Cum să atragă îmbrăcămintea anime girl

Este tipic pentru ca oamenii să poarte haine, indiferent dacă sunt oameni reali sau desenate pe hârtie. Cu toate acestea, poate fi dificil să se deplaseze în urma elementelor de bază ale hainelor care stau pe corpul persoanei - și este mai dificil atunci când desenați fetele, deoarece corpurile lor au tendința de a avea o curbură pentru ei și face ca țesătura să se odihnească diferit. Nu poți să rămâi pentru a desena rochii plate pentru totdeauna, deci este mai bine să înveți cum să atragă îmbrăcăminte pe fete anime.

Pași

Partea 1 din 2:
Bazele de îmbrăcăminte
  1. Imagine intitulată Draw Anime Girl
1. Știți cum se bazează pe formulare. Țesăturile nu "Meld" la ceea ce se odihnesc - se află în mod liber. Rețineți că țesătura care se odihnește pe o sferă va avea o formă diferită de țesătura pe un cub. Ori de câte ori aveți îndoieli, gândiți-vă doar la ce se află sub țesătură.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    2. Cunoașteți figura feminină. Stereotip, corpurile feminine tind să aibă un "clepsidră" formează-le, cu picioare lungi și sânii mari. Acest lucru nu este cazul în viața reală - corpul fiecăruia este diferit! Cu toate acestea, indiferent de forma fetei, un corp feminin diferă de un corp masculin în sensul că un corp masculin este mai unghiular și drept, în timp ce un corp feminin are o tendință de a părea mai puțin ascuțită.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    3. Știți cum funcționează hainele asupra cifrelor feminine. Hainele sunt influențate de dimensiunea și forma corpului. De exemplu, dacă o fată mică ar fi pus pe un pulover mai multe dimensiuni prea mari pentru ea, ar fi evident că mânecile ar fi agățate de mâini. Cuferele pot influența, de asemenea, îmbrăcămintea - o dimensiune mare a pieptului ar putea provoca o cămașă să nu se potrivească corect, necesitând o dimensiune mai mare pentru fată.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    4. Aflați despre îmbrăcăminte și riduri. Atunci când îmbrăcămintea sau îmbrăcămintea material înfășoară corpul unei persoane, vor arăta întotdeauna semne pentru a indica că acestea acoperă un obiect cu mai multe forme, mișcări sau atașamente. Aceste semne sunt ceea ce numim riduri.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    5. Aflați despre materialul de îmbrăcăminte tipic. Tipul de material folosit influențează apariția hainelor.Unele haine sunt moi și subțiri, altele groase și rigide.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    6. Consultați alte materiale de îmbrăcăminte. Alte haine sunt într-adevăr unice în formă și textură. Materialul poate varia, de asemenea, în funcție de timpul sau scopul pe care a fost creat, cum ar fi costumele istorice, îmbrăcămintea modernă, futuristă sau fantezie.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    7. Studiați comportamentul hainei în acțiune. Hainele nu stau doar jos - se mișcă cu persoana care le poartă. În funcție de tipul de îmbrăcăminte, materialul este făcut, acțiunea pe care o face fata și dacă vântul ar trebui să se miște, hainele se vor schimba și vor încredința în moduri diferite.
  • Partea 2 din 2:
    Stiluri
    1. Imagine intitulată Draw Anime Girl
    1. Alegeți îmbrăcăminte potrivită. Luați în considerare ceea ce sunteți capabil să desenați, precum și cum doriți ca fetița dvs. de anime să apară. De asemenea, țineți cont de personalitatea personajului - o fată care trebuie să fie întunecată și misterioasă nu va purta o grămadă de biblioteci!
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    2. Încercați desenarea uniformelor școlare. În funcție de tipul de școală, ea se îndreaptă, ea poate purta diferite tipuri de uniforme.
  • Stereotipul Sailor Fuku care este adesea văzut în anime, numit și Uniformă de marin sau seifuku, constă dintr-o cămașă albă cu o fustă, cu un guler de marinar peste cămașă și o cravată de un fel. În anime și manga, majoritatea marinarilor Fuckus sunt descriși ca având fuste destul de scurte - cu toate acestea, fustele uniformei marinarului Fuku sunt de fapt de obicei în genunchi sau mai mult. Ele tind să fie descrise cât mai scurte, deoarece multe fete din Japonia își rostogolesc fustele la talie, dând aspectul unei fuste mai scurte. Acestea sunt cel mai adesea văzute în școli mijlocii, deși unele licee le folosesc.
  • Liceele din Japonia trec treptat la o uniformă mai vestică, care constă dintr-o cămașă simplă, o fustă sau pantaloni, o cravată și o blazer. Din nou, fustele nu sunt scurte - sunt lansate!
  • Uniformele de gimnastică tind să fie culoarea solidă, de obicei ceva cum ar fi albastru negru sau marină. Uniforma de gimnastică de vară constă în mod obișnuit dintr-o pereche de pantaloni scurți de sală de gimnastică și o cămașă de gimnastică scurtă. Uniformele de iarnă vor fi de obicei mai lungi și vor avea o jachetă. În funcție de școală, uniforma poate avea numele proprietarului scris pe el în Kanji sau Katakana. Cu toate acestea, Katakana este de obicei rezervată studenților cu nume străine.
  • Pantofii pe care studenții le poartă în aer liber sunt, de obicei, o pereche de loafers negru sau maro închis. Cu toate acestea, școlile japoneze solicită studenților să se schimbe Uwabaki, sau o pereche de papuci moi destinate uzurii interioare. Apariția Uwabaki diferă de la școală la școală, dar pot avea apariția pantofilor tipic de alunecare fără tălpi de cauciuc.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    3. Încercați să desenați îmbrăcămintea casual. "Îmbrăcăminte ocazională" poate fi definită ca ceva pe care l-ați părăsit în mod obișnuit casa sau vedeți majoritatea oamenilor care se plimbă în România - de exemplu, blugi și un pulover în lunile de iarnă sau pantaloni scurți și un tricou în lunile de vară. Cu toate acestea, amintiți-vă că anumiți oameni au anumite stiluri, și unele stiluri, cum ar fi Lolita Fashions, nu ar fi considerate haine casual.
  • Poartă stiluri cutesty? Stiluri considerate "drăguţ" sunt de obicei haine care sunt "fetişcană" Culori cum ar fi roz, violet și albastru albastru, cu garnituri sau biblioteci, precum și arcuri - fie pe haine sau în părul ei. Dacă ea poartă o fustă sau o rochie, probabil că va ieși din părțile laterale.
  • Ce se întâmplă dacă fata ta este orientată spre modă? Există multe tipuri diferite de costum pe care le-ați putea desena! Rochii scurte și fuste, pantaloni scurți, cardigane sau jachete, tricouri de designer drăguț - posibilitățile sunt nesfârșite. Doar asigurați-vă că tot ceea ce poartă arată bine împreună, altfel ea va arăta mai mult ca o epavă a trenului de modă decât o fashionista!
  • Dacă este un tomboy, îl puteți pune în ceva de genul unei perechi de blugi întunecați și un tricou de joc video poate funcționa minuni. Rețineți că majoritatea tomboilor nu pun mult efort în aspectul lor, iar majoritatea nu poartă fuste.
  • Încercați un aspect baggic. Dacă fata ta este un jucător, oarecum unui singuratic, sau doar valori fiind confortabil peste arate frumos, încercați-o în haine baggice, cum ar fi un pulover sau o cămașă supradimensionată și o pereche de blugi liberi sau o fustă supradimensionată cu un vârf de bagaje. Pantofii care merg bine cu acest tip de stil sunt adidași de nume de marcă, cum ar fi conversația sau furgonetele.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    4. Încercați să strângeți hainele de îmbrăcăminte. Cu excepția faptului că fata ta doar doarme în hainele ei, există multe modalități diferite de a-și rochia pentru pat.
  • Lucrurile cum ar fi nopții tind să stea direct în jos, mai ales dacă materialul este oarecum gros. Cămășile mari tind să facă același lucru, dar se vor mișca diferit decât o noapte de noapte - vor fi "a învârti" mai mult decât cămășile fac.
  • Pijamalele obișnuite sunt, în esență, pantaloni și o cămașă. În funcție de tipul de pijamale, cămașă ar putea fi cu mâneci lungi, cu mâneci scurte, un buton, o flanelă, are o imprimare pe ea sau pur și simplu să fie simplu. În general, pantalonii tind să fie fie scurți, cât și lungi, iar pantalonii mai lungi sunt mai susceptibili să aibă amprente pe ele decât decorațiile cum ar fi tufișurile.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    5. Încercați să trageți îmbrăcămintei formale occidentale. Îmbrăcămintea formală din Occident se referă adesea la lucruri precum rochii și tuxedos. Cu toate acestea, în Japonia, hainele formale sunt lucruri precum kimonos și sunt acoperite într-o altă secțiune.
  • De obicei, fetele anime poartă rochii mai lungi atunci când încearcă să fie formale, dar nu tradiționale. Aceste rochii pot fi ca niște rochii de bile sau rochii de nuntă - care toate variază în tipuri!
  • În Japonia, neconformitatea este de obicei încruntată, dar dacă doriți, încercați să vă atrageți fetița într-un tuxedo.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    6. Încercați să desenați îmbrăcăminte japoneză tradițională. Îmbrăcămintea japoneză tradițională sunt îmbrăcăminte, cum ar fi Kimonos și Yukatas. Asigurați-vă că știți diferența dintre îmbrăcămintea înainte de a trage îmbrăcămintea, totuși.
  • Fiți atenți când desenați faldurile lui Kimono. Kimono este întotdeauna înfășurat pe partea stângă, cu excepția cazului în care mergeți la o înmormântare!
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    7. Încercați desenul foarte "acolo" Fashions. Nu toată lumea îi place să se conformeze societății - de ce ar trebui ca fata ta să fie conformă?
  • Puteți încerca clasicul "emo" sau "scenă" Se uită. Aceste aspecte sunt de obicei observate din părul lor artificial și tachinat, împreună cu anumite moduri de îmbrăcăminte - scena are îmbrăcăminte colorată, în timp ce îmbrăcămintea emo este de obicei limitată la lucruri precum nuanțele negre, gri și adânci de roșu. Unele fete care urmează aceste moduri au, de asemenea, piercinguri!
  • Lolita Moda este destul de bine cunoscută pentru rochii mari, frică și lactare, împreună cu numeroasele sale accesorii, cum ar fi umbrele de soare și fetița deasupra.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    8. Încercați îmbrăcămintea de luptă. Majoritatea oamenilor nu se luptă în partea de sus, dezvăluind armura. Cu toate acestea, dacă asta vrei ca cineva să poarte, nu ezitați să-l desenezi! Doar fiți conștienți de faptul că armura trebuie să se poată mișca cu fata în timp ce se luptă, așa că nu ar trebui să fie suficient de strânsă pentru a-și strânge mișcarea ei.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    9. Adăugați accesorii. Accesorii adecvate includ arcuri de păr, brățări, inele, colier, mănuși, șosete și multe altele. Fetele anime au adesea un ceas sau un talisman de un fel. Urechile de pisici sunt o adăugare comună. De asemenea, dacă mergeți la stil japonez, un fan este întotdeauna frumos.
  • Imagine intitulată Draw Anime Girl
    10. Încercați să desenați diferite coafuri. În timp ce coafurile și îmbrăcămintea nu sunt același lucru, o coafură poate face un costum să arate destul de frumos. De exemplu, o fată care voia să se uite "drăguţ" ar putea avea părul ei în pigtails, în timp ce o fată care dorea doar să facă ceva simplu poate avea părul într-o coadă liberă. Amestecați lucrurile în sus!
  • Chiar dacă fata ta nu are părul ei, părul ei nu trebuie să fie plictisitor. Ea poate avea părul ondulat sau părul curat sau purtați accesorii de păr, cum ar fi benzi, barrette sau o beanie tricotată.
  • Dacă doriți, încercați să o dați o culoare neobișnuită a părului. În anime, coafurile rar se conformează realității, iar culoarea nu este o excepție!
  • sfaturi

    Este bine să umbrești în zone de îmbrăcăminte și să tragi riduri în îmbrăcăminte astfel încât să-l facă mai realist. Și tu poți umbri în păr. De asemenea, atunci când umbriți, asigurați-vă că nu utilizați o versiune mai întunecată a culorii de bază. Sau o versiune mai ușoară. De exemplu, dacă culoarea de bază este roz, utilizați un ton de albastru sau purpuriu.
  • Asigurați-vă că capetele firelor părului sunt ascuțite. Acest lucru va face ca arata mai realist.
  • Asigurați-vă că capul, trunchiul și picioarele sunt la o dimensiune rezonabilă. Nu-l face disproporționate, deoarece va arăta prost.
  • Sânii de dimensiuni normale sunt cele mai bune pentru îmbrăcăminte. Nu exagerează dimensiunea sânilor. Ceea ce vedeți în anime nu este chiar aproape de proporții reale!
  • Dacă trageți fuste, încercați diferite tipuri de fuste și moduri diferite în care se mișcă în vânt.
  • Nu vă faceți toate hainele la fel - fiți creativi și schimbați-o puțin. Nu faceți culoarea părului și culoarea îmbrăcămintei aceeași nuanță pentru a adăuga o mai mare diversitate.
  • Încercați diferite stiluri de haine. Face totul pop în culoare.
  • Este bine să desenezi întregul corp sub ceea ce desenezi înainte de a trage haine. În acest fel, anatomia nu va arăta ciudat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie de desen
    • Creioane, marcatori (dacă utilizați markeri, utilizați cele în care aveți încredere.)
    • Eraser (de preferință un alb, astfel încât să nu obțineți pete de culoare pe hârtie)
    • Instrumente de colorat
    • Un stilou negru bun (opțional, este frumos să mergi peste linii de creion în cerneală neagră)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar