Cum se solicită o licență de căsătorie în connecticut

Înainte ca statul să permită ca două persoane să se căsătorească, trebuie să verifice că ambele părți sunt eligibile să se căsătorească. Licența de căsătorie este o parte importantă a procesului de intrare într-o căsătorie. Aceasta indică oficiant că cele două părți se pot căsători în mod legal. După finalizarea ceremoniei, oficiația va returna o copie semnată, făcând oficialul căsătoriei. Dobândirea unei licențe nu ar trebui să fie dificilă în mod nejustificat, dar va cere să navigați pe o birocrație.

Pași

Partea 1 din 2:
Stabilirea eligibilității
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 1
1. Confirmați eligibilitatea să se căsătorească în Connecticut. Pentru a se căsători în Connecticut, nu trebuie să fiți căsătoriți în prezent cu nimeni altcineva și nici nu fiți sub vârsta de 16 ani. Nici nu vă puteți căsători cu un membru al familiei mai aproape de dvs. decât primul vărul dvs., inclusiv părinții pasului. Se aplică reglementări suplimentare pentru cei care sunt considerați că au o judecată insuficientă, inclusiv tinerii sub vârsta de 18 ani și cei care, de obicei, datorită vârstei înaintate, nu mai sunt în posesia facultăților lor mintale complete.
  • Căsătoria de același sex este legală în toate cele 50 de state, iar toate procedurile sunt identice cu cele pentru căsătorie heterosexuală.
  • Connecticut permite căsătoriei nerezidenților. O licență de nuntă Connecticut, cu toate acestea, este valabilă numai pentru ceremoniile efectuate în cadrul statului.
  • Orice relație juridică similară căsătoriei trebuie, de asemenea, reziliată înainte ca statul Connecticut să acorde o licență de căsătorie. Asta înseamnă că nu poți fi partid la o uniune civilă, dacă te căsătorești. Excepția este dacă persoana pe care o căsătoriți, este aceeași persoană cu care sunteți în prezent într-o uniune civilă cu.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 2
    2. Obțineți consimțământul scris de la un conservator. Conservatorii sunt instantanei desemnați tutori pentru persoanele care au pierdut capacitatea de a face judecăți raționale, de obicei din cauza comasurilor, a bolii Alzheimer sau a altor afecțiuni grave.. Cei care au fost repartizați un conservator nu sunt permise legal să se căsătorească până când nu obțin permisiunea scrisă de a intra în căsătorie de la conservator.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 3
    3. Obțineți consimțământul unui părinte. Dacă sunteți sub vârsta de 18 ani, dar cel puțin 16, vă puteți căsători în Connecticut, dar aveți nevoie de consimțământul părinților. În acest sens, legea Connecticut este mai liberală decât multe alte state prin faptul că este necesar doar să se obțină consimțământul unuia, nu atât părinților. Consimțământul scris trebuie să fie livrat registratorului statisticilor vitale. Dacă nu este disponibil niciun părinte, puteți obține, de asemenea, consimțământul instanței de probate din districtul în care locuiește minorul.
  • Partea 2 din 2:
    Obținerea licenței
    1. Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 4
    1. Finalizați orice divorțuri anterioare. Mireasa și mirele nu pot fi căsătoriți din punct de vedere legal cu nici un alt individ la momentul aplicării, iar orice divorț prealabil trebuie să fie finali și depuse deja la Curtea în statul în care a fost acordat divorțul. Orice uniune civilă pe care ați participat-o pentru a fi, de asemenea, dizolvată.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 5
    2. Asigurați aplicarea în timp util a licenței dvs. de căsătorie. Majoritatea județelor necesită o licență de căsătorie care trebuie obținută cu cel puțin 24 de ore înainte de ceremonia de solemnalizare. Consultați biroul local de statistici vitale pentru termenele specifice de aplicare și timpul de procesare estimat.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 6
    3. Colectați identificarea corespunzătoare. Ambele părți ar trebui să aibă un ID de fotografie valabil care include data nașterii, semnătura și expirarea. Dacă nu aveți un astfel de identitate, puteți înlocui alte două tipuri de identificare. Biroul de înregistrări vitale își rezervă dreptul de a solicita mai mult de două forme de identificare dacă bănuiesc că nu sunteți cine vă indicați că sunteți.
  • Alternativa preferată la identificarea fotografiilor este o cartelă de securitate socială fie cu o carte de identificare a locurilor de muncă, o cadă de salarizare, fie o formă W-2.
  • Alte forme de identificare care pot fi furnizate includ înregistrarea automobilelor, copia facturii de utilitate cu adresa curentă, declarația bancară, carte de înregistrare a alegătorilor, licența comercială sau profesională, permisul de armă de foc, documentele de probațiune, scrisoarea de la agenția guvernamentală Verificarea identității de la Institutul de Correction , certificat de naștere, lucrări militare de descărcare de gestiune sau identificarea fotografiilor școlare.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 7
    4. Adunați informații necesare pentru aplicație. Va fi de așteptat să furnizați informații personale pentru aplicația dvs. pentru a vă verifica identitatea. Aceasta va include numele, locul de naștere, data nașterii, nivelul de educație a adreselor, numele părinților și locurile de nastere, precum și numărul căsătoriilor anterioare.De asemenea, este posibil să fie necesar să furnizați informații despre ceremonie, inclusiv numele, adresa și numărul de telefon al unei oficiali care efectuează ceremonia, adresa unde va fi efectuată ceremonia și data la care va apărea.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 8
    5. Aduceți identificarea și banii la biroul înregistrărilor vitale din orașul în care va fi efectuată nunta. Ambele părți sunt obligate să fie prezente la momentul semnării. Completați aplicația onest și cu precizie și semnați o declarație de valabilitate jurământată. Plătiți taxa de cerere de licență. Taxa este de 30 USD, cu toate acestea, trebuie să confirmați cerințele de plată cu biroul specific al grefierului la care vă trimiteți cererea.
  • Dacă ambele părți nu pot fi prezente pentru a semna cererea, ele pot veni separat și pot completa date diferite. Când se face acest lucru, cele două date ulterioare este considerată a fi data oficială de aplicare.
  • Contactați biroul de înregistrare vitală pentru a-și stabili orele pentru cererile de licență de căsătorie. Uneori vor înceta să prelucreze aceste aplicații înainte de încheierea oficială.
  • Este imperativ să aplicați la biroul orașului în care va avea loc ceremonia de nuntă, nu orașul în care locuiți.
  • Dacă sunteți în Danbury, ar trebui să vă completați aplicația online Aici înainte de a vizita biroul grefierului.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Connecticut Pasul 9
    6. Ridicați licența de căsătorie validată și efectuați ceremonia în termen de două luni. Majoritatea licențelor de căsătorie Connecticut sunt valabile timp de 65 de zile, timp în care căsătoria trebuie să fie solemnizată, iar licența de căsătorie completă a revenit la biroul de origine al înregistrărilor vitale. Orice justiție a păcii este autorizată să solemnizeze o căsătorie, după care vor reveni licența completă la funcția de înregistrare vitală până în prima săptămână a lunii următoare. Nu sunt necesare martori pentru a solemniza o căsătorie în Connecticut.
  • sfaturi

    Mireasa și mirele ar trebui să-și completeze secțiunile lor specifice ale cererii de căsătorie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar