Cum să decoreze o coroană de crăciun

Coroane de Crăciun fac piese decorative minunate în timpul sărbătorilor. Puteți achiziționa o coroană simplă de la departamentul local sau de la magazinul de bunuri de origine și să-l decoreze pentru a se potrivi stilului dvs. personal. Începeți prin alegerea unei teme, apoi selectați decorațiuni cum ar fi panglici, pinecone, bomboane și lumini de twinkle. Aranjați-vă decorațiunile, apoi le atașați pur și simplu cu adeziv fierbinte sau fir floral și voilà!

Pași

Metoda 1 din 2:
Idei de design
  1. Imagine intitulată Decorează o coroană de Crăciun Pasul 1
1. Utilizați panglica verde și roșie pentru a menține lucrurile simple. Ce modalitate mai bună de a decora o coroană de Crăciun decât cu culorile de Crăciun? Selectați cel puțin 3 tipuri diferite de panglică, astfel încât aveți o varietate de culori, amprente și dimensiuni. Utilizați panglica la face arcuri în diferite dimensiuni și lipici la cald la coroana ta. Sau, înfășurați panglica în jurul coroanei și faceți un singur, amplu mare punct focal.
  • 2. Atașați ornamentele pentru a adăuga culoarea și a străluci la coroana dvs. Obțineți ornamente în formă de minge într-o varietate de culori și dimensiuni pentru a face cu adevărat să iasă în evidență coroana. Spațiu-le în mod egal și le atașați la coroana cu adeziv fierbinte.
  • Spațiu în afara grupurilor de 3-5 ornamente pentru un design estetic plăcut.
  • 3. String lumina luminoase în jurul coroanei pentru o atingere magică. Luminile Twinkle sunt o modalitate rentabilă pentru a vă face strălucirea coroanei. Ridica o catenă scurtă și le-au înfășurat în jurul coroanelor, astfel încât luminile sunt distanțate uniform. Așezați coroana din fereastra dvs. pentru o decorare frumoasă, festivă.
  • Puteți achiziționa un 10 ft (3.0 m) Strand de clipire pentru aproximativ 10 dolari de la magazinul local meserii.
  • Bacsis: Ridicați un set acționat de baterii de lumini de twinkle, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la conectarea acestora! Utilizați firul floral pentru a atașa acumulatorul în spatele coroanei.

  • Imagine intitulată Decorează o coroană de Crăciun Pasul 4
    4. Spray pe zăpadă falsă pentru o adăugare festivă. Ridicați o cutie de zăpadă de pulverizare și utilizați-o pentru a pulpa marginile coroanei. Concentrați-vă mai mult pe zonele în care zăpada s-ar aduna în mod natural, ca și vârful marginii interioare. Apoi adăugați copacii miniaturali Faux și pinecone pentru a vă completa scena de Crăciun.
  • 5. Decoreaza-ti coroana cu flori pentru o simt feminin. Florile de mătase sunt perfecte pentru acest proiect, deoarece nu vor fi valiute și puteți stoca coroana și puteți folosi în fiecare an. Alegeți o varietate de flori de la magazinul dvs. local de artizanat. Asigurați-vă că sunt proporționale cu dimensiunea coroanei. Tăiați tulpinile și utilizați firul floral pentru a atașa flori la coroană.
  • Puneți grupurile de 3 înflorite împreună la porțiunile din stânga sus și din dreapta sus ale coroanei și umpleți spațiul negativ cu ornamente mici sau arcuri de panglică.
  • 6. Adăugați o monogramă pentru o opțiune la modă. Monogramele sunt super-populare chiar acum și puteți încorpora cu ușurință unul în decorul dvs. de vacanță. Selectați o scrisoare mare de la un magazin de ambarcațiuni într-un stil vă place. Vopsiți litera dacă doriți să schimbați culoarea, apoi atașați-o la coroana cu adeziv fierbinte.
  • Poziționați litera în centrul de jos al coroanei, apoi adăugați decorațiuni de coordonare, cum ar fi panglici sau ornamente, în jurul ei.
  • 7. Atașați pinecone pentru un aspect mai tradițional. Pinecone-urile au un miros invitat și pot face un mare contrast cu culorile luminoase ale bomboanelor și bilele ornamente. Ieșiți și cumpărați un pachet de pinecone parfumate de la magazinul dvs. local de meșteșuguri. Apoi, pulverizați partea din spate a anilor cu adezivi și apăsați-le pe coroană timp de 15-20 de secunde pentru a lăsa adezivul întărit.
  • Dacă aveți probleme cu lipirea de pe pinecone la coroană, împachetați mai întâi panglici în jurul coroanei și lipiți pincone-urile la panglici.
  • 8. Decoreaza-ti coroana cu bomboane pentru o optiune capricioasă. Puteți utiliza ornamente în formă de bomboane sau bomboane reale, cum ar fi bomboanele de bomboane. Acest lucru face o opțiune excelentă dacă aveți copii și puteți, de asemenea, să vă legați în schema de decorare dacă utilizați bomboane pe pomul de Crăciun sau să aveți alte decorațiuni în formă de bomboane.
  • Metoda 2 din 2:
    Crafting-ți coroana
    1. Imagine intitulată Decorează o coroană de Crăciun Pasul 9
    1. Alegeți o temă pentru a vă face coroana coezivă. Decizia pe o temă înainte de a începe decorarea vă poate ajuta să obțineți un aspect echilibrat și frumos. Gândiți-vă la restul decorului dvs. de acasă, astfel încât să puteți crea o coroană care se va potrivi cu restul decorărilor de vacanță.
    • Ideile tematice includ bomboane, sporturi de iarnă, Crăciun de țară, coacere de vacanță și pescuit. Ați putea chiar să vă proiectați coroana în jurul unei singure culori, cum ar fi roșu sau aur. Posibilitățile sunt nesfârșite!
  • Imagine intitulată Decorează o coroană de Crăciun Pasul 10
    2. Selectați o coroană de coroană. Puteți ridica o coroană reală sau o coroană falsă sau chiar faceți-vă propriul dvs. Sau, puteți face chiar o coroană din articole non-tradiționale, cum ar fi ornamentele cu bile sau tăietorii cookie! Nu vă fie frică să vă gândiți în afara casetei și să alegeți ceva care reflectă cu adevărat personalitatea dvs.
  • Dacă mergeți cu o coroană reală sau faux, faceți clic pe verdeață și tăiați orice piese prea lungi înainte de a începe decorarea.
  • Bacsis: Dacă doriți să utilizați articole non-tradiționale, pur și simplu lipici ușor împreună într-o formă circulară în orice dimensiune vă place să vă creați coroana. Puteți folosi chiar și o război circulară ca șablon.

  • Imagine intitulată Decoreaza o coroană de Crăciun Pasul 11
    3. Alegeți o varietate de decorațiuni diferite. Nu trebuie să rămâi cu un singur element, chiar dacă coroana ta este tematică. Alegeți câteva elemente diferite pe care le doriți și gândiți-vă să meargă bine împreună. De exemplu, ați putea folosi o scrisoare monogramă, un arc de panglică și câteva flori pentru a face o coroană minunată și echilibrată.
  • 4. Așezați-vă designul înainte de a atașa ceva. Adunați toate materialele dvs. și jucați-vă cu designul. Scopul pentru un echilibru între decorațiuni și spațiu negativ - nu doriți ca coroana să arate prea aglomerată!
  • Asimetria și gruparea numerelor ciudate de articole împreună vă pot ajuta să creați o coroană care este izbitoare vizual.
  • 5. Asigurați fiecare element la coroană. Odată ce aveți totul exact în cazul în care doriți, începeți atașarea pieselor individuale. În majoritatea cazurilor, puteți adezi la cald articolele direct la coroană. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să utilizați firul floral pentru a atașa elementele.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar