Cum de a desena o fusta

Fustele nu sunt a "Numai de sex feminin" îmbrăcăminte. În Scoția și în locuri unde oamenii de coborâre scoțiană trăiesc, bărbații poartă îmbrăcămintea tradițională numită Kilt, care este similară cu o fustă. Există multe tipuri de fuste: fuste de creioane, miniskirts, plin, personalizat, maxi, etc. Învață să desenezi o fustă simplă cu acest ghid ușor de urmărit. Acest exemplu arată cum să faceți un desen al unei fuste de bază cu o bandă de talie pe care o puteți baza pe desene mai elaborate.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează o fustă Pasul 1
1. Desenați două dreptunghiuri curbe, așa cum se arată, deci formează un fel de cilindru foarte scurt.
  • Imagine intitulată Desenează o fustă Pasul 2
    2. Trageți un trapez sub aceste dreptunghiuri. Părțile ar trebui să fie chiar sau aproape de a face ca fusta să apară cât mai realistă, sau, la fel de realistă ca.
  • Imagine intitulată Desenează o fustă Pasul 3
    3. Adăugați în linii curbate și drepte pentru a arăta pliuri. Acestea pot fi aslong / scurt / drepte / ondul vă place, dar nu puneți prea multe sau fusta dvs. va arăta încrețit și a doua rată.
  • Imagine intitulată Desenează o fustă Pasul 4
    4. Adăugați mai mult la ilustrația de bază a fustei. Schiță în detalii / desene pe care le doriți - fi creativ! Nu trebuie să o păstrați la straturile simple de dantelă văzute aici, mergeți mai departe și puneți dungi sau puncte polka sau un model floral pe fusta ta. Cerul este singura ta limită!
  • Imagine intitulată Desenează o fustă Pasul 5
    5. Liniați desenul cu cerneală neagră. Încercați să faceți o linie modulară, care trece de la o linie subțire la o linie groasă și invers. Acest lucru va face ca desenul dvs. să arate mai bine și mai profesionist. Ștergeți orice orientări inutile.
  • Imagine intitulată Desenează o fustă Pasul 6
    6. Culoare în desenul tău. Utilizați imaginația dvs., cu dungi îndrăznețe și design de culoare pentru a vă face fusta cât mai memorabilă posibil. Adăugați în umbră / evidențiere și ați creat desenul dvs. foarte de fustă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli.
  • Dacă doriți să utilizați marcatori / acuarele pentru a colora desenul, utilizați hârtie relativ groasă și linia peste creionul dvs. mai întunecat înainte de a face acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar