Cum să mănânci brie

Brie este o brânză franceză moale făcută din laptele de vacă care are o textura netedă și cremoasă. Dacă nu sunteți familiarizați cu brânza, are și o crustă albă peste el, care este comestibilă. Este tăiat în mod tradițional în pene mici și mâncat cu pâine simplă sau biscuiți. De asemenea, ați putea asocia cu tot felul de topuri și băuturi. Dacă sunteți în căutarea de a găti cu Brie, topiți-l în multe feluri de mâncare pentru a vă bucura de deliciul său unic, gooey.

Pași

Metoda 1 din 3:
Manipularea unei roți sau un bloc de brie
1
Tăiați brie de felie de la vârf la crustă. Tăierea vârfului sau "indicarea" brânzei este considerată a fi un pas de faux. Cea mai gustoasă parte a brieului este vârful. Când tăiați acea parte pentru tine, spuneți în mod esențial tuturor celorlalți: "Toate a mea!"Păstrați în formă triunghiulară, tăiați de-a lungul marginii sale.
  • Dacă coaja nu vă atrage, tăiați brânza la mai mult un unghi pentru a maximiza cantitatea de "în interior". Nimeni nu va observa atâta timp cât păstrați forma triunghiulară a brie.
  • Continuați și luați parte din crustă! Dacă tăiați brie calea cea bună, fiecare felie va avea unele pe ea. Dacă tăiați peste brie pentru a scoate vârful, vă lăsați în mod inevitabil în spatele unei felii care sunt toate cruste.
  • 2. Mănâncă coaja împreună cu restul brânzei. Toată lumea se întreabă ce ar trebui să facă cu acea cochilie dură pe brânză, dar o crustă brie este în siguranță să mănânce. Nu încercați să vă răzuiți înăuntru pentru a evita crusta. Ar fi ca și cum ar fi luat carnea dintr-un sandwich și aruncând pâinea. Brie Rind este zdrobită și are un gust ușor amar, dar nu este prea distragător de bunătatea goioasă a brânzei.
  • Dacă nu ați încercat curtea înainte, mergeți la el! Râul nu este pentru toată lumea. Țineți minte că are un gust mai rău, deoarece Brie este rău, deci asigurați-vă că încercați pe o felie proaspătă.
  • 3. Coaceți coaja de pe o felie de brânză dacă nu doriți. Unii oameni nu-i plac crusta și asta e în regulă, dar așteptați până când aveți felia de brânză pe farfurie înainte de ao scoate. Faceți tot ce este mai bun pentru ao coaja cu mâna. Brie este moale și lipicios, astfel încât separarea coajului nu este cel mai simplu lucru din lume. Încercați să tăiați partea de sus pentru a face ca restul să fie mai ușor de eliminat sau să mănânci în jurul ei dacă trebuie să.
  • Când îl serviți pe Brie acasă, puteți tăiați crusta inaintea timpului. Înghețați brânza timp de aproximativ 30 de minute, apoi tăiați coaja cu un cuțit ascuțit. Nu scoateți coaja dacă serviți brânza la oaspeți, deoarece unele dintre ele pot dori.
  • 4. Aruncați brânza dacă miroase ca amoniacul. Brie, în general, păstrează câteva săptămâni până când se deschide și după aceea, durează o săptămână sau mai puțin. Râul devine gri și fulgi ca brânză de brânză. Petele de mucegai verde și roz sunt lucruri pe care nu le doriți în apropierea gurii. Interiorul brânzei devine Gooey și are un miros chimic urât, deoarece merge rău.
  • Underripe Brie se simte greu la atingere. Are o crustă exterioară tare, cu o relaxare. Overripe Brie devine moale și curge.
  • Brie se oprește îmbătrânirea după ce îl tăiați, așa că mâncați este cât mai curând posibil pentru a evita să vă stricați. Dacă trebuie să o stocați, împachetați-o în pergament sau hârtie de ceară și păstrați-o într-un sertar de frigider departe de umiditate.
  • În general, înghețarea nu este recomandată decât dacă o veți folosi în mâncăruri în care textura nu contează, cum ar fi în supe și caserole. Acesta va dura până la 6 luni într-un container sigur pentru congelator. Dezghețați-l în frigider, apă rece sau în cuptorul cu microunde până când se înmoaie.
  • Metoda 2 din 3:
    Servind Brie
    1. Lăsați brațul la temperatura camerei timp de o oră. Scoateți-l din frigider și lăsați-l să se stabilească. Se transformă frumos și cremos, astfel încât să profitați la maximum de aroma sa. Încălzirea lui un pic reduce oricare dintre gusturile de amoniac pe care le-ați putea obține de la o felie pe care ați avut-o în frigider timp de câteva zile.
    • Ați putea, de asemenea, să-l încălziți pentru ao face Gooey în interior. Încălziți-l timp de aproximativ 1 minut într-un cuptor cu microunde pe o setare ridicată până când este moale în centru. Într-un cuptor, încălziți-l la 350 ° F (177 ° C) timp de aproximativ 5 minute sau până când ajunge la consistența dorită.
  • Imagine intitulată mănâncă brie pas 6
    2. Serviți pe Brie, tăindu-l într-o pană. Dacă ați cumpărat o pană, este suficient de simplu să serviți prin ploparea pe o tavă cu un cuțit. O mulțime de Brie este vândută ca o roată, așa că tăiați o pană pentru a începe petrecerea. Felie de la coaja până la centrul brie cu un cuțit îngust de brânză. Păstrați felia relativ mică, aproximativ 1 din (2.5 cm) sau mai puțin în funcție de dimensiunea de servire dorită.
  • Tăierea Brie este foarte mult ca tăierea plăcinței de mere, dar făcând prima tăiere într-o roată frumoasă poate fi intimidantă când sunteți oaspete. Tăiați o felie pentru a oferi oaspeților un eșantion pentru a merge.
  • Când tăiați o pană de brânză, taie întotdeauna de-a lungul laturilor de la centru până la crustă. Nu tăiați vârful ascuțit, cea mai gustoasă parte a lui Brie.
  • 3. Așezați brânza pe pâine simplă sau biscuiți pentru a vă bucura de gustul său de bază. Rifați o bucată de baghetă sau o altă pâine crudă și puneți-o pe Brie pe ea. Francezii mănâncă în mod tradițional în acest fel, deoarece pâinea simplă nu concurează cu arome delicioase ale brânzei. Aruncați brânza deasupra pâinii și pop-o în gură.
  • Nu trebuie să răspândiți brânza deloc. Brie este moale și cremoasă, așa cum este, așa că puneți-o pe ceva de dimensiuni similare și bucurați-vă de ea.
  • 4. Împerechea brânza cu fructe dulci sau nuci pentru a-și completa aromele. Dacă vă puteți rezista împrăștia o singură felie în gură de îndată ce o tăiați, combinați-o cu alte lucruri delicioase. Cea mai tradițională pereche este un fruct ușor acid, cum ar fi merele, strugurii și perele. Ambele fructe proaspete și uscate merg bine cu Brie. De asemenea, ați putea încerca pecani nesiguri, nucuri confiate și o mică miere.
  • Prezentările sunt întotdeauna minunate pentru a se răspândi pe Brie. Orice tip de funcții de conservare sau de gem, dar cele mai bune tipuri sunt dulci și acide, cum ar fi cireșe, fructe de padure mixte și smochine.
  • Dacă sunteți în căutarea mai multor opțiuni de petrecere, aranjați propria placă de carcasă. Creați un tur de degustare din carne precum Salami și Prosciutto. Adăugați o varietate de brânzeturi, cum ar fi un nucșor manchego și o brânză albastră zdrobită.
  • 5. Selectați o fructă sau acidă băutură pentru a asocia cu brie. Mâncați o brânză franceză, deci nu puteți merge prost cu un șampanie franceză frumoasă. Vinuri dulci, tart ca Pinot Noir merge bine cu Brie, dar ai putea să luați și o bere consistentă. Dacă nu beți alcool, luați în considerare turnarea unui suc de fructe, cum ar fi strugura sau mărul să completeze aroma moale a brânzei.
  • Brânzeturile moi ca Brie tind să se împerecheze bine cu vinuri uscate, fructe, cum ar fi Riesling, Marsannnay sau VInogier. Un vin roșu mai ușor ca un Pinot Noir funcționează prea bine din cauza aromei sale delicate, dar bogate, care contrastează brânza moale.
  • Dacă sunteți mai mult de un fel de vin alb, căutați ceva uscat și acid. Gustul Herby al unui frumos Sauvignon Blanc merge bine cu o felie de brie.
  • Pentru beri, bere puternice, dar inofensive, cum ar fi scotch ales, stouts, și portari sunt alegeri bune. De asemenea, puteți merge la ceva mai ușor și mai fructuier, cum ar fi un pilsner.
  • Metoda 3 din 3:
    Gătit cu Brie
    1
    Coaceți Brie pentru a-l înmoaie și a face mai mult mai îndepărtat. Există multe modalități de a face un aperitiv Brie Brie, dar începeți prin punerea unui brie moale pe o foaie de coacere căptușită cu hârtie de pergament preîncălzită la 350 ° F (177 ° C). Așteptați să se înmoaie și să bubble puțin. Dacă îl lăsați prea mult timp, ar putea lichefia într-o mizerie, așa că verificați-o adesea.
    • Adăugați toppings înainte sau după ce încălziți brie în cuptor. Unele toppinguri pentru a încerca să includă conservarea fructelor, miere, ierburi proaspete și nuci zdrobite.
    • Ați putea face un brie dippabil prin tăierea coastei de sus a brânzei. Lăsați restul coardei intacte, astfel încât Brie își păstrează forma roții. Apoi, dip biscuiți în bunătatea topită sau o scoop cu o lingură.
  • 2. Face ca brie en croute să creeze un aperitiv de patiserie. Brie en Croute este un fel de mâncare în care acoperiți o roată mică de brie cu patiserie Puff Phyllo și coaceți-o până când este maro de aur. Există multe variante de toppings pe care le puteți adăuga la Brie înainte de ao închide în patiserie. Tăiați coaja de pe partea superioară a brațului înainte de a le adăuga. Când sunteți gata să-l coaceți, bateți un ou și periați oul pe aluatul de patiserie pentru a fi închis peste Brie.
  • De exemplu, puneți niște sos de afine pe Brie pentru un aperitiv de vacanță sau la rece. Serviți pe Brie să-l tăiați în pene și să mâncați ca fiind sau prin punerea pe biscuiți.
  • Ați putea adăuga tot felul de toppings pentru un aperitiv brie delicios, dar delicios. Încercați amestecarea ⅓ o ceașcă (42 g) de pecani tăiați cu 1 lingură (14.2 g) de unt topit, ¼ o ceașcă (50 g) de zahăr brun și ¼ o linguriță (0.6 g) de scorțișoară.
  • 3. Stuff somon cu brie și crab pentru o cină de fructe de mare. Gustul moale, cremos al lui Brie merge bine cu arome mai puternice de fructe de mare. Tăiat 4 fileuri de somon lungime pentru a deschide un buzunar la chestii. Apoi, umpleți-le cu 6 oz (170 g) atât de crab, cât și cu creveți împreună cu 6 oz (170 g) de Brie tocate în /2 în 1.3 cm) cuburi. Coaceți peștele timp de aproximativ 10 minute într-un cuptor preîncălzit la 400 ° F (204 ° C) pentru a obține o cină de pește cu o umplutură gooey.
  • Brie nu trebuie să fie un tratament dulce. Luați în considerare umplutura de pește cu ardei, ceapa, nuci de pin și alte ingrediente savuroase. De asemenea, puteți face un sos Blanc Beurre pentru aromă suplimentară.
  • 4. Utilizați brie ca o răspândire aromă pentru gustare. Pesto este una dintre numeroasele căi de a aroma Brie să se răspândească peste pâine și biscuiți. Este minunat pentru întâlniri casual sau o gustare delicioasă pentru tine. Tăiați o roată de Brie în jumătate, apoi Slather Unele Pesto cumpărate de magazin între ea. Aduceți o mulțime de covrigi, biscuiți și pâine pentru scufundare.
  • Ai putea să-ți faci propriul pesto, cum ar fi amestecarea unor frunze proaspete de busuioc, brânză de cremă, piulițe de pin și alte ingrediente. Se amestecă și Brie, dacă doriți ceva mai aproape de o baie decât o roată solidă de brânză.
  • 5. Puneți Brie pe Asandwich pentru o modalitate simplă de ao folosi. Nu există nici o modalitate mai simplă de a vă bucura de o felie bună de Brie, pe lângă faptul că mănâncă totul. Topi brie peste pâine pentru a se bucura de o brânză frumoasă la grătar. De asemenea, ați putea să amestecați în unele pesto sau să personalizați aroma cu alte ingrediente, cum ar fi bacon, avocado și șuncă. Brie merge cu tot felul de ingrediente diferite.
  • Dacă doriți să obțineți aventuroși cu o brânză dulce la grătar, încercați să răspândiți brie-ul cu afine sau alte conserve. Ați putea chiar să adăugați Turcia și să umpleți pentru o sandwich de toamnă sălbatică sau de vacanță.
  • Imagine intitulată Mananca Brie Pasul 15
    6. Utilizați brațul în locul altor brânzeturi pentru a veni cu propria dvs. rețetă. Odată ce vă obișnuiți să gătiți cu Brie, nu există nici o limită a ceea ce puteți face cu el. Ai putea să-l mănânci simplu, stropit pe salata ta. Merge bine când se topeste pe un burger sau peste cartofi prăjiți. Doar asigurați-vă că ați salvat destul de mult pentru a utiliza în rețetă!
  • Alimente și băuturi perechi și semne Brie este rău

    Pairinguri de alimente pentru Brie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Bea perechi pentru brie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Semnele Brie este rău

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Brie este relativ mare în grăsimi saturate, deci este cel mai bine savurat ca o dată într-un timp tratați dacă sunteți pe o dietă.
  • Când vă tăiați propriul brie, încercați să nu modificați forma generală și apariția brânzei. Felii subțiri lucrează cel mai bine, și lăsând pe altcineva cu toată crusta este considerată nepoliticoasă.
  • Piesele mai tinere de Brie sunt mai moi în textură. Mai vechi Brie este mai fricos și are o aromă mai puternică, așa că nu îmbătrâniți prea mult brânza dacă un indiciu de amoniac te aruncă.
  • Brie nu este menită a fi o brânză împrăștiată, dar îl puteți transforma într-unul încălzit în cuptor. Rețineți că Brie neîncălzită este menită să fie așezată pe partea de sus a pâinii sau a biscuiților.
  • Avertizări

    Din cauza riscului de bacterii, rămâneți departe de laptele nepasteurizat sau crud Brie, cu excepția cazului în care a fost în vârstă de 60 de zile. Se spune că brânza nepresteurizată mai mică este mai bună, dar este rar importate din motive de siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar