peste tavan, astfel încât toți se întâlnesc la centru, unde puteți aranja un grup de baloane pentru a ascunde banda. De asemenea, puteți plasa baloane la colțurile plafonului pentru o culoare adăugată.
  • Când spui streamers peste tavan, puteți păstra hârtia de crepare dreaptă sau răsuciți-o când mergeți pentru a le oferi un efect spiralat.
  • În timp ce puteți aranja baloane în ciorchini Haphazard, este, de asemenea, distractiv să creați flori din ele. Adunați cinci sau șase baloane în aceeași culoare pentru a servi ca petale și puneți-le în jurul unui balon galben care este centrul florii. Legați toate baloanele împreună și utilizați banda pentru a atașa "floarea" la tavan.
  • Nu trebuie doar să atârnați streamers peste tavan. În schimb, încercați să-i atârnă direct în jos de la plafon pentru a crea o perdea pe care oaspeții se pot distra pasul.
  • În plus față de baloanele simple de latex, este posibil să doriți să adăugați câteva baloane de folie. Ei vin într-o mare varietate de forme și teme, astfel încât să puteți găsi, probabil, unele care se potrivesc cu aspectul partidului dvs. la un tee.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 7
    3. Setați starea de spirit cu iluminatul. Este un detaliu ușor pentru a trece cu vederea când decorați o petrecere, dar iluminarea potrivită poate face o cameră să se simtă mai festivă în grabă. Luminile simple de coarde utilizate de obicei la Crăciun vin în varietate de culori, inclusiv multicolore, și le puteți atârna pe pereți, ferestre și tavan sau le puteți vâna în jurul balustradelor și a coloanelor. De asemenea, puteți să atârnați lanterne colorate de hârtie de la magazinul de ofertă pentru a vă ajuta să îmbrăcați camera.
  • Dacă doriți un aspect mai elegant pentru petrecerea dvs., optați pentru lămpi albă albă în loc de fire colorate.
  • Luminile de coarde sunt, de asemenea, disponibile în forme distractive, cum ar fi inimile, stelele, scoicile și ardeiul Chili, astfel încât să puteți găsi o varietate care se potrivește cu tema partidului dvs.
  • De asemenea, puteți utiliza lumânări pentru a oferi camerei o senzație mai sofisticată. Doar asigurați-vă că le plasați în locații în care nu vor fi lovite și le-au păstrat departe de materialele inflamabile.
  • Partea 3 din 3:
    Legând decorul împreună
    1. Imagine intitulată Decorează o cameră pentru o petrecere Pasul 8
    1. Alegeți atingerile de finisare pentru tema dvs. Odată ce ați atârnat câteva bannere, streamers, baloane și lumini, este timpul să adăugăm câteva decorațiuni care ajută la aducerea temei de petrecere la viață. De exemplu, dacă aruncați un Oscar sau o petrecere tematică de la Hollywood, doriți să creați un covor roșu pentru cameră, așezând o bucată de țesătură roșie pentru oaspeții să meargă peste. Pentru o petrecere tematică de dans, poate doriți să atârnați o minge disco cu oglindă în centrul camerei. Pentru ziua de naștere a unui copil, o pinata care se potrivește cu tema face o decorare ideală.
    • La magazinul dvs. local de aprovizionare, puteți găsi decorațiuni gonflabile într-o varietate de forme distractive care se potrivesc cu o serie de teme. De exemplu, puteți plasa un palmier gonflabil în colțul camerei pentru o petrecere tropicală sau un piept de comori gonflabile în colț pentru o petrecere tematică pirat.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră pentru o parte Pasul 9
    2. Adăugați mese colorate. S-ar putea să nu credeți că fețele de masă fac o mare diferență în pregătirea camerei dvs. pentru o petrecere, dar pot adăuga o culoare distractivă pentru a ajuta la legarea întregului aspect împreună. De asemenea, vă protejează masa sau alte suprafețe în cazul în care există vreo scurgere în timpul partidului. Alegeți o culoare îndrăzneață sau strălucitoare care se potrivește cu celelalte decorațiuni de la petrecere.
  • Luați în considerare detașarea de masă în două sau mai multe culori diferite pentru un aspect festiv. Asigurați-vă că alegeți unul care este puțin mai mare decât ceilalți, astfel încât partea de jos va privi de sub stratul superior.
  • Pentru o petrecere casual, fețe de masă din plastic de unică folosință sunt cea mai bună opțiune. Ele sunt ieftine și vin într-o gamă largă de culori, astfel încât să puteți să vă potriviți cu restul decorațiilor.
  • Pentru o petrecere elegantă, sofisticată, puteți prefera fereastră de masă. Ele pot fi oarecum scumpe, totuși, deci dacă veți folosi doar o anumită culoare pentru petrecere, puteți prefera să împrumutați unul de la prieteni sau membri ai familiei.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră pentru o petrecere Pasul 10
    3. Găsiți o masă de masă izbitoare. Indiferent dacă aveți o cină de ședere sau o masă în stil bufet la petrecerea dvs., ajută la o decorare atrăgătoare pentru centrul mesei unde veți servi alimente. Un aranjament floral este o opțiune tradițională - puteți cumpăra flori proaspete sau utilizați flori artificiale sau uscate pentru a crea o piesă centrală pentru masă. Dacă nu sunteți un fan al florilor, puteți înlocui balonul sau puteți crea o cenușă personalizată care se potrivește cu tema partidului dvs. De exemplu, dacă aruncați o petrecere temă Zoo, ați putea folosi animale umplute pentru a face o piesă centrală pentru masă.
  • Pentru un partid de Crăciun, un castron mare plin de fructe, conuri de pin, ornamente și ghirlandă pot face o simplă dar frumoasă centrală. Pentru o petrecere de Halloween, un Jack O`Lantern este centrul ideal.
  • Pentru petrecerea de naștere a copilului, puteți pune vaze sau borcane pline de bomboane colorate, cum ar fi gumballs, bomboane de rock, gumdrops și lollipopuri, într-un aranjament pentru a crea o piesă centrală pentru masă.
  • Creați o simplă punct centrală pentru o petrecere elegantă, umplând un castron mare cu apă și adăugând lumânări plutitoare.
  • sfaturi

    Dacă întâmpinați probleme cu o temă sau o sursă de inspirație pentru decorațiunile de partid, faceți o excursie la magazinul dvs. de aprovizionare din partidul local. Chiar dacă intenționați să faceți singuri decorațiile, puteți obține câteva idei doar navigând pe culori.
  • Nu așteptați până în ultimul moment pentru a vă planifica decorațiunile. Dă-vă cu câteva săptămâni înainte de petrecere, astfel încât să puteți fi siguri că vă place ceea ce ați venit.
  • Dacă arunci partidul în onoarea altcuiva, poate doriți să discutați despre decorațiunile cu ele, astfel încât să puteți obține o idee mai bună despre ceea ce le place.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar