Cum de a sărbători un crăciun japonez

Crăciunul a fost introdus în Japonia cu doar câteva decenii în urmă, dar de atunci, a devenit foarte popular. Modul în care oamenii din Japonia sărbătoresc Crăciunul, totuși, este destul de diferit decât în ​​alte țări. Acest articol va explica diferențele și vă va învăța cum să sărbătoriți Crăciunul în stil japonez.

Pași

  1. Imagine intitulată Celebrează un pas de Crăciun japonez 1
1. Concentrați-vă pe Ajunul Crăciunului. Eva de Crăciun este adevărata zi de sărbătoare din Japonia, nu Crăciunul în sine, așa că a pus accentul pe 24 decembrie.
  • Imagine intitulată Celebrează un pas de Crăciun japonez 2
    2. Petreceți vacanța cu iubitul tău. În Japonia, Crăciunul este văzut ca o vacanță romantică mai mult decât orice. Bărbații își iau prietenele pentru mese fantezie în ajunul Crăciunului, iar cuplurile își cumpără reciproc daruri. (Copii, pe de altă parte, de obicei nu.) Dacă aveți un amant, Crăciunul este un moment minunat pentru a le face să se simtă special.
  • Uneori, Crăciunul este un moment pentru ca oamenii să se mărturisească unul cu celălalt. Invitarea pe cineva pe Crăciun are implicații puternice romantice.
  • Pe această notă, evitați să vorbiți despre Crăciun cu femei singure. Ei se simt adesea un pic acru în acel moment al anului, la fel cum single-urile din Occident s-ar putea simți în Ziua Îndrăgostiților.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un pas de Crăciun japonez 3
    3. Decora. Familiile japoneze au adesea un copac de Crăciun, iar luminile agățate în afara casei devine, de asemenea, populare.
  • Imagine intitulată Celebrează un pas de Crăciun japonez 4
    4. Mananca Kfc. S-ar putea suna bizar la urechi străine, dar KFC este o mare parte a Crăciunului în Japonia - atât de mult încât să aveți nevoie să faceți rezervări în avans pentru a intra în avans pentru a intra! Explicația pentru acest lucru este suficient de simplă, totuși. Liderii companiei KFC au descoperit că occidentalii au dorit Turcia pe Crăciun, dar se străduiesc să găsească orice. Prin urmare, au anunțat KFC ca o alternativă, chiar oferind șampanie pentru a merge împreună cu mesele și au fost extrem de reușite.
  • Popular alimente favorite japoneze la KFC pentru Crăciun sunt scurte și pui prăjit.
  • KFC vă permite să rezervați pui prăjit încă la sfârșitul lunii octombrie!
  • Cumpărați un short de căpșuni, prăjituri de prune și prăjituri de untcream. Bakerie și hoteluri populare încep să ia rezerve în octombrie!
  • Imagine intitulată sărbătoresc un pas de Crăciun japonez 5
    5. Verificați afișarea luminii. Dacă sunteți în Japonia pentru sezonul de vacanță, veți găsi cele mai multe orașe decolate cu afișaje de lumină elaborată. Magazinele și restaurantele merg la decorare. O plimbare în jur va crește probabil spiritul de Crăciun de zece ori!
  • Imaginea intitulată sărbătorește un pas de Crăciun japonez 6
    6. Așteptăm cu nerăbdare noii ani! Anul Nou în Japonia sunt mai asemănătoare cu Crăciunul occidental. Familiile petrec timp împreună, iar cina este o afacere mare. Dacă sunteți o dorință vestică pentru Crăciunul, sunteți obișnuit, noul an ar putea ajuta.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar