Cum se îmbracă pentru o conferință

Când participați la o conferință, adesea faceți acest lucru cu intenția de a stabili conexiuni și de a crea impresii cu alți profesioniști din domeniul dvs. Ca rezultat, ar trebui să puneți cel mai bun picior înainte în departamentul de modă. Înainte de a decide ce să purtați, verificați dacă conferința pe care o participați are sau nu orientări pentru rochie. În caz contrar, utilizați cea mai bună judecată pentru a determina ce nivel de rochie necesită conferința dvs. Amintiți, de asemenea, că îmbrăcămintea de prezentare și recepție va varia probabil de la îmbrăcămintea de participare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conferințe profesionale de afaceri
  1. Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 1
1. Aduceți un blazer sau un sacou de sport. Acest lucru este deosebit de important pentru bărbați. Nu aveți nevoie neapărat de un sacou de costum de lână, dar o formă de jachetă structurată, într-o culoare tradițională, cum ar fi negru sau maro, este o idee bună, chiar dacă ajungeți doar să o purtați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 2
    2. Purtați pantaloni de rochie dacă doriți să lăsați o impresie de durată. Negru, gri, albastru marin și pantaloni maro sunt culorile standard ale alegerii.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 3
    3. Luați în considerare Khakis. Khaki pantaloni sunt comune pentru afacerea oamenilor casual, dar femeile le pot scoate și pentru afaceri casual, de asemenea. Păstrați-vă Khakis presat și fără riduri.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 4
    4. Femeile pot alege să poarte pantaloni, khakis sau pentru a încerca o fustă de creion de genunchi.Culori închise, cum ar fi negru sau maro închis, sunt cele mai tradiționale și cele mai bune primite.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 5
    5. Purtați o cămașă colorată în jos sau cămașă de polo. Culorile ușoare și întunecate sunt acceptabile, dar evită orice îndrăzneț sau strălucitor.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 6
    6. Femeile pot lua în considerare o bluză tricotată, bluză de mătase sau pulover apropiat. Alegeți un vârf care plătește figura dvs. fără a fi strâns sau suficient de scăzut în față pentru a fi dezvăluită. O culoare solidă funcționează cel mai bine pentru țesături casual, dar o imprimare într-o nuanță bogată poate arăta potrivită pe țesături mai frumoase ca mătase.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 7
    7. Bărbați - decideți dacă doriți sau nu să purtați o cravată. Legăturile vă fac să arătați mai profesionist și poate doriți să purtați unul dacă intenționați să amestecați și să stabiliți contacte pentru viitor. Dacă se sprijină spre un stil casual de afaceri, totuși, legăturile nu sunt necesare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 8
    8. Purtați pantofi din piele neagră sau maro. Bărbații pot opta pentru un stil de dantelă sau o multime mai casual, dar oricum, pantofii dvs. trebuie să fie lustruiți și în stare bună.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 9
    9. Femei - Purtați apartamente sau un călcâi scăzut (fără tocuri înalte). Pompele sau apartamentele închise sunt preferabile.Piele negru și maro sunt ideale.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 10
    10. Potriviți șosetele în pantaloni. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. Șosetele negre sunt culoarea cea mai frecventă și cea mai versatilă, dar ar trebui să încercați să potriviți culoarea șosetelor dvs. la culoarea pantofilor sau pantalonilor pentru a le amesteca împreună. Evitați șosetele albe sau colorate care ar putea ieși.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 11
    11. Femeile, dacă alegeți să purtați o fustă sau o rochie, verificați țesătura pentru a vedea dacă se agăță de dvs.Dacă da, purtați o alunecare dedesubt.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 12
    12. Minimizați-vă accesoriile. Evitați bijuteriile non-tradiționale, cum ar fi piercing-urile de buze, și purtați numai piese subtile care nu arată Flashy.
  • Metoda 2 din 3:
    Conferințe casual
    1. Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 13
    1. Sparge-l pe Khakis. Khaki pantaloni sunt aproape la fel de dressive cum trebuie să fii pentru o conferință ocazională. Căutați pantaloni în stil pantaloni cu picioare largi și păstrați materialul presat și fără riduri.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 14
    2. Luați în considerare un denim de spălare întunecată. Spălările ușoare și medii pot arăta prea casual, așa că spălarea mai întunecată, cu atât mai bine. Stick cu un picior în stil pantalon și evitați stilurile care se află la talie sau la condusul de la genunchi.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 15
    3. De asemenea, luați în considerare o fustă de genunchi, dacă sunteți o femeie. Creionul și fustele de linie de linie funcționează cel mai bine, dar puteți juca cu culoarea și modelul mai mult decât ați putea la o conferință profesională. Evitați enumfiantele extravagante și lipiți pentru conservator "Duminica BEST" Fuste.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 16
    4. Du-te cu o cămașă de polo, mai ales dacă ești un bărbat. Stick cu culori solide și evitați modelele nebunești. Tricourile tradiționale cu butoane funcționează, de asemenea, bine.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 17
    5. Purtați o bluză frumoasă sau pulover, dacă sunteți o femeie. Bumbac, tricot și bluze de mătase arată deosebit de frumos. Puteți opta pentru o bluză buton-jos sau alegeți una care alunecă peste cap.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 18
    6. Du-te pentru o rochie. În loc de un vârf separat și de jos, femeile pot lua în considerare și o rochie solidă. Alegeți unul într-un stil adecvat de lucru. În general, acest lucru înseamnă că rochia are o imprimare solidă, gât conservatoare și hem lungime genunchi.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 19
    7. Stick cu pantofi din piele. Loafers negru și maro funcționează bine pentru băieți. Adidatorii sunt prea casual și trebuie evitată.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 20
    8. Păstrați călcâiul jos. Femeile au un pic mai mult spațiu pentru a juca cu pantoful lor pentru o conferință ocazională, dar ar trebui să oprești în continuare pentru un stil închis cu un călcâi relativ scăzut. Simțiți-vă liber să jucați cu culoarea și textura, cu toate acestea.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 21
    9. Potriviți șosetele în pantofii dvs. Șosetele neagră, maro, gri și Tan funcționează cel mai bine. Evitați șosetele albe sau șosetele cu modele.
  • Imagine intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 22
    10. Purtați ciorapi cu fuste și rochii. Pentru setările extrem de casual, chilothosele nu sunt necesare la toate. Încă nu ar fi o idee proastă de a le purta, totuși. Dacă vă dați seama mai târziu că nu sunt necesare, le puteți aluneca.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 23
    11. Păstrați accesoriile la un nivel minim. Chiar și la o conferință ocazională, accesoriile ar trebui să fie încă discret și simple.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 24
    12. Dress up pentru cină. Codul de îmbrăcăminte necesar pentru funcțiile de masă poate varia. Prânzul poate necesita doar o rochie casual de afaceri, dar majoritatea recepțiilor de seară necesită să te îmbraci. Femeile ar trebui să opteze pentru rochii de cocktail conservatoare, iar bărbații ar trebui să meargă cu un costum și cravată.
  • Metoda 3 din 3:
    Prezentare îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 25
    1. Purtați o cămașă colorată, buton-jos. Culorile de bază, cum ar fi pastelurile albe sau ușoare care funcționează cel mai bine, dar ar trebui evitate culorile și modelele luminoase.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 26
    2. Aruncați o jachetă de lână. Alegeți un stil cu un singur spațiu într-o culoare închisă, cum ar fi negru, marină, gri sau maro. Jacheta ar trebui să fie potrivită pentru bărbați și femei.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 27
    3. Potriviți pantalonii în sacou. Îmbrăcăminte care vin ca parte a unui costum din două piese sunt cele mai bune, dar dacă vă cumpărați separat pantele dvs., trebuie să potriviți culoarea la culoarea sacoului dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 28
    4. Luați în considerare o fustă de genunchi, dacă sunteți o femeie. Ambele pantaloni și fuste sunt îmbrăcăminte adecvată pentru femei. Selectați o fustă de creion care se potrivește cu culoarea jacheta de costum, de preferință negru, marină, gri sau maro.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 29
    5. Purtați pantofi din piele lustruită. Bărbații ar trebui să ia în considerare stiluri formale de dantelă, cum ar fi Oxfords, în negru sau maro închis.
  • Imagine intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 30
    6. Purtați apartamente de piele închise sau pompe. Femeile pot purta tocuri mici, dar evită tocuri înalte sau stiluri straine care arată mai sexy decât profesionale. Pantofii negri și maro închis sunt cea mai potrivită și cel mai puțin distragătoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 31
    7. Stick cu șosete care coordonează cu culoarea costumului dvs. Acest lucru se aplică în cea mai mare parte bărbaților. Șosetele negre sunt cele mai frecvente, deoarece creează o tranziție lină între pantaloni întunecați și pantofi întunecați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 32
    8. Alunecă pe chilot nylon, dacă ești o femeie. Hosiery este necesară pentru fuste și recomandate pentru pantaloni, de asemenea.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 33
    9. Alegeți o cravată conservatoare, dacă sunteți un bărbat. Selectați o legătură din țesături de înaltă calitate, cum ar fi mătase și o culoare sau un model scăzut. Evitați modelele îndrăznețe și imprimările de caractere.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 34
    10. Potriviți centura dvs. pentru a vă potrivi și încălțămintea. Culoarea centurii dvs. ar trebui să se potrivească cu schema de culori pe care o urmează restul costumului.
  • Imagine intitulată rochie pentru o conferință Pasul 35
    11. Păstrați accesoriile la un nivel minim. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. Ceasuri și alte bijuterii ar trebui să fie low-cheie. Evitați orice bijuterii netradiționale, cum ar fi piercing-urile sprâncenelor sau piercing-urile nasului.
  • sfaturi

    Dacă conferința la care participi este pentru guler alb "profesioniști în afaceri" sau o conferință academică, ar trebui să aderați la un stil mai strict de rochie de afaceri. Afacerea Casual este adesea potrivită pentru observatorii pasivi, dar poate doriți să vă sprijiniți mai mult spre îmbrăcămintea tradițională de afaceri dacă sunteți acolo pentru a impresiona pe nimeni.
  • Dacă participați la o conferință cu alți colaboratori, atunci în mod implicit, ar trebui să vă îmbrăcați în conformitate cu codul de îmbrăcăminte al biroului dvs.
  • Păstrați clima în minte. O conferință de iarnă va necesita haine mai grele decât o conferință de vară, chiar dacă este în interior. De asemenea, o conferință din Florida va necesita haine mai ușoare decât una ținută în Alaska.
  • Oferirea unei prezentări necesită un stil mai impresionant de rochie decât doar ascultarea uneia necesită. Trebuie să faceți o impresie de durată cu publicul dvs. și un ansamblu bine îngrijit este cel mai bun început cu care vă puteți oferi.
  • Conferințele ocazionale includ în mod obișnuit cele destinate scriitorilor, bloggerilor și profesioniștii cu guler albastru. Dacă aveți o carieră care nu vă cere să vă îmbrăcați oficial, cum ar fi amenajarea peisajului sau a câinilor, nu trebuie neapărat să vă îmbrăcați în mod oficial pentru a participa la o conferință. Afacerea Casual sau Smart Casual este standardul comun, în special pentru participanți.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantaloni de îmbrăcăminte
    • Pantaloni khaki
    • Blugi de la Denim
    • Fusta
    • Rochie
    • Tricou buton-jos
    • Bluză
    • Pulover
    • maiou Polo
    • Blazer, jachetă sportivă sau sacou de costum
    • Centura
    • Pantofi de piele
    • Șosete
    • Chilot
    • Cravată
    • Accesorii simple
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar