Cum se îmbracă pentru o petrecere de ceai

O petrecere de ceai este un motiv fantastic pentru a vă îmbrăca! Dacă ați fost invitat să luați ceai, invitația dvs. va spune, probabil, dacă este un eveniment formal sau semi-formal, astfel încât să aveți o idee despre ce să purtați. Există o mulțime de opțiuni elegante care vă vor face să vă simțiți confortabil în timp ce vă arătați cel mai bine.

Pași

Metoda 1 din 11:
Păstrați-vă costumul modest.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 1
1. Salvați-vă gâtul înclinat și stilurile îndrăznețe pentru un alt eveniment. Părțile de ceai sunt în mod tradițional oarecum conservatoare când vine vorba de garderobă. Nu doriți să arătați prea multă piele, încât să purtați o fustă sau o rochie cu o lungime de genunchi sau o hemlină mai lungă. Alegeți un costum cu o hemlină modestă, de asemenea.
  • Un pulover de buton sau cardigan este o modalitate excelentă de a adăuga o mică acoperire dacă rochia sau partea de sus are o gât redusă.
Metoda 2 din 11:
Căutați o rochie care este cel puțin la genunchi.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 2
1. Purtați o rochie de ceai sau maxi pentru un costum clasic de ceai. Rochii și petrecerile de ceai sunt o combinație atemporală - probabil ați auzit de rochii de lungime de ceai! Aceste rochii au o hemlină care de obicei cade la jumătatea drumului între genunchi și glezne. Dacă doriți un aspect mai modern, mergeți pentru o rochie lungă de lungă durată.
  • Deși ați putea purta o rochie cu o hemlină lângă genunchi, nu mergeți mai scurtă.
Metoda 3 din 11:
Alegeți o fustă și o bluză curgătoare.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 3
1. Pereche o fustă cu o bluză pentru un aspect dulce, confortabil. Acesta este un exemplu excelent al unui costum semi-casual care funcționează cu adevărat pentru petrecerile de ceai. Alegeți o fustă care este cel puțin la genunchi-lungime, ca o fustă creionată de amenajare sau fustă complet. Apoi, purtați un vârf pe care îl puteți pune în fustă, astfel încât costumul dvs. să pară lustruit.
  • De exemplu, purtați o bluză cu mâneci de bullowy și puneți-o într-o fustă colorată a creionului. Finalizați aspectul cu tocuri de pisoi sau sandale.
  • Pentru a face un costum de ceai retro, purtați o cămașă cu mâneci scurte cu un cardigan de cașmir și o fustă completă.
Metoda 4 din 11:
Alegeți hainele cu culori moi sau modele florale.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 1
1. Ajungeți la culori palide, modele distractive sau îmbrăcăminte cu garnituri. În loc să se îmbrace în modele îndrăznețe sau printuri edgy, alegeți aspectul moale, fără sfârșit. S-ar putea să găsiți o rochie de lungime de ceai cu un model albastru palko albastru, o rochie roz roz, cu un hem rupt sau un costum moale, de exemplu.
  • În general, săriți negrul de culoare pentru o petrecere de ceai, care poate arăta prea formală sau gravă. Amintiți-vă, doriți culori ușoare, luminoase și distractive!
  • Alegeți rochii luminoase, flori făcute din bumbac, lenjerie sau un amestec sintetic pentru ceaiurile de primăvară și de vară. Salvați rochii mai grele făcute cu catifea, Chenille sau Tweed pentru ceaiuri meteorologice reci.
Metoda 5 din 11:
Stratificați costumul dvs. cu un cardigan sau vesta.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 4
1. Înmuiați aspectul petrecerii de ceai, punând un cardigan pe rochia sau cămașa. Nu numai că un cardigan, pulover buton-jos sau vesta adăugați o căldură mică, poate adăuga, de asemenea, un pop frumos de culoare. Dacă purtați o rochie sau o cămașă albă, de exemplu, aruncați pe un trandafir moale sau pulover verde pal.
  • Pentru ceva mai puțin masculin, purtați o vestă pulover palidă peste o cămașă colorată. Pentru a adăuga un interes mic, alegeți ceva cu un model ca Argyle Print.
Metoda 6 din 11:
Pantaloni personalizați cu o bluză sau o cămașă colorată.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 6
1. Optați pentru pantaloni eleganți pentru a crea un aspect confortabil de ceai. Pantalonii sau pantalonii sunt total amenzi pentru bărbați sau femei să poarte atâta timp cât sunt adaptate pentru a vă potrivi perfect. Purtați o bluză sau o cămașă elegantă cu pantalonii și luați în considerare aruncarea pe o blazer ușoară pentru a vă face costumul să arate într-adevăr pus împreună.
  • De exemplu, ați putea purta panouri marine cu o cămașă albastră, alb sau albastră albastră și pantofi din piele. Pentru a da aspectul o simt mai feminină, alegeți o bluză cu o imprimare florală și alegeți pantofi cu toc.
  • Sari peste blugi, pantaloni scurți și tricouri, deoarece acestea sunt prea casual pentru majoritatea petrecerilor de ceai.
Metoda 7 din 11:
Împerecheați costumul semi-casual cu sandale sau apartamente deschise.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 7
1. Sandale confortabile, apartamente sau încălțăminte de barcă sunt excelente pentru costumele semi-casual. Pantofii cu lamă sunt perfecți pentru majoritatea ceaiurilor de grădină, deși puteți ajunge la apartamente casual. Se potrivesc cu un stil confortabil de pantofi cu pantofii de look-barcă funcționează bine cu pantaloni în timp ce puteți găsi sandale care lucrează cu orice rochie sau fustă.
  • Evitați să purtați adidași sau flip-flop-uri la o petrecere de ceai, deoarece acestea sunt puțin prea informale.
Metoda 8 din 11:
Purtați încălțăminte închisă cu un costum de ceai mai formal.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 8
1. Îmbrăcați-vă aspectul cu pantofi de închidere închise elegant, cum ar fi tocurile sau Maria Janes. Pentru o petrecere mai formală de ceai, nu ezitați să ajungeți la tocuri - doar săriți la stilettos și alegeți ceva cu un stil stivuit, așa că este puțin mai conservator. Dacă purtați pantaloni, purtați pantofi din piele frumos, apartamente de balet, sau piele de mary janes, de exemplu.
  • Nu sunt sigur ce pantofi să poarte? Încercați să împerecheați broguri cu un costum adaptat sau cu pene de uzură cu o rochie maximă.
Metoda 9 din 11:
Alegeți o pălărie care reflectă stilul dvs. personal.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 9
1. Căutați o pălărie elegantă sau fascinator care se potrivește cu echipamentul dvs. Deoarece nu există reguli despre ce tip de pălărie ar trebui să purtați, cerul este limita! Du-te pentru o pălărie mare, floppy dacă participați la o petrecere de ceai de grădină, de exemplu, sau alegeți un fascinator mic, artistic pentru o petrecere de ceai intimă.
  • Dacă doriți să completați un costum masculin, pop pe un Fedora pentru a-i da un stil ascuțit.
  • Pălării sunt, de obicei, opționale la o petrecere de ceai, dar este o idee bună să verificați invitația pentru un anumit cod de îmbrăcăminte.
Metoda 10 din 11:
Adăugați mănuși pentru o petrecere formală de ceai.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 10
1. Dacă purtați o rochie elegantă, terminați aspectul cu mănuși lungi. Salvați mănușile scurte pentru evenimente mai casual.
  • Mănuși nu sunt necesare la petrecerile de ceai, dar purtarea mănușilor cu o mulțime de accente de dantelă sau arcuri mici vă pot face să arătați și mai mult.
  • În timp ce nu aveți nevoie să vă îndepărtați pălăria în timpul ceaiului, este vorba de maniere bune pentru a vă îndepărta mănușile înainte de începerea serviciului de ceai.
Metoda 11 din 11:
Completați costumul cu bijuterii.
  1. Imagine intitulată rochie pentru o petrecere de ceai Pasul 11
1. Alegeți accesorii simple, elegante, care nu vă copleșesc costumul. Accentuați-vă costumul fără a trece peste bordul-alegeți o bucată de bijuterii ca un inel de cocktail, ceas clasic sau o broșă strălucitoare, dar păstrați restul bijuteriilor simple. Dacă purtați un costum, ajungeți la legături clasice de manșetă.
  • De exemplu, dacă purtați o rochie simplă de lungime de ceai cu sandale, cerceii clasici de perle stud sunt perfecți. Dacă vă îmbraciți pentru un ceai mai formal, ați putea purta știfturi cu diamante și un colier de aur simplu.
  • Îmbrăcăminte pentru o petrecere de ceai pentru copii? Izbucni tiaras, boabe de pene și fire lungi de coliere cu margele!

sfaturi

Aduceți o blazer sau șal dacă vremea este rece. Blazerul este minunat pentru îmbrăcarea unei perechi de pantaloni în timp ce un șal lucrează cu fuste sau rochii.
  • Aflați dacă petrecerea de ceai are o temă. Poate fi inspirat de o carte, un film sau un stil care vă poate ajuta să vă planificați costumul.
  • O cravată de arc este un accesoriu distractiv dacă purtați un costum la un ceai mai formal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar