Cum să mănânci în timpul căldurii de vară

Când este cald și umed afară, puteți să vă răciți alimentele și mesele.Alimente cum ar fi tocană de carne de vită, carne de carne și cartofi piure sau supă de pui de pui sunt probabil ceva ce nu aveți în starea de spirit în timpul unui val de căldură.Din fericire, există o mulțime de alimente și metode de gătit care vă pot ajuta să rămâneți și să vă simțiți mai răcoriți în timpul verii.Planificați-vă mesele și gustări în jurul hidratării alimentelor care necesită puțin până la nici un preparat, astfel încât să puteți supraviețui căldurii verii.

Pași

Partea 1 din 3:
Încorporează alimente hidratare
  1. Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 1
1. Du-te la castraveți.Concentrându-se pe hidratarea alimentelor în timpul verii vă poate ajuta să rămâneți hidratați în acele zile fierbinți.Castraveții în special sunt o mare legume care conțin o mulțime de apă pentru a vă ajuta să rămâneți răciți.
  • Castraveții sunt de aproximativ 95% apă.Doar o ceașcă de castraveți tăiați vă va oferi cât mai multă apă ca un pahar de apă de 8 oz. Amintiți-vă că apa din alimente contează spre aportul de lichid zilnic general.
  • Păstrați castraveții crude în timpul verii.Odată ce gătiți castraveți (sau orice legume), o mulțime de umiditate și apă se scurge.
  • Puteți utiliza castraveți într-o varietate de moduri în timpul verii.Puteți tăia castraveți pentru a face apă infuzată, mâncați-le crud cu baie preferată, faceți o salată de castravetă cremoasă sau chiar faceți o supă de castravetă răcită.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 2
    2. Se amestecă în menta.Monetăria este o plantă care poate contribui, de asemenea, la o răceală răcoritoare în timpul căldurii de vară.Deși această plantă cu frunze nu oferă o mulțime de umiditate, vă oferă un sentiment de răcire când îl mâncați.
  • Mâncarea de mentă trucuri creierul nostru în senzație de rece (chiar și atunci când menta nu este de fapt rece).Metanol este compusul din menta responsabilă pentru atașarea la receptorii nervi în gura noastră care simt răceala.
  • Menta ajută, de asemenea, setea saturată.Împreună cu o băutură rece (cum ar fi apa infuzată de castraveți răcită), menta poate ajuta la ușurați sete și satisfaceți setea mult mai repede decât apa la temperatura camerei.Un sfat mare pentru vara.
  • Din moment ce este posibil să nu doriți să mâncați câmpia de menta, încercați să o amestecați cu alte alimente.Puteți adăuga menta la apele infuzate, aruncați menta tăiată cu salată de fructe sau amestecați menta tocată într-o salată de fasole și sfeclă.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 3
    3. Încercați verdele întunecați.Ca castraveți, verdele întunecați și salata verde sunt, de asemenea, extrem de hidratanți, deoarece au un conținut ridicat de apă.În plus, aceste verzi crocante au nevoie de gătit puțin sau deloc și pot fi consumate crude, ceea ce este perfect pentru o zi de vară fierbinte.
  • Orice tip de salată (cum ar fi aisbergul sau varza) sau verde închis (cum ar fi spanacul sau kale) va avea un conținut ridicat de apă.În general, verdele sunt de aproximativ 93% (și câteodată mai mult) apă.
  • Dacă mergeți la o salată, încercați să alegeți unele dintre verdele mai întunecați.Acestea sunt bogate în substanțe nutritive, cum ar fi vitamina C, vitamina K și vitamina A comparată cu acele verdeață mai deschisă, cum ar fi salata de aisberg.
  • Salata verde și verdele întunecați merg perfect într-o salată de vară.Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, salată verde ca o învelitoare de sandwich în loc de pâine sau o tortilla. Aruncați verdele ca spanacul sau kale într-o smoală înghețată.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 4
    4. Crunch pe țelină.Nu este surprinzător faptul că aripile de pui picante sunt servite cu țelină.Acest tulpină este super înaltă în apă și vă poate ajuta să vă răcească rapid gura.Este, de asemenea, o mare legumă pentru a ajuta la refluxul acidului.
  • Când mutați în țelină, ați putea observa că este suculent această legumă.Asta pentru că țelina este de peste 95% apă.
  • Țelina a obținut o reputație de-a lungul anilor că nu conține multe substanțe nutritive.Cu toate acestea, acest veggie crocant are de fapt o cantitate decentă de fibre, folat, vitamina A, vitamina C și vitamina K.
  • Serviți tulpini de țelină tăiate și curățate cu castraveți tăiate și baie preferată pentru o gustare super hidratantă.De asemenea, puteți face o salată de țelină brută sau puteți face o salsa de țelină pentru a servi cu jetoane.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 5
    5. Mănâncă iaurt.S-ar putea să vă gândiți numai la legume și fructe ca o sursă de hidratare a fluidelor - cu toate acestea produse lactate cum ar fi iaurtul (și chiar laptele) sunt o sursă puțin probabilă, dar mare de apă.
  • Indiferent dacă alegeți iaurt grecești sau regulați, acest tratament de lapte cremos conține aproximativ 85% apă.
  • În plus, iaurtul este o mare sursă de proteine, electroliți, calciu și vitamina D.Este, de asemenea, o mare mâncare de vară, deoarece este mâncat rece direct de la frigider.
  • În afară de a mânca simplu de iaurt chiar din recipient, puteți încerca să-l toping cu fructe înghețate (pentru o lovitură extra rece), ridura-o cu fructe înghețate și înghețând în popsicles sau făcând iaurt înghețat.
  • Partea 2 din 3:
    Planificarea meselor în timpul verii
    1. Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 6
    1. Profitați de fructele de vară.Vara este un moment în care există o mulțime de fructe în sezon.Puteți evita cumpărarea fructelor conservate sau congelate și cumpărați fructe proaspete și locale (uneori la un preț mai ieftin).
    • Fructele nu sunt doar un grup alimentar sănătos și nutritiv (se știe că sunt bogate în fibre, vitamine și antioxidanți), dar multe fructe sunt, de asemenea, foarte hidratante și conțin un conținut mai mare de apă.
    • Fructele precum pepene verde, grapefruit, piersici și fructe de padure sunt cunoscute ca fiind bogate în apă și vă pot ajuta să vă răcoriți în jos și să vă mențină hidratați în timpul lunilor de vară fierbinți.
    • Includeți una la două porții de hidratare a fructelor de vară în fiecare zi.Măsurați aproximativ 1/2 cană sau o bucată mică pe servire.
    • Mănâncă fructe crude sau tăiate în salate de fructe, aruncați fructe de padure feliate într-o salată de spanac sau piure într-o salată de spanac Mic dejun Smoothie sau sorbet de casă.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 7
    2. Includeți o varietate de legume de vară.Ca și fructe, vară oferă o serie întreagă de legume sezon.Fie că este vorba de salată, roșii sau castraveți, recolta de legume de vară oferă alimente ușoare pentru a încorpora în dieta dvs. pentru a bate căldura de vară.
  • Marele lucru despre legumele de vară sunt că sunt puțin mai ieftine în preț și nu aveți întotdeauna nevoie să le gătiți pentru perioade lungi de timp. Multe sunt mari brute sau numai ușor sau rapid gătite.
  • Includeți legume de vară în grătarul dvs. Puteți pune legume cum ar fi dovlecei tăiate, sparanghel, ardei, ciuperci chiar pe un grătar fierbinte și le slujesc ca o parte delicioasă, nutritivă. Sau puteți arunca legumele într-un mic ulei de măsline și le puteți sigila într-un pachet de folie de aluminiu și le frigeți pe grătar.
  • Mănâncă trei la patru porții de legume de vară hidratare zilnic.Scopul pentru o ceașcă de legume și 2 cești de verdeață de salată pe servire.Încercați rețete cum ar fi: o roșie brută, castraveți și o salată de ceapă, o salată caprese cu roșii crude feliate, mozzarella și busuioc sau o salată de paste rece aruncată cu ceapă, măsline negre, ardei și castraveți.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 8
    3. Planificați o masă picantă.S-ar putea să nu credeți că mâncarea picantă ar fi ideală într-o zi fierbinte de vară - cu toate acestea, mulți oameni de știință spun că mâncarea de mâncare picantă este de fapt un lucru perfect pentru o zi fierbinte de vară.
  • Studiile au arătat că, atunci când mâncați alimente fierbinți sau picante, vă face inițial să vă simțiți fierbinți, după câteva minute începeți să transpirați în jurul capului, urechilor, gâtului și fața.Aceasta se numește transpirație gustativă.
  • Transpirația este modul în care corpul tău se răcește în mod natural.Deci, chiar dacă inițial vă puteți simți ca gura dvs. este fierbinte, vă va răci în cele din urmă destul de frumos.Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți în fața unui ventilator sau aflat într-o briză pe măsură ce vă simțiți deosebit de răcoroasă odată ce aerul suflă pe pielea umedă.
  • Alimentele picante care sunt perfecte pentru o zi fierbinte de vară includ: chips-uri și salsa, condimentată condimentată sau o salată de castravete picante.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 9
    4. Beți lichide adecvate.Deși există multe tipuri diferite de alimente și combinații de alimente care vă pot ajuta să bateți căldura de vară și să vă răciți, este, de asemenea, important să vă concentrați asupra fluidului pe care îl consumați în zilele fierbinți.
  • Majoritatea oamenilor au nevoie de minimum opt pahare de fluide hidratante în fiecare zi - însă, în timpul lunilor de vară fierbinte, este posibil să aveți nevoie de 13 pahare sau mai mult, în funcție de cât de mult transpirați.
  • Băutând continuu pe tot parcursul zilei, în plus față de consumul de fructe și legume hidratante, este cel mai bun mod de a vă menține hidratat și setea dvs. saturată în acele zile fierbinți de vară.
  • Du-te pentru fluide care te hidratează cu puțin sau deloc calorii, deoarece acestea sunt și cele mai nutritive.Du-te pentru apă simplă sau infuzată, apă spumantă, apă aromată, ceai cu gheață decaf sau cafea.Puteți chiar să doriți să încercați lapte, deoarece acest produs de produse lactate are, de asemenea, un conținut ridicat de apă.
  • Sări peste alcool.Deși margaritatele de vară sau bere sunt gustoase, alcoolul vă deshidrați foarte repede.Păstrați consumul în verificarea în timpul acestor zile superbe.
  • De asemenea, trebuie să vă limitați consumul de băuturi îndulcite, cum ar fi limonada, sucul, soda, pumnul de fructe, băuturi de cafea de specialitate rece și ceaiul dulce. Zahărul din aceste băuturi le face bogat în calorii, iar dacă le trageți în jos când sunteți fierbinte, puteți să vă bucurați de contul de calorii fără să-l realizați nici măcar.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 10
    5. Planificați momentul potrivit al zilei de a mânca.Deși veri pot fi prea calde și umede, există anumite momente ale zilei când lucrurile se răcește .S-ar putea să doriți să programați mese mai mari sau mese cu alimente fierbinți, gătite în timpul acestor momente.
  • De multe ori nu vă simțiți ca să mâncați o masă mare când sunteți fierbinte.Gândiți-vă la alte momente în timpul zilei care sunt mai răcoroase, care ar face să mănânce mai plăcut.
  • De obicei, este semnificativ mai răcoros dimineața.Luați în considerare mâncarea unui mic dejun mai mare, astfel încât să puteți lipi cu prânzuri mici, ușoare în timpul căldurii zilei.
  • Serile sunt, de asemenea, mai cooler.S-ar putea să puteți mânca mai mult și să vă simțiți mai confortabil, când Soarele a stabilit deja.
  • De asemenea, puteți găsi mai ușor mese sau gustări mai mici în timpul zilei.Uneori, când aveți o masă mare, vă veți simți supraîncălziți. În schimb, mergeți la patru până la șase mese mici în timpul zilei.
  • Partea 3 din 3:
    Gătit în timpul căldurii de vară
    1. Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 11
    1. Încălziți grila în aer liber.Grill este o metodă comună de gătit de vară. Vremea este drăguță, soarele este afară și vă puteți bucura să vă bucurați de alimentele în afară.
    • Deși gratarul este o metodă foarte mare de gătit, dacă utilizați un grătar în aer liber, căldura poate disipa în aerul din jurul dvs.
    • Grădinile de grătar interior sau vârfurile de grătar pot încălzi întreaga bucătărie, făcându-vă casa mult mai caldă.Acestea încă mai solicită să vă încălziți aragazul la un nivel ridicat de căldură pentru a găti bine alimentele.
    • Grătarul vă permite să gătiți doar la fiecare fel de fel de mâncare sau de mâncare pe care ați dori să o faceți fără a vă porni cuptorul.Poți să faci un pui întreg, să faci burgeri, legume de grătar, să facă cartofi coapte sau chiar să facă deserturi dulci cum ar fi mere coapte - toate fără a porni aragazul sau cuptorul.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 12
    2. Utilizați topul aragazului.Dacă nu aveți luxul unui grătar exterior, veți mai fi nevoie să utilizați soba pentru a găti alimentele în interior. Treceți la cuptor și utilizați doar topul de aragaz pentru a face alimente gătite.
  • Este posibil să observați o ușoară creștere a temperaturii bucătăriei atunci când utilizați vârful aragazului, dar va fi semnificativ mai puțin decât dacă ați pornit cuptorul și ați decis să vă prăbușiți un pui întreg de pui sau să coaceți cartofi.
  • Evitați coacerea sau prăjirea alimentelor.Aceste metode de gătit necesită ca cuptorul să se încălzească și să rămână fierbinți pentru perioade lungi de timp.Acest lucru vă poate face ca casa sau apartamentul să fie cald și mai greu de răcit.
  • Pentru a accelera timpul de gătire pe vârful aragazului, astfel încât să puteți minimiza cât de mult încălziți bucătăria, încercați: felierea alimentelor în bucăți mai mici, folosind tăieturi mai subțiri sau mai mici de carne sau păsări de curte și acoperirea tigaiei sau a vasului pentru a prinde căldura înăuntru.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 13
    3. Du-te pentru alimente răcite și cele care nu necesită gătit.Dacă puteți, încercați să vă concentrați asupra alimentelor și meselor care sunt servite la rece sau nu necesită nici o gătire (sau foarte puțin gătit).Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați răcitorul de acasă în timpul lunilor de vară fierbinte.
  • Încercați să lipiți de alimente și rețete care nu necesită să porniți cuptorul sau să aveți nevoie doar de o sesiune de gătit rapid pe topul aragazului.Acest lucru poate ajuta la reducerea căldurii disipate în bucătărie.
  • Alimentele refrigerate pot include: salate rece (salată de ton, salată de pui) - salate verzi - salate de legume rece (trei salate de fasole, salată de sfeclă) - supe răcite și branza de iaurt / cabana cu fructe de padure.
  • De asemenea, încercați să faceți mese care necesită puțin fără a găti.Puteți face sandwich-uri, ouă amestecate pe pâine prăjită, pui la grătar sau friptură pe o salată, salată răcită de tăiței Soba cu legume crude, brânză și biscuiți cu carne de deli sau un ou de pe o salată de spanac.
  • Imaginea intitulată mănâncă în timpul căldurii de vară Pasul 14
    4. Păstrați bucătăria rece.Încercați să vă dați seama de o bună metodă de păstrare a bucătăriei să se răcească și în vara.Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți mesele în timpul acestor luni de vară, fără a fi prea cald.
  • Dacă aveți ferestre în bucătărie, păstrați-le deschise pentru ventilație.S-ar putea să doriți să încercați să deschideți ferestrele pe părțile opuse ale bucătăriei sau ale casei pentru a obține o schiță încrucișată.
  • Încercați să utilizați un ventilator portabil pentru a menține aerul cald prin bucătărie.Puteți alinia acest lucru, așa că arată spre o fereastră sau împinge aerul fierbinte din zona de bucătărie.
  • De asemenea, dacă trebuie să utilizați cuptorul pentru a coace sau frige ceva, încercați să o faceți la începutul dimineții când temperatura este cea mai rece.Acest lucru va ajuta la prevenirea încălzirii bucătăriei în mijlocul unei zile fierbinți.
  • sfaturi

    Deși vara este fierbinte, profitați de toate fructele și legumele proaspete care sunt disponibile. Acestea au nevoie de obicei de gătit foarte puțin.
  • Indiferent de tipurile de alimente pe care le poftiți în timpul verii, asigurați-vă întotdeauna că consumați fluide adecvate.
  • Salvați gătitul pentru grătarul exterior sau pentru groapa de pompieri.Acest lucru vă va ajuta casa să rămână rece în timpul verii.
  • Căutați inspirație culinară din părțile fierbinți ale lumii. Spania are o tradiție bogată de supe răcite, cum ar fi Gazpacho, de exemplu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar