Cum să găsiți o rochie de absolvire

Oricine a lucrat prin cursuri dure de ani de zile știe cât de importantă este ziua de absolvire. În timp ce fotografiați cu cei dragi și stați cu mândrie cu colegii de clasă, rochia de absolvire poate fi la fel de importantă. S-ar putea să vă întrebați cum să găsiți rochia perfectă pentru o astfel de zi memorabilă, dar nu știți de unde să începeți. Cunoscând elementele de bază ale îmbrăcămintei de absolvire, completarea corpului și menținerea ocaziei în minte, puteți străluci în timp ce vă agitați mâinile cu profesorii și profesorii.

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginând elementele de bază
  1. Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 1
1. Uită-te la codurile de îmbrăcăminte. Unele școli pot interzice rochii stravete sau spaghete. Dacă este cazul, nu căutați rochii de absolvire care ar încălca codul de îmbrăcăminte. Verificați cu un profesor, profesor sau absolvent anterior, dacă nu sunteți sigur de unde să găsiți un manual.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 2
    2. Alegeți țesătura potrivită pentru sezon. Dacă absolvi în primăvară, este posibil să nu doriți să purtați o lână, rochie de pulover. În plus, puteți obține Toasty în auditoriul de absolvire cu o mulțime de oameni. Bumbac, mătase și raion sunt toate țesăturile ușoare de greutate bune pentru primăvară. Dacă se întâmplă să absolvi în toamnă, alegeți amestecuri de bumbac gros sau bumbac, care vor respira în continuare sub roba dvs.
  • Lenjeria este o țesătură excelentă pentru lunile umede extra fierbinți, datorită respirației sale superioare.
  • Lana este mare în vreme rece, pentru că va izola încă respirația.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 3
    3. Decide cu privire la un buget. Veți găsi o mare varietate de locuri pentru a face cumpărături pentru rochii. Aceasta include pretutindeni de la magazinele cu lanț de discount la buticuri de specialitate care vând și rochii de nuntă. Puteți găsi rochia potrivită indiferent unde vă faceți cumpărături, dar menținerea bugetului dvs. poate ajuta la restrângerea câmpului de joc. Amintiți-vă că magazinele departamentelor diferite au prețuri diferite.
  • Uită-te la magazinele de reduceri, cum ar fi Forever 21 sau unele magazine online, dacă bugetul dvs. scade sub o sută de dolari.
  • Puteți să vă uitați în magazinele departamentului, dacă aveți un buget de până la trei sute de dolari.
  • Boutique Dress Magazine sunt atunci când banii nu sunt obiect.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 4
    4. Alegeți lungimea potrivită. Cele mai multe rochii vor arăta cel mai bine chiar deasupra sau sub genunchi în ziua de absolvire. Dacă întâmpinați o cină formală sau o sărbătoare după ceremonie, vă puteți uita la rochii mai lungi, dar asigurați-vă că nu sunt prea lungi. Nu ați vrea să călătoriți pe drum spre scenă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 5
    5. Complimentați culoarea capacului și a rochiei. Păstrați culorile de absolvire în minte în timp ce faceți cumpărături pentru rochii. Doar pentru că majoritatea vor fi acoperite, nu înseamnă că Hemlines sau Necklines nu se poate uita. Alegeți o culoare care se va potrivi culorilor școlare, deci va arăta frumos în imagini și cu sau fără robie. Nu purtați o rochie roz roz, cu un capac portocaliu.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 6
    6. Potriviți rochia la pantofii dvs. În toată actualitatea, va fi pantofii dvs. care vor fi văzuți cel mai mult la plimbare pe scenă. Alegeți mai întâi pantofii și potriviți-vă rochia pentru ei. Asigurați-vă că puteți merge confortabil și potriviți nu numai culoarea rochiei dvs., ci stilul pentru ei. Pene se pot potrivi cu o rochie de culoare flirtă, în timp ce pompele negre, din piele pot fi mai bune cu o rochie de teacă.
  • Partea 2 din 3:
    Cumpărături pentru rochia perfectă
    1. Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 7
    1. Începeți vânătoarea devreme. Nu vă subliniați prin cumpărături pentru o rochie de absolvire în ultimul moment. Începeți să căutați cât mai curând posibil, de preferat cu câteva luni înainte de timp. Veți putea să vă cântăriți opțiunile, să rămâneți la buget și să găsiți unul care vă plătește perfect.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 8
    2. Luați de-a lungul unui prieten de încredere sau relativ pentru opiniile. Uneori este greu să decideți asupra unor lucruri importante ca o rochie de absolvire pe cont propriu. Un prieten apropiat sau o rudă vă poate spune ceea ce arată bine și ce nu. Utilizați mai întâi propria judecată, dar pot să indice lucrurile despre potrivire și culori, nu puteți observa în mod normal.
  • Ia-i pe colegii absolvenți, dacă poți. Acest lucru vă va împiedica să alegeți aceeași rochie.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 9
    3. Luați în considerare opțiunile online. Magazinele de rochie online au adesea o selecție largă. Utilizați filtre pentru a vă restrânge alegerile. Filtrați după opțiuni cum ar fi stilul, tăierea, imprimarea, lungimea sau ocazia. Unele magazine online au chiar selecții specifice pentru ziua de absolvire. Examinați politica de returnare înainte de a cumpăra în cazul în care nu vă place o rochie, după ce încercați.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 10
    4. Găsiți imprimarea și culoarea potrivită. Timpul anului absolut va juca un rol important în alegerea unei imprimări și a unei culori. Rochii florale de culoare deschise sunt potrivite în primăvară, în timp ce Ginghamul întunecat este mai adecvat în toamnă. Aceasta este doar o orientare! Lăsați stilul personal să vină mai presus de toate.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 11
    5. Amintiți-vă că veți fi în fața familiei și profesorilor. Fluturați-vă figura la bucuria inimii, dar amintiți-vă prea multă țesătură de îmbrățișare a corpului poate fi inadecvată în ziua de absolvire. Sari peste clubwear și optează pentru o rochie semi-formală sau casuală care este drăguță, dar lasă loc pentru imaginație.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 12
    6. Amintiți-vă după petrecere. Ziua de absolvire rareori include doar o ceremonie de absolvire. Probabil veți merge cel puțin la cină cu prietenii apropiați și familia. Purtați o rochie de vară pentru o petrecere de absolvire în aer liber sau o rochie pe care o puteți scoate în oraș pentru a dansa noaptea departe.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea celui mai bun stil
    1. Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 13
    1. Flutter Figura dvs. Stilul de rochie pe care îl decideți că va avea multe de-a face cu ceea ce arată bine pe tipul corpului. Puteți minimiza zonele pe care le-ați conștient de sine sau să accentuați părți ale corpului dvs. sunteți mândru. Arătați-vă figura de clepsidră cu o talie îndoită sau colaborată. Alegeți o talie Imperiului, dacă doriți rochia dvs. să curgă în jurul unei secțiuni la mijlocul unei secțiuni.
    • Redați curbe cu țesătură ruptă în jurul bustului și șoldurilor.
    • În jos-redați jumătatea de jos cu o rochie montată de la talie în sus și aruncată sub ea.
    • Opriți umerii largi, purtând o rochie de linie care se strecoară ușor la talie.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 14
    2. Alegeți un neckline. Necklines de rochii vin la fel de multă varietate ca tăiere. Dacă aveți bijuterii speciale pentru ziua de absolvire, cum ar fi colierul perlat al bunicii dvs., cu siguranță trebuie să decideți pe un neckline. Poate doriți ca un gât scoțat sau v să-i arate. Alegeți deloc Neckline cu o rochie fără bretele și purtați un colier de instrucțiuni.
  • Du-te conservator cu un neckline mare.
  • Un pic de scindare este bine, dar nu mergeți peste bord.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 15
    3. Arătați-vă personalitatea. Cel mai bun mod de a vă simți bine în ceea ce purtați este să vă arătați stilul și personalitatea. Fii feminin cu garnituri și arcuri. Fi chic în ceva simplu și întuneric. Fi plin de farmec cu atingeri de scânteie sau paiete. Purtând o rochie care vă ajută să vă exprimați stilul individual, vă va ține strălucirea în ziua de absolvire.
  • Imagine intitulată Găsiți o rochie de absolvire Pasul 16
    4. Modificați rochia ta. Uneori puteți găsi rochia perfectă, dar aveți nevoie de talie sau bustul luat în. Potrivirea unei rochii este importantă. Asigurați-vă că vă duceți la o crăpătură bine revizuită pentru măsurători și modificări. Ei pot pune atingere finala pe o rochie pentru a vă ajuta să vă simțiți cea mai bună.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să cereți ceea ce căutați, în timp ce faceți cumpărături.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar