Cum să sărbătorim crăciunul

Crăciunul este o vacanță plină de bucurie bună, decorațiuni pline de bucurie și timp cu familia și prietenii. Indiferent dacă sărbătoriți Crăciunul secular sau religios, este o zi pentru distracție, dragoste și fericire. Pentru a sărbători Crăciunul, decorați-vă casa și faceți lucruri pentru a vă aduce în spirit. Bucurați-vă de tradițiile de Crăciun cu familia dvs. și faceți timp să vă întoarceți altora.

Pași

Metoda 1 din 4:
Decorarea pentru Crăciun
  1. Imagine intitulată Celebrează Pasul 1 de Crăciun 1
1. Puneți un copac de Crăciun și decorați-l. Puteți alege între un arbore viu sau unul artificial. Apoi, luminile șirului de pe copac, trecând de jos în sus, înfășurarea luminilor din jurul fiecărei ramuri. Adăugați ghirlande la copac, cum ar fi cele din Tinsel, Popcorn sau Cranberries, prin împachetarea lor în jurul și în jurul copacului. Puneți ornamentele preferate pe copac, cum ar fi bilele de Crăciun, stele sau într-adevăr orice trinket mic. Pentru a termina copacul, puneți un topper de copac la vârf, cum ar fi un înger sau o stea.
  • Puteți decora copacul cu ornamente de heirloom de familie sau încercați ceva nou prin decorarea unui copac cu ornamente de Star Trek sau Superhero-Tematice, trenuri mici sau personaje Disney, de exemplu.
  • Ornamentele pot fi cumpărate de casă sau cumpărate. Puteți folosi chiar și lucruri precum bomboanele de bomboane!
  • Aducerea veșnicilor în casă în timpul iernii precede de fapt vacanța de Crăciun. A fost o modalitate de a aduce viața în casă. Decorarea unui copac veșnic verde ca o tradiție de Crăciun a început în Germania în secolul al XVI-lea.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 2
    2. Agățați ciorapi peste manta. În mod tradițional, copiii ar închide șosetele reale (ciorapi) peste manta și st. Nickolas le-ar umple cu monede, alimente sau alte trinketuri mici. Acum, ciorapi tind să fie decorativi, dar încă îi atârnați peste manta pentru Santa să părăsească jucării și alte mici cadouri. Dacă nu aveți o mantală, atârnați-le de la consola de televiziune, pe o balustradă de scări sau oriunde este lângă pomul de Crăciun.
  • Ciorapii au fost atârnați de manta, deoarece acolo unde le-au pus să se usuce după o zi de iarnă umedă.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 3
    3. Luminează-ți casa cu lumini de Crăciun. Încercați să închideți acoperișul casei dvs. cu lumini sau prindeți-le prin tufișuri sau în jurul copacilor. Împingeți-i în jurul pridvorului dvs. sau faceți o limită în jurul curții. Înăuntru, încercați să-i atârnați pe manta, în rafturile sau de-a lungul lungimii unui perete lângă tavan.
  • Ați putea, de asemenea, să le înfășurați în jurul unei mâini pe scări, împreună cu niște ghirlande falsă.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 4
    4. Adăugați o scenă de naștere pentru a vă concentra pe un Crăciun religios. Crăciunul este o sărbătoare a nașterii lui Isus, astfel încât scenele de naștere sunt tradiționale. Scenele de naștere descriu nașterea lui Isus, inclusiv Maria, Iosif, cei 3 înțelepți, păstori și toate animalele care au participat. Baby Isus este plasat într-un manager. Puteți plasa mici pe manta sau în alte zone ale casei dvs. sau puteți configura o dimensiune de viață una afară.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul 5 Crăciun 5
    5. Puneți poinsettias, veșnic verzi și vâsc. Aceste plante au ajuns să fie asociate cu Crăciunul de-a lungul anilor, astfel încât să le puteți găsi de obicei la timpul de Crăciun. Stabiliți poinsettias în ghivece în jurul casei dvs. și veți avea o decorare ușoară, festivă de Crăciun. Puteți, de asemenea, să puneți o coroană veșnică sau să vă decorați cu ghirlande Fake Evergreen în casa dvs.
  • Vâscul este în mod tradițional atârnat în ușile. Dacă 2 persoane sunt prinși sub ea, ar trebui să se sărute! Vâscul precede, de asemenea, vacanța de Crăciun, dar a fost de mult timp asociată cu ea.
  • Rețineți că aceste plante pot fi otrăvitoare pentru animalele de companie, deci păstrați-le la îndemână!
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul 6 de Crăciun
    6. Face decorații pentru a vă pune în jurul casei dvs. Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a vă decora casa pentru Crăciun. Încerca făcând hârtie de zăpadă, Crearea lanțurilor de hârtie roșie și verde a hârtiei sau a ghirlandelor din popcorn și afine. De asemenea, puteți colecta conuri de pin și ramuri veșnice pentru a plasa în jurul casei dvs. Portocalele sunt adesea asociate cu Crăciunul, așa că puneți unii într-un castron. Puteți chiar să le studiați cu cuișoare pentru a face pomanderii.
  • Puteți, de asemenea, să pulverizați ramuri de copaci regulate cu aur, argint sau vopsea strălucitoare, apoi plasați-le în vase.
  • Lumanările sunt de asemenea utilizate în mod obișnuit pentru decorațiunile de Crăciun.
  • Culorile tradiționale de Crăciun sunt verzi și roșii, dar puteți folosi și alb, aur și argint, sau într-adevăr orice culoare pe care doriți să o faceți festivă de acasă.
  • De asemenea, puteți face ornamente din lucrurile pe care le aveți în jurul casei, cum ar fi hârtie sau țesătură.
  • Metoda 2 din 4:
    Intrarea în spiritul de vacanță
    1. Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 7
    1. A pus un calendar adventist să numere până la Crăciun. Un calendar de advent este alcătuit din 25 de spații care conduc până la Ziua de Crăciun. În fiecare zi, deschideți ușa, spațiul sau prezentarea corespunzătoare zilei. Multe calendare de advent au tratamente mici în ele, cum ar fi bucăți de ciocolată, jucării mici sau autocolante, una pentru fiecare zi. Alții pot avea citate sau cuvinte în ele pentru a vă aduce în spiritul de vacanță.
    • În timp ce calendarele de advent au fost în mod tradițional pentru copii, puteți găsi multe calendare tematice pentru adulți în aceste zile, cum ar fi cele cu sticle mici de vin.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 8
    2. Întoarceți muzica de Crăciun pentru a vă pune într-o stare festivă. Fie că vă place carolii de Crăciun tradițional sau imnuri sau mai multe muzici de Crăciun contemporan, cântecele de Crăciun sunt adesea omniprezente în această perioadă a anului. De obicei, tot ce trebuie să faceți este să faceți o melodie într-o stație de radio locală pentru a găsi câteva melodii de Crăciun!
  • Dacă nu aveți o stație de radio locală care joacă cântece de Crăciun, găsiți melodii online. Puteți utiliza servicii de muzică streaming pentru a le asculta.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul 9 de Crăciun 9
    3. Urmăriți filmele clasice de Crăciun pentru a afla sensul de Crăciun. Filmele clasice de Crăciun sunt sigur că vă vor pune în spiritul de Crăciun. Ele variază de la distracție și prostească la mai grave, dar majoritatea se concentrează asupra sensului de Crăciun, fie într-un sens secular, fie religios.
  • Pentru câteva filme prostești, distractive, încercați Elf, Cum grinch a furat Crăciunul, sau chiar Craciun alb sau "Miracle pe strada 34."
  • Pentru câteva filme mai grave, optați pentru una dintre numeroasele versiuni ale Un colind de Crăciun sau încercați E o viață minunată.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Pasul de Crăciun 10
    4. Citiți povestirile de Crăciun cu familia dvs. pentru a vă bucura de timpul de calitate unul cu celălalt. O mulțime de povestiri se concentrează pe Crăciunul și timpul de petrecere a le-a citit cu familia dvs. este o modalitate excelentă de a ajunge într-o dispoziție festivă. Încercați să citiți un pic de o poveste mai lungă în fiecare noapte, de exemplu.
  • Desigur, puteți merge direct la sursă și citiți povestea Crăciunului în Biblie.
  • Ai putea încerca povesti clasice, cum ar fi Charles Dickens " Un colind de Crăciun sau povestiri și poezii ale copiilor distractive, cum ar fi Cum grinch a furat Crăciunul sau "Twas noaptea înainte de Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 11
    5. Vizitați afișaje în aer liber ale luminilor de Crăciun și decoratiuni. Dacă țara dvs. sărbătorește Crăciunul, atunci veți găsi probabil o mulțime de locuri pentru a vedea lumini de Crăciun și decorațiuni. Multe orașe au pus afișaje de lumină, dar chiar dacă dvs. nu, încercați să conduceți sau să mergeți prin cartiere pentru a vedea ce au pus indivizii.
  • De sus în seara cu niște ciocolată caldă și marshmallows!
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 12
    6
    Reflectă despre motivul pentru Crăciun. Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă Crăciunul sau sunteți ruginit pe fundal, faceți o cercetare. În Biblie, puteți găsi povestea de Crăciun în Capitolele Luke 1 și 2 și Matthew Capitolele 1 și 2. Luați în considerare citirea acestor capitole cu voce tare ca parte a sărbătorii familiei dvs.
  • De asemenea, puteți căuta videoclipuri despre nașterea lui Isus. Veți găsi mulți care descriu nașterea cu Scriptura ca text primar.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 13
    7. Participați la un serviciu de lumânare de Crăciun. Multe biserici locale vor avea servicii de lumina lumânărilor în ajunul Crăciunului, de obicei noaptea târziu (aproximativ 11 p.M.), care constau în principal dintr-o scurtă predică, citirile Scripturii despre nașterea lui Isus și imnurile de Crăciun. Nu vă faceți griji dacă nu ați mai fost niciodată înainte. Bisericile așteaptă vizitatorilor, în special în zile speciale, cum ar fi Ajunul Crăciunului.
  • Adresați-vă prietenilor dacă știu despre orice servicii din apropiere sau dacă puteți participa la unul cu ei.
  • Metoda 3 din 4:
    Bucurați-vă de tradițiile de Crăciun
    1. Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 14
    1. Du-te Caroling de Crăciun. Crăciunul de Crăciun este atunci când te duci la casele altor oameni și să-i cânți cântece de Crăciun. Puteți, de asemenea, să cântați colinde la domiciliu sau să mergeți la un centru de viață senior pentru a cânta pentru ei. Tot ce trebuie să faceți este să învățați câteva melodii de Crăciun și să adunați niște prieteni.
    • Pentru ideile de cântece, încercați cele "Înghețați omul de zăpadă," "Holly, Jolly Crăciun," "Clopotele de argint," "Mergând într-o zonă de minune de iarnă", "Jingle Bells," "Micul băiețel," "lăsați zăpada" sau "începe să arate foarte mult ca Crăciunul."
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul 15 de Crăciun
    2. Ajutați-l pe tineri pentru copii în Santa. Copiii se opresc de obicei credința în Santa în jurul opt de vârstă, dar copiii mai mici vor iubi povestea lui Santa. Explicați cine este Santa și cum va veni să vizitați casa dvs. în ajunul Crăciunului.
  • Pentru a finaliza tradiția, le puteți lăsa cookie-uri și lapte pentru Santa în ajunul Crăciunului. Când sunt adormiți, beți laptele și mâncați cookie-urile, lăsând niște cruste ca dovadă.
  • Copiii dvs. au lăsat morcovi pentru reni și când adormi, nimici pe morcovi, lăsând bucăți în urmă.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 16
    3. Faceți cookie-uri de Crăciun și alte produse de coacere de vacanță. Un cookie clasic de Crăciun este prajituri cu zahar tăiat în forme de Crăciun, cum ar fi bomboane de bomboane, oameni de zăpadă, stele și bărbați cu turtă dulce. Apoi, le puteți decora cu glazură și stropire. Alte opțiuni de distracție includ Oameni de turtă dulce, melasă cookie-uri și cookie-uri thumbprint.
  • De asemenea, puteți face jurnalele yule, Torturi de fructe, sau an Plăcintă cu mere.
  • Piele de mincemeat este, de asemenea, tradițională în multe țări.
  • Făcând casele decorative din turtă dulce, glazură și bomboane sunt, de asemenea, o tradiție.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 17
    4. Bucurați-vă de cina de Crăciun cu prietenii și familia. Produsele tradiționale de Crăciun includ lucruri precum Turcia, șuncă, cartofi piure, cartofi dulci, umplutură, macaroane și brânză, caserola de fasole verde și rulouri. Cu toate acestea, mai important decât mâncarea se adună împreună cu prietenii și familia dvs. de mâncare.
  • Dacă căutați băuturi festive, încercați să beți, ouă, sherry sau vin.
  • Nu uitați să includeți unele deserturi tradiționale.
  • Nu vă fie frică să invitați mai mult decât familia dvs. Gândiți-vă la oamenii pe care îi cunoașteți cine poate fi singuri pe Crăciun și cereți-i să vină.
  • Setați masa cu o temă de Crăciun cu șervețele pliate, alergători de masă și plăci frumoase.
  • Metoda 4 din 4:
    Dându-le altora
    1. Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 18
    1. Dați cadouri prietenilor, familiei și oamenilor care au nevoie. Oferind cadouri de Crăciun este o tradiție în această perioadă a anului. Copiii primesc de obicei jucăriile de la "Santa" În ziua de Crăciun, dar este, de asemenea, obișnuit să dea cadouri altora pe care o iubești. Prezentele nu trebuie să fie mari sau scumpe. Chiar și dând un bar de ciocolată, bunuri de coacere sau cadouri mici de mână este binevenit.
    • Este, de asemenea, un moment bun al anului de a oferi cadouri celor care au nevoie. De exemplu, puteți da jucării pentru unitățile de jucării pentru familiile care sunt în jos pe norocul lor sau să trimită pachete pentru trupele de peste mări.
    • Pentru un pic de distracție, încercați să deschideți un cadou în ajunul Crăciunului. Cărți sau pijamale fac cadouri bune de Crăciun.
    • Cu toate acestea, în timp ce dăruirea cadourilor este distractivă, nu există nici un motiv să intrați în datorii pentru el. Asigurați-vă că cheltuiți doar ceea ce vă puteți permite.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun Pasul 19
    2. Mail felicitări pentru prieteni, familie și cei care au nevoie. Trimiterea cardurilor de Crăciun este o tradiție de această dată a anului și este o modalitate de a lăsa oamenii să vă cunoască. Includeți o mică notă despre modul în care vă gândiți la persoana și le doriți bine.
  • De asemenea, puteți trimite cărți de Crăciun pentru casele de îngrijire medicală sau trupele de peste mări pentru a le spune că sunt amintite la Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 20
    3. Donați caritatea dvs. preferată. Caritatea este un semn distinctiv al Crăciunului și o modalitate prin care puteți participa la aceasta este să alegeți o caritate pentru a da bani. Unele organizații de caritate comune pe care oamenii le oferă în acest moment al anului includ băncile alimentare, adăposturi fără adăpost și alte organizații de caritate care servesc celor care au nevoie.
  • Nu va trebui să vă uitați greu de găsit undeva, deoarece multe organizații de caritate au pus centre de donare și casete de această dată a anului.
  • Ați putea cumpăra, de asemenea, alimente anonim pentru o familie pe care o cunoașteți se luptă.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul 21 de Crăciun
    4. Dă-ți timpul de caritate și vecini să răspândească Crăciun Cheer. Nu trebuie să dați bani pentru a vă ajuta în această perioadă a anului. Oferiți-le să atârnă decoratiuni de Craciun pentru un vecin care nu o poate face sau sa-i trimită bunuri de coacere. Colectați alimente, pături, straturi sau alte consumabile pentru organizațiile caritabile locale sau voluntar la un adăpost fără adăpost sau o bucătărie de supă în ziua de Crăciun.
  • Dacă doriți să păstrați Crăciunul care merge pe tot parcursul anului, încercați să vă oferiți voluntarul timp o dată pe săptămână.
  • Coborbia de vacanță

    Cartea de bucate de vacanță

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      De ce este sărbătorită Crăciunul?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Crăciunul sărbătorește nașterea lui Isus Hristos. Crăciunul înseamnă masa lui Hristos. Alte tradiții, cum ar fi copacii de Crăciun, luminile, sunt din tradițiile norvegiene vechi ca un antidot pentru întunericul iernii. Vânzările sunt doar o tradiție comercială și nu sunt de fapt de-a face cu Crăciunul, doar timpul anului.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 18helpful 100
    • Întrebare
      Ce am pus în ușa mea în timpul sărbătorilor?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Încercați o coroană de viță de vie în ușă și unele lumini cu LED-uri albastre / color albastru / rece și lumini albe cu LED-uri mai mici. Du-te în jurul coroanei cu un dantelă decorativă și o ornamente sclipitoare.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 15helful 54
    • Întrebare
      Cum pot sărbători un Crăciun catolic?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Tradițiile catolice de Crăciun includ un copac Jesse, Lumanarea lui Jesse și Lumanarea Mariei. Sistemele Jesse spun povestea biblică cu simboluri de imagine. Există, de asemenea, un st. Ziua Nicolae, dar rețineți că ST. Nicholas nu trebuie confundată cu Santa Claus. Puteți face o căutare pe Internet "Tradițiile catolice de Crăciun" Utilizarea motorului de căutare preferat pentru mai multe idei sau cereți sfaturi de la un preot la Biserica dvs. Catolică locală.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 17helpful 52
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Fiți conștienți de faptul că unii oameni pot găsi Crăciunul greu, mai ales dacă un iubit este bolnav, există probleme familiale sau a iubit unul a murit. Faceți tot ce este mai bun pentru a fi respectuos față de durerea lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar