Cum să prindeți creveți

Crevetele sunt un animale care locuiesc în apă similare cu creveți mari sau homari mici. Cum ar fi creveți, sunt de obicei roșii-portocalii cu cozile ventilate. Sunt populare pentru gătit și pentru a folosi ca momeală pentru a prinde pești mai mari. Crevetele sunt relativ ușor de capturat folosind o varietate de metode. Indiferent dacă vă decideți să prindeți creveți de pe țărm sau în apă, folosind o plasă sau o capcană, puteți avea o captură de succes.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea timpului și a locului potrivit
  1. Imagine intitulată Creveți Pasul 1
1. Vâna în apă puțin adâncă. Creșterea creveților în apele de coastă superficiale. Ei au tendința de a rămâne în corpuri mari, superficiale de apă cu piscine sau golfuri de maree. Pește în aceste ape în loc de corpuri adânci de apă.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 2
    2. Urmați valul. Veteranii întotdeauna peștii pentru creveți când valul se scurge. Acest lucru se datorează faptului că crevetele vor veni în mod natural spre suprafața apei, deoarece devine mai mică. Acest lucru face ușor să le scoată din apă cu o plasă de mână sau cu o plasă de trasare cu două persoane.
  • Imagine intitulată Creveți Pasul 3
    3. Căutați piscine de maree pentru alge marine. Materialul de plante reprezintă o bună parte a dietei unei cărții. Dacă vedeți o piscină de maree cu alge marine verde, veți avea o șansă mai bună de a găsi o mâncare de creveți și să vă ascundeți în ea. Cu toate acestea, ar trebui să fiți pregătiți pentru o mulțime de hunching. Crevetele tind să se ascundă în pete ciudate.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 4
    4. Pește în mijlocul până la sfârșitul verii. Iulie până în septembrie este cel mai bun moment pentru creveți. Atunci când apa atinge temperaturile cele mai calde. Este, de asemenea, atunci când multe specii de creveți au terminat sezonul de împerechere și au mai multe șanse să fie mai aproape de țărm.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 5
    5. Pește pe timp de noapte. Multe specii de creveți sunt sensibile la lumină, astfel încât pescuitul noaptea este una dintre cele mai bune căi de a pescui pentru ei. Încercați să planificați călătoriile de pescuit în seara când luna este plină. Aceasta va maximiza lumina reflectată pe suprafața apei.
  • Utilizați o lanternă pentru a vă ajuta să vedeți ochii creveților. Luați-o într-un arc peste suprafața apei.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind o barcă
    1. Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 6
    1. Alegeți-vă barca. Asigurați-vă că barca are suficient spațiu pentru un răcitor pentru a stoca creveți proaspăt prins. O barcă de rând fără un motor funcționează cel mai bine, deoarece nu va crea zgomot și sperie crevețile departe. Dacă utilizați o barcă cu un motor, opriți motorul în timp ce vă apropiați de habitat de creveți.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 7
    2. Intra în apă. După ce vă îndreptați barca în locația dorită, puneți-vă cizmele de wading și urcați peste bord. Când vă plimbați, puteți merge prin apele superficiale, unde crevetele sunt abundente și le urmează în timp ce se mișcă. Întoarceți-vă la barcă pentru a vă depozita creveți într-un răcitor pentru a le menține proaspătă.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 8
    3. Lucrați cu un partener. Pescuitul pentru creveți va fi mai ușor dacă lucrați ca o echipă cu unul sau alți doi pescari. Unul dintre voi poate fi responsabil pentru net, în timp ce celălalt conduce barca sau își propune lanterna.
  • Imagine cu titlu de captură Creveți Pasul 9
    4. Utilizați un sunet. Un sunetor este un dispozitiv sonar care vă poate ajuta să găsiți pește. Să-i spună creveților de pește, căutați o masă de obiecte care vin din partea de jos a apei. Ar trebui să arate ca un nor. Puteți cumpăra sunete de înaltă tehnologie la magazinele marine și de pescuit pentru sub $ 100.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind o plasă
    1. Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 10
    1. Alegeți-vă netul. Magazinele de aprovizionare de pescuit se vinde de obicei plase într-un soi de mână, similar cu o plasă de fluture și într-o soiuri comerciale mai mari adaptate pentru traulere. Alegeți care este potrivit pentru nevoile dvs. de creveți.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 11
    2. Mutați apa. Creați mișcare în apa din jurul dvs. Creveți în mod natural înotați cu valul, așa că mișcarea vă va stimula să se miște cu apa și să vină de pe fundul golfului sau al piscinei de maree.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 12
    3. Utilizați o lingură de metal. Poziționați net-ul de mână în spatele creveților. Așezați lingura în fața lor. Prin instinct, se vor întoarce de la obiectul strălucitor. Pe măsură ce înot înapoi, vor ajunge în plasa ta.
  • Imagine intitulată Creveți Pasul 13
    4. Aduceți înapoi înapoi înapoi. Crevetele nu vor rămâne în plasă pentru mult timp dacă îl păstrați în apă. De îndată ce simți că creveții intră în plasă, mătură cu o mișcare rapidă în antebraț. Unghiul net-lateral în jos pentru a menține crevetele să scape.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 14
    5. Răspândiți plasele comerciale. Faceți acest lucru încet și în spatele școlii de creveți înainte de a deranja apa în fața lor. Asigurați-vă că există un pescar cu plasa gata să o adunați în jurul creveților atunci când înotă în ea cu mișcarea apei.
  • Imagine intitulată Creveți Pasul 15
    6. Verificați dacă. Plase mătură fiecare formă solidă în căile lor. De îndată ce vă faceți captura, inspectați plasa pentru animale care nu sunt creveți. Chiar dacă știi că nu sunt pe cale de dispariție, aruncați-i înapoi în apă. Dacă găsiți deșeuri din plastic, metal sau alte refuzuri, aruncați-le într-un coș de reciclare din apropiere sau într-un trashcan.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind o capcană
    1. Imagine intitulată Creveți Pasul 16
    1. Alegeți capcana. Magazinele de aprovizionare de pescuit vinde de obicei capcane sub denumirea "capcane de creveți", dar pot fi folosite pentru creveți. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni. Determinați ce dimensiune se potrivește nevoilor dvs. O capcană modestă de aproximativ ½ inch cu un centimetru va face, de obicei, truc.
    • Verificați dublu cu autoritățile locale pe limite pentru a prinde dimensiunile înainte de a efectua achiziția dvs.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 17
    2. Cumpăra o linie ponderată. Veți avea nevoie de acest lucru pentru a reduce capcana în apă. Liniile ponderate împiedică capcana să plutească și să pună în pericol viața marină și bărcile. Magazinele de furnizare de pescuit le vând într-o varietate de lungimi. Achiziționați o linie care este cu aproximativ 25% mai mult decât adâncimea pe care doriți să o reduceți capcana.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 18
    3. Utilizați un buy. Veți avea nevoie de un regulament de pescuit pentru a observa locația capcanei dvs. Nu utilizați sticle de plastic de la domiciliu, deoarece sunt prea luminoase pentru a marca cu exactitate unde este capcană. Marcați-vă buzele cu o culoare unică, inițiale sau un număr de serie pentru a le spune în afară de geamurile altor pescari.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 19
    4. Conectați-vă uneltele de viteză. Atașați un capăt al liniei de pescuit la capcană. Conectați celălalt capăt al liniei la buoy. Dacă intenționați să vă stabiliți capcana departe de locația dvs. de barcă sau pe teren, atașați o frânghie de polipropilenă la bujie, astfel încât să puteți trage capcana înapoi fără a fi nevoie să vă plimbați sau să înotați prea departe.
  • Imagine cu titlu de captură Creveți Pasul 20
    5. Atașați momeala. Acest pas este opțional, dar poate ajuta la creșterea capturii. Utilizați bucăți de pește mort, alimente de pisică sau momeală artificială. Asigurați momeala în capcană cu bandă impermeabilă.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 21
    6. Coborâți capcana în apă. Încet scufundați capcana în apă din locația dvs. pe pământ sau într-o barcă. Lăsați-o să se scufunde sub apă. Linia de pescuit va păstra capcana ponderată în jos. Așteptați câteva ore sau monitorizați acțiunea subacvatică cu sunetul dvs.
  • Imagine intitulată Creveți de captură Pasul 22
    7. Să recupereze capcana. Localizați-vă buzunarul. Dacă capcana dvs. nu este prea departe de țărm, de la apă în apă și să recupereze capcana cu mâna. Dacă ați atașat o frânghie la bujiere, începeți cu atenție să vă întoarceți capcana la suprafață. Scoateți captura într-un răcitor pentru a-și păstra prospețimea. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, repetați procesul până când veți prinde suficiente creveți.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu Lăsați echipamentul de pescuit în apă sau pe plajă. Poate prinde și ucide alte specii, cum ar fi țestoasele marine și delfinii.
  • Verificați cu administrația dvs. locală înainte de creveți. Multe state și provincii necesită licențe de pescuit.
  • Adresați-vă autorităților locale despre limitele pe captură. Ar trebui să analizați, de asemenea, câte capcane aveți permise și dacă plasele dvs. trebuie să îndeplinească anumite cerințe.
  • Nu mergeți la creveți dacă a existat o scurgere de ulei sau alte toxine în apă. Crustacee ca creveți absorb aceste materiale foarte ușor. Dacă le mâncați, veți ajunge la otrăviri!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Permis de pescuit
    • Wading cizme
    • Cooler sau alt container pentru a păstra crevetele proaspete
    • Barca de pescuit
    • Sounder
    • Net de pescuit (hand-deținut sau comercial)
    • Capcane de creveți
    • Linia de pescuit ponderată
    • Trap Buoy
    • Frânghie din polipropilenă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar