Cum să vă curățați corpul prin post

Pentru oriunde de la câteva zile până la câteva săptămâni, vă puteți ajuta la întinerirea corpului prin post, tăindu-vă de la o varietate de alimente solide. Puteți face sucuri de băut rapid sau apă sau prin evitarea consumului cu totul pentru o anumită perioadă de timp. De sute de ani, culturile din întreaga lume au folosit postul ca o modalitate de a curăța corpul. Înainte de a începe, trebuie să fiți sigur că sunteți sănătoși și bine educați pe metode de repaus sigure.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru rapid
  1. Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul 1
1. Asigurați-vă că sunteți suficient de sănătoși pentru un rapid. În timp ce scopul unui rapid este de a vă ajuta să vă curățați corpul, asta nu înseamnă că toată lumea poate face acest lucru. Dacă aveți anumite condiții de sănătate sau nu sunteți suficient de sănătoși pentru a merge fără alimente solide pentru mai multe zile, postul poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră.
  • Nu repede dacă aveți boală de rinichi. Curățarea va crea niveluri ridicate de potasiu și alte minerale din sângele dvs. Deoarece rinichii dvs. nu funcționează corect, acest lucru poate fi periculos pentru dvs.
  • Dacă sunteți diabetic, cel mai bine este să nu faceți un suc rapid. Bazându-se pe sucuri pentru nutriția dvs. implică aportul greu de zaharuri. Acest lucru poate provoca sporirea zahărului din sânge, ducând la oboseală, pierdere în greutate inexplicabilă, vedere neclară, foamete excesive și sete și timp de vindecare mai lent pentru răniri și infecții.
  • Nu faceți un suc rapid dacă sunteți în chimioterapie. Corpul dvs. va lua în antioxidanți crescuți de la sucuri și niveluri mai scăzute de proteine.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 2
    2. Discutați cu medicul dumneavoastră. Înainte de a trece la orice schimbare substanțială a dietei dvs., ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că nu există alte preocupări potențiale. Ei vor putea să vă informeze dacă există anumite aspecte ale sănătății dvs. pe care ar trebui să le aveți preocupat.
  • Dacă postați un motiv de sănătate specific, trebuie să vă asigurați că faceți acest lucru sub supravegherea unui medic sau a dieteților. Ele vă vor ajuta să urmăriți obiectivele fizice, precum și să țineți un ochi pentru semne de avertizare ale altor probleme de sănătate.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul 3
    3. Decideți cât timp intenționați să faceți rapid. Nu există nici o modalitate de a face o clipă de curățare și în funcție de experiența și interesul dvs. în program, puteți fi rapid pentru cât mai puțin ca o zi sau până la câteva luni. Când vă gândiți la lungimea dvs. de post, luați în considerare sănătatea, costul și capacitatea dvs. de a rămâne cu programul.
  • Există multe tipuri diferite de programe de curățare acolo, fiecare cu propriile recomandări pentru timpul de post. Indiferent de cea pe care o alegeți, asigurați-vă că urmați liniile directoare. Extinderea rapidă dincolo de recomandările lor nu va face să funcționeze mai bine.
  • Dacă sunteți nou la post, ar trebui să începeți cu un scurt post de o zi sau un weekend. Dacă doriți să faceți rapid pentru perioade mai lungi de timp, va trebui să vă deplasați până la asta.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 4
    4. Aflați ce intenționați să cheltuiți. Curățare, fie printr-un program, fie prin utilizarea propriului tău storcător, poate fi scump. Programele de curățare pot rula la aproximativ 65 de dolari la 70 de dolari pe zi, care se adaugă pentru câteva zile sau săptămâni în care vă aflați în program. Juicers sunt oriunde de la 30 până la 300 de dolari, plus costul fructelor și legumelor proaspete pentru a stoarce. Asigurați-vă că ați salvat banii de care aveți nevoie pentru a trece prin curățarea voastră.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 5
    5. Stocați ceea ce aveți nevoie. Dacă întâmpinați rapid o apă sau suc de suc, asigurați-vă că calculați cât de mult lichid intenționați să beți în timpul dvs. Aceasta include cât de des intenționați să beți și cât de mult cu fiecare porție. De asemenea, veți dori să fiți pregătiți pentru ceea ce urmează.
  • Dacă vă curățiți printr-un program, acestea pot furniza sucuri pentru dvs. Asigurați-vă că nu aveți nevoie de suplimente suplimentare la acel suc și, dacă faceți acest lucru, obțineți suficient pentru lungimea întregului rapid.
  • Asigurați-vă că aveți mâncarea pe care o veți sparge și cu ușurință. Cumpărături pentru mâncare după ce nu mănâncă timp de câteva zile sau săptămâni, poate duce la cumpărarea prea multor lucruri greșite. Asigurați-vă că aveți o mulțime de alimente ușor digerabile, cum ar fi fructele și legumele proaspete, precum și alimentele lichide ca supa.
  • Partea 2 din 3:
    A face un rapid
    1. Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 6
    1. Rămâi în program. Dacă rapidul dvs. implică consumarea de ceaiuri sau lichide la anumite puncte în timpul zilei, asigurați-vă că o faceți. În majoritatea cazurilor, utilizați sucurile de curățare ca înlocuitor pentru mesele dvs. regulate. Lipirea la program va păstra sistemul dvs. digestiv regulat și pe drumul cel bun și vă va ajuta să rămâneți disciplinați cu programul.
    • Dacă nu se adresează altfel, o bună regulă de bază este aceea de a avea un pahar de suc sau apă (în funcție de curățarea dvs.) în timpul fiecărei mese regulate. Asta înseamnă un pahar când te trezești (pentru micul dejun), unul la prânz (pentru prânz) și unul seara (pentru cină). Puteți să le completați cu ochelari mai mici între mese pentru a vă ajuta să vă mențineți hidratați.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 7
    2. Găsiți modalități de relaxare. Postul este doar o parte din curățarea corpului tău de toxine. Utilizați această ocazie pentru a prelua alte activități de relaxare pentru a ajuta la dezrentrarea și revitalizarea corpului. Meditația și Yoga sunt ambele modalități bune de a vă ajuta să vă clarificați mintea.
  • Medita. Găsiți un loc liniștit și intrați într-o poziție de ședere confortabilă. Închideți-vă ochii pentru a evita privirea lumii și concentrați-vă pe altceva decât pe stresul dvs. Poate fi controlat respirația, gândindu-se la mișcarea lentă a mușchilor corpului sau chiar concentrându-se doar pe un obiect îndepărtat față de excluderea tuturor celorlalți. Dacă vă ajută, puteți repeta o mantra pentru a vă ajuta să vă clarificați mintea.
  • Încercați yoga. Asigurați-vă că aveți un spațiu clar și liniștit în care vă puteți deplasa fără obstrucție sau întrerupere. Cercetați mai multe întinde pentru a face pe cont propriu și încercați-le. Dacă nu vă simțiți confortabil să lucrați singur, puteți începe să participați la o clasă. Dacă sunteți un începător, începeți ușor și măriți încet frecvența și intensitatea exercițiului dvs.
  • Exercițiu ușor. Postul înseamnă că nu veți lua în calorii și nutrienți găsiți în alimente. Dacă trebuie să vă exercitați și să vă deplasați, să rămâneți la antrenamente cu intensitate scăzută. Lucruri cum ar fi mersul pe jos sau o scurtă înot, vă pot da un antrenament fără a vă împinge corpul prea tare. Evitați lucrurile cum ar fi antrenamentul în greutate sau lungi.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul Pasul 8
    3. Obțineți somn regulat. Metabolismul dvs. va fi mai mic pe măsură ce consumați mai puțin, deci va trebui să vă conservați energia. Asigurați-vă că obțineți o cantitate bună de somn, în jur de șapte până la opt ore în fiecare noapte și că dormiți într-un program normal. Cleanse este deja un șoc pentru sistemul dvs. - nu doriți să adăugați altul prin schimbarea modului în care dormiți.
  • În primele câteva zile, puteți chiar să vă gândiți să vă culcați puțin mai devreme decât de obicei. Acest lucru vă va ajuta organismul să vă ajusteze la nivelurile de energie în schimbare.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul Pasul 9
    4. Terminați-vă repede. Postul ar trebui să fie temporar și în cele din urmă va trebui să vă întoarceți la mâncarea alimentelor solide. Când repede, luați mai puține calorii și nutrienți cum ar fi proteina. Reducerea numărului de calorii vă va diminua energia și vă va reduce metabolismul. Dacă nu obțineți suficientă proteină, corpul dvs. va începe să distrugă țesutul muscular pentru energie, determinând să pierdeți mușchiul în loc de grăsime.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul Pasul 10
    5
    Ușurează înapoi în mâncare. Când ați terminat postul, nu puteți începe să mâncați ca și cum ați făcut înaintea curățării. În schimb, începeți cu câteva zile de alimente cu conținut scăzut de grăsimi și construiți lent consumul de proteine ​​și carbohidrați complexi. Poate fi de până la o săptămână până la 10 zile înainte de a începe să mănânci așa cum ai făcut înainte de post.
  • Pentru prima zi sau două, este bine să mănânci lucruri care sunt similare cu ceea ce ați consumat deja. Acestea sunt fructe și legume proaspete, în formă solidă de data aceasta, precum și alimente naturale cum ar fi nuci și semințe. Alimentele lichide ca supa sunt, de asemenea, modalități bune de a vă ușura înapoi în mod obișnuit.
  • Ca o altă modalitate de a ușura retragerea în programul regulat, luați în considerare schimbarea uneia dintre mesele dvs. cu un pahar de suc. Aceasta este o altă modalitate bună de a evita supraîncărcarea sistemului dvs. digestiv odată ce curățarea sa terminat.
  • Partea 3 din 3:
    Încercând diferite tipuri de posturi
    1. Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 11
    1. Du-te repede. Unul dintre cele mai simple fotografii pe care le puteți face este o apă rapidă, unde nu consumați nimic altceva decât apă ca o modalitate de a pierde rapid greutatea. Beți unul până la două litri de apă pe zi, distanțați în timpul orelor obișnuite de masă. Puteți să o completați cu o felie de lămâie.
    • Fast-ul dvs. nu trebuie să fie foarte lung, de preferință sub 72 de ore. De asemenea, asigurați-vă că spațiul de spațiu între posturi, cel puțin 3 săptămâni, pentru a vă construi puterea.
    • Veți dori să evitați să faceți mult timp în timp ce pe apă rapid, asigurându-vă că sunteți pregătiți să vă odihniți de multe ori. Dacă puteți, petrecerea rapidă a apei într-o retragere sau clinică supravegheată, unde puteți fi monitorizați îndeaproape de profesioniști, este cea mai sigură opțiune.
    • Când este făcut sub supraveghere medicală, postul de apă poate fi un mijloc sigur și eficient de a normaliza tensiunea arterială. De obicei, acesta funcționează cel mai bine ca o poartă pentru a continua dieta și stilul de viață, mai ales că nu veți putea trăi de pe apă rapid de mai mult de câteva zile.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 12
    2. Încercați postul intermitent. Aceasta este o practică de post care nu este vorba de a nu mânca deloc, dar mai multe despre a lua pauze mai lungi între mese. Există o mulțime de flexibilitate în acest tip de post, deoarece veți face decizia conștientă de a sări peste mese. Aceasta este o modalitate populară de a vă gândi la consumul între dieta Paleo.
  • Un plan bun de pornire este metoda de 16/8, unde restricționați timpul în care mâncați. Găsiți o fereastră de opt ore, spuneți 10:00 la ora 18:00, și mâncați doar în acel moment. Care vă va oferi 16 ore în restul zilei în care veți fi rapid.
  • În unele planuri de post, nu evitați să mâncați în anumite zile, ci pur și simplu consuma mai puțin alimente. Pe dieta de 5: 2, de exemplu, ați putea înlocui o cină completă cu ceva mic ca o ceașcă de iaurt sau o bucată de fructe două zile din săptămână. O parte din truc este de a vă menține consumul de calorii consistent în celelalte zile, pentru a vă asigura că obțineți numărul corect de calorii.
  • Acest tip de post este menit să fie legat de o dietă mai sănătoasă. Asigurați-vă că consumați alimente bogate în nutrienți, cum ar fi fructe proaspete și legume și carne bogată în proteine. Evitați alimentele prelucrate și lucrurile ridicate în sare și zahăr.
  • Aceasta nu este o dietă bună pentru oamenii care doresc să gustări la fiecare câteva ore. În plus, diabetici ar trebui să evite ca perioade lungi de timp fără a mânca poate provoca nivelul lor de zahăr din sânge să devină prea scăzut.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 13
    3. Încercați un plan de suc de începători. Dacă nu ați făcut niciodată un suc de curățare înainte, nu ar trebui să sariți. Încercați un rapid începător care va dura doar pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru vă va permite să vedeți dacă postul este potrivit pentru dvs. și vă va ajuta să începeți.
  • Veți dori să obțineți o varietate de fructe și legume pentru dieta începătorului tău. Căutați alimente grele cu un conținut ridicat de apă. Acestea includ morcovi, mere, țelină, sfeclă, ghimbir, portocale, lămâi și verdeață cu frunze. Obțineți un amestec de culori pentru a obține o varietate de substanțe nutritive. Se amestecă și se potrivesc cu legume diferite pentru a găsi arome pe care le doriți. Dacă nu vă plac anumite legume, nu aveți nevoie să le mâncați.
  • Bea încet. În loc să vă faceți sucul și să-l dați cât mai repede posibil, să vă ajutați să mergeți încet. Ia mici sipuri și nu înghiți imediat. Swish fiecare savure în jurul gurii un pic pentru a se amesteca cu saliva înainte de a înghiți.
  • Rapid pentru una până la trei zile. Dacă sunteți începători, va fi greu să mergeți mult mai mult. Postul pe un weekend, vineri până duminică, vă va lăsa să rupeți dieta. Pentru că este weekend-ul, veți avea și mai multă libertate în programul dvs. pentru a face sucuri proaspete și pentru a vă planifica consumul.
  • Imaginea intitulată Curățați corpul prin postul de post 14
    4. Încercați Maestrul Cleanse. Una dintre cele mai frecvente și populare diete de curățare, Maestrul Cleanse este o modalitate de a pierde rapid greutatea. Consumând o băutură "limonadă" special mixtă, este posibil să puteți pierde în greutate. Asigurați-vă că ați discutat despre planul dvs. de a fi rapid cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca acest lucru.
  • Începeți cu procesul de ușurință. Cu câteva zile înainte de repede, veți dori să vă pregătiți fizic și mental pentru curățare. Schimbați dieta, comutarea meselor la fructe și legume organice, apoi suc.
  • Face limonada. Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie proaspătă de la o jumătate de lămâie, 2 linguri de sirop de arțar, 1/10 linguriță de piper Cayenne și 1 până la 2 cești de apă. Tăiați lămâul în jumătate și sucul în fiecare jumătate separat. Amestecați restul ingredientelor împreună cu sucul de lamaie dintr-un pahar. Beți-l imediat, nu lăsați-l să stea sau să aștepte.
  • Rapid timp de 10 zile. Majoritatea practicanților principali de curățare nu vor recomanda să meargă mai puțin de 10 zile. Unii oameni sunt dispuși să împingă timp de 14 zile sau chiar mai departe de 30 de zile. Prima dată când încercați să curățați maestrul, mai mult de 10 zile nu este recomandabil. După câteva ori trecerea prin rapidă, veți avea un sens mai bun despre modul în care vă afectează corpul și dacă puteți împinge mai departe.
  • După aproximativ 10 zile, veți dori să vă ușurați. Începeți cu suc de portocale, supe și bulion. Creșterea alimentelor brute și ecologice și încercați să evitați adăugarea de alimente prelucrate și a produselor lactate.
  • sfaturi

    În timp ce beneficiile de sănătate ale postului sunt încă dezbătute în mod fierbinte, trecând rapid poate fi un început bun pentru a lua schimbări mai substanțiale în dieta sau viața. Controlul necesar pentru un scurt rapid vă poate ajuta să dezvoltați disciplina necesară pentru a obține un control mai mare asupra vieții voastre.
  • Energia voastră va fluctua în timpul rapidului, în funcție de cât de departe de ea sunteți și cât de des ați făcut-o. Multe cronometre vor simți cele mai bune în a doua zi, deoarece sistemul lor digestiv mai ușor le oferă mai multă energie.
  • Pot exista o serie de efecte secundare pe care le veți experimenta în timp ce postul, mai ales dacă sunteți începător. Efectele obișnuite includ dureri de cap, oboseală, gândire dificultate, moodiness, dureri de stomac și dureri de foame.
  • Avertizări

    Postul nu este o modalitate eficientă de a pierde în greutate. Veți scăpa de câteva kilograme în timpul rapidului, dar le veți câștiga repede după ce ați terminat. De fapt, cu metabolismul dvs. mai mic, probabil că veți câștiga în greutate chiar mai repede după ce ați încercat să curățați. Utilizați pierderea în greutate de la Rapid ca un început la un stil de viață mai sănătos, nu o modalitate de a vărsa kilograme.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar