Cum să întrebați o fată la bal

În lumea de astăzi, "Promposal" Toată furia - oamenii găsesc tot mai mult modalități creative, romantice sau doar simple de a cere cuiva să promită. Nu fi nervos - cererea unei fete la Prom nu trebuie să fie atât de nervoasă sau chiar complicată. Alegeți fetița potrivită, apoi decideți cum să o întrebați pe baza personalității și a relației dvs. Fi creativ, romantic, amuzant, sau doar să o întrebi drept fără a face nimic prea dramatic!

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea cine și cum să întrebați
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promoția 1
1. Întreabă-i pe prietenii să se asigure că este disponibilă pentru a merge cu tine. Asigurați-vă că nu are deja o dată, în primul rând. Întreabă-i pe prieteni dacă cred că ar fi interesată să meargă cu dvs. dacă nu sunteți sigur.
  • Odată ce ați decis sigur cine veți cere, atunci puteți folosi și prietenii săi ca resurse pentru a decide cum să o întrebe. Puneți-le întrebări despre ea și faceți idei după ea pentru a decide cum să o ceară lui Prom.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul 2
    2. Decideți cum o veți întreba pe baza personalității ei. Nu toată lumea vrea o prompoziție mare, fantezie, publică. Gândiți-vă la personalitatea fetei pentru a decide dacă o veți întreba într-un mod romantic, dramatic, creativ, amuzant sau simplu sau simplu.
  • De exemplu, dacă este timidă și nu super-ieșire, ați putea dori să o faceți o prompoziție mai simplă. Dacă este extrem de ieșire și întotdeauna centrul atenției, atunci ați putea dori să obțineți creativi și să veniți cu un mare promos Promosal.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul 3
    3. Personalizați-vă prompozalul cu glume, referințe sau lucruri pe care le iubește. Ea va aprecia că ați făcut timpul suplimentar pentru ao face un promos personalizat. Personalizați-vă prompozalul la lucrurile pe care le place sau interese comune sau experiențe pe care le-ați împărtășit.
  • De exemplu, dacă ea iubește pisicile, găsiți o modalitate de a încorpora o temă de pisică în prompozit.
  • Dacă voi doi ați avut o experiență distractivă împreună, ca o călătorie de camping de vară în care l-ați lovit, încercați să includeți o referință la acest lucru atunci când o întrebați.
  • Există modalități infinite de a personaliza un promos. Mai presus de toate, doriți doar să arătați că ați pus timpul și efortul în personalizarea acestuia pentru persoana pe care doriți să o luați! Ea va aprecia timpul și efortul pe care l-ați pus în ea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la PAM PASUL 4
    4. Fi romantic dacă este o situație romantică. Includeți o anumită dragoste, cum ar fi aducerea fetei flori preferate sau scrierea ei o poezie de dragoste, în prompozitul dvs. dacă dragostea este în aer. Nu faceți acest lucru dacă vă întrebați doar un prieten sau unei persoane care nu doriți o situație romantică.
  • Aceasta este o altă situație în care puteți să-i puneți prietenii despre lucrurile pe care le place, cum ar fi flori sau ciocolate preferate.
  • Asigurați-vă că situația este romantică înainte de a vă decide să întrebați într-un mod romantic. Nu doriți să provocați o situație ciudată cu un prieten sau confunda pe cineva pe care nu aveți sentimente romantice.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promoție Pasul 5
    5. Au un plan de rezervă în cazul în care spune că nu sau nu poate merge. Există întotdeauna posibilitatea ca fata pe care doriți să o întrebați să nu vrea să meargă cu tine. S-ar putea să nu fie permisă sau să aibă un alt angajament.
  • Puteți face o înțelegere pentru a merge cu un prieten în cazul în care amândoi nu obțineți date sau decideți cu o a doua alegere pe care vă veți bucura să vă bucurați de bal.
  • Metoda 2 din 4:
    Întrebându-se într-un mod creativ
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul 6
    1. Exprimați întrebarea în Legos. Scoate-ți vechiul legos sau împrumut pe unii de la copilul tău, și să-ți dai afară "Balul de absolvire?" cu literele blocate. Așteptați ca ea să se apropie de litere și să se întoarcă într-un zâmbet.
    • Plasați scrisorile într-un hol după școală, unde fată va fi sigură să o vadă sau să o conducă afară și apoi o întreabă, "Hei, ce e asta acolo?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promoție Pasul 7
    2. Face un puzzle o cerând să meargă la bal. Scrie, "Vrei sa mergi la bal cu mine?" pe o bucată de hârtie și o taie în mai multe "puzzle-uri." Plasați-le într-o pungă mică și cereți fata să pună puzzle-ul împreună pentru dvs. Odată ce rezolvă puzzle-ul, ea va fi impresionată că ați luat atât de mult timp să vă puneți propunerea de bal.
  • Asigurați-vă că puzzle-ul nu este prea complicat! Vrei să auziți răspunsul fără să aștepți pentru totdeauna pentru ca fata să pună piesele împreună.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul 8
    3. Scrieți-vă prompozalul în Chalk. Ia niște cretă de trotuar și o cere să meargă la bal cu tine scriind ceva de genul: "Tu? Pe mine? Balul de absolvire?", Într-un loc mare, deschis. Petreceți mult timp și efort pentru a face scrisorile, așa că va fi cu adevărat impresionată!
  • Puteți scrie prompozalul pe trotuar într-un parc, la școală sau în drumul ei sau pe cont propriu - atâta timp cât părinții tăi nu te superi.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la Promoția 9
    4. Scrieți întrebarea pe o bord în sala ei. Furișați în clasa următoare un pic mai devreme și scrieți, "Vrei sa mergi la bal cu mine?" La tabla. Scrieți numele dvs. la bord, deci nu există nici o confuzie.
  • De asemenea, puteți închide un poster în sala de clasă ca o alternativă la scrierea acestuia pe tablă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul Pasul 10
    5. Acoperi ceva de la note lipicioase pentru a-i cere să facă bal. Acoperiți dulapul, mașina sau biroul în notele lipicioase cu prompozalul dvs. Obțineți creativi și creați o lucrare de artă în note lipicioase, ca o inimă mare, dacă aveți spațiu.
  • O modalitate prin care puteți face acest lucru este să lipiți o notă lipicioasă cu litera "P" pe dulapul ei. Când o vede și o scoate, se strecoară și se lipsește una care spune "R" pe el. Continuați până când ați blocat individual despre notează că vraja "BALUL DE ABSOLVIRE?" și vă dezvăluie identitatea.
  • O altă idee este acoperirea biroului cu note lipicioase care spun: "Vei lipi de partea mea la bal?"
  • Fii un domn și ajutați-i să curețe notele lipicioase când ați terminat.
  • Metoda 3 din 4:
    Întrebându-se într-un mod romantic
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul Pasul 11
    1. Serenadă iubita dvs. cu o melodie și terminați-o cu prompozalul. Luați o chitară și cântați un cântec dulce care se termină cu voi, întrebându-vă doamnei speciale să meargă la bal cu dvs. Serenade fata după școală lângă mașina dvs. sau în parcarea din spate sau chiar în școală în cantină dacă doriți să puneți un spectacol.
    • Dacă nu știți cum să jucați chitara, puteți impresiona fata învățând o melodie doar pentru ea, sau puteți să vă întrebați un prieten să joace chitara pe măsură ce cântați.
    • Dacă chitara nu este chestia ta, atunci ai putea crea un cântec de rap drăguț și îl rap la ea în timp ce jucați bătăi dintr-un boombox.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promoția 12
    2. Scrie-i o poezie romantică pentru ao întreba. Scrieți fată o poezie care îi spune cât de uimitoare este ea, terminând cu câteva cuvinte care spun că ar fi data perfectă. Trageți-o poezia și așteptați reacția ei sau puneți poezia în manualul sau dulapul ei sau întrebi unul dintre prietenii ei să se strecoare în rucsacul ei.
  • Încercați să personalizați poezia cât mai mult posibil. Includeți lucruri precum glume sau referințe amuzante pe care le va face să zâmbească și să râdă când o citește.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la PAM PASUL 13
    3. Decoreaza ceva de la ei cu prompozalul. Scrieți pe dulapul, mașina sau biroul cu vopsea lavabilă. Stick baloane, flori și orice altceva doriți să utilizați pentru a decora în jurul mesajului dvs. pentru ao decora.
  • Asigurați-vă că tot ce utilizați pentru a decora va fi ușor de curățat! Nu vrei ca ea să nu poată conduce acasă pentru că ai acoperit ferestrele mașinii într-un promos greu de curățat.
  • De exemplu, ați putea scrie pe mașina ei, "mă înșelați nebun, veți merge la bal cu mine?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la PAM PASUL 14
    4. Scrieți-i întrebarea în bomboane în formă de inimă. Găsiți niște bomboane în formă de inimă. A spune pe litere, "Cred că ești dulce. Doriți să mergeți la bal?" Fie pe podea, la biroul ei, fie pe dulapul ei.
  • Asigurați-vă că plasați bomboane într-un loc unde le poate vedea cu ușurință și că îi place de fapt bomboane.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul Pasul 15
    5. Trimiteți sau dați-i florilor să-i ceară balului. Livrați-i un singur trandafir sau un buchet de flori preferate. Atașați o notă care o cere să facă bal sau doar ca o întrebați-o pe măsură ce îi dați floarea.
  • Ai putea să-i dai pe prietenii tăi cinci la ea, unul câte unul, spunând că sunt de la admiratorul ei secret. Primul va avea scrisoarea "P" Înregistrat la el, iar fiecare floare va preciza restul întrebării: "BALUL DE ABSOLVIRE?" Ultima floare poate, de asemenea, să vă dezvăluie identitatea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promoția 16
    6. Du-o la cină și scrieți întrebarea în desertul tău. Sunați la restaurant în avans pentru a face o rezervare și asigurați-vă că bucătarul poate scrie "Vrei sa mergi la bal cu mine?" sau "Balul de absolvire?" În glazură pe desertul pe care îl veți insista la comanda. Luați fetița și așteptați reacția ei când vede desertul.
  • Puteți cere lumânări sau sparkler-uri în desert pentru o prezentare mai dramatică.
  • Ați putea face o variație a acestui drăguț promosal, oferindu-i o cutie de gogoși pentru desert cu "bal?"Speld pe ei și un mesaj care spune:" Eu doamnă vrei să merg cu nimeni, dar tu!"
  • Metoda 4 din 4:
    Întrebați într-un mod amuzant
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul Pasul 17
    1. Cereți-vă cu ajutorul unui câine pentru un promos drăguț și amuzant. Pregătiți un semn care spune "Balul de absolvire?" și agățați-l în jurul gâtului iubitor de animalele de companie. Invitați fetița la casa dvs. și apelați câinele dvs. să vă alăturați în timp ce vă aflați. Uita-te la râsul fetei când citește nota în jurul gâtului.
    • De asemenea, puteți încerca acest truc cu o pisică foarte ascultătoare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul 18
    2. Întrebați-vă cu o pizza pentru o prompoziție brună. Invitați fetița și comandați o pizza de brânză sau comandați pizza cu un grup de prieteni. Scrieți rapid, "Știu că este brânză, dar vei merge la bal cu mine?" În interiorul capacului casetei de pizza de îndată ce sosește pizza. Așteptați ca fata să deschidă pizza și să râdă.
  • Pentru precauții suplimentare, puteți comanda pizza și scrieți pe casetă și atunci cereți fata să vină peste.
  • De asemenea, puteți rearanja toppurile pe o pizza pentru a scrie "bal?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul Pasul 19
    3. Exprimați întrebarea într-un scantron pentru o clasă amuzantă promos. Adresați-vă profesorului dvs. pentru un scantron și scrieți "Balul de absolvire?" în lateral pe toate bulele. Abordați-vă fata și spuneți-i că ați făcut foarte bine pe un test, apoi arătați-i scantron ca dovadă a succesului dvs. academic.
  • Puteți încerca, de asemenea, să coordonați acest lucru cu un profesor în ziua în care predarea unui rezultat al testului scantron. Lăsați-i să-ți alunece prompozalul cu rezultatele testului fetei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promotul 20
    4. Întrebați-vă întrebarea pe un tricou. Decorați un tricou alb care spune, "Vrei sa mergi la bal cu mine?" și puneți o cutie pentru "da" și "Nu." Purtați un marcator în jurul gâtului și cereți-i să completeze tricoul cu răspunsul ei.
  • Acest lucru va reaminti fata de acele note pretioase pe care băieții de la școala de mijloc să folosească pentru a întreba fetele și va râde și va accepta în mod natural.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete la Promoție Pasul 21
    5. Coordonați un dans cu niște prieteni talentați. Făcând un dans de corny cu prietenii tăi în fața fetei este modalitatea perfectă de ao cere lui Prom. Faceți dansul după școală, în holuri sau chiar și cantină.
  • Când dansul sa terminat, stai într-o linie cu prietenii tăi, tot drumul pe partea dreaptă. Apoi, toată lumea își va îndepărta cămășile din stânga la dreapta, până când vor exprima "BALUL DE ABSOLVIRE-?" Cămașa dvs. va avea semnul de întrebare pe el.
  • Acest dans stupid va arăta fata că ești destul de confortabil cu tine însuți să fii complet Goofy și că vei fi data perfectă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar