Cum să mănânci cireșe

Ciresele sunt unele dintre cele mai delicioase fructe din jur. Gustul lor dulce și dimensiunea snackable le-au făcut un favorit pentru mulți. În plus față de aroma lor unică, există o mulțime de beneficii pentru sănătate asociate cu consumul de cireșe în mod regulat, inclusiv riscurile mai mici de cancer și boli de inimă și chiar obținerea unui somn mai bun. Cu asta în minte, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să faceți cireșe o parte mai mare din dieta ta! Ca cele mai bune lucruri din viață, însă, există o artă pentru a aprecia cireșe. Concentrându-se pe gustul lor dulce, savurând sucurile lor, și savurați gândurile Tangy sunt plăceri simple Mulți oameni iau de la sine înțeles.Cel mai bun dintre toate, le puteți adăuga la majoritatea rețetelor dvs. preferate! Posibilitățile sunt practic nesfârșite cu acest fruct uimitor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Bucurați-vă de cireșe pe cont propriu
  1. Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 1
1. Cunoașteți cireșele. În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la cireșe ca un singur tip de fructe roșii mici, există multe soiuri de cireșe, fiecare cu propria lor formă, dimensiune și utilizare. Făcând o mică cercetare (precum și cunoașterea a ceea ce doriți cireșe) este o primă mișcare inteligentă. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de cireșe despre care ar trebui să știți despre:
  • Cireșele Bing sunt, fără îndoială, cea mai cunoscută, cireșă arhetipală. Ele sunt roșii și foarte versatile, atât pentru utilizarea în rețete, cât și pentru a mânca pe cont propriu.
  • Rainier cireșe sunt cireșe mari cu o nuanță galbenă pentru ei. Când sunt cele mai coapte, ele dezvoltă o culoare mai roșiatic.
  • Cireșele lawin tind să fie roșu închis și destul de mare. Sunt perfecte pentru a face blocaje.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 2
    2. Cumpărați cireșele, de preferință lucrate manual. Deși există opțiuni conservate și ambalate, veți dori să obțineți cireșe proaspete ori de câte ori este posibil. Pick-ul de mână este cea mai bună opțiune, deoarece vă oferă cel mai mult control asupra care să cumpere. Du-te la un magazin de produse locale și de încredere și cumpărați un sac.
  • De regulă, dacă primiți popularul cireș roșu Bing, ar trebui să căutați cele mai întunecate cireșe ale lotului. Ciresele mai întunecate sunt ripete și au o lovitură mai dulce pentru ei. Cireșele mai ușoare sunt, în general, Sourer și mai potrivite pentru coacere, mai degrabă decât să le mănânce singuri.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 3
    3. Spălați cireșele în apă fierbinte. Oferind cireșei dvs. o spălare bună la domiciliu va elimina orice pesticide rămase, făcându-le mai sigur să mănânce. Această regulă se aplică tuturor produselor neacoperite, deci asigurați-vă că oferiți-i o clătire înainte de a vă deplasa înainte! Punerea lor sub robinet pentru aproximativ 30 de secunde ar trebui să fie suficientă.
  • Încercați să evitați spălarea cireșelor înainte de a depozita. Adăugarea umidității le va usca și le va afecta gustul, deci este mai bine să le spălați chiar înainte de a mânca.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 4
    4. Pit de cireșe. Cel mai complex și unic aspect al consumului de cireșe este procesul de pisici. În timp ce scoateți groapa de la o cireșă nu este necesară, lăsându-i în mijloace că va trebui să scuipă groapa după aceea, deoarece mâncarea lor este ușor toxică. Este ușor să mănânci în jurul gropi de fructe cum ar fi piersici, dar o cireză este atât de mică încât ar trebui să fie îndepărtată manual. Există mai multe modalități de a face acest lucru și este recomandat să încercați cele mai multe dintre ele pentru a vedea care se potrivește cel mai bine.
  • Cea mai bună opțiune Dacă veți mânca o mulțime de cireșe este un cireș specializat. Aceste contrapoziții simple sunt, de obicei, la prețuri rezonabile și pot face procesul de pisici de mai multe ori mai repede decât ar fi dacă le faceți cu mâna.
  • Dacă nu sunteți interesat să ridicați un pitter, puteți obține un impuls constant prin utilizarea unei betisoare și a unei sticle de sticlă. Așezați cireșul deasupra sticlei cu tulpina deasupra și împingeți betisoarea prin cireș. Groapa ar trebui să cadă în sticlă, eliminând orice curățare din alte metode.
  • Dacă căutați o soluție ușoară, de bază la Pitting, luați un cuțit și tăiați în jurul marginii tulpinii. Odată ce ați tăiat-o, puteți trage groapa. Acest proces durează semnificativ mai mult decât celelalte metode enumerate, dar se va face într-un vârf dacă nu aveți o mulțime de ustensile în jur.
  • Dacă doriți să eludeți cu totul procesul de pitting, puteți achiziționa întotdeauna un pachet de cireșe. Țineți cont, totuși, că acestea tind să fie mai puțin proaspete decât dacă ați fi luat-o în mână.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 5
    5. Găsiți undeva liniștiți și relaxați pentru a vă bucura de cireșe. Probabil cea mai trecuta parte a modului în care cineva mănâncă este Unde ei mănâncă. Încercând să mănânce undeva ocupat și aglomerat nu se va împrumuta la o experiență de gustare memorabilă. Găsiți ceva în care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice vă distrage atenția de la cireșe.
  • S-ar putea să-l găsiți benefice pentru a adăuga un element de ritual la cireșul tău. Chiar dacă este doar găsirea unui scaun preferat pentru a sta în fiecare dată când le mâncați, tratarea experienței cu un aer de importanță ar putea să vă îmbogățească experiența.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 6
    6. Savurați cireșul. Este de la sine înțeles că cea mai importantă parte a cireșelor îi mănâncă! Cheia aici este de a scoate experiența de a mânca - lăsați cireșul să stea pe limba voastră și să vă concentrați asupra gustului când ați coborât în ​​ea. Închideți ochii și lăsați-vă gustul să aprecieze fiecare cireșă pentru tot ce merită!
  • Savurarea alimentelor este o artă pierdută în epoca actuală a rezistenței și a eficienței. Dacă aveți un timp greu să vă îmbrăcați în timp ce mâncați, încercați să vă dați aproximativ 45 de secunde pentru fiecare cireș.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 7
    7. Înghețați orice porțiuni pe care nu le veți mânca în curând. Este important să rețineți că cireșele sunt foarte perisabile. Într-un frigider, ar putea dura o săptămână dacă aveți noroc! Dacă doriți să vă salvați necazul de a vă întoarce în mod constant la magazinul alimentar, puteți să le înghețați în vrac. Aduceți-i afară și lăsați-i să se dezghețe cu câteva ore înainte de a vă planifica să le mâncați.
  • Cireșele înghețate sunt cel mai bine consumate într-un an, deși judecând de la cât de delicioase sunt, nu este probabil că le veți avea în jurul unei fracțiuni din acel moment!
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind cireșe în rețete
    1. Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 8
    1. Cercetați unele rețete. Dacă sunteți nou să utilizați cireșe în gătit dvs., este recomandat cu siguranță să vă uitați online pentru unele opțiuni standard. Cel mai adesea, cireșe sunt folosite în mâncăruri de desert pentru gustul lor dulce. Pentru anumite rețete (în special coacere), veți dori cireșe mai ușoare. Dacă le adăugați ca un accent, așa cum ați fi la un staund, veți dori să le întunecați și dulci. Nu trebuie să vă hotărâți imediat, dar este o idee bună să aveți o idee vagă despre ceea ce doriți să faceți cu cireșele dvs.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 9
    2. Pregătiți cireșe ca și cum le-ați mânca pe cont propriu. Aceasta include spălarea și răsturnarea acestora. Amintiți-vă de a face acest lucru este, probabil, chiar mai important atunci când le folosiți într-o rețetă - dacă cirezi într-o plăcintă, de exemplu, fără a le arăta, întreaga plăcintă va fi ruinată!
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 10
    3
    Coaceți-i într-o plăcintă. Cea mai faimoasă utilizare a cireșelor în gătit este, probabil, în plăcinte. Cherry Pie este un vas de capse în multe cafenele, și pentru un motiv bun! Puteți adăuga cireșe în plăcintă dvs. întregi dacă doriți, sau puteți să le ștergeți într-o pastă groasă, astfel încât să fie capabili să se disperseze mai uniform. Puteți încerca chiar să coace cu gemul de cireșe! Există o mulțime de posibilități atunci când vine vorba de coacere - căutați câteva rețete solide și veți ajunge cu un delicios de tratament.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 11
    4. Adăugați-le în salate. Un mod chiar mai simplu de a adăuga cireșe este prin salate. Salatele tind să fie incluzive de tot felul de fructe și legume. Nu veți avea nevoie de prea multe cireșe pentru a accentua salata ta ... doar câțiva vor da o lovitură tangy la masa ta pe care nu o vei uita în curând.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 12
    5. Accent o înghețată sundae cu o cireșă! În multe privințe, o înghețată Sundae este desertul final. Se poate face chiar mai bine prin adăugarea unei cireșe de la o cremă friptă. În timp ce va gusta minunat, adăugarea de cireșe ca accente au avantajul suplimentar de a lăuda și unele panache vizuală, de asemenea. Este o modalitate ușoară de a vă oferi aspectul casei dvs. aspectul unei mese fine.
  • Pentru Sundaes, veți dori să obțineți mai dulci, cireșe mai întunecate. Gustul acru al cireșelor ușoare nu complimentează și înghețată.
  • Imagine intitulată mănâncă cireșe Pasul 13
    6
    Face un gem de cireșe. Gemul este una dintre cele mai versatile creații pe care le puteți face din fructe. Dulceața în cireșe îi face perfect pentru a face blocaje. Parcați cireșele, alegeți tulpinile și tăiați-le fin. Apoi, adăugați niște zahăr și pectină și amestecați-le împreună până când fac o pastă uniformă. Apoi, fierbeți-l împreună. Căutați câteva rețete speciale și veți avea gemul propriu de casă în cel mai scurt timp.
  • Cherry Jam este cel mai bine servit pe pâine, dar este, de asemenea, minunat în plăcinte și pe înghețată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Datorită dimensiunilor lor mici, cireșe sunt perfecte pentru a vă lua împreună cu dvs. când sunteți afară. Păstrați o mână într-o pungă și aduceți-le ori de câte ori vă simțiți foame.
  • Asigurați-vă că aveți un prosop de ștergere sau de hârtie la îndemână, deoarece cireșele pot fi lipicioase și dezordonate să mănânce.
  • Avertizări

    Ciresele sunt delicioase, dar pot fi, de asemenea, o mizerie. Sucul lor este cunoscut pentru a pata haine, asa ca sa ai grijă ori de câte ori le mănânci.
  • Unii oameni găsesc groapă nepoliticoasă, deci păstrați-vă compania în minte dacă vă decideți să mergeți pe acest traseu. Întrebați-le dacă este în regulă dacă sunteți incert.
  • Cireșele sunt cunoscute pentru a provoca diaree rău dacă mâncați destul de mult, deci asigurați-vă că rămâneți aproape de o toaletă dacă intenționați să mâncați o mulțime de ei.
  • Cireșele provoacă, de asemenea, dureri de stomac ușoare atunci când sunt consumate în exces, în timp ce ar putea fi dificil să vă limitați, menținându-vă mâncarea în controlul dvs. va limita riscul unei supărări mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar