Cum se depune verificări

A fost că depunerea unui control vă obligă să faceți o excursie specială la bancă, așteptați în linie și așteptați mai mult pentru verificarea pentru a șterge. Multe metode noi și creative sunt disponibile pentru depunerea oricărui control în contul dvs. de verificare sau economii rapid și în siguranță. Cu unele bănci, este posibil chiar să depuneți un cec cu un smartphone mobil.

Pași

Metoda 1 din 6:
Depunerea la bancă
  1. Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 1
1. Asigurați-vă că verificarea este validă. Verificați dacă următoarele elemente sunt lizibile și corecte: numele și adresa emitentului de verificare, data emiterii, numele dvs. și suma de bani. Confirmați, de asemenea, că partea frontală a verificării este semnată.
  • Imagine titlu de depozit Pasul 2
    2. Vizitați banca. Trebuie să luați cecul, numărul de cont și o formă validă de identificare personală. Puteți vizita orice sucursală a băncii dvs.
  • Pentru a găsi cea mai apropiată sucursală, căutați online. Cele mai multe bănci vor arăta sucursalele din apropiere pe o hartă.
  • Imagine titlu de depozit Pasul 3
    3. Completați A formular de depunere. Ar trebui să existe un teanc de alunecare împreună cu pixuri la o masă. Depozitele de depozitare sunt de aproximativ aceeași dimensiune ca și cec. De asemenea, puteți solicita un depozit de la Teller, dar procesul se va deplasa mai repede dacă completați depozitul înainte de timp.
  • Scrieți numărul dvs. de cont și cantitatea de verificare a depozitului. Ar trebui să existe și spațiu pentru solicitarea de numerar înapoi.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 4
    4
    Susține cecul dvs. Puteți susține o verificare prin semnarea pe una dintre liniile gri de pe spate. Partea din spate a celor mai multe verificări spun că "nu scrieți sub această linie" deoarece banca documentează tranzacția sub această linie.
  • Dacă două nume sunt pe fața cecului, atunci unul sau amândoi dintre voi ar trebui să semneze. Când numele sunt îmbinate cu un "și", atunci ambele vor semna. Dacă numele sunt asociate cu un "sau" doar o singură persoană trebuie să semneze.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 5
    5. Întreabă-l pe Teller să depună verificarea. După depunere, Teller vă poate informa despre echilibrul actual. De asemenea, puteți obține bani dacă doriți. Nu plecați până nu primiți dovada depozitului.
  • Metoda 2 din 6:
    Depunerea la o uniune de credit
    1. Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 6
    1. Vizitați orice uniune de credit. Depunerea la uniunea dvs. de credit este foarte mult ca depunerea la o bancă. Luați verificarea aprobată și numărul contului dvs. Cu toate acestea, membrii Uniunii de credit pot depune și controale la alte uniuni de credit.
  • Imagine titlu de depozit Pasul 7
    2. Completați un depozit. Dacă vizitați uniunea dvs. de credit, completați un depozit de depozit, așa cum ați fi la o bancă. Cu toate acestea, dacă vizitați o altă uniune de credit, ar trebui să întrebați dacă trebuie să utilizați un depozit special. Furnizați Teller cu numele sucursalei dvs. și, eventual, adresa principală a sucursalei dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 8
    3. Depuneți verificarea în contul dvs. de verificare sau economii. Aceasta este, de asemenea, o bună oportunitate de retragere a numerarului fără a plăti taxele de credit clienții Uniune plătesc în mod normal la ATM-uri. Cereți o chitanță care vă arată echilibrul actual înainte de a pleca.
  • Metoda 3 din 6:
    Depunerea la un ATM
    1. Imagine titlu de depozit Pasul 9
    1. Vizitați unul dintre mașinile bancare automate (ATMS). Este important să selectați ATM-ul băncii proprii. Majoritatea ATM-urilor vor dispensa numerar oricui cu un card de debit care este dispus să plătească o taxă. Cu toate acestea, ATM-ul va accepta de obicei depozite numai de la membrii băncii.
    • Membrii Uniunii Credit care fac în mod regulat redactarea în alte locații vor trebui să utilizeze un ATM din partea Uniunii lor de credit, nu a unui proiect comun.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 10
    2. Autentificare. Glisați cardul ATM sau cardul de debit și introduceți numărul dvs. de identificare personal (PIN). Este posibil să trebuiască să vorbiți cu un teller în interior dacă nu aveți PIN-ul.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 11
    3. Alegeți contul pentru a depune în. Selectați "depozit" și apoi contul pe care doriți să-l depune la verificarea. Apoi, veți avea alegerea între numerar și verificați. Selectați "Verificați."
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 12
    4. Introduceți cecul. Confirmați că verificarea este lizibilă și o susține. Mașina trebuie să vă spună cum să introduceți check-fața în sus sau cu fața în jos. Urmați instrucțiunile și introduceți cecul în slot. ATM-ul va scana verificarea și vă va cere să confirmați informațiile, cum ar fi suma, numărul contului și alte informații.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 13
    5. Completați orice alte tranzacții. ATM-ul ar trebui să vă ofere echilibrul actual și să întrebați dacă doriți să efectuați mai multe tranzacții. Puteți depune numerar, retrageți numerar sau imprimați o chitanță.
  • Metoda 4 din 6:
    Depunerea cu o aplicație mobilă
    1. Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 14
    1. Descărcați o aplicație mobilă de depunere. Verificați dacă banca dvs. are o aplicație de depunere mobilă pentru tabletă sau telefon inteligent. Chase, Bank of America, Citibank și alte bănci au dezvoltat aplicații pentru dispozitivele mobile care fac depunerea unei verificări la fel de simple ca luarea unei imagini. Dacă este disponibilă o aplicație, descărcați-o pe telefon sau pe dispozitivul mobil.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 15
    2. Aprobați cecul. Citiți regulile băncii dvs. pentru modul de aprobare a verificării. Toate băncile vor cere semnătura dvs. Cu toate acestea, unele bănci vor solicita, de asemenea, să includeți numărul dvs. de cont și alte informații. Puteți găsi regulile băncii dvs. online sau prin apelarea.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 16
    3. Fotografia cecului. Deschideți aplicația și selectați Depozite. Atunci veți primi opțiuni marcate "Frontul cecului" și "Partea din spate a cecului." Utilizați aceste opțiuni pentru a fotografia partea din față și din spate a verificării dvs. aprobate.
  • Imagine titlu de depozit Pasul 17
    4. Depuneți cecul dvs. Direcționați fondurile în contul corespunzător, cum ar fi verificarea sau economiile. Completați cantitatea de verificare utilizând aplicația și confirmați toate informațiile sunt corecte pe ecranul de confirmare. Dacă este, faceți clic pe "Trimiteți" sau "Depuneți acest cec."
  • Ar trebui să primiți un text sau un e-mail atunci când verificarea a fost depusă.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 18
    5. Anulați cecul. Odată ce verificarea dvs. este depusă, scrieți "procesate" sau "void" pe cec. Ar trebui să păstrați cecul vidat timp de două luni, deși banca dvs. ar putea stabili o perioadă diferită de timp.
  • Metoda 5 din 6:
    Utilizarea depozitului online
    1. Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 19
    1. Verificați dacă banca dvs. oferă un depozit online. Vizitați site-ul web al băncii dvs. pentru a verifica. Cele mai multe bănci naționale oferă servicii bancare online, deși băncile locale ar putea să nu. Unele bănci ar putea solicita să treci un cec de credit înainte de a vă permite să vă înscrieți.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 20
    2. Aprobați cecul. Va trebui să vă semnați numele pe una dintre liniile gri de pe partea din spate a cecului. Banca dvs. ar putea necesita, de asemenea, alte informații, deci verificați online. De exemplu, este posibil să fie necesar să includeți numărul contului dvs. bancar sau numărul de membru.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 21
    3. Direcționați fondurile dvs. în contul corespunzător. Vizitați site-ul băncii dvs. și conectați-vă la contul dvs. Accesați zona de depunere online a site-ului web, care este adesea localizată în cadrul instrumentelor de cont. Alegeți contul pe care doriți să-l depuneți cecul (i.E., economiile sau contul de verificare).
  • Imagine titlu de depozit Pasul 22
    4. Scanați ambele părți ale cecului. Va trebui să alegeți un scaner. Deoarece numai un scaner este de obicei atașat la computer, acest lucru nu ar trebui să fie dificil. Software-ul băncii ar trebui să inițieze scanarea pe măsură ce vă ghidează prin proces. Va trebui să scanați atât partea din față cât și partea din spate a cecului.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 23
    5. Introduceți cantitatea dacă este necesar. Unele bănci vor solicita să introduceți manual suma. Asigurați-vă că suma pe care o introduceți este suma de pe fața cecului.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 24
    6. Trimiteți depozitul dvs. Banca ar trebui să revizuiască trimiterea dvs. și să depună bani instantaneu, fie în următoarea zi lucrătoare. Verificați cu banca dvs. pentru a afla cât timp durează.
  • În funcție de banca dvs., puteți obține un e-mail de confirmare. Dacă nu, puteți să vă conectați pur și simplu în contul dvs. și să vedeți dacă banii au fost depuși.
  • Metoda 6 din 6:
    Trimiterea unui cec
    1. Imagine intitulată Controale de depozit Pasul 25
    1. Găsiți adresa de corespondență. Apelați banca și întrebați. Găsiți numărul gratuit de pe cardul dvs. bancar și vorbiți cu un reprezentant pentru a afla unde să trimiteți cecul.
    • Bank of America, de exemplu, are adrese diferite în funcție de faptul dacă trimiteți verificarea prin poștă regulată sau trimiteți-o peste noapte sau prin FedEx.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 26
    2. Aprobați cecul. Semnați partea din spate a cecului. În funcție de banca dvs., este posibil să fie necesar să includeți alte informații, cum ar fi numărul dvs. de cont. Confirmați ce informații trebuie să includeți cu banca.
  • Este posibil să aveți nevoie să completați un depozit. Depozitele ar trebui să vină cu cecurile, așa că uitați-vă la partea din spate a cărnuitului dvs.
  • Imagine intitulată Verificările de depozit Pasul 27
    3. Trimiteți verificarea aprobată. Includeți cecul și alunecarea depozitului, dacă este necesar. În funcție de banca dvs., este posibil să aveți nevoie și să includeți o fotocopie a ID-ului imaginii.
  • Nu uitați să trimiteți bani în numerar. În schimb, depuneți bani printr-un ATM sau vizitând banca dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar