Cum de a încorpora un post instagram

Puteți încorpora Clipuri Instagram sau poze pe pagina dvs. web. Când ați încorporat unul dintre dvs Instagram posturi, Oricine cu un link cu postul respectiv va fi capabil să o vadă. Puteți încorpora posturile publice.Postările private nu pot fi încorporate.Acestyarticul vă va învăța cum să încorporați un post Instagram!

Pași

  1. Imaginea denumită încorporarea unui post de instagram 1
1. Mergi la https: // Instagram.COM / Într-un browser web.În prezent, aplicația Instagram pentru smartphone-uri și tablete nu vă permite să copiați codul încorporat. Pentru a obține codul încorporat pentru un post Instagram, trebuie să vă conectați la Instagram prin intermediul browserului web de pe computer, smartphone sau tabletă.
  • Dacă nu sunteți conectat în prezent la Instagram, conectați-vă utilizând numărul dvs. de telefon și parola.Este posibil să fie necesar să recuperați codul de verificare din mesajele dvs. text.
  • Imaginea intitulată încorpora un Post Post Instagram 2
    2. Navigați la postarea pe care doriți să o încorporați pe site-ul dvs. Web. Poate fi una dintre postările proprii sau postarea pe care altcineva a făcut-o.
  • Imagine intitulată Opțiunea Instagram Post.jpg
    3. Faceți clic sau apăsați pictograma deasupra postului.Este butonul cu trei puncte din colțul din dreapta sus de deasupra fiecărui post.Aceasta afișează un meniu pentru postare.
  • Imaginea intitulată încorpora un Post Post Instagram 4
    4. Faceți clic sau apăsați Încorporare.. Acum, veți vedea codul HTML într-o nouă cutie pop-up.
  • Dacă doriți să eliminați subtitrarea din postul selectat, doar debifați Include titlul cutie.
  • Dacă nu vedeți "Încorporare" Opțiunea, este probabil un cont privat sau o postare privată și nu poate fi încorporată.
  • Imagine intitulată Încorpora un Post Post Instagram 5
    5. Faceți clic sau apăsați Copiați codul încorporat.Acest lucru copiază codul HTML încorporat în clipboard. Alternativ, evidențiați codul HTML, faceți clic dreapta sau apăsați lung și faceți clic pe sau atingeți "Copie" opțiune.
  • Imagine cu titlu încorporat Instagram Post Eg.jpg
    6. Lipiți codul încorporat în blogul sau site-ul dvs. web. Acum, puteți vedea postul de Instagram Embed pe site-ul dvs. Terminat!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar