Cum să încurajați alegătorii atunci când alergați la birou

Rularea unei campanii este o muncă grea, iar campaniile de succes au angajat, de obicei, susținători entuziaști în spatele lor. Încurajarea bazei dvs., ajungând la noi alegători, apoi încercând să le scoatem pe toate sondajele sunt unele dintre cele mai dificile aspecte ale gestionării oricărei campanii. În timp ce nu există răspunsuri ușoare la păstrarea tuturor acestor grupuri satisfăcute și transformându-le într-o coaliție câștigătoare, există strategii și sfaturi utile pentru maximizarea eforturilor dumneavoastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mobilizarea bazei dvs.
  1. Imagine intitulată Campania Pasul 28
1. Identificați baza. Dacă rulați într-o alegeri generale, acest lucru este suficient de ușor - baza dvs. este petrecerea dvs. Dar într-o alegere primară, este mai dur de spus, dar baza dvs. va reprezenta întotdeauna o componentă a coaliției partidului dvs. Care parte depinde în mare măsură de dvs. - cum vă percep oamenii și relațiile preexistente pe care le aveți cu liderii de opinie.
  • De exemplu, grupurile din coaliția republicană sunt conservatori de afaceri, conservatori sociali și parsariat de ceai, care împrumută din ambele grupuri, dar subliniază relația dintre stat și individ. Dacă aveți înclinări sociale conservatoare și relații cu liderii de la ceai, atunci baza dvs. este conservatoare sociale de ceai.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 29
    2. Craft o narațiune convingătoare. O narațiune a campaniei este tema generală a campaniei. Este logic conectează etosul candidatului la mesajele specifice ale releelor ​​candidate.
  • De exemplu, Obama a fost faimos bun la crearea unei narațiuni convingătoare în 2008. El a fost candidatul speranței și schimbarea - o figură de transformare care ne-ar fi remodela națiunii într-o versiune mai bună a lui.Contrastează acest lucru cu Clinton în `92. În timp ce Clinton a avut, de asemenea, o narațiune care a subliniat viitorul, nu era ca o figură de transformare, era ca o figură care a reprezentat deja transformarea societății de război post-rece.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 43
    3. Păstrați-i excitați. Există în principiu două moduri de a vă menține baza excitată. Puteți dezvolta mesaje atrăgătoare și puteți ține evenimente pentru a uni și a le inspira. Având un mesaj care apelează la baza dvs. (spre deosebire de alegătorii convinși) ar trebui să fie a doua natură. Crearea de oportunități de unitate și inspirație de bază este mai dificilă.
  • De exemplu, dacă vă poziționați ca candidat la partidul de ceai, ar trebui să înțelegeți deja că partidul de ceai se gândește la ei înșiși ca moștenitori la revoluția americană. Ei se tem de ceea ce percep ca tirania vârstei moderne. Deci, mesajele dvs. ar trebui să vă sublinieze locul într-o tradiție istorică și disponibilitatea dvs. de a lua măsuri drastice pentru a proteja libertatea.
  • Pentru campanii mari, mitingurile sunt unul dintre cele mai bune evenimente energizante de bază există. Pentru campanii mici, gratar și petreceri funcționează bine. Ceea ce funcționează chiar mai bine, se opune tipurilor de evenimente de neascultate civile cu dvs. și echipa dvs. Acestea sunt un profil înalt și ieftin. De exemplu, casa democraților au avut loc un stat de control al armelor în vara anului 2016. A durat mai puțin de o zi și a costat aproape nimic, dar a semnalat susținătorilor de control al armelor pe care Partidul Democrat a fost de acord cu ei și le-a apreciat.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 32
    4. Ține legătura. Odată cu apariția mesajelor text, Twitter și Facebook, nu există nici o scuză pentru a permite contactul între campanie și baza sa. Păstrați un flux constant de comunicare între dvs. și urmașii dvs.
  • De exemplu, ar trebui să comentați continuu despre elementele de știri remarcabile. În prezent, Politica Donald Trump este maestrul absolut al acestui lucru. Tweets-ul său care nu se termină niciodată, splash, rapidă, creează sentimentul unei conversații între el și cei mai loiali suporteri.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 19
    5. Oferiți stimulente. Mai ales în alegerile locale, stimulentele pot fi instrumente puternice și ușor de gestionat pentru a susține entuziasmul pe parcursul unui sezon de campanie. Stimulentele nu trebuie să fie monetare - nu pot fi nimic mai mult decât timpul cu candidatul.
  • De exemplu, o campanie ar putea stabili un obiectiv pentru înregistrarea de la alegători-750 de înregistrări într-o lună - și premiul pentru un voluntar care atinge scopul ar putea merge la un joc de fotbal cu candidatul.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 8
    6. Împuterniciți-i să acționeze. Baza dvs. va rămâne emoționată și comisă dacă le împuterniciți să acționeze în numele campaniei. Permiteți-le să efectueze panzaveste independente și să creeze meme și alte materiale pentru publicarea pe social media.
  • Bernie Sanders este maestrul modern al acestui lucru. Campania Sanders a avut de fapt o aplicație dedicată smartphone care ar putea fi folosită pentru a canaliza alegătorii într-un anumit cartier, iar capacitatea BernieBrosului de a crea meme este legendară. Sanderele s-au făcut atât de bine să-și energizeze baza că luni după ce voturile finale au fost exprimate, susținătorii săi sunt încă discutați ca un grup politic coeziv. Dintr-un câmp de mai mult de două duzini de ceilalți candidați, Sanders este singurul care poate face o astfel de reclamație.
  • Metoda 2 din 3:
    Aducerea la noi alegători
    1. Imagine intitulată Campania Pasul 14
    1. Dezvoltați un mesaj general eficient. În timp ce trebuie să aveți mesaje care fac apel la baza dvs., aceste mesaje sunt mai largi și mai puțin specifice. Mesajele îndreptate spre alegători convingători trebuie să fie mai înguste și mai specifice. Trebuie să identificați o problemă, o soluție și modul în care alegătorul poate contribui la soluție.
    • De exemplu, în alegerile din 2016, unul dintre mesajele lui Trump către Electoratul General este că imigrația ilegală este un pericol pentru societate, poate fi rezolvată prin construirea unui perete de-a lungul graniței mexicane, iar individul poate ajuta prin vot pentru Trump.
    • Pentru a relaționa acest lucru înapoi la narațiune, narațiunea lui Trump face din nou America Mare. Mesajul său larg la baza sa este că America nu mai este mare, deoarece cultura tradițională americană este moartea. Mesajul său îngust la electoratul general este că imigrația ilegală este un pericol pentru SUA.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 42
    2. Identificați petele moi. Când analizați potențialii alegători potențiali, puteți convinge să vină în partea voastră, să identifice grupurile care se dovedesc la niveluri mai mici decât populația generală, dar sunt în mod favorabil la mesajul dvs., totuși. Acestea sunt pete moi în universul alegătorilor de leagăn - fructele mici suspendate pe care ajungeți la început.
  • Un mare exemplu al unui punct slab electoral sunt hispanicii în Partidul Democrat. Hispanicii tind să favorizeze democrații, dar ei se dovedesc mult mai puțin decât alte grupuri demografice. Creșterea participării la această populație este o modalitate bună de a obține mai multe voturi pentru un candidat democratic.
  • Imagine intitulată Campania Pasul 27
    3. Microtarget.Microtargetul este utilizarea datelor pentru a viza grupuri demografice de focalizare. Odată ce un candidat a ajuns la punctele moi din electorat, aceștia pot folosi microtargetul pentru a găsi mici demografice specifice în cadrul grupurilor demografice mari, care pot fi mai favorabil dispuse acestora.
  • De exemplu, un candidat ar putea ști că creștinii albi evanghelici votează, de obicei, împotriva lui sau a ei, în timp ce colegiul a educat albul urban vot pentru el sau ea. Un candidat poate folosi microtargetul în rândul congregațiilor urbane albe pentru a vedea ce denominațiuni au cele mai mari proporții de alegători educați colegiu, identificând astfel un demografic îngust pentru a trage alegătorii de la.
  • Metoda 3 din 3:
    Creșterea participării la alegători
    1. Imagine intitulată Contactați Dr. Phil Pasul 11
    1. Du-te pentru apelurile personale. O modalitate excelentă de a încuraja un alegător individual pentru a arunca un vot este printr-un apel personal. În contextul unei campanii, contactele personale sunt efectuate prin apeluri telefonice și baterea ușii. Acestea sunt cele mai eficiente atunci când aceleași persoane vizitează sau solicită mai multe ocazii.
    • În acest sens, un apel personal înseamnă un apel la o anumită persoană și nu la oameni în general. Așa că vizați Kim Kardashian (o anumită persoană), și nu soțiile rapperilor (un grup general de persoane).
  • Imagine intitulată Scrieți un plan de lucru Pasul 3
    2. Face un plan de vot. Mergând prin pașii logistici Alegătorul va dura pentru a arunca un buletin de vot este dovedit a face votarea mai probabil. Nu întrebați dacă o persoană va vota și la data la asta. Faceți un plan cu ei și umblați prin ea în prealabil. Asigurați-vă că puneți următoarele întrebări:
  • Indiferent dacă votează în persoană, mai devreme sau absente.
  • Dacă știu unde se află locul lor de votare și au transportul la sondaj.
  • Indiferent dacă un algător absent a solicitat deja un vot absent. Dacă nu, știu când termenul de a solicita un vot absenete este?
  • Imagine intitulată Campania Pasul 24
    3. Face ca potențialul alegător să se gândească la ele însele ca alegător, și nu cineva care votează. Vrei ca alegătorii potențiali să devină alegători obișnuiți și una dintre cele mai ușoare și mai eficiente modalități pe care le puteți face, făcându-le să identifice ca alegător.Oamenii doresc să se identifice ca cetățeni contencioși, considerați. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. Când îi apelați la acestea, accentuați identitatea de a fi un alegător, mai degrabă decât să faceți votul.
  • De exemplu, în loc de: "MR. Smith, intenționați să votați acest ciclu?"Spuneți", domnul. Smith, cât de important este să fiți un alegător în 2016?"
  • Imaginea intitulată vorbește cu încredere în Pasul Publicului 18
    4. Accentuați prezența ridicată a zilei alegerilor și a pericolelor pe care le prezintă. De zeci de ani, profesorii de campanie au spus alegătorilor că participarea ar fi scăzută - așa că ei într-adevăr avea nevoie de votul lor de data aceasta. Este mult mai eficient să spui opusul. Participarea va fi foarte mare, astfel încât campania are nevoie de votul lor pentru a contracara cealaltă parte.
  • De exemplu, spuneți: "Democrații vin în vigoare în această zi electorală. Ei știu că putem câștiga acest lucru, așa că încearcă să-și pună mașina de participare în unelte. Avem nevoie de fiecare vot pe care îl putem obține. Vrei să te angajezi să fii alegător în această zi electorală?
  • Imaginea intitulată vorbește încrezător în pasul publicului 15
    5. Vinovați-le. Această strategie funcționează, dar o mulțime de oameni consideră că este dezagreabilă. În timp ce nu există nici o înregistrare a modului în care o persoană a votat, există o înregistrare dacă au votat deloc și puteți utiliza înregistrarea în avantajul dvs .
  • Din moment ce nu știți cum a votat cineva, vizează alegătorii neregulați într-o zonă foarte partizană. Apoi vă aduceți istoria lor de nonvoting într-un mailer și le puteți conecta la o pierdere pentru petrecerea dvs .
  • De exemplu, "Votați doar o dată la cinci ani, iar în trecut, eșecul dvs. de a vă face datoria civică a permis diavolului să câștige alegerile la acest loc. Recordul de vot al diavolului a fost un dezastru complet.Vrei să stai deoparte în timp ce acest cartier coboară în flăcări?."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar