Cum să apărați în post

O infracțiune bună este rară, dar nu la fel de rară ca și o apărare bună. Apărarea corectă a postului este probabil cea mai mare diferență pe care un jucător îl poate face pe capătul defensiv. Citiți mai departe pentru a afla cum să o faceți.

Pași

  1. Imagine intitulată apără în postul postului 1
1. Utilizați o mulțime de contact a corpului, dar fiți subtil despre asta. Apărătorii pot scăpa cu o mulțime de contacte în post.
  • Imagine intitulată apără în postul 2
    2. Nu lăsați adversarul tău în vopsea! Dacă jucați baschet de stradă, nu există o regulă de trei secunde, dar nu există, de asemenea, faulturi de bile și majoritatea jucătorilor de stradă cred că este bine să împingeți jucătorul ofensiv din cheie.
  • Imagine intitulată apăra în postul 3
    3. Odată ce adversarul dvs. este în afara cheii, corpul îl corpul într-un unghi de oprire. Cu alte cuvinte, nu stați între adversarul și coșul când nu are mingea. În acest fel, el nu vă poate sprijini în jos sau vă poate da o lovitură pe trecerea de intrare.
  • Imagine intitulată apără în postul Pasul 4
    4. Fura pasul de intrare. Majoritatea jucătorilor ofensivi nu au nicio idee cum să facă o trecere bună, deci faceți-i să plătească. Trebuie să vrei mingea. Dacă vedeți o trecere slabă sau inexactă, mergeți la el. O altă mișcare vă plasează brațul între brațul adversarilor și trunchiului, doar un braț pentru a deflecta trecerea.
  • Imagine intitulată apăra în postul Pasul 5
    5. Dacă trecerea de intrare are succes, obțineți între bărbatul dvs. și coșul dvs. Încercați să-l faceți să treacă sau să meargă sub bord și în afara limitelor.
  • Imagine intitulată apăra în postul 6
    6. Citiți-i loviturile și asigurați-vă că îl loviți în același timp pe care îl lovește. Acest lucru face ca acesta să pară că vă țineți poziția și nu-l bateți cu adevărat. Dacă te-ai prins pe el greu, vei fi chemat pentru un fault. Dacă vă lovește destul de greu, floppingul poate atrage o taxă sau poate împinge greșit. (împiedicarea progresului).
  • Imagine intitulată apără în postul postului 7
    7. Când se pare că va sări în tine, du-te "drept în sus și în jos" astfel încât să nu vă numiți pentru un fault. Plantați picioarele și stați drept cu ambele mâini în sus. Faceți-o evidentă a funcționarului pe care îl întâmpinați într-o poziție defensivă legală. O notă bună este să vă păstrați palmele în sus. În acest fel, nu există nici o modalitate posibilă de a fi chemat pentru un fault.
  • Imagine intitulată apără în postul 8
    8. Dacă te hrănește, acesta este un fault. Dacă sunteți într-o ligă, faultați-l și spuneți calm Ref să-l urmăriți. Dacă sunteți pe stradă, falsificați-l din greu. Nu poți apela, dar îl poți lăsa să știe ce crezi despre asta.
  • Imaginea intitulată apăra în postul 9
    9. Dacă folosește o picătură, singura dvs. speranță de apărare legală este de a-și bloca lovitura. E sub coș acum, așa că trebuie să meargă direct cu mingea. El este, de asemenea, destul de vulnerabil de când te confruntă acum. Cea mai eficientă apărare împotriva pasului de scădere este un blocant din partea slabă, deoarece, de obicei, jucătorul ofensiv nu observă că vine ajutorul. O altă opțiune ar putea fi să-l dați să scadă prea scăzut sub coș, executați riscul unui fault de împingere.
  • sfaturi

    Dacă intenționați să dublați un post de post, așteptați până când se întoarce sau până când pune mingea pe pământ. Acest lucru vă va face dublu mai eficient.
  • Coborâți șoldurile, acest lucru scade centrul de greutate. De asemenea, la această poziție coborâtă, vă faceți mai largă folosind picioarele pentru a vă deplasa mai repede și a crea un obstacol mai mare pentru jucătorii ofensivi pentru a merge în jur. În plus, gata să sari pentru un bloc sau o revenire.
  • Amintiți-vă, baschetul este un sport de contact, dar nu să fie extrem de brutal. Oamenii au fost răniți sever de mișcări defensive rele sau de jucători prea agresivi. Așa că nu lăsați frustrații să lovești greu. Chiar dacă este accidental.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar