Cum să deveniți un mare chatter pe internet

Chat-ul pe Internet este o artă a cărei ambarcațiune este apreciată și rareori chiar recunoscută.Acest lucru vă va arăta cum vă puteți perfecționa abilitățile de chat și puteți deveni o discuție de mare prosodie și renume.Să începem!

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți o mare discuție pe internet Pasul 1
1. Pregătiți-vă pentru experiența de chat.Ați citit cele mai recente știri, verificați site-urile de marcare socială, cum ar fi Reddit și Digg? Sunteți familiarizați cu umorul comun de Internet-meme?Acestea sunt materiile prime de pe bancul de lucru de chat.Fără aceste fundamente, chat-ul dvs. va fi trecut cu vederea și poate fi chiar periculos pentru dvs. și pentru computerul dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți o mare discuție pe internet Pasul 2
    2. Porniți echipamentul de chat.Se numește suita standard de productivitate pentru chat-ul pe Internet "mirc".Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune, astfel încât să nu fiți "tocat".Înainte de a vă conecta la un site de chat, asigurați-vă că vă personalizați mediul de chat cu culori și fonturi care conduc la cogniția rapidă și producția de proză de chat de înaltă calitate.
  • Imaginea intitulată Deveniți o mare discuție pe internet Pasul 3
    3. Cunoașteți-vă mediul de chat. Camere de chat, sau "Canale de chat", Vino într-o mulțime de diferite tipuri diferite. "Chat-World" canal și "Mp3" Canalele sunt ca ecologii de chat diferite ca pădure de ploaie și stepă pe pământ.Înțelegeți că audiența dvs. poate căuta discuții casual despre blogging sau pot păstra liniște până când sunt abuzz cu lansarea celui mai recent software de Internet.
  • Imaginea intitulată Deveniți un mare chatter pe internet Pasul 4
    4. Începeți să discutați.Singura modalitate de a gusta o piersică este să muște în ea.Sniffing vă va duce până acum, fie că este un scaun sau un fruct organic.Faceți glume și observații pline de umor și asigurați-vă că ați împărtășit orice legături noi pe care le-ați găsit în discuție.Împărtășind cele mai recente "Site-ul amuzant" este o parte importantă a interferenței de internet Chat.
  • Imaginea intitulată Deveniți un mare chatter pe internet Pasul 5
    5. Ține ochii în timp.Chat-ul poate să-l amestece cu adevărat orele.Cu fluxul de informații de douăzeci și patru de ore de pe site-urile Internet, bloguri și fișiere de Internet, există întotdeauna ceva de chat.În plus, vorbele din întreaga lume oferă întotdeauna perspective proaspete și perspective.Asta face ca discutarea atât de distractivă.Este întotdeauna proaspătă și provocatoare!
  • Imaginea intitulată Deveniți o mare discuție pe internet Pasul 6
    6. Să fie conștienți de sine și să trageți pentru următorul nivel în chat.Acum ești o discuție.Dar ești un mare chatter?Dacă ați urmat cu atenție acești pași, aveți o șansă excelentă de a deveni unul.Continuați să vă concentrați pe fundamentele menționate mai sus și să vă mențineți instrumentele lustruite.Investiți timpul în descoperirea celor mai bune surse de știri și umor de Internet.Noroc și muncesc din greu!
  • sfaturi

    Nu uitați să rămâneți hidratați.
  • Nu puneți vreodată "haha ok" sau "laugh out Loud" sau ceva de genul asta. Doar ucide conversația
  • Fii flexibil - experimentați cu diferite comunități de chat și abordări de chat.Floarea numerică de chat-uri de internet are cât mai multe arome ca Ben & Jerry și Haagen-Daaz combinate.Vedeți dacă le puteți încerca pe toți!
  • Pentru a preveni rănirea gravă, efectuați întinderea degetului înainte de a discuta. 10-30 minute de o întindere bună va fi suficientă.
  • Păstrați suita de productivitate la internet de chat actualizat prin vizitarea regulată a actualizării Microsoft.
  • Amintiți-vă, în timp ce site-urile de marcare socială, cum ar fi Digg și Reddit, vor avea un conținut nou și important pentru a fi citit, cea mai mare parte a internetului va fi deja văzut-o până când o faceți.Nu postați link-uri de pe aceste site-uri decât dacă ridiculizarea și barburile verbale dureroase sunt la gustul dvs!
  • Pentru a asigura un spațiu de lucru confortabil de chat, asigurați-vă că ajustați înălțimea scaunului, astfel încât să stați la o înălțime mai mică decât tastatura dvs.
  • Avertizări

    Chatting pe Internet poate fi dependență.Pentru chaturi mari, este și mai mult.Pace și îți amintești să îți mențineți contactele sociale în viața reală.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Internet Chat Productivity Suite
    • Blind-uri / nuanțe pentru a maximiza contrastul ecranului pentru asimilarea optimă de chat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar