Cum de a alege decoratiuni de nunta de toamna

Căderea este un moment minunat pentru a ține o nuntă. Vremea devine mai rece, iar culorile se schimbă. Dacă țineți o nuntă de toamnă, puteți începe cu alegerea unei scheme de culori și a temei. Apoi vă puteți alege florile, precum și decideți ce decoratiuni de toamna pe care le veți incorpora.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea unei scheme de culori
  1. Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta Fall Pasul 1
1. Încercați verdele moi și maro. În timp ce verdele sunt de obicei asociate cu primăvara, ei pot face, de asemenea, bine pentru o nuntă de toamnă. Gândiți-vă la mușchi sau salvie verde, asociate cu un castan moale maro. Aceste culori dau nunta o senzație de lemn fără să țipă "toamna."
  • De exemplu, ați putea folosi vazele din lemn natural cu suculente. Apoi ați putea folosi încărcătoare maro cu șervețele verzi de mușchi.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta Fall Pasul 2
    2. Pereche roșu și portocaliu. Roșu și portocaliu împreună sunt un natural pentru o nuntă de toamnă. Ei dau un semn la culorile în schimbare și aduc la mintea căldurii vrăjiei. De asemenea, puteți adăuga atingeri de alb, astfel încât celelalte culori să nu fie prea copleșitoare.
  • Aceste culori funcționează minunat cu flori, cum ar fi trandafiri portocalii și roșii. De asemenea, puteți utiliza vaze de sticlă colorate sau alergători de masă roșie.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 3
    3. Utilizați cupru și roz. Dacă doriți să utilizați roz, dar nu doriți ca culorile dvs. să se simtă prea relasive, încercați să-l împerecheați cu cupru. Un roz moale dă o atingere romantică, iar accentele de cupru ajută la mutarea schemei de culori pentru a fi mai mult ca.
  • De exemplu, ați putea folosi încărcătoare de cupru și inele de șervețel, împreună cu vaze care au accente de cupru. Apoi încorporați rozul în trandafiri roz roz, șervețele sau fețele de masă.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta Fall Pasul 4
    4. Încercați culori dezactivate. Indiferent de culorile dorite, alegând mai multe tonuri dezactivate le poate ajuta să se simtă ca să cadă. O albastră strălucitoare, turcoaz albastră de vară. Cu toate acestea, dezactivați că până la un albastru moale, și începe să se potrivească mai mult cu căderea.
  • De exemplu, ați putea asocia șervețele moi gri-albastru cu trandafiri portocalii dezactivați sau frunze de cădere.
  • Partea 2 din 4:
    Privind teme
    1. Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 5
    1. Încercați rustic. Toamna este timpul perfect pentru o nuntă mai rustică. Nuntele rustice se înclină puternic pe stilul țării, inclusiv folosind hambare ca locație. Puteți încorpora decorațiuni cum ar fi alergătorii de masă a burlapului, barele de plăcintă și baloturile de fân pentru a crea o senzație rustică.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 6
    2. Du-te la o temă școlară. Toamna înseamnă înapoi la școală, dreapta? Puteți construi o nuntă în jurul acestei teme. Încercați buchetele de creioane și cărțile vechi legate de panglică ca centre centrale. Utilizați mere în decor, cum ar fi bastoanele în ele și folosind bastoanele pentru a ține fotografii. De asemenea, puteți adăuga Mini Chalkboards pentru a scrie mesaje de nunta pe.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 7
    3. Du-te infricosator cu o temă de Halloween. Dacă nunta dvs. este înainte de Halloween, gândiți-vă să utilizați asta ca temă. Puteți folosi unele dintre personajele dvs. favorite favorite ca decor sau cumpărați decorațiuni de Halloween cum ar fi schelete și păianjeni. Pentru ceva de clasă un pic, ați putea încerca cioară falsă, lumânări albe și flori roșii.
  • Alternativ, aveți o nuntă tematică de Ziua Recunostintei. Ai putea merge plin de mulțumire, cu cornucopias și toate mâncărurile tradiționale de Ziua Recunostintei. În plus, dacă îl aveți lângă Ziua Recunostintei, vă oferă un motiv pentru a sărbători cu familia în fiecare an.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiile de nuntă de toamnă Pasul 8
    4. Gândiți-vă la o temă de frunză de cădere. O altă opțiune este doar să îmbrățișeze culorile în schimbare ale căderii. Ați putea încorpora frunzele de cădere în decorațiunile dvs., inclusiv împrăștierea lor în jurul meselor. De asemenea, ați putea avea vaze cu ramuri goale și alte obiecte de recoltare, cum ar fi fascicule de grâu, mere, dovleci și lumânări.
  • Partea 3 din 4:
    Alegerea flori de toamnă
    1. Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 9
    1. Uită-te la Garden Dahlias. Pentru eleganta simpla, gradina dahlias sunt o alegere buna. Ele sunt subestimate, dar oferă o selecție bogată de culori. În plus, nu arată că ați încercat prea tare. De fapt, le puteți alege chiar din grădină dacă le aveți în jur.
    • Dahlias face un buchet superb pe cont propriu. Pentru centrele centrale, încercați să adăugați mai multe bucăți de verdeață într-o vază lemnoasă.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 10
    2. Optați pentru orhidee cymbidium și crini calla. O altă opțiune bună pentru flori de toamnă este orhideele cymbidium și crini calla. Puteți găsi aceste flori în piersici, portocale și stacojiu, perfect pentru un amestec de culori de toamnă. În plus, fac pentru un buchet unic.
  • Poți să rămâi la flori pentru un buchet. Pentru o piesă centrală, încercați să mergeți mai simplu. Adică au vase alternante de crini calla și orhidee, cu doar câteva flori în fiecare vază.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 11
    3. Adăugați Fall Touches la un buchet mai tradițional. Dacă trandafirii sunt mai mult pentru flori, puteți avea în continuare un buchet de autumnal. Pur și simplu adăugați în unele piese care toamna de referință, cum ar fi fructele de boabe roșu și merele de crab.
  • Pentru o piesă centrală, gândiți-vă să o aduceți împreună într-o vază de dovleac, făcută prin a scoate un dovleac. Puteți utiliza dovleci portocalii sau albe, dar dovleacul va crea o centrală izbitoare, plus că într-adevăr ciocane acasă tema.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 12
    4. Luați în considerare flori uscate. În timp ce flori proaspete fac o declarație în primăvară și vară, culorile dezactivate de flori uscate merg perfect cu căderea. Puteți chiar să adăugați lucruri cum ar fi eucaliptul uscat, de exemplu, pentru o atingere de verde dezactivat. Ca un bonus suplimentar, această opțiune vă va costa de obicei mai puțin decât flori proaspete.
  • Pentru că nu aveți nevoie să adăugați apă la aceste flori, puteți obține mai creativ cu vasele pentru centrele centrale. De exemplu, ați putea folosi coșuri sau chiar pungi de burlap umplute cu marmură de nisip sau sticlă.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 13
    5. Încercați alte lucruri decât flori. În acest moment al anului, aveți o mulțime de opțiuni pentru buchete decorative. De exemplu, grâul face un plus frumos la un buchet și poate chiar să facă un buchet întreg dacă îl împerechezi cu o panglică frumoasă. De asemenea, puteți utiliza sucursale mici cu frunze de toamnă în buchetul dvs.
  • Puteți face centrele de grâu tulpină care stau pe cont propriu. Doar înfășurați-le în bandă florală, apoi legați-le într-o panglică la alegere. Splay în partea de jos, astfel încât să se poată ridica. De asemenea, puteți adăuga în unele ierburi uscate pentru o atingere de culoare.
  • Partea 4 din 4:
    Folosind obiectele de recoltare pentru a decora
    1. Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta Fall Pasul 14
    1. Folosiți dovleci. Pumpkinii și tăvrile decorative sunt abundente în toamnă, și dacă aveți o nuntă de toamnă, probabil că doriți să le utilizați. Cu toate acestea, în cazul în care portocalele luminoase ale dovleacilor nu se încadrează în schema dvs. de culori, luați în considerare spray pictura dovleci pentru a potrivi culorile dvs. de nuntă.
    • Încercați să utilizați dovleci în moduri unice. De exemplu, puteți scoate dovleci pentru a le face în vase pentru centrele centrale.
    • O altă opțiune utilizează urcări verzi alb sau întunecate pentru a se potrivi mai bine culorilor dvs. de nuntă.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 15
    2. Aruncați în unele frunze. Frunzele sunt, de asemenea, un mare plus la decorul de toamnă. Ele pot adăuga varietate și o gamă largă de portocale, roșii, galben și chiar purpuri. În plus, sunt mult mai ieftin decât flori, astfel încât să puteți cumpăra mult mai mult pentru a avea un impact mare.
  • De asemenea, ați putea aduna frunze de la exterior pentru a le folosi în nunta voastră.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nunta Fall Pasul 16
    3. Amintiți-vă cealaltă Fall Produce. Merele și perele pot funcționa bine într-o nuntă. Le puteți folosi ca fiind pentru a face centrele, sau puteți pulveriza vopsea unele în culori metalice ca a "neutru" culoare. Încercați să le strângeți pe mâncăruri frumoase ca centrele, de exemplu.
  • Dacă utilizați pere, asigurați-vă că alegeți cele care sunt subterane. Perele mai greu vor fi mai bune.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 17
    4. Utilizați fânul. Pentru un fler mai jos, încercați să încorporați fânul în nunta voastră. De exemplu, puteți utiliza gauri de fân ca scaune atât la nunta, cât și la recepție. Doar asigurați-vă că vă avertizați oaspeții, deoarece fânul poate fi zgârcit. De asemenea, puteți arunca pături sau țesături peste ele pentru un aspect ușor clasic.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 18
    5. Face o pădure miniaturală. O altă modalitate de a încorpora o temă de cădere este de a folosi ramuri. Le puteți avea de-a lungul culoarului la nuntă și le folosiți ca centre centrale pe masă. Încercați să adăugați sticlă colorată sau pene roșii pentru a crea efectul frunzelor.
  • Imagine intitulată Alegeți decorațiunile de nuntă de toamnă Pasul 19
    6. Luați în considerare temperatura. Dacă sunteți în aer liber, oaspeții dvs. pot avea nevoie de ajutor pentru a păstra cald, mai ales dacă ziua dvs. de nuntă este mai mare decât ați planificat. Luați în considerare faptul că aveți șaluri și pături la îndemână pentru a vă menține oaspeții calzi. În plus, pot face o decorare confortabilă, dacă le rogi frumos într-un container destul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar