Cum să câștigați 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii)

Câștigați 100 de dolari într-o săptămână este o muncă grea, mai ales că nu puteți obține întotdeauna un loc de muncă obișnuit ca un copil. Din fericire, este posibil să puteți folosi abilitățile pe care trebuie să le faceți niște bani rapid în timpul dvs. liber. S-ar putea să puteți face cu ușurință bani făcând treburi pentru părinții și vecinii, vânzarea de lucruri sau obținerea unui loc de muncă cu fracțiune de normă dacă sunteți destul de bătrâni.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ajutându-vă vecinii și părinții
  1. Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 1
1. Adresați-vă vecinilor dacă au nevoie de ajutor cu treburile casnice. Există un milion de lucruri pe care le-ați putea ajuta pe vecinii dvs., mai ales dacă sunt vârstnici. Odată ce părinții tăi spun că e în regulă, du-te la ușă și întreabă-i dacă au nevoie de ajutor cu treburile pentru o mică taxă, ca 20 de dolari. Asigurați-vă că ați explicat că încercați să faceți 100 de dolari într-o săptămână și sunteți bucuroși să vă ajutați cu ceva ce au nevoie!
  • De exemplu, dacă una dintre treburile voastre rulează vidul la domiciliu, ați putea oferi să vă ajutați să curățați în jurul casei, alergând vidul în casa lor.
  • Pentru vecinii mai în vârstă, puteți oferi să vină de 2-3 ori pe săptămână pentru a scoate gunoiul, feluri de mâncare, ajutați-le cu spălătorie, și alte sarcini de uz casnic care ar putea fi prea dificil pentru ei să facă singuri.
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 10
    2
    Faceți treburile în jurul casei dvs Dacă părinții dvs. vă vor plăti pentru ei. Adresați-vă părinților dvs. dacă ar fi dispuși să vă plătească pentru a face treburi mai dificile în jurul casei, cum ar fi cosirea gazonului, curățând baia și faceți spălătorie. Creați o listă de treburi pe care le puteți face pentru săptămână și puneți un preț lângă fiecare. Asigurați-vă că faceți suficient pentru a ajunge la 100 $!
  • Treburile care iau mai mult timp și energie ar trebui să aibă o taxă mai mare. În partea de jos a hârtiei, scrieți un scurt paragraf care declară data la care toate treburile trebuie făcute și cât de mulți bani ați face dacă toți au fost finalizați la timp.
  • Apoi, părinții tăi semnează hârtia în acord. Dacă nu sunt de acord cu prețurile dvs., negociați. Când vă semnați ambele, amintiți-vă că trebuie să faceți toate treburile pe hârtie! Ai putea chiar să faci mai mult!
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 3
    3. Curtea sezonieră funcționează în jurul cartierului dvs. dacă vă place să lucrați în afara. Există întotdeauna o mulțime de curte și de grădină de lucru și treburile pe care le puteți face se vor schimba cu anotimpurile. În toamnă, oferta de a rake o curte de frunze pentru 20-25 dolari, sau în timpul iernii, întrebați vecinii dacă vă vor plăti 20-25 $ pentru a-și șterge drumul de zăpadă.
  • În primăvara și vara, puteți oferi să coace peluze, trageți buruieni și ajutați-vă cu grădinăritul general.
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 5
    4. Deveniți Walkerul de câine din cartier dacă sunteți confortabil cu câinii. Dacă aveți vecini care dețin câini, întrebați dacă au nevoie de câini să fie umbriți în timpul zilei sau seara când sunteți disponibil. Verificați mai întâi cu vecinii ocupați, deoarece probabil vor fi mai probabil să vă ducă la oferta dvs. pentru a economisi ceva timp în ziua lor. Puteți încărca aproximativ 5 dolari pe mers pe câine, care se adaugă rapid!
  • Înainte de a merge pe câine pentru prima dată, treceți la casa vecinului și jucați cu câinele, astfel încât știe cine sunteți. Apoi, când veniți să mergeți, câinele probabil că nu vă va fi frică de dvs.
  • Imagine intitulată Scoateți căpușe de la animalele de companie blană Pasul 3
    5. Oferta de companie Stați pentru vecinii dvs. atunci când merg la muncă sau în vacanță. Dacă aveți animale de companie la domiciliu că aveți grijă sau dacă ați avut grijă de animalele de companie înainte, cereți-i pe vecinii să vă sune când au nevoie de cineva să-și urmărească animalele de companie. Lăsați-i să știe când sunteți disponibil și spuneți-le că vă puteți opri cu ușurință pentru a avea grijă de animalele de companie în fiecare zi dacă doresc. Planificați să percepeți aproximativ 25 USD pentru fiecare zi pe care o vizionați animalele de companie.
  • Chiar dacă nu au nevoie de un Sitter Pet chiar acum, puteți să vă lăsați numărul de telefon cu ei, astfel încât să vă poată contacta când sunt gata.
  • Imagine intitulată face bani (pentru adolescenți) Pasul 7
    6. Organizați o spălare de mașini în cartierul dvs. pentru a face bani cu prietenii. Ia câțiva prieteni pentru a vă ajuta și a aduna câteva găleți, bureți, săpun de spălare a mașinilor și un furtun care se conectează la o sursă de apă. Face semne publicitate la spălarea mașinii și țineți-le astfel încât șoferii să le poată vedea. Încărcați 10 $ pe mașină și nu uitați să împărțiți banii în mod egal între prietenii dvs. la sfârșitul zilei.
  • Dacă nu știți cum să spălați o mașină, cereți unui părinte să vă învețe mai întâi mașina.
  • Sfaturi pentru o spălare de mașini de succes

    Alegeți un spațiu mare, ca o cale de acces. Doriți să aveți suficient spațiu pentru cel puțin 2 pentru a-și parca mașina timp de câteva minute în timp ce le spălați.

    Apuca niște prieteni. Este greu de făcut o mașină de spălat pe cont propriu, deoarece va trebui să aveți pe cineva care deține semnul și cel puțin o persoană spălând mașinile. Încercați să aduni cel puțin 3 prieteni pentru a vă spăla mașina un succes.

    Luați-vă timpul pentru a obține mașina curată. Asigurați-vă că spălați și clătiți fiecare parte a mașinii, inclusiv ferestrele, roțile, plăcile de alergare și partea superioară a mașinii. Nu vă fie frică să utilizați un scaun sau o scară dacă nu puteți ajunge la unele locuri.

  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 11
    7. Colectați cutii pentru a le recicla dacă statul dvs. oferă bani pentru articolele reciclabile. Puneți pe o pereche de mănuși de cauciuc, obțineți o geantă de gunoi și umblați în jurul cartierului dvs. pentru a ridica cutii goale și sticle pentru a face schimb de numerar. În statele care oferă bani pentru cutii și sticle, puteți face în mod normal aproximativ 5 cenți pentru fiecare element pe care îl transformați. Fiecare nichel contează spre 100 de dolari!
  • De asemenea, puteți merge în jurul vecinilor pe care îi cunoașteți și întrebați dacă puteți avea niște cutii și sticle în reciclare.
  • Metoda 2 din 3:
    Vânzarea de alimente, băuturi și alte elemente
    1. Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 13
    1. Țineți o vânzare de garaj în casa dvs. Dacă familia dvs. are lucruri de vânzare. Adresați-vă părinților dvs. dacă este bine să aveți o vânzare de garaj cu unele dintre lucrurile dvs. și să vă oferiți și să-și vândă lucrurile pentru ei. Configurați o masă cu lucrurile și o masă cu lucrurile lor și puneți semne în jurul cartierului înainte de ziua cea mare. Asigurați-vă că păstrați veniturile din vânzările dvs. separate și întrebați părinții dvs. dacă vă vor da o reducere a vânzărilor lor pentru organizarea și lucrul la vânzare.
    • Nu uitați să alegeți elemente care sunt în stare bună, cum ar fi jocurile video pe care le-ați jucat doar de câteva ori sau cărți pe care nu le mai doriți. Nu încercați să vindeți nimic care este rupt sau deteriorat.

    Avertizare: Nu vindeți niciodată ceva care nu vă aparține. Odată ce ați vândut, probabil că nu veți putea să-l revendicați.

  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 4
    2. Configurați o limonadă sau cacao fierbinte stați în afara casei dvs., dacă vă place afacerea. Aceasta este una dintre cele mai populare modalități de a face bani. Configurați o masă în afara cu un semn mare de publicitate prețurilor dvs. În primăvară și vară, oferă limonadă pentru 50 de cenți pe sticlă, iar în toamnă și iarnă, vinde ciocolată caldă pentru același preț. Dacă doriți să faceți și mai mult, vindeți cookie-uri proaspete coapte, brownies sau chiar popcorn cu băuturile pentru 50 de cenți fiecare.
  • Încercați să vă planificați standul astfel încât să vă aflați în timpul celei mai aglomerate momente ale zilei, ca și după-amiaza când vecinii vii se întorc acasă de la serviciu sau la școală.
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 15
    3. Vinde meșteșuguri și articole realizate manual, dacă ești artistic. Dacă știți cum să coaseți, să faceți broderie, vopsea sau să faceți alte meșteșuguri, adresați-vă părinților dvs. pentru a vă ajuta să faceți fotografii ale articolelor dvs. și să le postați online. Determinați un preț rezonabil și utilizați un site web, cum ar fi Etsy sau Piața Facebook pentru a posta elemente și oferta de a livra sau le livrează în funcție de locație.
  • Acest lucru ar putea necesita mai multă asistență de la părinții dvs., dar puteți face o mulțime de bani dacă produsele dvs. sunt unice.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unui loc de muncă cu fracțiune de normă
    1. Imagine intitulată Câștiga bani ca o fetiță Tween Pasul 7
    1. Deveniți un babysitter dacă vă plac copiii. Dacă aveți cel puțin 12 ani și ca să vă îngrijiți de copiii mai tineri, să întrebați familia, prietenii și vecinii cu copii dacă au nevoie de cineva care să-și privească copilul pentru o noapte. La început, încercați babysitting doar câteva ore pentru a vă asigura că vă place și apoi lucrați până la a lucra mai mult.
    • Când începeți, planificați să încărcați între 8-10 USD pe oră pentru fiecare copil pe care îl urmăriți. Pe măsură ce primiți mai multă experiență, puteți percepe mai mult pentru serviciile dvs.
    • Aceasta este o treabă excelentă în timpul sărbătorilor și în timpul verii, deoarece părinții sunt mai probabil să aibă nevoie de cineva care să-și urmărească copiii în timp ce merg la un eveniment sau o petrecere.

    Bacsis: Înainte de a decide cât de mult doriți să fiți plătiți, căutați online pentru a vedea ce babysitters încărcați în mod normal în zona dvs. Puteți vizita site-uri precum îngrijirea.lista lui Com și Angie pentru a obține câteva idei.

  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 7
    2
    Obțineți o rută de hârtie Dacă sunteți disponibil pentru a face livrări în fiecare zi. Vizitați biroul sau sunați-vă ziarul local pentru a vedea dacă angajează oameni să livreze ziare dimineața. Dacă sunt, organizați-vă că hârtiile abandonate la tine dimineața și apoi plimbați bicicleta de-a lungul traseului și coborâți hârtiile de la fiecare casă din lista furnizată.
  • Aceasta este o opțiune excelentă pentru copiii mai tineri pentru un prim loc de muncă, astfel încât lucrările sunt adesea pline în orașe mai mici. Dacă nu există o poziție disponibilă, întrebați-le dacă vă pot ține minte dacă un loc se deschide.
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 8
    3. Tutorele elevilor mai tineri dacă sunteți buni la un anumit subiect în școală. Dacă sunteți foarte bun la matematică, știință, engleză sau istorie, oferiți tutorelui alți studenți care nu fac atât de bine în clasă. Discutați cu părinții din cartierul dvs. și oferiți-vă serviciile la o taxă de 20 de dolari pe oră de îndrumare. Pentru subiecte mai avansate, cum ar fi fizica sau calculul, puteți percepe mai mult. Înainte de a începe îndrumarea, adresați-vă profesorilor dvs. dacă le puteți folosi ca o referință pentru abilitățile dvs. în clasa lor.
  • De asemenea, puteți să vă adresați consilierului dvs. de orientare sau profesorilor dacă există poziții plătite detaliere plătite la școala dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe ca un tutore.
  • Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să studiați pentru testele din acea clasă, deoarece veți revizui informațiile în mod repetat pentru a ajuta pe alții.
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 18
    4. Căutați un loc de muncă cu fracțiune de normă undeva aproape de casă dacă sunteți sub 16 ani. În timp ce majoritatea locurilor de muncă tind să plătească în fiecare săptămână, puteți face cu ușurință 100 de dolari în fiecare săptămână care lucrează la un magazin alimentar din apropiere, bibliotecă sau restaurant. Dacă sunteți în școală, căutați un loc de muncă ușor pentru dvs. să ajungeți după școală și asigurați-vă că aveți timp să faceți și școala. Cele mai multe dintre aceste locuri vor plăti salariul minim, dar va fi, de obicei, flexibil atunci când vine vorba de programul dvs.
  • Dacă aveți 15 ani sau mai tineri, verificați legile din statul dvs. pentru a vă asigura că puteți avea un loc de muncă. În unele cazuri, este posibil să trebuiască să obțineți un permis de muncă din partea școlii dvs., declarând că aveți note bune și un loc de muncă nu va interfera cu școala dvs.
  • Imagine intitulată Câștigă 100 de dolari într-o săptămână (pentru copii) Pasul 17
    5. Găsiți un loc de muncă după școală unde puteți câștiga sfaturi dacă aveți peste 16 ani. Dacă aveți transport și doriți să faceți bani rapid, obțineți un loc de muncă ca chelner, gazdă de restaurant, Bellhop, Golf Caddy sau Busboy. Aceste locuri de muncă sunt plătite în mod normal în sfaturi în numerar în plus față de un salariu obișnuit, deci veți avea bani în buzunar în prima zi în care lucrați. Asigurați-vă că sunt dispuși să lucreze cu programul școlar, mai ales dacă trebuie să conduci și de la serviciu.
  • Rețineți că chelnerii fac uneori mai puțin decât salariul minim, deoarece acestea fac sfaturi, astfel încât salariul dvs. ar putea fi mai mic decât vă așteptați. Cu toate acestea, faceți bani pentru acei bani cu sfaturile de numerar pe care le primiți.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că nu luați prea multe locuri de muncă imediat. Dacă faceți o slujbă în care trebuie să urmăriți timpul dvs., utilizați un calendar pentru a programa întâlniri, astfel încât să nu vă confundați.

    Avertizări

    Asigurați-vă că discutați cu părinții dvs. înainte de a începe să căutați modalități de a face bani. Ei pot avea limite sau reguli despre ceea ce puteți și nu puteți face.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar