Cum de a crea cremă roșie cireș

Acest articol vă va învăța cum să creați cel mai simplu dintre creveții de apă dulce: creveți de cireșe roșii (Neocaridina Denticulata Sinensis). Creveți de cireșe roșii sau RCS, se află într-un grup numit "Creveți pitici". Adulții pot ajunge până la 1.5 inci (4cm) în lungime. RCS nu au nevoie de tancuri speciale, alimente, dansuri sau șamani să se reproducă. Condițiile rezervorului sunt ușor de configurat. Ele sunt o adăugare distractivă la un acvariu și să mănânce alimente de pește neobișnuite.

Pași

  1. Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 1
1. Configurați rezervorul. Veți avea nevoie de un rezervor de 5 până la 10 la 10 la 40 de litri, un încălzitor (pentru a menține temperatura la 75F-80F sau 24-27C în timpul nopților răcoroase), pietriș (întuneric va accentua creveții mai puțin) și un balon filtru care este ciclis.
  • Pentru a cicliza un filtru cu bule într-un nou rezervor, puneți noul filtru de bule într-un rezervor vechi, porniți-l și așteptați 4 săptămâni. RCS nu va supraviețui procesului de ciclism și va muri de la niveluri ridicate de amoniac sau nitriți.
  • Nu utilizați un filtru de alimentare cu excepția cazului în care întregul aport este acoperit cu chilot (sau ceva cu găuri foarte mici similare) și fixat cu o cravată cu fermoar (altfel creveți pot fi aspirat în filtru și pură).

  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 2
    2. Cumpărați un kit de testare master. Acest lucru este absolut necesar pentru păstrarea creveților. Este imposibil să se determine problema cu un rezervor fără un kit de testare master. Veți avea nevoie de următoarele teste: amoniac, nitrit, nitrat. Obțineți teste de scădere, nu benzi de testare. Benzile de testare sunt scumpe și expiră după aproximativ 6 luni de la a fi deschise. Kiturile de picătură sunt mult mai ieftine pe test și durează mai mult.
  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 3
    3. Achiziționați 5-10 creveți de cireșe roșii. RCS costă $ 1.50 - $ 3 (US) fiecare la un magazin de animale de companie. Ele costă mult mai puțin pe creveți prin intermediul online pe site-uri web și forumuri, mulți oameni oferă, de asemenea, transport gratuit, cum ar fi 20 de dolari pentru 20 de creveți, este ușor să obțineți o afacere bună în aceste zile.Încercați să obțineți un amestec de clar (bărbații pot avea și niște bărbați și femei roșii. Dacă primiți 10 creveți, șansa de a obține atât bărbați, cât și femelele este destul de garantată.
  • Dacă cineva dorește să livreze cu o metodă care durează mai mult de 3 zile, cereți fotografii despre modul în care creveții sunt ambalate, creveții de cireșe sunt foarte greu de ucis și, cel mai probabil, nu vor avea nici o problemă cu o săptămână în tranzit. Luați în considerare vremea peste distanța pe care o va fi expediată, cereți pachete de căldură sau pachete de gheață în recipientul de transport pentru a ajuta la combaterea temperaturilor ambientale dacă aceasta este o problemă potențială. De asemenea, solicitați saci de protecție.
  • Nu cumpărați RCS (sau nici un pește sau creveți) pe care magazinul de animale de companie a primit în ultimele 3 sau 4 zile. Orice decese din stresul transportului tind să apară în decurs de 3-4 zile după ce le-au pus în rezervoarele de magazin, cumpărați după această perioadă. Cumpărați numai creveți care au fost în rezervoarele de magazin de cel puțin 4 zile.

  • Este normal și de dorit pentru sacul de transport care conține creveți să fie umplut cu 1/3 până la 1/2 apă. Acest lucru maximizează oxigenul prins în sac în timpul transportului maritim. Acest lucru se aplică numai în pungi care sunt doar plastic normal. Dacă transportul cu aceste pungi, consultați dacă vânzătorul poate folosi oxigenul pur opus doar aerului.
  • Imagine intitulată de rasă Red Cherry Creveți Pasul 4
    4. Umpleți rezervorul cu apă pe care l-ați adăugat la dechlorinator la. Clorul și cloraminele vor ucide creveții astfel încât să vă asigurați că obțineți un dechlorinator care neutralizează ambele.
  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 5
    5. Obțineți creveții folosiți la apă folosind acești pași. Puneți sacul în apă și fixați-l în partea rezervorului utilizând un clip de liant. Adăugați 1/4 cană de apă de apă la pungă (poate utiliza 1 Turcia de culoare plină de apă). Așteptați 15 minute. Repetați încă 2 ori. (O alternativă la acest lucru este de a testa parametrii de apă al sacului și rezervorul dvs. dacă este similar, accentiți-le la temperatură și aruncați-le în rezervor, cireșe sunt foarte rezistente și greu de ucis în raport cu alte creveți.)
  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 6
    6. Aruncați creveții în rezervor. Parametrii de temperatură și apă (cum ar fi pH) ar trebui să fi egalizat suficient pentru a nu șoca creveții.
  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 7
    7. Setați încălzitorul la aproximativ 80 ° F (27 ° C).Utilizați un alt termometru (ca un digital dacă vă puteți permite) pentru a verifica încălzitorul dvs. funcționează cu precizie. Verificați-l zilnic când le hrăniți.
  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 8
    8. Hrăniți mâncarea de creveți de fulgi, pelete scufundate sau squash blanched sau dovlechini. Creveții mănâncă orice pește ar fi.Nici măcar nu aveți nevoie de bucăți mici, deoarece vor rupe o bucată de fulgi și o vor hrăni cu ei înșiși. Unele creveți nu-i plac comprimatele algei, unii fac. (Alimentele cu compuși de cupru nu sunt OK pentru RCS.)
  • Dacă există încă mâncare în rezervor atunci când le hrăniți, săriți-vă că alimentați și verificați din nou mai târziu.
  • Hrăniți cantități foarte mici o dată pe zi, mai ales dacă începeți doar cu 10 creveți. Un fulg de dimensiunea unghiului tău roz ar trebui să dureze 10 RCS aproximativ 2, probabil 3 zile.Nu suprasolicitați, deoarece va duce la viermi inofensivi ca detritus sau planaria.Dacă se întâmplă acest lucru, faceți o schimbare de apă și dacă nu aveți copii RCS, atunci faceți o pietriș și începeți să vă hrăniți mai puțin alimente sau nu cât de des.
  • La Blanch Zucchini, puneți o felie într-un castron de siguranță cu microunde. Acoperiți cu aproximativ un centimetru sau astfel sau 3cm de apă. Bucătar la mare timp de 1 minut. Lăsați să se răcească timp de 20 de minute, apoi dați în rezervor. Dacă zucchini plutește, greutatea cu o cravată cu fermoar, o bucată de plastic sau o marmură, dar nu metal.
  • Imagine intitulată Rasa Red Cherry Creveți Pasul 9
    9. Dacă temperatura apei este suficient de caldă și există suficientă hrană, ei vor rasa pur și simplu. Creveții de sex feminin ar trebui să obțină ouă verzui sau gălbui sub coada lor în termen de 30 de zile de la primirea lor, dacă nu au deja ouă.Creveții de sex feminin primește un galben "în formă de șa" patch-uri în spatele capului lor. Acestea sunt ouă în ovarele lor. Ouăle ar trebui să se miște în cozile lor în 7-10 zile. Odată ce ouăle se află sub cozile lor, ouăle vor fi trase în 3-4 săptămâni. Veți observa cum fanii mamei ouăle ocazional pentru a preveni creșterea ciupercilor pe ele.Ouăle vor trage mai repede dacă apa este mai caldă. Vă puteți trezi într-o zi pentru a găsi creveți minuțioși pe plante sau pe partea de jos. RCS Baby arata la fel ca adulții, dar sunt foarte mici, de aproximativ 2 mm lung și clar. Dar forma lor este aceeași ca și RCS adulți. Creveții nu își vor mânca copiii decât dacă sunt înfometați. În plus, bebelușii sunt repede să scape.
  • Imagine intitulată de rasă Red Cherry Creveți Pasul 10
    10. Mențineți rezervorul. Un rezervor de 10 galoane sau 40 litri poate menține în siguranță 100-150 RCS adulți dacă schimbați 25% din apă în fiecare săptămână fără excepție. Nu aspirați fundul rezervorului, crevetele pentru copii obțineți o mulțime de alimentele lor zilnice din "deşeuri". Cu toate acestea, prea multă deșeuri vor provoca acumularea de nitrați. Nitrații mari pot ucide creveții.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cât durează ca un RCS să se maturizeze într-un adult?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Este nevoie de aproximativ trei luni pentru ca un creveți să se maturizeze într-un adult capabil să se reproducă.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 6helpful 47
    • Întrebare
      Am un acvariu de 50 de galoane și o explozie de creveți de cireșe. Au inbrueds?
      Caieia
      Caieia
      Top answerwer
      Da, ei se vor reproduce unul cu celălalt. Dar dacă aveți suficient acolo (puteți adăuga mai mult), nu este o problemă. Încrucișarea de obicei nu va produce rezultate îngrozitoare în creveți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 5helpful 18
    • Întrebare
      Cum păstrez nivelurile de nitrați în jos?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Au plante în acvariul dvs. și schimbați aproximativ 20% din apa dvs. De asemenea, puteți cumpăra produse pentru a scăpa de amoniac, nitriți și nitrați. Și nu puneți prea multă mâncare în rezervor, numai ceea ce consumă animalele de apă consumate. În caz contrar, stânga peste alimente se transformă în amoniac, amoniac în nitrit și nitrit în nitrat *. * Nitratul nu este la fel de dăunător ca amoniac și nitrit.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 1helpful 11
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Creveți iubesc o bucată mică de morcov fiert. De asemenea, își îmbunătățește culoarea. Scoateți-l în decurs de 24 de ore sau va polua apa.
  • Cea mai mare greșeală pe care o persoană o persoană o poate face este utilizarea prea multor substanțe chimice. Dacă amoniacul tău = 0, nitrit = 0, nitrat<50 ppm, și pH-ul este de 6 ani.0-8.0, ar trebui să fii bine. Nu trebuie să utilizați niciodată pH-ul sau pH jos, stratul de stres sau alte substanțe chimice. Ele vor compune numai problemele. Singura chimică de care aveți nevoie este un dechlorinator care neutralizează clorul și cloraminele.
  • Creveții care se pregătesc pentru a stola vor forma o "U" formă. Ei se vor îndoi și vor încerca să-și atingă coada. Dacă sunteți norocos, le veți vedea vărsarea. Este foarte rapid. Ei se scot din pielea lor veche în clipi de ochi, lăsând în urmă o replică perfectă a ei înșiși.
  • Un pietriș mai întunecat, ca negru, face creveții mai roșii pe măsură ce încearcă să se potrivească cu culoarea substratului.
  • RCS poate supraviețui unei varietăți de pH-uri atâta timp cât se obișnuiesc cu ea încet.
  • Roșu creveți de cireșe mănâncă multe alte tipuri de alge decât Caridina Japonica (Creveți amano), care sunt adesea considerați cei mai buni de curățare pentru rezervoarele de pește. Poate că cel mai bun mod de a crește mușchiul Java este de a lăsa pur și simplu creveți de cireșe roșii să-l alegă cu privire la orice alge.
  • RCS poate supraviețui temperaturilor la rece până la 60 ° F (16 ° C) pentru perioade lungi de timp, atâta timp cât schimbarea temperaturii a fost lentă (peste ore în loc de minute). Cu toate acestea, acestea nu vor rata la această temperatură.
  • Asigurați-vă că aveți timp pentru ei sau ați putea uita de ele, setați o alarmă și să vă obișnuiți să le hrăniți la un moment dat și să obțineți rutina în cap.
  • Într-un rezervor comunitar este esențial să se ofere câteva adăposturi pentru creveți care tocmai au fost mutați. Chiar și într-un rezervor numai pentru creveți, acest lucru va fi apreciat. Există adăposturi speciale de vânzare, dar chiar și câteva mici de flori de teracotă vor face frumos.
  • Dacă intenționați să vindeți cele mai bune rezultate RCS, dacă le separați în două grupuri după o lună de creștere. Împărțiți-le în "Rosu ca focul" care este tipul scump și "Sakura" care este un nume alternativ pentru RCS. Roșii de incendiu sunt cei cu culoarea corpului purpuriu strălucitor.
  • Ciclul rezervorului de creveți timp de cel puțin o jumătate de zi, astfel încât nu există clor în apă.
  • Când adăugați apă nouă, adăugați dechlorinator la o găleată de 5 galoane sau 20 litri. Noua apă ar trebui să fie de aproximativ aceeași temperatură ca și apa rezervorului. Utilizați degetele pentru a simți temperatura. Temperatura celor două ape nu trebuie să fie exact aceeași, dar trebuie să fie aproape.
  • Veți găsi ocazional cochilii în formă de albicioasă, în formă de creveți în rezervorul dvs. de creveți. Asta este normal! Creveții și-au vărsat cochilii, astfel încât să poată crește. O coajă (sau o exoskeleton) va arăta albicioasă, clară și goală. Un creveți cu adevărat morți va arăta roz sau arată mai mult alb. Probabil că va avea prieteni care o mănâncă.
  • Pentru cele mai bune rezultate, creveții ar trebui să aibă un rezervor propriu fără alte pești. Unii pești vor mânca aceste creveți mici, cum ar fi: Oscaruri, Angelfish, Cichlide, cele mai dulghii (cu excepția Eaters Veggie). Alte pești sunt în siguranță cu creveți, cum ar fi live-ul (Guppies, Playies, Mollies).
  • Avertizări

    Cardinalul Tetras va afecta bebelușii RCS.
  • Nu eliminați nicio coajă goală de creveți molari. Mulți vor consuma acest lucru pentru a reveni la minerale valoroase.
  • Crevetele în general sunt sensibile la și pot fi ucise de cloramine, clor, amoniac, nitriți și nitrați înalți. Asigurați-vă că dechlorinatorul de apă are grijă de clor și chloramines.
  • Mulți pești vor mânca creveți adulți, precum și creveți pentru copii. Orice tip de somn, pește de prădător, angelfish, oscaruri, loade de clovn sau anghilă va mânca creveți. Dacă aveți o mulțime de acoperire, mai mulți copii vor supraviețui. Java Moss face o acoperire excelentă și furaje.
  • Metale grele neacoperite cum ar fi zinc, plumb (de la greutăți de plante) și cupru elementar vor ucide creveți, în special cupru. Dacă un rezervor a avut vreodată cupru elementar, veți avea un timp greu de a menține creveți în viață. Sulfatul de cupru în alimentele de pește este sigur, deoarece este un compus de cupru în cantități mici. Lucrurile periculoase sunt cupru elementar (cupru metalic). Compusul de cupru găsit în melc de ucidere a melciului este toxic pentru creveți și inverse, deoarece este atât de concentrat.
  • RCS adulți sunt în siguranță cu Guppies, Mollies, Playies, Porkchop Rasboras, sau orice pește prea mic pentru a mânca creveții.
  • Unii compuși din cupru par a fi siguri pentru creveți. De exemplu, cantități mici de sulfat de cupru sunt utilizate în mod obișnuit ca un conservant în aproape toate alimentele de pește. Este sigur să hrăniți creveți mâncarea cu sulfat de cupru, deoarece nu este elementar de cupru.
  • Dacă rezervorul dvs. nu este ciclated Ei bine, este posibil să fiți forțați să efectuați frecvent schimbări de apă. Acest lucru poate ridica șansa de a suge mici bebeluși de creveți.
  • În ciuda unui mit persistent, nu este nevoie de un supliment de iod pentru crustaceii de apă dulce. Nu există niciun sprijin științific ca crevetele de apă dulce să utilizeze iod în coloana de apă. Ei primesc suficientă iod din mâncarea lor. Crustaceii de apă sărată pot avea nevoie de iod suplimentar.
  • Nu păstrați betta cu orice fel de creveți. Ei vor mânca RCS.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar