Cum să sărbătorim neplăcerile în ziua

Inconvenientele pe zi poate părea o vacanță neobișnuită pentru a sărbători. Scopul sau misiunea sa nu este doar de a recunoaște o persoană constiinta de sine în viață, dar, de asemenea, să recunoască și viața și acțiunile altor persoane. Există momente în care trebuie să vă puneți mai întâi, dar în această zi, încercați să puneți pe altcineva înaintea voastră. Această vacanță neoficială este sărbătorită în data de 4 februarie.

Pași

Imagine intitulată umăr pentru a plânge?
1. Fii acolo pentru altcineva emoțional. Dacă un prieten, un coleg, relativ sau chiar un prieten on-line vrea să vorbească, să le acorde toată atenția. Fă-i să se simtă apreciați că sunteți acolo, oferindu-i sfaturi și întotdeauna încercați să le aduceți pentru a vedea un aspect pozitiv al acestuia. Toată lumea iubește zâmbetele și îmbrățișările, mai ales într-o situație stresantă.
  • Imagine intitulată Jack Citirea unei cărți cu tata
    2. Face copiii să se simtă apreciați. Când părinții sunt îngropați în muncă, treburile de uz casnic pentru a menține o casă curată și sigură și termenele limită de plată pentru a se întâlni, este greu de stabilit ceva timp liber pentru a petrece timpul de calitate cu copiii. Ajutați-i cu temele, se distrează pregătindu-se pentru un test prin crearea jocurilor de carduri index, luați-le în parc sau chiar joacă jocul preferat video cu ei.
  • Imagine intitulată o linie fină
    3. Efectuați un act aleatoriu de bunătate față de un străin. Nu ezitați să lăsați pe cineva în linia supermarket-ului înainte de dvs. dacă au câteva lucruri în timp ce aveți un cărucior complet. Deschideți ușa pentru un cetățean superior și permiteți-i să meargă în / în fața dvs.
  • Imagine intitulată spre Eastbound I 40, ieșirea Andy Devine
    4. Fi răbdător pe drum. Permiteți oamenilor să meargă în fața dvs. pentru a face o fuziune și nu joacă niciodată "joc de bara de protecție" astfel încât oamenii nu pot fuziona. Evitați să luați un spațiu de parcare, deoarece este mai aproape și mai convenabil pentru dvs. - mergeți mai departe înapoi pentru a permite altcuiva șansa - este, de asemenea, un exercițiu bun de mers pe jos.
  • Imagine denumită lideri de afaceri în județul Patrick
    5. Atinge succesul la locul de muncă. Utilizați această zi pentru a reevalua modul în care vă prezentați față de ceilalți. Oferă ajutor unei persoane mai întâi - nu așteptați să vină la tine. Explicați lucrurile cu instrucțiuni specifice în loc de o prezentare generală de bază. Să ia timpul și să se asigure că sunt prezentate cu cea mai bună asistență.
  • Imagine intitulată plimbare câine
    6. Evitați să faceți acest lucru "pe mine" lucruri. "Pe mine" lucrurile sunt activități sau dorește ca oamenii să dorească să facă în timpul liber sau de agrement. Exemplele ar putea dormi până la un moment mai târziu, luând a plimbare fără stres de la sine sau citind o carte într-un loc liniștit și liniștit. Sunt de acord cu o excursie cu prietenii sau să participe la petrecerea de ceai umplute de ceai umplute.
  • Imagine intitulată Privind pe fereastră
    7. Reflectă "Inconveniente pe zi". Dacă ați pus pe altcineva înainte de voi, cum te-a făcut să vă simțiți? Ați fost mulțumiți sau nemulțumiți de rezultatul (rezultatele)? Încercați să vă adaptați și să practici acest lucru în fiecare zi și să vedeți dacă vă întoarce la dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar