Cum se creează un buchet tropical

Folosind flori tropicale într-un buchet poate face flori de nuntă pop sau adăugați o distracție neașteptată pentru decorul dvs. de acasă. Ele vin în culori pastelate, precum și culori strălucitoare și o varietate de dimensiuni. Știind ce tipuri de flori dvs. preferați vă va ajuta să le pregătiți corect. Puteți să le aranjați într-un buchet goale sau slăbit.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea florilor tale
  1. Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 1
1. Alegeți schema de culori. Florile tropicale vin în nuanțe pastelate și câteva culori mai luminoase, mai îndrăznețe. Înainte de a vă alege culorile, decideți ce schemă de culori preferați - acest lucru vă va ajuta să vă selectați florile.
  • De exemplu, florile tropicale palide includ luna africană (o margaretă mică, albă), Amazon Lily, Begonias, Cattleya, Frangipani și flori de lotus. Multe dintre aceste flori vin în culori, altele decât cele alb, dar sunt mai scăzute nuanțe.
  • Florile tropicale viu colorate includ ghearele de crab, lalele africane, Begonia aripă înger, flori pătură, flori de perie de sticlă și crizanteme.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 2
    2. Determinați ce florile de dimensiuni doriți doriți. Te duci la un buchet de declarație mare sau ceva cu muguri mai mici? Mare este mai bine pentru un buchet mare, slăbit, în timp ce flori mai mici arată cel mai bine într-un buchet colectat.
  • Tulipul african, cautleya, catasetum, perie de sticla, si florile Dalia decorative sunt toate florile tropicale mai mari.
  • Florile tropicale mai mici includ crizanteme, Constantia și Frangipani.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 3
    3. Întrebați care sunt flori în floare. În funcție de locul în care locuiți, acesta poate fi costisitor pentru a comanda flori tropicale proaspete. Solicitarea florarului dvs. care este în floare și probabil să fie mai ieftin, vă poate ajuta să economisiți bani.
  • O modalitate bună de a evita acest lucru - și de a economisi bani - este de a cumpăra flori false. Țineți minte, totuși, că, în timp ce aceasta este o opțiune de economisire a banilor, probabil că veți avea mai puțină varietate de a alege de la.
  • Metoda 2 din 4:
    Pregătirea de flori proaspete
    1. Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 4
    1. Tăiați partea de jos a tijei la un unghi. Cât de mult trebuie să tăiați va depinde de cât de mari trebuie să înceapă florile. De asemenea, va depinde de cât de mare doriți să fie buchetul dvs. Când tăiați fundul tijei, tăiați-l la un unghi - acest lucru face mai ușor pentru flori să se absoarbă apa.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 5
    2. Îndepărtați frunzele suplimentare. Eliminarea frunzelor suplimentare mărește longevitatea florilor. Cât de departe ar trebui să eliminați frunzele suplimentare variază. Ar trebui să îndepărtați suficient, astfel încât să le depozitați în apă, frunzele nu vor fi scufundate. Dacă nu le stocați în apă, îndepărtați suficient astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a ține buchetul.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 6
    3. Umpleți o vază cu apă proaspătă. Acest lucru este bun dacă faceți un buchet pentru o masă sau pentru o nuntă. Va trebui să păstrați flori de nuntă în apă până când sunt gata să plece. Umpleți vaza aproximativ două treimi din calea plină, cu apă proaspătă, proaspătă.
  • Metoda 3 din 4:
    Aranjând un buchet colectat
    1. Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 7
    1. Aduna cele mai mici flori din mijloc. Acest lucru oferă buchet un punct focal. De asemenea, vă permite să utilizați flori mai mari pentru a încadra florile în mijloc.
    • Dacă nu doriți să aranjați dimensiunea, puteți alege în loc să plasați flori preferate în mijloc.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 8
    2. Încadrați florile în mijloc cu flori mai mari. Odată ce ați aranjat florile centrale, utilizați următoarele flori cele mai mari pentru a încadra centrul. Ar trebui să adăugați aceste flori într-un mod echilibrat.
  • De exemplu, dacă puneți o floare mai mare pe o parte a aranjamentului central, ar trebui să plasați o floare potrivită pe cealaltă parte a centrului. Acest lucru oferă buchet un aspect curat și simetric.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 9
    3. Adăugați accente. Accente precum ierburile tropicale vă vor da buchet un stil suplimentar. Puteți folosi, de asemenea, lucruri cum ar fi scoici sau bijuterii din plastic colorate în picioare pe bastoane. Nu adăugați prea multe accente - nu doriți ca ei să copleșească buchetul.
  • Ierburi tropicale și frunze pe care le puteți folosi ca accente includ monstera, frunze de ghimbir și virioni.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 10
    4. Legați florile cu sârmă florală. Odată ce ați aranjat florile cum doriți, răsuciți sârmă florală în jurul tulpinilor pentru a le ține în poziție. Acest lucru va împiedica să se destrame buchetul dvs. și, de asemenea, facilitează menținerea.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 11
    5. Acoperiți firul cu bandă florală. Acest lucru dă buchet un pic de putere. De asemenea, previne firul de rugină - care se poate întâmpla dacă se udă. Dacă se întâmplă acest lucru și rugina se întâmplă pe hainele voastre, ele pot fi ruinate. Banda florală ajută la prevenirea acestui lucru.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 12
    6. Înfășurați tulpinile din material. Acest lucru va acoperi banda florală. De asemenea, vă oferă o șansă de a aduce mai mult din tema dvs. în buchetul dvs. Puteți utiliza orice tip de țesătură care se potrivește cu tema sau buchetul: panglică, burlap, bumbac sau chiar șiruri de pietre sau perle.
  • Metoda 4 din 4:
    Aranjând un buchet liber
    1. Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 13
    1. Începeți cu o bază de verdeață. Începând cu ierburile tropicale sau frunze vă oferă o bază pentru restul florilor. Frunze tropicale mari, cum ar fi frunzele de ghimbir sau virionii, reprezintă o mare opțiune pentru acest lucru.
    • Rețineți că buchetul dvs. va trebui să se potrivească cu dimensiunea verdeață, deci dacă doriți ca un buchet mic, utilizați mai puțin verdeață sau frunze mai mici.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 14
    2. Plasați cea mai mare floare în fața verdeață. Pentru un buchet liber, veți dori să o construiți de la spate în față. Acest lucru împiedică oricare dintre florile dvs. să se piardă în aranjament.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 15
    3. Încadrați florile mai mari cu flori mai mici. Veți dori să plasați flori mai mici în ciorchini de trei. În general, este mai bine să le plasați în centru și la fiecare parte a infloreșterilor mai mari.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 16
    4. Variază înălțimile. Puteți folosi flori mai mici în față și în apropierea fundului buchetului - acest lucru le permite să fie văzute și, de asemenea, nu copleșește buchetul în nici un loc.
  • Imagine intitulată Creați un buchet tropical Pasul 17
    5. Cravată cu țesături. Pentru a păstra buchetul împreună, puteți lega complet țesătura în jurul tulpinilor dvs. Nu-i înfășurați cu sârmă, deoarece acest lucru vă va oferi un aspect mai strict și va ruina aranjamentul. Odată ce buchetul dvs. liber este terminat, îl puteți folosi totuși - într-o vază în propria dvs. casă, ca un cadou de hostess dacă participați la o petrecere la casa altcuiva sau chiar pentru o nuntă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar