Cum se îmbracă în fuste de lungime genunchi

Purtând o fustă de lungime a genunchiului este ceva care se întoarce în stil. Puteți arăta la modă, clasic și la modă cu acest aspect. Este important să urmați câteva sfaturi cheie, totuși, deci nu arătați Dowdy. Lungimea genunchiului se referă la fuste de la doar deasupra sub genunchi.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea fusta dreapta a genunchiului
  1. Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 1
1. Alegeți o lungime care vă plătește înălțimea. Nu toată lumea are același tip de corp, și există câteva moduri pe care le puteți face o fustă de genunchi arata mai bine pentru a ta.
  • Femeile scurte sau fetele arată foarte bine în fustele de genunchi care se încadrează sub genunchi. Nu este adevărat că femeile scurte nu pot purta fuste de genunchi.
  • Dacă ești foarte înalt, vei arăta grozav într-o fustă care cade chiar la punctul de mijloc. Asta nu înseamnă că nu puteți încerca o fustă de genunchi, dar este ceva de luat în considerare.
  • Femeile de peste 40 de ani arată bine în fustele de genunchi, care sunt slăbite și arată vițeii.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 2
    2. Alegeți o formă care plătește tipul corpului. Există multe stiluri de fuste de lungime genunchi, iar diferite tipuri de corp arată mai bine la unii decât alții.
  • Fustele de la genunchi nu trebuie să fie plictisitoare și nu trebuie să vină într-un stil de box, fără formă. Există fuste creion, fuste pline, fuste cu baloane și fuste de linie, pentru început.
  • Fustele pliate sunt minunate pe femeile în formă de mere, deoarece camufla zona de stomac.
  • Formele de clești arată grozav în fuste de creioane, deoarece s-au diminuat coapsele în timp ce vă arătați încă curbele. Fuste cu detalii în partea de jos, cum ar fi rufele, arată, de asemenea, curbele.
  • Fustele A-Line arată grozav pe femei cu corpuri în formă de pere. Ele minimizează o jumătate mai mare mai mare. Dacă sunteți foarte subțire, evitați fuste voluminoase și încercați curele!Femeile cu corpuri mai drepte și nu o mulțime de curbe ar putea încerca să poarte o rochie de păpușă pentru copii pe partea de sus a fusta de lungime a genunchiului. Acest lucru va da iluzia curbelor.
  • Sfat de experți
    Veronica Tharmalingam

    Veronica Tharmalingam

    Profesional Stylistveronica Tharmalingam este un stilist personal care își conduce afacerea de consultanță de modă, Sos Fashion, în Los Angeles, California și Paris, Franța. Are peste 10 ani de experiență de a crea dulapuri elegante pentru bărbați și femei. Veronica este, de asemenea, un model profesionist și a lucrat cu branduri internaționale precum Harrods, LVMH și L`Oreal.
    Veronica Tharmalingam
    Veronica Tharmalingam
    Stilist profesionist

    Veronica Tharmalingam, stilist profesionist, o rupe:

    Doamnelor curbe: Optați pentru un stil de înaltă talie! Dacă sunteți curbat și scurt, nu purtați niciodată o fustă sau rochie sub nivelul genunchiului - care vă va reduce înălțimea și mai mult.
    Boyish Lassies: Optați pentru fuste și rochii de linie.
    Hippy Chics: Încercați o fustă de creion de înaltă talie - vă bateți curbele.
    Busty Mamas: Nu purtați fundul Puffy sau A-Line - acestea vor adăuga o greutate suplimentară. Optați pentru Figura Hugging Fuste și funduri, cu o linie de vârf și de culoare clasică, apoi împerechează cu o centură pentru a accentua superbul tău sân.
    Plus dimensiunea Divas: Purtați fuste cu talie mare și vârfuri curgătoare - acest lucru va arăta foarte măgulitor.

  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 3
    3. Alege o culoare îndrăzneață. Deoarece fusta de lungime a genunchiului este puțin simplă în concept, puteți face să pară diferită și să ieșiți și mai mult, alegând o culoare îndrăzneață.
  • Gândiți-vă culori strălucitoare cum ar fi BubbleGum roz, muștar, verde de var și piersic. Pastelurile funcționează bine, dar culorile GEM fac prea mult. Ați putea încerca să purtați o fustă de genunchi cu pliuri. Alege-l într-o culoare îndrăzneață, cum ar fi Ruzstick Pink, așa că nu arată ca și cum ai rătăcit dulapul bunicii.
  • Fuste cu lungimea genunchiului cu Herms Mermaid sunt un alt mod de a face ca stilul să pară mai actualizat și foarte romantic. Luați în considerare împerecherea unei fuste roșii de sirenă cu o cămașă simplă de mâneci albă.
  • Fiți atenți la modul în care lucrează culoarea și modelul cu dvs. cu tipul de corp (caracteristici îndrăznețe de accentuare, astfel încât plasarea elementelor îndrăznețe poate fi importantă.) De exemplu, dacă doriți să vă slăbiți șoldurile, culorile mai întunecate vor funcționa mai bine pe partea de jos și ați putea salva culorile îndrăznețe pentru cămașă. Marina, gri, maro închis și negru sunt slăbirea - culorile mai luminoase pot face zonele să arate mai mari.
  • Asta nu înseamnă că nu poți face o lucrare de fustă negru sau alb de genunchi - puteți, mai ales dacă alegeți o cămașă colorată. Cu toate acestea, jucați cu paleta de culori și nu vă fie frică să mergeți îndrăzneți. Este o regulă bună de a urma, totuși, că, dacă vă îndrăzniți în partea de jos, alegeți o culoare neutră pentru partea de sus, ca o cămașă albă sau neagră.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 4
    4. Încercați să purtați o țesătură interesantă. Fustele cu lungimea genunchiului nu mai sunt evitate de celebrități, chiar și în timpul verii. Puteți arăta bine într-o fustă de la genunchi. Nu trebuie să arate dowdy. Redați-vă cu alegerea țesăturii.
  • O modalitate de a face o fustă la nivelul genunchiului este să aleagă unul într-o țesătură interesantă, cum ar fi dantelă. De exemplu, unii oameni poartă fuste de lungime genunchi în Plaid.Doriți să obțineți atenția cu adevărat? Încercați să purtați tul. Această țesătură asemănătoare cu balerina este minunată pentru o noapte.
  • Dacă mergeți cu un design sau o țesătură atât de îndrăzneață, este o idee bună să fiți mai simpli în partea de sus. Un aspect câștigător este să împerecheați fusta cu o recoltă și o jachetă de denim sau o cămașă.
  • Țesătura de ochi este considerată foarte romantică și un alt mod de a jazza o fustă de genunchi. Din nou, pentru că aceasta este o țesătură mai bună, este mai bine să alegeți un top mai simplu, cum ar fi o cămașă albă neînsoțită.Reversul este, de asemenea, adevărat. Dacă purtați o fustă cu lungimea genunchiului solid, puteți merge mai îndrăzneț cu vârful dvs., chiar purtând o cămașă de ochi!
  • Partea 2 din 3:
    Pansament în timp ce purtați o fustă de genunchi
    1. Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 5
    1. Purtați o cămașă contrastantă cu un design interesant. Dacă alegeți o fustă solidă în genunchi, mergeți destul de tradițional. Deci, va face ca un contrast interesant să asociezi fusta cu o cămașă mai modernă.
    • Alegeți o cămașă cu o margine care vorbește tineretul. De exemplu, ați putea purta o cămașă decupată sau o cămașă neagră cu forme tăiate în mâneci. Topurile de culturi sunt o idee grozavă dacă ești mai tânăr. Celebritățile poartă acest aspect tot timpul. Dacă purtați o centură, probabil că veți dori o cămașă care nu are o mulțime de țesături sau un model aglomerat. Cureaua însăși va fi punctul de atracție.
    • Ați putea alege un tricou grafic cu o declarație despre ea, care este tânără și sassy. Ai putea purta o cămașă plină sau o cămașă cu pietre prețioase sau puncte polka. Unii oameni poartă fuste cu lungimea genunchiului, dar din cauza cantității de țesături, ați putea dori să alegeți o culoare solidă și să salvați modelul pentru cămașă.
    • De asemenea, ați putea juca cu contraste în țesături, împerecherea fusta cu o cămașă denim, de exemplu, sau cu un tricou. Unii oameni poartă jachete cu fusta cu lungimea genunchiului. Din nou, jucați în jur cu contraste.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 6
    2. Redați-vă cu potrivirea cămășii. Deoarece fusta de lungime a genunchiului poate fi văzută ca dowdy sau doar tradițională în unele colțuri, aveți mai multă libertate pentru a condimenta partea de sus.
  • O regulă bună de degetul mare este să nu purtați strâns peste haine. Cu alte cuvinte, dacă purtați o cămașă mai potrivită, nu purtați un top strâns sau dezvăluitor. Reversul este, de asemenea, adevărat.
  • Astfel, pentru că fusta de lungime a genunchiului este clasică, ați putea purta o cămașă care arată o scindare mică sau este doar o mică măsură.
  • Purtați un pulover lung. Un aspect comun cu o fustă de lungime a genunchiului este să purtați un pulover Slouchy. Acest lucru poate da întregului aspect o atmosferă mai rece.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 7
    3. Luați în considerare ocazia. Care fusta de genunchi pe care o alegeți poate depinde de formalitatea ocaziei.
  • Fustele cu mai multe lucruri, cum ar fi pliuri, garnituri sau alte detalii, vor funcționa mai bine pentru o noapte și ar putea părea frivol pentru muncă.
  • Stick cu creion simplu sau fuste pentru ocazii de afaceri și cu atât mai simplu, cu atât mai bine dacă vă aflați într-un cadru mai informal.
  • Țesături de țesături aici. Dantelă, catifea, tul și alte țesături mai luxoase funcționează mai bine pentru o noapte. Tricoul contează și asta. Puteți să vă îmbrăcați o fustă în jos, cu o coloană de sus sau un tricou și vă puteți îmbrăca rapid cu o cămașă de mătase sau altă cămașă profesională.
  • Partea 3 din 3:
    Purtând accesoriile potrivite cu o fustă de lungime a genunchiului
    1. Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 8
    1. Purtați o centură. O modalitate de a face o fustă de lungime a genunchiului, arătați într-adevăr clasic este să purtați o centură. Acest lucru va atrage atenția de la Hemline și înapoi la talie.
    • Unii oameni preferă să poarte o centură largă cu o fustă cu lungimea genunchiului. Ați putea încerca să alegeți o centură largă într-o culoare interesantă, cum ar fi muștarul.
    • Alți oameni preferă să poarte centuri subțiri cu fuste de lungime a genunchiului, dar există mai multe materiale cu o fustă de lungime a genunchiului, astfel încât o centură mai largă ar putea fi o alegere mai bună, astfel încât centura este mai vizibilă.
    • Cu niște fuste de creion, veți dori să purtați centura puțin mai mare pentru a crea un aspect de epocă. Amintiți-vă că fustele de la genunchi sunt un fel de stil de aruncare a vechilor clasici.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 9
    2. Purtați un ambreiaj drăguț. Amintiți-vă că fustele de lungime a genunchiului pot fi destul de formale. Ei nu trebuie să fie (dacă purtați, spuneți, un vârf tăiat), dar adesea sunt.
  • Du-te cu simțul oficial și purtați un ambreiaj de epocă. Joacă până la vârsta de 40 de ani și 50 de ani de fustă. Nu doriți să purtați prea mare o pungă cu acest aspect, deoarece, din nou, doriți ca fusta să facă declarația.
  • Ați putea încerca să purtați un ambreiaj într-o culoare care nu se potrivește încă completează culoarea fusta. De exemplu, dacă fusta dvs. este negru, ați putea purta un ambreiaj roșu-roșu sau unul verde de var.
  • Păstrați alte accesorii simple. Poate purta o broșă pe cămașă (în funcție de cămașă). Poate purta cercei simpli de diamante. Dar, din nou, doriți să lăsați fusta să atragă atenția. Purtați brățări, coliere, inele, eșarfe, pălării și mănuși fără degete.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 10
    3. Încercați cizme. Ar putea părea contra-intuitivă pentru a purta cizme cu o fustă de genunchi, deoarece asta nu va arăta prea multe picioare. Atâta timp cât l-ai lăsat pe câțiva centimetri de picior, va arăta bine.
  • Acest aspect este foarte popular, mai ales în timpul iernii și poate arăta grozav. De fapt, puteți purta cizme cu o mulțime de lungimi diferite de fuste.
  • Cizme din piele sau piele arată grozav. Probabil că nu veți dori să purtați cizme cu lungimea genunchiului cu acest aspect, totuși. Cizmele gleznei arata mai ales buna cu fuste de lungime de genunchi.
  • Cu toate acestea, oamenii au încercat să poarte cizme de lungime de genunchi cu fuste de lungime genunchi și l-au scos. Alegeți cizmele într-o culoare diferită de fustă dacă încercați să faceți acest lucru. Purtând cărți cu o fustă cu lungimea genunchiului, dacă alegeți Colanți similare în culori la fustă. În caz contrar, nu veți arăta suficient de picior pentru a crea un aspect raționalizat.
  • Imagine intitulată rochie în fulgi de lungime genunchi Pasul 11
    4. Purtați pantofi mari. Încercați tocuri cu o fustă cu lungimea genunchiului. Amintiți-vă că fusta este destul de formală și aproape vintage.
  • Dacă pantofii dvs. sunt apartamente sau prea simple, întregul aspect ar putea fi plictisitor. Purtarea cu tocuri înalte este o modalitate excelentă de a jazja rochia. Heelii cu Steppy vă vor alungi picioarele.
  • De asemenea, puteți asocia o fustă cu lungimea genunchiului cu apartamente, totuși. Probabil ar trebui să evitați purtarea pantofilor prea ocupați cu o mulțime de dansuri și alte decorări. Nu vrei ca pantofii să concureze cu fusta.
  • Unii oameni chiar pereche fuste de genunchi cu pantofi de tenis. Veți evita privirea prea prăjită dacă accentuați fusta cu alegeri de modă la modă sau tinere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uneori este mai romantic să nu arătați atât de multă piele.
  • Alegeți potrivirea corespunzătoare. Talia unei fusti de creion ar trebui să stea pe talia dvs. naturală, de exemplu.
  • Dacă purtați o cămașă baggică cu o fustă de lungime a genunchiului, ați putea arăta pierdut în țesătură.
  • Fustele de lungime a genunchiului ar trebui, în general, să scadă chiar lângă vârful genunchiului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar