Cum să fii hime lolita

HIME Lolita sau prințesa Lolita este cel mai frică, stil feminin și extravagant al Lolita. Înainte de a începe, să subliniem ceva: Hime Lolita este nu Himegyaru. În timp ce stilurile au multe asemănări, ele sunt, de asemenea, extrem de diferite. Vă permite să luați plonjarea în toate arcurile, dantelă și tiaras!

Pași

  1. Imagine intitulată Fii Hime Lolita Pasul 1
1. Efectuați schema de culori. Pinks pal, verde de copii, alb, și cremă sunt toate culorile de bază. Apoi, există verdeață de menta și galben pal și, uneori, roșii sau negri. Practic, vrei să arăți nevinovat ... ca o fetiță care joacă jocuri prințesă sau jocuri de zână. Modelele sunt de obicei coroane, cupcakes, flori sau fluturi. Odată ce aveți câteva fuste / rochii în schema de culori, este ușor de accesat.Fusta ar trebui să păstreze regulile de bază Lolita - Bell sau Fusta în formă de linia A, Jumperskirt sau o singură bucată, cu un petticoat pentru ao menține, cu bibeluri și arcuri, păstrând de obicei hemlinul pe sau chiar deasupra genunchiului. Uneori fuste și rochii de ham merg sub genunchi.
  • Imagine intitulată fi HIME Lolita Pasul 2
    2. Alegeți bluza potrivită. Albul este întotdeauna aproape cea mai bună culoare pentru a merge cu orice fustă. Și tu nu tu avea Pentru a cumpăra o bluză albă la un magazin real Lolita. Le puteți obține aproape oriunde și adăugați propriul guler mic, etc.
  • Imagine intitulată fi Hime Lolita Pasul 3
    3. Luați în considerare stilul de păr. Părul este una dintre cele mai grele părți, în opinia multor oameni. Dacă aveți părul scurt (lungimea umărului sau lungimea bărbatului) nu vă faceți griji!Puteți să faceți în continuare părul de hal, deși nu va fi la fel de mare ca și alte DOS, dacă nu utilizați extensii.Pentru persoanele cu păr mai scurt, încercați să-l curățați și adăugați un mic arc sau tiara. Pigtails arata mereu frumos. Un exemplu de tăiere are un bang de margine și laterale lungi. Dacă aveți părul lung, vă strângeți părul și vă tachinează restul într-un stil de păr. Acest păr este practic același cu părul Himegyaru, și există o mulțime de tutoriale pe plasă pentru asta. Adăugați întotdeauna o tiara, arcul, banda de cap sau clipul drăguț.
  • Imagine intitulată Fii Hime Lolita Pasul 4
    4. Adaptați aspectul pentru iarnă. O mulțime de oameni se blochează pe uzura de iarnă. O haină cu o formă care se potrivește frumos peste clopot sau fustă în formă de linie și o bluză cu mâneci lungi este tot ce aveți nevoie. Puteți purta ciorapi în loc de șosete dacă doriți și găsiți niște cizme și o pălărie care se potrivesc cu haina. Simplu!
  • Imagine intitulată Fii Hime Lolita Pasul 5
    5. Alegehoes și șosete, acest lucru este destul de ușor. Șosetele ar trebui să fie șosete de genunchi, dar pot fi și șosete glezne. Ele pot fi ducante, au brows sau arcuri atașate sau doar un model drăguț, cum ar fi prăjituri sau dungi. Asigurați-vă că se potrivesc cu restul costumului tău. Pantofii sunt ca orice alt stil Lolita. Mary Janes cu un călcâi sau apartamente sau chiar pantofi de cal. Uneori puteți obține oferte bune la un magazin normal de pantofi. Cum ar fi apartamente cu o mică decorare de arc sau cizme colorate pastelate. Atâta timp cât merg cu costumul și par a fi girly și "prințesă-y" este bine!
  • Imagine intitulată fi HIME Lolita Pasul 6
    6. Faceți-vă machiajul și accesoriile în continuare, apoi veți fi setat! Bows, Tiaras, Flori și Frills sunt tot ce aveți nevoie. Adăugați o Tiara, poate obține un colier cu un trandafir sau arc pe ea. Puteți obține o mulțime de inele cu arcuri mici pe ele. Uită-te pe net pentru idei. Machiajul este ușor. Nu aveți nevoie de mult, suficient pentru a vă face să arătați proaspăt și nevinovat. Astfel încât obrajii roșii roz! Eyeliner pentru a deschide ochiul. Eyeliner alb în colțul și linia de plutire a ochiului tău îi face într-adevăr să pară mare. Unii oameni ca genele false și unele doar folosesc a lot din Mascara. Pink Lip-lucios funcționează, de asemenea, foarte bine. Nail Art este foarte Popular în Hime. Puteți cumpăra unghii false sau puteți obține unghiile dvs. reale făcute profesional.
  • Imagine intitulată Fii Hime Lolita Pasul 7
    7. Purtați bijuterii. Bijuterii de aur sau argint sunt perfecte pentru acest lucru. Poate o brățară, un colier sau niște cercei drăguțe de aur. Păstrați-o limitată, dar nu atât de mult, așa că pare a fi deloc bijuterii!
  • Imagine intitulată fi Hime Lolita Pasul 8
    8. Au atitudinea. Doar Fii tu însuți. Ca și în tot ceea ce faceți, încercați să aveți maniere bune în fața poporului nepoliticos, amintiți-vă că sunteți o persoană mai bună și nu trebuie să mergeți la nivelurile lor scăzute pentru a le face să fie taci. Dar, mai ales, fie tu, nu există nici un cod de atitudine pentru orice tip de Lolita.
  • sfaturi

    Check out manualul Lolita. Doar du-te la Google și tastați în Manualul Lolita, ar trebui să vină.
  • ANNA House este un loc minunat pentru cumpărături online.
  • Avertizări

    Lolita nu are nimic de-a face cu romanul "Lolita". Este un japonez Modă Stil, dar, mulți oameni vor presupune că există un Connect și că vrei să fii o fată sexy, dar sub-vârste.
  • HIME Lolita, ca o mulțime de stiluri Lolita este foarte scump. Ia niște modele pentru fuste și încercați să faceți cineva singur.
  • Găsește un prieten pentru a purta stilul HIME Lolita împreună sau a se alătura unei comunități online și în persoană.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar