Cum se îmbracă pentru o dată (pentru fete tehnic)

Găsirea costumului perfect pentru o dată poate părea o sarcină descurajantă. Cu toate acestea, dacă luați în considerare sezonul și activitatea, sunteți pe jumătate acolo! Alegeți un costum care se potrivește bine, este adecvat vârstei și reprezintă stilul dvs. unic. Adăugați o pereche mare de pantofi, câteva bucăți simple de bijuterii, o geantă de mână și un zâmbet și veți fi gata să vă bucurați de data.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere ocazia
  1. Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 1
1. Verificați vremea. Va fi cald și însorit sau rece și umed? Uită-te la raportul privind vremea orală pentru momentul în care vă așteptați să vă dați drumul. Acest lucru vă va ajuta să știți ce fel de haine să purtați, de asemenea, dacă aveți nevoie de elemente suplimentare, cum ar fi o umbrelă sau o protecție solară.
  • Pentru vreme caldă, purtați ceva într-o țesătură ușoară, naturală, cum ar fi lână, bumbac, bumbac Pima sau mătase. De exemplu, ați putea purta o soare de bumbac cu sandale drăguțe sau o pereche de pantaloni scurți și un vârf curgător.
  • Pentru vreme mai rece, ați putea alege o pereche frumoasă de blugi sau pantaloni de rochie. Adăugarea unei bluze tipărite și o jachetă frumoasă, cum ar fi o haină de mazăre, vă va lua aspectul din zi cu zi să vă îmbrăcați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete de teen) Pasul 2
    2. Purtați straturi. Dacă nu sunteți inconfortabil din cauza vremii sau temperaturii, nu vă veți bucura de voi înșivă. Fie că este vorba de topurile rezervorului stratificat, o bluză pe o tee cu mâneci lungi, sau jambiere sub o rochie scurtă, straturi întotdeauna lucrează. Aduceți o învelitoare sau o jachetă în cazul în care sunteți răciți.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete tehnic) Pasul 3
    3. Gândiți-vă la activitate. O dată activă necesită îmbrăcăminte pe care o puteți deplasa în jurul. Dacă intenționați să mergeți mini-golf, alegeți un pantof confortabil, mai degrabă decât un călcâi înalt. Dacă veți merge la un restaurant fantezist, luați în considerare o rochie sau pantaloni cu o bluză frumoasă, mai degrabă decât cu blugi și adidași.
  • Pentru o dată activă, luați în considerare pantaloni scurți, capris, sau pantaloni - o fustă sau o rochie poate face mai dificil pentru a vă deplasa. Perecheze fundul cu un top de distracție - o bluză de umăr în afara umărului sau un vârf de rezervor tipar ar funcționa bine.
  • Pentru o dată la filme, un restaurant etc. Ai putea alege o fustă sau o rochie. Luați în considerare împerecherea fusta cu un tee strălucitor sau bluză ruptă. Adăugarea unei jachete distractive sau ridică din umeri peste rochia dvs. este, de asemenea, o idee plăcută. Un Romper ar funcționa, de asemenea, bine pentru acest tip de dată.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 4
    4. Planifica. Nu așteptați până în ultimul minut pentru a alege costumul dvs. Gândiți-vă la ceea ce ați putea purta cu câteva zile înainte de data. Puteți chiar să vă prezentați opțiunile și să luați în considerare ceea ce veți simți cel mai bun în. În acest fel, când vine timpul, veți fi confortabil și încrezător.
  • Ai putea să stai mai multe tipuri de echipamente: o rochie de maxi cu o centură îndrăzneață și mandale - blugi montate cu un top și cizme - capris și o învelitoare cu tocuri - o fustă asociată cu un tee și apartamente grafice O jachetă și pene.
  • Partea 2 din 3:
    Dressing pentru încredere
    1. Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete tehnic) Pasul 5
    1. Concentrați-vă pe potrivită. Dacă vă trageți în mod constant în josul de sus sau vă întoarceți fusta, nu veți fi confortabil. Alegeți un costum care se potrivește bine, adică nu există cusături înfundate, gâturi de gunoi sau heme neuniforme. Ca regulă generală, dacă purtați o fustă sau pantaloni strans, împerecheați-le cu un vârf de fixare. Dacă alegeți o înălțime strânsă, împerecheați-o cu pantaloni Looser pentru a vă echilibra aspectul.
    • Dacă vremea este fierbinte, evitați să purtați haine strânse care vă vor contracara. În schimb, purtați ceva curge și relaxați care vă va lăsa să respirați și să vă mutați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete tehnic) Pasul 6
    2. Alegeți culorile care vă completează. Pentru a vă determina tonul pielii, uitați-vă la venele de pe partea inferioară a încheieturii mâinii. Dacă apar albastru sau purpuriu, aveți un ton răcoros de piele și veți arăta cel mai bine în culori, cum ar fi albastru, lavandă, trandafir sau gri. Dacă apar verde, aveți un ton cald al pielii și veți arăta cel mai bine în miere, coral, măsline și cremă. Dacă este greu de spus într-un fel sau altul, aveți un ton neutru de piele și veți arăta cel mai bine în jad, roșu sau alb.
  • Un vârf neutru ar putea fi asociat cu fundul colorat sau tipărit sau cu fundul neutru cu un top îndrăzneț sau modelat.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 7
    3. Îmbrăcați-vă vârsta. Nu încercați să arătați ca un treizeci și ceva de ieșire pentru cocktailuri. Purtați haine care sunt adecvate vârstei - nimic prea strâns sau dezvăluie. Luați în considerare stilurile clasice, cum ar fi rochii de linie, pantaloni montați și vârfuri curgătoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 8
    4. Fii tu însuți. Alegeți un costum care vă face să vă simțiți confortabil și pe care îl considerați minunat. Data ta vrea să-ți petreci timp cu tine, nu cu tine, pretinzând că ești cineva pe care nu-l faci. Gândește-te cum te-ai uitat când ai făcut data - începeți acolo și îmbrăcați-o puțin.
  • Dacă purtați în mod normal blugi și teșe, nu optați pentru o rochie de seară, cu excepția cazului în care ocazia solicită (cum ar fi o afacere de legătură neagră).
  • Dacă stilul dvs. este, de obicei, boem, de exemplu, data dvs. poate fi dezamăgită să vă vadă într-un costum preplic.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 9
    5. Zâmbet! Un zâmbet este cel mai bun accesoriu acolo. Aceasta vă spune că sunteți gata să vă distrați și să vă bucurați de compania celuilalt. Păstrați o atitudine pozitivă. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să parcă mai încrezător, chiar dacă vă simțiți nervos.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete tehnic) Pasul 10
    1. Alegeți pantofii potriviți. O pereche de pantofi poate schimba modul în care arată un costum. Îmbrăcați-vă echipamentul cu o pereche de tocuri sau cizme sau îmbrăcați-o cu apartamente sau sandale. Nu uitați să rețineți ce veți face la data și alegeți pantofii potriviți pentru această ocazie.
    • Există tone de opțiuni acolo: pene, stiletto, booties, tocuri de pisoi, pompe, slingbacks, platforme, peep-toes, muie, sau apartamente de balet, adidași, cizme plate, moccasine, oxford etc.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 11
    2. Puneți bijuterii, o bandă de cap sau eșarfă. Nu mergeți peste bord aici, două sau trei accesorii sunt suficiente. Un colier distractiv sau un cuplu brățară brățară poate da o tinuta veche un se simt complet nou. O eșarfă poate adăuga un pop de culoare într-un costum neutru, iar o bandă drăguță de cap va fi într-adevăr jazz aspectul tău.
  • Designerul de modă Coco Chanel îi sfătuiește pe femei să se uite în oglindă înainte de a părăsi casa și să elimine un accesoriu.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 12
    3. Spritz pe parfum. Amintiți-vă că mai puțin este mai mult aici! Unul, sau cel mult două, spritzes de parfum vor face. Prea mult parfum este în afara punerii. Un spray, la câțiva centimetri peste cap, vă va da un miros frumos și moale. Dacă doriți să adăugați mai multe, optați pentru o spritz ușoară pe insidele coatelor.
  • Imagine intitulată rochie pentru o dată (pentru fete teen) Pasul 13
    4. Adăugați o geantă de mână. Va avea probabil câteva elemente pe care le veți dori să aduceți-taste, telefon, bani, etc. Alegeți un ambreiaj Dacă veți avea undeva să vă stabiliți sacul sau o pungă cu curele dacă nu veți. Nu vă faceți griji cu privire la potrivirea sacului în echipamentul dvs. - le puteți coordona sau puteți alege o pungă care contrastează.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar