Cum să îmbrăcați punk la locul de muncă

Bine cunoscut pentru blugi rupți, jachete din piele și moda de culoare MOHAWK strălucitoare, a început prin scena muzicală - când îmbrăcămintea punk era despre libertate, rebelând împotriva înființării și exprimarea creativității individuale. Astăzi, oricine, indiferent de forma corpului sau bugetul lor, se poate îmbrăca într-un stil punk. Chiar și la locul de muncă! Trebuie doar să obțineți echilibrul corect.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea pantalonilor punk și rochii adecvate pentru muncă
  1. Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 1
1. Purtați o pereche de pantaloni de robie. Femeile din scena punk purtau în mod regulat pantaloni, precum și bărbați. Pantalonii de robie sunt pantaloni care au lanțuri, fermoare, curele și catarame atașate la ele. Când selectați o pereche de pantaloni de robie adecvată locului de muncă, alegeți cele cu atașamente minime.
  • Imagine intitulată Rochie Punk la locul de muncă Pasul 2
    2. Glisați în unele blugi slabi. Jean Stilles s-au diminuat de-a lungul anilor, astfel încât veți fi răsfățați la alegere atunci când căutați o pereche de blugi slabi pentru muncă. Alegeți o pereche de denim albastru închis sau blugi negri cu zipuri expuse pe buzunare sau glezne. Purtați-le cu o bluză moale sau blazer personalizat.
  • Evitați blugi în dificultate sau rupte, dacă nu lucrați într-un câmp creativ.
  • Denimul stralucitor acoperit este cel mai bine păstrat după ore.
  • Imagine intitulată Rochie Punk la locul de muncă Pasul 3
    3. Încercați pe o pereche de pantaloni din piele. Pantaloni din piele și ploaie (Piele Faux) sunt opțiuni excelente punk pentru îmbrăcăminte de lucru. Pereche cu o jachetă de rochie și tocuri pentru un nou preluat pe "costum de putere". Când selectați o pereche pentru muncă, gândiți-vă la potrivire și cum se vor simți (și vor arăta) după ce se află la un birou pentru câteva ore.
  • Imagine intitulată Rochie Punk la locul de muncă Pasul 4
    4. Dress up o rochie de epocă, rockabilly. În general, punkurile feminine s-au răzvrătit împotriva imaginilor stereotipice ale ceea ce a fost considerat delicat sau frumos și a avut tendința de a evita rochii de purtare. Dacă doriți să îmbrăcați punk și preferați să purtați rochii în birou, potriviți o rochie de leagăn de epocă cu o jachetă montată și pereche de jambiere negre opace.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 5
    5. Puneți o fustă de creion din piele. Se potrivesc cu o fustă de piele strălucitoare, neagră sau o plasă cu bluză de mătase. Liniile moi, curgătoare ale bluzei de mătase vor înmuia ceea ce altfel ar putea fi un aspect dur, punk. Scopul pentru o lungime de fustă care stă pe sau chiar deasupra genunchiului dvs. și purtați-o cu cizme negre.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea vârfurilor și jachetelor de lucru punk
    1. Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 6
    1. Zip o jachetă din piele. O jachetă de piele de argint, piele neagră este la fel de punk ca și ea! Rochii de schimb arată fabulos sub acestea. Încercați să purtați o jachetă din piele pentru a lucra cu pantaloni personalizați, pantaloni capri sau stratificați peste un vârf lung, curgând.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 7
    2. Puneți o cămașă de flanel preppy. O cămașă de flanelă legată în jurul taliei este o privire multor oameni asociați cu mișcarea punk. Mai degrabă decât purtând una în jurul taliei, purtați o cămașă montată, flanel sau gingham stratificată sub o jachetă sau vesta, în sus până la vârf, sau cu o pereche de pantaloni de țigară sau pantaloni de plumb.
  • Imagine intitulată Rochie Punk la locul de muncă Pasul 8
    3. Purtați un tricou albă sau grafică. Tricourile ofensive deliberat au fost extrem de populare în scena de punk timpurie. Purtați o grafică pentru a lucra sub o jachetă de rochie pentru un indiciu de rebeliune sau pentru a merge pentru un tee alb simplu. Tricouri pereche cu blugi întunecați, pantaloni de capri, pantaloni de rochie și loafers.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 9
    4. Înfășurați-vă într-o haină de trandafir tartan. Pununk un costum alb negru și alb, cu roșu strălucitor și negru sau galben și negru, Tartan Trench. Încercați să găsiți o haină dublă de șanțuri care are linii exagerate, buzunare adânci sau mâneci de stil de batjocură.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii inspirate punk
    1. Imagine intitulată Rochie Punk la locul de muncă Pasul 10
    1. Puneți o cravată de creion negru. Un vărul de cravată mai largă, tradițională, legăturile creionului arată grozav atât la bărbați, cât și pe femei. Cel mai subțire cravată, cu atât mai mult se va arăta. Purtați legături creion cu o cămașă albă și costum negru montat sau fustă și bluză.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 11
    2. Investiți într-o pereche de tocuri de calitate. Tocurile și pompele înalte sunt o capse de modă de birou. Căutați cele inspirate Vivienne Westwood care au entermenii de argint și de aur. Purtați-le cu pantaloni de robie, fuste și blugi slabi.
  • Imagine intitulată Rochie Punk la locul de muncă Pasul 12
    3. Cataramă pe o centură de piele zdrobită. Șuruburile sunt trebuie să aibă accesoriu pentru orice fashionista punk. Purtați o centură zdrobită cu pantaloni de rochii sau pantaloni de capri, sau adăugați o centură înfrumusețată într-o rochie conservatoare pentru o atingere a stilului punk. Asigurați-vă că alegeți o centură neagră, mai degrabă decât una maro.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 13
    4. Adăugați bijuterii inspirate de craniu sau spike la îmbrăcăminte. Cercei mici de spike sau cranii, inele și pandantive sunt un mod subtil de a introduce o vibrație punk la costumul dvs. Selectați articole de bijuterii de aur, argint sau bronz care vor adăuga interes și vor da o nouă dimensiune îmbrăcămintei dvs.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 14
    5. Purtați manșete de argint sau brățări. Împodobiți-vă brațele cu o selecție de brățări strălucitoare, de argint pe o cămașă cu mânecă lungă, o cămașă de muncă neagră sau, alternativ, purtați o brățară mai mare, cu catenă unică. Adăugați manșete tematice punk la o cămașă de birou clasică și Combo Chino Pants.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 15
    6. Înlocuitoare cizme de luptă cu pene negre sau cizme de rochie. Blocile de luptă neagră și Doc Martens sunt încălțămintea de alegere pentru orice punk. O declarație de stil agresiv, ei nu numai că părea greu, dar au fost purtați din greu. Pentru birou, înlocuiți-le cu stiluri mai subterane, mai potrivite pentru locul de muncă.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 16
    7. Alegeți o coafură potrivită pentru a vă completa aspectul. Vital pentru orice costum de punk este părul edgy. În timp ce un mohawk colorat luminos ar putea să stea bine cu șeful tău, să-ți coloreze părul o nuanță de roșu, blondă strălucitoare sau negru poate.
  • Tăiați părul super scurt pentru un aspect androginic.
  • Obțineți un bob stratificat cu evidențieri și lumini.
  • Îndreptați părul lung sau trageți-l înapoi într-o coadă plină de coadă.
  • Imagine intitulată rochie punk la locul de muncă Pasul 17
    8. Adăugați o linie de lipippă roșie sau a ochilor negri. Pentru muncă, păstrați-l pe Punk Machiaj minimalist cu o stropire de ruj roșu sau o eyeliner întuneric. Nu amândoua. Dacă purtați ruj roșu, asigurați-vă că îl alunecați în geantă sau buzunar, astfel încât să puteți reaplica mai târziu.
  • sfaturi

    Dressing într-un stil punk pentru muncă va arăta cel mai bine dacă elementul punk este limitat la o jumătate din costumul tău.
  • Puneți împreună o muncă de lucru inspirată de punk, cu un tricou grafic peste blugi întunecați slabi, un sacou de costum negru și o pereche de cizme negre.
  • Găsiți mandatul punkului secundar în magazinele de epocă și magazinele de oportunitate.
  • Magazinele online și mall-urile vor avea haine noi, pe tendință, în fiecare sezon puteți adăuga la dulapul dvs. de lucru.
  • Avertizări

    Du-te ușor pe accesoriile punk. Mai puțin este într-adevăr mai mult.
  • Purtați prea mult negru la locul de muncă și ați putea să arătați neaprobabil și mai "goth" decât "punk".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar