Cum să încheie un discurs al celui mai bun om

VIDEO

Cel mai bun discurs al omului este o oportunitate unică de a vă exprima sprijinul pentru căsătoria unui prieten. Vorbirea publică poate părea o provocare descurajantă, dar o bună scriere și practică vă pot ajuta să vă mențineți calm și să vă încheiați discursul pe o notă mare. Scrie întregul discurs, asigurându-vă că acesta curge bine la sfârșitul tău. Puneți-vă discursul pe o notă pozitivă, inclusiv o toastă, o glumă rapidă sau o dorință bine pentru cuplu. Prin menținerea sfârșitului simplu, puteți face și ea puternică și memorabilă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Terminând un discurs amuzant
  1. Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
1. Utilizați limbajul prietenos cu familia în final. Nunțile includ de obicei oaspeții de toate vârstele. Chiar dacă copiii nu participă la discursul dvs., părinții și bunicii cuplului sunt probabil. Lăsați limba explicită și glume murdare la domiciliu.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    2. Evitați utilizarea umorului pentru a critica pe alții. Un pic de distracție inofensivă este în regulă, cum ar fi râs la gătitul sau dansul lui Groom. Dacă discursul dvs. merge prea departe, totuși, lasă o notă acru restul nopții. Evitați să vă folosiți sfârșitul pentru a critica sau a umili altele.
  • De exemplu, șeful persoanei poate fi prezent, așa că nu vrei să spui: "Vă doresc bine și, sperăm că Greg funcționează mai mult pentru mireasa lui decât el pentru șeful său."
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    3. Faceți referire la restul discursului. Cea mai bună glumă încearcă înapoi la restul discursului pentru a ilustra personalitatea prietenului dvs. Concentrați-vă toate glumele în jurul unui subiect inofensiv, cum ar fi gătitul discutabil al prietenului dvs. Apoi, terminați vorbirea prin amestecarea unor dorințe bine cu o ultima glumă.
  • De exemplu, spuneți: "Iată-vă, Harry și Ginny, și Ginny, nu încercați spaghetele lui ketchup."
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    4. Spuneți o glumă scurtă și la punct. Dacă alegeți să terminați pe o glumă, asigurați-vă că este ușor de înțeles. Trebuie să fie rapid și pumn. Citiți gluma de câteva ori după ce o scrieți și spuneți-o cu voce tare de câteva ori. Dacă se simte prea mult, nu va funcționa bine ca un sfârșit.
  • De exemplu, puteți spune: "Emily merită un mare soț. Din fericire, l-ai rupt înainte de a găsi una."
  • Pentru un sfârșit amuzant, ați putea spune ceva de genul "celor două lucruri care fac o mare căsătorie, un bun simț al umorului și auzul selectiv. La Peter și Paul."
  • Dacă nu sunteți confortabil să faceți o glumă, lăsați umorul afară. Un sfarsit sincer, optimist suna mai bine decat o gluma forțată.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea cu o trimitere sinceră
    1. Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    1. Începeți sfârșitul apelând la un toast. Toastul indică publicului că discursul dvs. atinge concluzia sa. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să cereți pur și simplu publicului să vă alăturați în salut cuplului fericit.
    • De exemplu, spuneți ceva de genul: "Vă rugăm să vă alăturați-mă în creșterea unui pahar la cuplul fericit."
    • Dacă nu dedicați o linie separată la toast, indicați în mod clar că vine sfârșitul discursului dvs. De exemplu, ați putea spune numele cuplului, apoi opriți și ridicați paharul.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    2. Doresc fericirea pe termen lung a cuplului. Finalizați-vă concluzia oferind sprijinul și dorințele bine pentru noua căsătorie. Păstrați această parte scurtă și simplă, de asemenea. Vorbiți din inimă și întotdeauna să fiți pozitivi despre Uniune..
  • Pentru un sfârșit serios, spuneți ceva de genul: "Iată o viață de iubire și de împlinire."
  • Sfat de experți
    Rachel Weinshanker

    Rachel Weinshanker

    Evenimentul Certificat & Nunta PlannerraChel Weinshanker este un eveniment certificat și un planificator de nuntă și proprietarul evenimentelor de viață din San Diego, o afacere de nuntă și de planificare a evenimentelor, cu sediul în San Diego, California. Rachel are peste opt ani de experiență de planificare a evenimentelor, iar munca ei a fost prezentată în multe publicații notabile. San Diego Life Evenimente a primit premiul pentru alegerea cuplului cu cuplul de nuntă în 2018, 2019 și 2020. Rachel este absolvent al Universității de Stat din San Diego.
    Rachel Weinshanker
    Rachel Weinshanker
    Eveniment certificat și planificator de nuntă

    Expertul nostru este de acord: Când scrieți discursul celui mai bun om, păstrați-l scurt și dulce și chiar dacă discursul dvs. include glume ușoare la cuplu, se termină cu o notă pozitivă. Care va lăsa mulțimea să se simtă inspirată și fericită să facă parte din ocazie.

  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    3. Evitați sfârșitul cu un citat faimos. Oricând folosiți un citat, trebuie să vă opriți și să explicați cine sau de unde este. Citate întrerup debitul final și trageți adesea puțin prea mult timp. Ești mai bine să-ți articulați gândurile în propriile cuvinte.
  • De exemplu, vă puteți gândi să spuneți: "Dante a spus odată:" O mare flacără urmează o mică scânteie."Dacă trebuie să aveți cota, folosiți-o la începutul discursului.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    4. Evitați sfârșitul cu consilierea căsătoriei. Indiferent cât de înțelepți sau comic credeți că sună, de obicei se deosebește de sfârșitul dvs. Dacă nu sunteți căsătoriți, veți avea un timp greu de cunoaștere. Chiar dacă sunteți căsătoriți, cuplul va auzi cel mai probabil sfaturi similare de la părinți și rude.
  • De exemplu, evitați să spuneți: "Ia ceva timp pentru a asculta și a comunica și știu că vom fi aici într-o zi pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare."
  • Metoda 3 din 4:
    Înfășurarea cu un anecdote
    1. Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    1. Concentrați-vă pe căsătoria în loc de relații anterioare.Această nuntă este o zi specială pentru cuplul nou-născut, deci concentrați-vă pe dorința lor bine în final. Nimic nu va distruge tonul remarcilor tale de închidere destul de ca o referință offhand că audiența nu vrea să audă. Oferiți-le o căsnicie fericită și de succes.
    • De exemplu, spuneți: "Îi doresc cel mai bun prieten și mirelui său o viață plină de fericire, aventură și amintiri minunate."
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    2. Terminați povestea într-un mod prietenos cu familia. Lăsați limba puternică sau conținutul discutabil la domiciliu. De asemenea, evitați să fiți excesiv de critici. Este bine să le spuneți povestiri inofensive, cum ar fi cum ați întâlnit prietenul sau câteva dintre acțiunile lor. Spuneți povestea în restul discursului, apoi aduceți-o la o concluzie în încheierea voastră.
  • Subiectul bun implică lucruri precum hobby-urile prietenului tău, dans, gătit sau experiențe.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    3. Explicați modul în care povestea dvs. se referă la căsătoria. ANECDOTE ar trebui să ofere o perspectivă asupra motivului pentru care această căsătorie este specială. Dacă vă puteți închide discursul în acest punct, sună mai puternic. De referință din nou tema anecdotei dvs. și o folosiți pentru a dori noul cuplu bine.
  • De exemplu, spuneți: "Când Greg a oprit fotbalul de duminică să se întâlnească cu Jane, știam că sunt îndrăgostiți."
  • Metoda 4 din 4:
    Oferind discursul
    1. Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    1. Înregistrați-vă citind întregul discurs cu voce tare. Citit-o în fața unei oglinzi sau audiența de testare ajută, dar ar trebui să te asculți să vorbești. Testați sfârșitul pentru a vedea dacă se potrivește în mod natural cu restul discursului. Ar trebui să vă exprime binecuvântările pentru noul cuplu succint, dar clar.
    • De asemenea, notați de câte ori aveți probleme cu vorbirea liniilor. Ca cel mai bun om, trebuie să sunet entuziast. Ajustați stilul de vorbire, precum și discursul dvs.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    2. Timpul discursul pe măsură ce îl citiți. Utilizați un cronometru pentru a monitoriza cât timp se execută sfârșitul. Discursul ansamblu ar trebui să dureze numai între 45 de secunde și 5 minute, prin urmare sfârșitul dvs. ar trebui să ia în sus 30 de secunde sau mai puțin.
  • Multe discursuri cele mai bune au avut probleme prin Rambling. Păstrați sfârșitul scurt și la punct.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    3. Editați-vă discursul pentru claritate și concurs. Reveniți la sfârșit și perfecționați-l după cum este necesar pentru a face eficient. Ajustați toate punctele care sună ciudate, dificil de recită sau altfel nu se potrivesc cu restul discursului. Scurtați-l dacă pare să trageți prea mult timp la sfârșit.
  • Pentru un sfârșit mare, întregul discurs trebuie să se miște rapid și să conducă în linia finală. De aceea este important să repetați discursul dvs. ca un întreg.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    4. Memorează-ți vorbirea. Ar trebui să aveți discursul dvs. memorat în cea mai mare parte înainte de a participa la eveniment. Nu trebuie să știți acest cuvânt-cuvânt, dar ar trebui să puteți repeta punctele importante convingătoare și în ordine. Asigurați-vă că repetați-o, așa că sună naturală.
  • Puteți imprima întotdeauna sau scrie note de vorbire pe carduri de note. Păstrați-le cu dvs. în cazul în care vă blocați în timpul discursului.
  • Evitați citirea de la un script. Cele mai bune discursuri arată și sună natural.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    5. Evitați să beți prea mult. Dacă ați văzut vreodată un discurs de la cineva sub influență, știți că de obicei nu merge bine. Dacă vă uitați liniile sau vorbiți de pe manșetă, puteți pierde publicul înainte de a ajunge la sfârșit. Găsiți alte modalități de a gestiona nervozitate.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    6. Faceți contact vizual cu publicul dvs. Faceți-vă sfârșitul puternic prin angajarea publicului. Utilizați o voce suficient de puternică pentru a ajunge la spatele camerei. Priviți în jurul camerei până când ajungeți la pâine prăjită. Odată ce ajungeți acolo, întoarceți-vă la cuplu pentru a vorbi direct.
  • Fiți încrezători în faptul că ați învățat și practicați sfârșitul. Atâta timp cât nu sunteți ofensator, veți obține, de obicei, o reacție pozitivă.
  • Nu trebuie să vă uitați direct la publicul dvs. Privirea în jurul camerei, concentrându-se pe diferite frunte. Nimeni nu va cunoaște diferența.
  • Imagine intitulată capăt unui cel mai bun om
    7. Rămâneți pe script când citiți sfârșitul. Stați la ceea ce ați repetat. Câteva observații de lumină despre eveniment sunt bine, dar ele sunt utilizate mai bine la începutul discursului tău. Concentrați-vă în loc să vă exprimați gândurile în câteva linii scurte și puternice.
  • Eșantion de discursuri

    Cele mai bune terminații de vorbire om

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Cel mai bun discurs al omului

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    WikiHow Video: Cum de a termina discursul unui om cel mai bun

    Ceas

    sfaturi

    Când aveți îndoieli, eliminați o poveste sau o glumă. Ești mai bine să ai un sfârșit total serios decât să spui ceva inadecvat.
  • Fii respectuos pentru toată lumea din jurul tău. Atâta timp cât rămâneți pozitiv, discursul dvs. va fi bine.
  • Practicați-vă sfârșitul pentru a-l perfecționa și a face o parte din întregul dvs. discurs.
  • Avertizări

    Uneori mulțimea nu va urma împreună cu discursul dvs. Dacă arată nefericit, treceți la o tactică diferită. Fiind pozitiv și optimist vă poate ajuta să vă recuperați.
  • Dacă glumele sau poveștile dvs. nu sunt bine primite, le tăiați. Glume necorespunzătoare strică starea de spirit de cele mai multe ori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar